Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Treilea

Mihai Daniel

Publicat

pe

 

 

Motto „Destul este ucenicului să fie ca învăţătorul şi slugii ca stăpânul. Dacă pe stăpânul casei l-au numit Beelzebul, cu cât mai mult pe casnicii lui?Deci nu vă temeţi de ei, căci nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală şi nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut.” (Ev.Matei 10, 25-26)

Mulțumim lui Dumnezeu că nu mai trebuie să credem ceea ce ei, Iluminatii și minciunile lor predate sau prefabricate de complicii lor din mass-media și mai ales de la guvernare care ne tot spun...că nici nu există-nici ei dar nicio urmă de vreo…forță cu caracter sau scop ocult!Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al treilea episod al serialului recent lansat intitulat –„Despre Illuminati „Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informații cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod constituie mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

O putem pune deoparte propaganda și vom vedea dovezile reale, prin prisma adevărului cu proprii noștri ochi. Nu am deloc pretenția de a mă situa ca reper sau de a vă impune, de a crede totalmente ceea ce vă voi expune, dar nu trebuie să cădeți în acea negare, în acea extremă periculoasăîn acea stare a spiritului care nu e deloc favorabilă nimănui.

Acest episod este rezultatul a peste două luni de cercetare. Cred că, pentru a realiza ceva durabil, ceva bine documentat și cu mesaj este nevoie de timp, de răbdare, de o muncă de cercetare asiduă care poate fi prezentată la cel mai înalt nivel.Reiterez acea idee conform căreia acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor. Se poate analiza, comenta și totodată argumenta. Iar imaginile, ilustrațiile și dovezile din aceste episoade fac, după părerea mea, o imagine plenară documentată asupra acestei conspirații monstruoase care ne înconjoară și ne învăluie. S-ar putea ca aceste lucruri să nu fie prea plăcute, prea cunoscute sau ceea ce par a fi „la prima vedere”. Știm cu toții că este posibil, de exemplu, că Illuminati sunt și vor să fie discreți. Cu toate acestea, din acel mister se ridică, asemenea fenomenului natural al ceții acel văl care ascunde multe secrete, multe conspirații, multe lucruri tenebroase. O imagine poate valora o mie de cuvinte spune un vechiu proverb chinezesc… dar chiar și pozele pot fi înșelătoare.

Să ne amintim de doctrina illuminati de la 1776, mai precis directivele lor.Primul dintre acestea viza abolirea monarhiei și a oricărei puteri ordonate.Cea de-a doua se concentra asupra aboliri proprietății private.Pe aceeași linie, cel de-al treilea deziderat se grupa pe abolirea moștenitorilor.

De altfel, următoarele trei cerințe ale satanicei doctrine Illuminati aveau conexiuni directe deoarece, ca și în prezent se străduiesc să dezrădacineze orice formă de patriotism și vor să lovească frontal familia, prin distrugerea familiei (a căsniciei și instruirea în comun a copiilor).

Ultima dintre cele mai importante direcții ale acestor malefici se grupa împotriva oricăror forme de credință, mai precis doreau abolirea tuturor religiilor.

Doctrina de mai sus este fundamentul viitoarei Noi Ordini Mondiale iar Illuminati sunt păpușarii care o construiesc de zor, de peste două sute de ani. Doctrina este fundamental de stânga, deoarece și New World Order va fi tot de stânga. O repetiție generală a ceea ce va fi s-a petrecut acum o sută de ani, în timpul revoluției bolșevice.

Teoria conspirației este, în limbaj comun, o etichetă denigratoare care indică faptul că o teorie despre cauzele unui eveniment sau fenomen printre altele. În primul rând, implică o conspirație deliberată. Conspirațiile și societățile secrete au fost împreună cu noi încă de la începutul omenirii. La urma urmei, oamenii sunt ființe evoluate nu doar „niște animale sociale. ” Oamenilor le place și chiar au nevoie de compania unei alte persoane. Încă de la începuturi, oamenii s-au grupat-mai întâi sub forma unor familii, apoi ca triburi, comunități și națiuni.

În cazul anumitor indivizi, dorința de a conduce este mult mai puternică decât simpla dorință de a aparține. În trecutul îndepărtat, cei mai puternici războinici deveneau șefi, în timp ce membrii mai dotați cu intelect ai tribului deveneau prezicători sau șamani. Atât vânătorii cât și șamanii au ajuns ulterior să formeze anumite grupuri exclusive, ai căror membrii erau legați între ei prin experiențe comune și prin camaraderie.

Secretul a jucat întotdeauna un rol important în orice adunare de oameni, de la vânătorii preistorici (care s-au simțit mai presus decât ceilalți membrii ai triburilor) la membrii societăților academice sau a celor din camerele de comerț-care își păstrează strategia de afaceri ascunsă față de concurenți.În aproape toate domeniile vieții există ipoteza că numai persoanele cu multe relații primesc cele mai bune locuri de muncă. Cu toții avem, uneori, sentimentul că am fost lăsați pe dinafară fie dintr-un grup social, fie din planurile altora.De aceea, fie că e vorba despre un copil din propriul său grup special (de doi sau trei membri), fie că e vorba despre un om de afaceri suspectat c-ar fi din clica Illuminati, nu este nimic neobișnuit cu privire la dorința de a aparține unei societăți secrete.

David V.Barrett-sociolog britanic, care a lucrat la National Security Agency -admite în lurarea sa intitulată „A Brief History of Secret Societies” idei conform cărora „poate fi distractiv, sau o anumită placere în a cunoaște unele secrete pe care doar puțini le mai știu. Există satisfacția de a fi inclus într-un grup ,, chiar există un anumit sentiment de importanță proprie, prin faptul că ești unul dintre factorii de decizie, că faci parte din elită.”

Reputatul britanic definește o societate secretă ca având următoarele caracteristici: învățături bine standardizate și progresive,instruire disponibilă numai anumitor membri aleși, învățătură care conduce la anumite adevăruri ascunse, practica unor ritualuri inaccesibile celor care nu sunt membri, iar calitatea de a fi membru aduce anumite beneficii personale de neatins pentru cei neinițiați si care trec dincolo de puterea lor de înțelegere.

Adam Parfey, fondatorul Feral House , un editor de cărți axate pe subiecte, în general ignorate de curentul principal de opinie definește „o societate secretă” ca fiind un grup social care solicită un jurământ de loialitate pentru a putea face parte din el.

Aceasta este perspectiva noastră, deoarece știm că alții ar putea avea opinii diferite. Unele organizații specializate pe servicii, cum ar fi Lions sau Elks au multe ritualuri secrete în structura lor.”Cluburile” Rotary și Kiwanis au ceva mai puține, însă aceste organizații precum Illuminati sau cei din Masonerie condiționează apartenența printr-un jurământ de fidelitate.Parfey a identificat peste șase sute de societăți secrete care există în actualitate și numărul lor, de exemplu in SUA oferă ”o imagine instantanee” deoarece abordează multe și diverse domenii.Acestea includ sindicate, grupuri de afaceri, organizații rurale,agrare,organizații religioase și oculte, grupurile antialcoolice și alte organizații pentru imigranți, cât și organizații anti-imigranți.

După cum știm cu toții, la începuturile istoriei omenirii, majoritatea erau primitivi și numai omul modern a deprins să fie ceva mai …civilizat. Cel puțin așa crede marea majoritate a oamenilor.Cu toate aceste, „este una dintre cele mai strigătoare la cer aberații care se pot imagina”, a scris Brian Heatley, scriitor de origine irlandeză, din curentul New Age, care folosește pseudