Connect with us

Actualitate

Solidarizarea intelectualilor din România cu mesaj clar transmis președintelui Klaus Iohannis de a nu se mai opune Referendumului pentru Familie

Publicat

pe

Solidarizarea intelectualilor din România cu mesaj clar transmis președintelui Klaus Iohannis de a nu se mai opune Referendumului pentru Familie

Peste 400 de personalități ale vieții românești i-au scris Președintelui Klaus Iohannis, rugându-l să nu se mai opună desfășurării Referendumului pentru Familie. Printre semnatarii scrisorii se află doctorul Pavel Chirilă, biofizicianul Virgiliu Gheorghe, inventatorul Mircea Tudor, medicii Corneliu Zeană și Anca Nițulescu sau scriitorul Răzvan Codrescu. Mesajul vine după ce Președintele Klaus Werner Iohannis  a afirmat că „nu e nicio grabă” în organizarea Referendumului pentru Familie, deși au trecut doi ani de când s-au validat cele aproape 3 milioane de semnături pentru organizarea lui.În scrisoarea deschisă, semnatarii îi amintesc președintelui că a fost ales în funcție de un popor tolerant, animat de valorile creștine care stau la baza civilizației europene.

Numărul semnăturilor a depășit pragul de 450. Printre aceștia se numără Comisarul Florin Șinca, Profesorul Cristi Pantelimon, teologul și scriitorul Andrei Dîrlău, artista Carmen Bazilescu, mai mulți ofițeri MAPN în rezervă și oameni de toate meseriile, din țară și din diaspora.

Având în vedere numărul mare de semnături, se estimează că se vor strânge toate numele într-un document care va fi înmânat, de 9 Mai, Ziua Independenței României, președintelui țării, premierului și șefilor celor două Camere ale Parlamentului.

Până atunci organizatorii acestei petiţii pro-referendum vă invită să semnați în număr cât mai mare, trimițând un email la adresa vremreferendumum@activenews.ro precizând clar numele, prenumele și profesia sau ocupația dumneavoastră. De asemenea, ei roagă publicul să informeze prietenii, vecinii, colegii, neamurile și să le ceară susținerea și semnătura motivând că ar fi ” singura noastră șansă, dat fiind boicotul mediatic la care este supusă această inițiativă.”

„Ce dovadă mai mare de înțelepciune și de spirit creștin decât faptul că un popor de 89% creștini ortodocși v-a ales pe Dumneavoastră, care sunteți etnic german și luteran, să-i fiți Președinte? Să fi fost oare un comisar european care ne-a învățat pe noi, neam profund îngăduitor, toleranța în regim de urgență sau dorința acestui popor de a se reface din hăul istoric în care a intrat, prin calitatea unui om? Iar calitatea, domnule Președinte, nu aparține nici majorității, nici minorității, își aparține sieși! Și de aici, dorința și strigătul disperat al acestui popor de a nu-și pierde calitatea de român și mai ales aceea de a fi și a rămâne creștin”, au scriu inițial inițiatorii acestei petiții.
De asemenea, autorii îl roagă pe președinte să se constituie în „în principalul paznic al ființei acestui neam, apărându-i credința și rosturile lui sfinte!”.

Vă prezentăm textul integral:

Stimate domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis ,
Recent ați apărut pe ecrane anunțând că nu sunteți de acord cu organizarea Referendumului pentru familie, în luna mai și mai târziu – „nici o graba.”
Această veste proastă pe care ne-ați dat-o ne determină să vă spunem părerea noastră și să le dăm ocazia și altor români care gândesc la fel să se exprime.
Poporul român v-a ales, crezând că înaintea lumii de azi, prețuiți valorile lui, pe care s-a clădit și a dăinuit istoric, și nu simptomele unei noi „civilizații” europene în derivă, ce-și neagă în mod dureros propriile fundamente! Care sunt acestea? Ascultați afirmațiile unei înalte conștiințe europene, Paul Valery, și vă veți aduce aminte de cele trei cărămizi fundamentale pe care s-a clădit cu adevărat civilizația europeană, din care întotdeauna, în mod firesc, am făcut parte: temelia civilizației greco-latine, educația dreptului roman și credința creștină. Dacă le scoateți pe acestea întregul edificiu al lumii civilizate riscă să se prăbușească afectând și reflexele încă sănătoase ale acestei țări.
Toate strigătele, agitația și potrivnicia din zilele noastre sunt îndreptate împotriva elementului creștin-cel de-al treilea stâlp al Europei.
Vă rugăm ca prin poziția Dumneavoastră să nu slujiți această atitudine.
Când ați devenit Președintele României ne-ați dat de  înțeles că veți fi „președintele tuturor românilor”, înțelegând desigur prin aceasta ortodocși, luterani, neoprotestanți, atei, etc.
Trei milioane dintre ei – bărbați, femei, tineri, bătrâni, români, evrei, maghiari, germani, sârbi, bulgari, ucraineni, armeni, etc s-au bazat pe Constituția României, pe care credeți că vă bazați și Dumneavoastră – și au cerut schimbarea articolului 48 din Constituție pentru ca definiția căsătoriei să fie clară în acest spațiu european unde v-ați născut și Dumneavoastră și unde v-ați căsătorit cu o femeie.
„Libertatea unui om are drept limită libertatea celuilalt!” Iar în cazul nostru „celălalt” este un întreg popor, adică poporul român! În clipa în care un neam
întreg este afectat, deturnat de la rosturile lui fundamentale de către așa-zisele libertăți individuale ale unor cetățeni care nu țin cont în mod deliberat de credința, tradiția și în fond, de felul de a fi al poporului din care se trag, aceste „libertăți” se denunță singure a fi niște jalnice „libertinaje” ce se vor constitui în timp ca vectori de transmisie a unor dezechilibre sociale și morale.
 
 
Domnule Președinte,
 
Aveți datoria – și ne-am bucura să reușiți aceasta – să păstrați sănătos și eficient reflexul  imunitar al poporului român și să vă  constituiți degrabă în principalul paznic al ființei acestui neam, apărându-i credința și rosturile lui sfinte!
Majoritatea covârșitoare din cei 3 milioane de locuitori au făcut acest demers pentru că le e frică de Dumnezeu și  vor să respecte cu sfințenie învățătura lor de credință. Ei nu sunt fanatici și nici nu doresc răul nimănui și nici nu încalcă libertatea de gândire sau de mișcare a semenilor lor.
Nu solidarizați cu cei care în mod premeditat creează false tensiuni inter-etnice, construiesc cu vicleană abilitate, cu cinism și perversitate, fantoma discriminărilor de tot felul, într-un popor infinit tolerant cu toți și cu toate, până la aproape negarea de sine! Nu uitați pământul acesta în care v-ați născut, căci el vă cere acum, în momentele acestea de criză majoră sufletească pentru această țară, să nu vă aplecați urechea la vocea ispititoare a sirenelor străine. Ce dovadă mai mare de înțelepciune și de spirit creștin decât faptul că un popor de 89% creștini ortodocși v-a ales pe Dumneavoastră, care sunteți etnic german și luteran, să-i fiți Președinte? Să fi fost oare un comisar european care ne-a învățat pe noi, neam profund îngăduitor, toleranța în regim de urgență sau dorința acestui popor de a se reface din hăul istoric în care a intrat, prin calitatea unui om? Iar calitatea, domnule Președinte, nu aparține nici majorității, nici minorității, își aparține sieși! Și de aici, dorința și strigătul disperat al acestui popor de a nu-și pierde calitatea de român și mai ales aceea de a fi și a rămâne creștin!
Dumneavoastră îndată ce ați ajuns la putere i-ați numit pe cei 3 milioane de români fanatici și ați considerat că sunt demni să li se respingă dorința și inițiativa.
Creștinilor nu le-ați făcut nici o favoare. Au procedat legal adunând 3 milioane de iscălituri.
Dacă Dumneavoastră vreți să oferiți aceleași drepturi minorităților sexuale din România, Dreptatea, Constituția și valorile democratice cu care vă afișați, vă obligă să-i trimiteți și pe ei la adunat semnături, nu să profite de Referendumul creștinilor pentru a li se oferi  cadoul numit parteneriat civil.
 
 
Domnule Președinte,
Noi nu știm dacă acționați la îndemnul conștiinței Dumneavoastră sau la îndemnul, rugămintea sau presiunea vreunui politician din alte ținuturi.
Oricum ar fi, e grav pentru democrația românească, pe care în felul acesta o reduceți la valoarea unui coș de gunoi european iar pe poporul care v-a ales, la valoarea unei populații, care „oricum nu contează”.
Oare chiar 2000 de ani de viață întemeiată pe valori creștine, nu contează pentru Dumneavoastră?
Când ați candidat la Președinție nu ați spus că aveți ceva împotriva valorilor creștine și a creștinilor și nu v-ați dat seama nici Dumneavoastră, nici cei care vă sfătuiesc, că mai mult de jumătate din votanții Dumneavoastră sunt „fanatici”, căci, poate dacă vă dădeați seama- nu ați fi candidat.
Pe cei care vă cer- prin noi- să nu vă opuneți Referendumului, îi rugăm respectuos să trimită un mail la vremreferendum@activenews.ro de aderare la conținutul și mesajul acestei scrisori.
Vă dorim sănătate trupească și sufletească și să încheiați cu bine primul Dumneavoastră mandat de președinte slujind poporul român și fiind cu adevărat „președintele tuturor românilor”.
Nu vă opuneți Referendumului.

Lista primilor 113 români care au semnat până acum:

1.Anca Tesici – Medic
2.Paula Paliuc – Profesor
3.Claudiu Dobrotă – Economist
4.Öztürk Mariana – Actriță
5.Dorina Delibas – economist
6.Ilie Vasile – preot
7.Liana Nuțu – economist
8.Mihai Minodora – Medic specialist reumatolog
9.Sebastian Novăcescu – student
10.Bogdan Teodorescu – economist
11.Alexandru Stan – agent de vânzări
12.Viviana Moșteanu – inginer
13.Daniel Dominte
14.Giman Nemona – mama
15.Flori Dragu
16.Stela Moraru
17.Brîndușa Cristina Secuiu – profesor de limba și literatura română
18.Sgăvârdea Nelu – pensionar
19.Marian Mihail – preot
20.Ramiro Melinte
21.Ștefan Paraschiv – Student
22.Mihailescu Alexandru Dan – Profesor de fizica/Fizician
23.Turcu Carmen Veronica – Inginer chimist
24.Dorina Condurachi
25.Sanda Muresan – profesor
26.Adrian Mihăilescu – analist programator
27.Cristina Țigănuș – medic stomatolog
28.Dorin Drăgan – cadru militar
29.Sorin Coteneanu – medic veterinar
30.Tibori Gheorghe – Inginer
31.Bogdan Cărăușu – poet, economist
32.Giuclea Amira-Amalia, studentă la UMF „Carol Davila”
33.Popa Lucian
34.Popa Cornelia
35.Mircea Olar – profesor
36.Mihai Daniel Popa
37.Giuclea Roliana – profesoară
38.Corin Dobrescu – inginer
39.Lenuța Pârșu
40.Sergiu Munteanu – inginer
41.Gabriel Stănescu – economist
42.Trișcă Petru – marinar
43.Guta-Ciucur Vasile – analist programator
44.Cătălin Andrei Itu – jurnalist
45.Lăzărescu Elisabeta
46.Necea-Vasiloni Titus-Cristian – student
47.Henke Gabriel-Dinu – pensionar
48.Burlă Mihai  – zidar
49.Adelina Bodnaras – medic
50.Zaharia Rodica – pensionara
51.Moțan Daniel-Crăciun – Tehnician mentenanță.
52.Preot Vasile Gordon – profesor universitar
53.MESTEREAGA SAMUIL  – REVIZOR TEHNIC
54.MESTEREAGA DANIELA – ECONOMIST
55.Petru Bălan – Mohah
56.Luisa Ivana  – profesor
57.George Duinea – jurist
58.Lucian Belei – inginer
59.Maidaniuc Stelian – Tehnician Dentar
60.Claudia Maria Catană – Medic stomatolog
61.Marius Ilie Hofenpradli – programator
62.Cristian Vântu – medic
63.Dobrin Mihai – preot
64.Florentin Clipa – pastor
65.Cristina Pârvu – Prof. Dr. Georgrafie
66.Miruna Bolea – mamă
67.Dorel Mihail Dușmănescu – Profesor universitar dr.
68.Ștefan Popescu – liber profesionist
69.Nineta Angela Dulamă – profesor română
70.Claudia Crăciun – profesor biologie
71.Rodica Bilt – Medic Stomatolog
72.Buduc Mihaela  – profesor
73.Daniel Dăcilă – inginer software
74.Hădașa Comănescu
75.Nicu Comănescu
76.Mirela Comănescu
77.Maia Maironi – Designer
78.Simona Bigiu – medic
79.Carmen Bordeiu – economist
80.Grecu Constantin – electronist
81.Poșea Minodora – profesor
82.Marian Nicolae Velea –  doctor inginer, lector universitar
83.Sorin Croitoru
84.Eugen Marius Badauta – Inginer (pensionar)
85.Ioan Ciobota – jurnalist (Premiul Civic Media Awards – 1998, Premiul ONU pentru jurnalism – 2005)
86.Maria Stoica – inginer
87.Roșca Nicușor-Andrei – preot.
88.Roșca Iuliana – profesor
89.Petrisor Lenuta – pensionara
90.Herman Daniela – patiser
91.Marian Babusanu –  QHSE Project Manager
92.Constantin-Cezar Tolvai
93.Georgeta Tolvai
94.Vasiliu Constantin Alexandru – pensionar militar
95.Mihai Văduva – Workover Engineer
96.Florin Borza
97.Adrian David Ionita – Inginer IT
98.Bamburic Catalin – inginer electronist
99.Sorin Vințeanu – pictor-restaurator
100.Cosmin Potra – economist
101.Corbeanu Dan-Constantin – profesor
102.Petrușe Constantin
103.Silvia Ghiorghiu – medic
104.Rodica Baciu – Conferențiar
105.Bratu Bogdan – arhitect și restaurator pictură murală
106.Pavel Stinghe – inginer, Sibiu
107.Monica Stinghe – profesoara de engleza, Sibiu
108.Gabi Kulcsar
109.Radu Pârvu – arhitect
110.Anca Barbu – inginer
111.Cristian Imbrea – Traducător
112.Iulian Tretelnițchi – informatician
113.Florin Georgescu –  functionar public
Cine dorește să semneze această scrisoare, poate trimite un email cu numele și profesia la adresa vremreferendum@activenews.ro.
Redacția platformei media Naționalul susține acest demers ce susține și apără familia tradițională.Reamintim de asemenea amănuntul conform căruia, încă din toamna anului 2015, Coaliția pentru Familie a decis demararea procedurilor de revizuire a Constituției României pentru modificarea art. 48, alineat 1, prin referendum pentru a defini căsătoria ca fiind uniunea dintre un bărbat şi o femeie. Inițiativa a fost semnată de peste trei milioane de cetățeni ai României.
Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Cum să gestionezi arhivele de documente în mod eficient: Sfaturi practice pentru afaceri 

Publicat

pe

Cum să gestionezi arhivele de documente în mod eficient: Sfaturi practice pentru afaceri 

Gestionarea eficientă a arhivelor de documente este esențială pentru reușita oricărei afaceri. În materialul de mai jos vei descoperi nu doar importanța acestui aspect, ci și cum să alegi sistemul de arhivare potrivit. Vom explora diferite modalități sau tehnologii moderne care pot facilita acest proces, asigurând totodată confidențialitatea și securitatea datelor. 

Importanța gestionării eficiente a arhivelor de documente  

Gestionarea eficientă a arhivelor de documente este esențială pentru buna funcționare a unei afaceri. În primul rând, prin organizarea corespunzătoare a documentelor, timpul necesar pentru găsirea și accesarea informațiilor se reduce semnificativ. Astfel, angajații pot să își concentreze atenția și energia pe sarcinile lor principale, în loc să petreacă ore în șir căutând un anumit document. 

În al doilea rând, în cazul arhivelor mari, închirierea unui spațiu depozitare poate elibera loc prețios la sediul unei firme sau companii, indiferent de dimensiunea acesteia. Prin implementarea unor măsuri de securitate adecvate, se poate reduce riscul de pierdere sau furt al datelor. 

Nu în ultimul rând, în multe domenii există reglementări stricte privind păstrarea și arhivarea documentelor. De exemplu, în domeniul financiar, Directiva MiFID II a Uniunii Europene impune păstrarea înregistrărilor pentru o perioadă de minimum cinci ani. Astfel, o gestionare corespunzătoare a acestora asigură că afacerea respectă aceste reglementări, evitând astfel amenzi sau alte consecințe legale. 

Criterii pentru alegerea unui sistem de arhivare potrivit afacerii tale 

Ca să alegi un sistem de arhivare potrivit, este important să cunoști volumul de documente care trebuie arhivate, tipul lor, frecvența de acces la acestea, dar și necesitatea de a le partaja cu alte persoane sau departamente. 

Dacă optezi pentru un sistem de arhivare fizic, îl poți alege de exemplu în funcție de volumul documentelor care necesită arhivare, dar și în funcție de perioada de păstrare dorită. Pentru un sistem de arhivare digital, verifică funcționalitățile acestui sistem, pentru ca el să poată răspunde eficient necesităților afacerii. Acestea ar putea include funcția de căutare rapidă, posibilitatea de a crea copii de rezervă, opțiuni de securitate avansate, compatibilitatea cu alte programe utilizate în companie, facilități de partajare și colaborare etc.  

Tehnologii moderne pentru gestionarea arhivelor de documente 

Azi, digitalizarea joacă un rol esențial gestionarea documentelor. Scanarea acestora, convertirea în formate digitale și stocarea acestora în cloud sau pe servere locale economisește spațiu fizic și facilitează accesul rapid la informații. Există diverse tipuri de DMS (Sisteme de gestionare digitală a documentelor), ce oferă instrumente practice pentru organizarea, căutarea și recuperarea documentelor într-un mod rapid și eficient. 

Securitatea datelor este însă esențială în managementul conținutului de afaceri al acestor arhive de documente. În plus, este important să ai în vedere că anumite arhive trebuie păstrate încă în format fizic. 

Protejarea și backup-ul arhivelor de documente 

Securitatea informațiilor și protejarea arhivelor de documente este o necesitate absolută, mai ales în era digitalizării. Există diverse metode de protecție a datelor, una dintre cele mai comune metode fiind criptarea, care transformă datele într-un cod care nu poate fi citit fără o cheie de decriptare. 

Controlul accesului poate, de asemenea, ajuta la prevenirea accesului neautorizat. În plus, utilizarea de parole complexe și actualizarea constantă a software-ului și hardware-ului utilizat pentru stocarea și gestionarea arhivelor pot contribui la securitatea acestora. În cazul arhivelor fizice, companiile de închiriere spații de depozitare oferă acces controlat, cu camere video și iluminare adecvată în perimetrul facilităților. Prin investiția în metode eficiente de protecție a datelor și folosind tehnologii de siguranță potrivite, afacerile pot asigura securitatea informațiilor lor și pot evita potențialele amenințări la adresa securității datelor. 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Cum influenteaza ferestrele PVC valoarea unei proprietati

Publicat

pe

De

Cum influenteaza ferestrele PVC valoarea unei proprietati

Ferestrele PVC sunt mai mult decat niste simple elemente de design sau functionalitate intr-o casa – ele pot avea un impact real asupra valorii unei proprietati. Fie ca te gandesti sa vinzi casa in viitor sau doar vrei sa o imbunatatesti pentru tine, alegerea ferestrelor potrivite poate face diferenta. Hai sa vedem cum ferestrele PVC contribuie la acest lucru, trecand prin trei aspecte esentiale: cat de atractiva este proprietatea pentru cumparatori, investitia pe termen lung si beneficiile aduse de certificarile energetice.

Cat de atractiva este proprietatea pentru cumparatori

Cand vine vorba de vanzarea unei case, prima impresie conteaza enorm, iar ferestrele joaca un rol-cheie aici. Imaginati-va un cumparator care se uita la o locuinta: ferestrele PVC bine intretinute, cu un design modern sau personalizat, pot transforma complet aspectul exterior al casei. Nu e doar o chestiune de estetica – cumparatorii de astazi sunt din ce in ce mai atenti la detalii practice. Totodata, ferestrele PVC sunt cunoscute pentru izolarea lor excelenta, atat termica, cat si fonica, ceea ce e un punct forte pentru cei care cauta confort si liniste.

Mai mult, diversitatea modelelor disponibile – de la culori care imita lemnul pana la forme atipice – le permite proprietarilor sa adapteze ferestrele la stilul casei, fie ca e vorba de ceva clasic sau ultramodern. Un set de ferestre care arata bine si promit eficienta va atrage mai multi potentiali cumparatori si, implicit, va creste interesul pentru proprietate. Cine n-ar vrea o casa care arata bine si e gata sa le ofere economii si confort din prima zi?

Investitie pe termen lung

In plus, sa montezi ferestre PVC nu e doar o cheltuiala de moment, ci o investitie care se amortizeaza in timp. Spre deosebire de ferestrele din lemn, care necesita vopsire periodica si pot putrezi daca nu sunt ingrijite, PVC-ul e rezistent la intemperii, nu se decoloreaza usor si nu cere mare bataie de cap la intretinere. Practic, odata instalate, te poti baza pe ele ani buni fara sa-ti faci griji.

De asemenea, pe langa durabilitate, ferestrele PVC reduc pierderile de caldura, ceea ce inseamna facturi mai mici la incalzire si racire. Pentru un viitor proprietar, asta e muzica pentru urechi – o casa care economiseste bani luna de luna e mult mai valoroasa. Si nu e doar despre economii imediate; o proprietate echipata cu ferestre eficiente energetic e vazuta ca una modernizata, gata sa faca fata cerintelor viitorului. Asadar, chiar daca nu vinzi acum, valoarea casei tale creste pe masura ce trece timpul, iar ferestrele PVC sunt un ingredient important in aceasta ecuatie.

Certificari energetice si beneficii

In zilele noastre, eficienta energetica nu mai e doar un moft – e o cerinta pe care multi o iau in serios, inclusiv autoritatile si agentiile imobiliare. Ferestrele PVC de calitate vin adesea cu certificari energetice care demonstreaza performanta lor, iar asta poate ridica valoarea unei proprietati in mod direct. De exemplu, o casa cu un certificat energetic bun (cum ar fi clasa A sau B) e mult mai atractiva pe piata, pentru ca arata ca e construita sau renovata cu grija pentru mediu si economie.

Astfel, aceste certificari nu sunt doar niste hartii – ele reflecta beneficiile reale pe care le aduc ferestrele PVC. Geamurile duble sau triple, combinate cu profilele izolatoare, reduc consumul de energie, ceea ce e un avantaj atat pentru buzunar, cat si pentru planeta. In plus, in unele tari, proprietatile eficiente energetic pot beneficia de reduceri de taxe sau alte stimulente, ceea ce adauga un bonus financiar. Pentru cumparatori, o casa cu astfel de ferestre inseamna mai putine costuri de modernizare ulterioara, ceea ce o face o optiune de top.

Concluzie

Pe scurt, ferestrele PVC nu sunt doar un detaliu tehnic – ele spun o poveste despre o casa bine gandita, eficienta si pregatita pentru viitor. Fie ca vorbim de aspectul care incanta privirea, economiile pe care le aduc sau plusul de valoare certificat oficial, ele sunt o alegere care poate transforma o proprietate obisnuita intr-una de dorit. Asa ca, daca te gandesti sa-ti imbunatatesti casa sau sa o pregatesti pentru vanzare, ferestrele PVC ar putea fi asul din maneca de care ai nevoie!

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”omunicat de presă

Publicat

pe

De

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”omunicat de presă

EUR ASIA SERVICE SRL în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului „DIGITALIZAREA SOCIETATII EUR ASIA SERVICE SRL” / cod 2175, proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C9 – Suport pentru Sectorul Privat, Cercetare, Dezvoltare și Inovare, Investiția I3: Scheme de ajutor pentru sectorul privat.

Proiectul se desfasoara în perioada 01 Martie 2025 – 31 Decembrie 2025, valoarea totală a contractului de finanțare fiind de 175.171,90 lei, fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene – Urmatoarea Generație UE.

Obiectivul general al proiectului este de a sprijini digitalizarea întreprinderii EUR ASIA SERVICE SRL, ceea ce ar putea contribui ulterior la creșterea competivității societății, favorizând inovarea întreprinderii și facilitând noi formule de lucru, adaptând modelul de afaceri la realitățile digitale.

Obiective specifice:

  • Transformarea digitală a serviciilor oferite
  • Formarea personalului pentru tranziția digitală
  • Creșterea prezenței în mediul online

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați!

PATRASCU MIHAELA-LAURA– Reprezentant EUR ASIA SERVICE SRL

Telefon: 0729050391

E-mail: mikyfantaguzzi18@yahoo.com

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Stiri calde

Cum să gestionezi arhivele de documente în mod eficient: Sfaturi practice pentru afaceri  Cum să gestionezi arhivele de documente în mod eficient: Sfaturi practice pentru afaceri 
Actualitateacum 8 ore

Cum să gestionezi arhivele de documente în mod eficient: Sfaturi practice pentru afaceri 

Gestionarea eficientă a arhivelor de documente este esențială pentru reușita oricărei afaceri. În materialul de mai jos vei descoperi nu...

Victor Ponta a ales diplomația în locul spectacolului electoral: De ce absența de la dezbaterea Digi24 arată un adevărat lider de stat Victor Ponta a ales diplomația în locul spectacolului electoral: De ce absența de la dezbaterea Digi24 arată un adevărat lider de stat
Politicaacum 9 ore

Victor Ponta a ales diplomația în locul spectacolului electoral: De ce absența de la dezbaterea Digi24 arată un adevărat lider de stat

Într-o seară în care candidații la președinție s-au întrecut în sloganuri, replici memorabile și atacuri politice, un singur candidat a...

Cum influenteaza ferestrele PVC valoarea unei proprietati Cum influenteaza ferestrele PVC valoarea unei proprietati
Actualitateacum 16 ore

Cum influenteaza ferestrele PVC valoarea unei proprietati

Ferestrele PVC sunt mai mult decat niste simple elemente de design sau functionalitate intr-o casa – ele pot avea un...

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”omunicat de presă „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”omunicat de presă
Actualitateacum 23 de ore

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”omunicat de presă

EUR ASIA SERVICE SRL în calitate de Beneficiar, anunță demararea proiectului „DIGITALIZAREA SOCIETATII EUR ASIA SERVICE SRL” / cod 2175,...

Donald Trump Jr. îl susține pe Victor Ponta: România merită să fie în atenția comunității internaționale! Donald Trump Jr. îl susține pe Victor Ponta: România merită să fie în atenția comunității internaționale!
Breakingacum o zi

Donald Trump Jr. îl susține pe Victor Ponta: România merită să fie în atenția comunității internaționale!

Într-o perioadă în care România caută să își consolideze poziția pe harta economică globală, sprijinul internațional devine din ce în...

România, clientul altora? Victor Ponta trage un semnal de alarmă: „Țara noastră are cel mai mare deficit comercial din istorie!” România, clientul altora? Victor Ponta trage un semnal de alarmă: „Țara noastră are cel mai mare deficit comercial din istorie!”
Politicaacum o zi

România, clientul altora? Victor Ponta trage un semnal de alarmă: „Țara noastră are cel mai mare deficit comercial din istorie!”

Victor Ponta, fost prim-ministru și candidat la alegerile prezidențiale din 2025, a lansat recent un mesaj dur și extrem de...

Cum să îți transformi balconul cu plante verticale  Cum să îți transformi balconul cu plante verticale 
Actualitateacum 5 zile

Cum să îți transformi balconul cu plante verticale 

Plantele pot adăuga nu doar un element estetic încântător pe o terasă sau într-un balcon, ci pot aduce multe beneficii...

Publicitate

Parteneri

Citește și:

Top Stiri Nationalul.ro

Copyright © 2024 - ZIARUL NATIONALUL Toate drepturile rezervate. Răspunderea juridică, civilă și penală, pentru conținutul materialelor publicate pe site-ul nationalul.ro este purtată exclusiv de către autorul acestora. CONTACT: contact@nationalul.ro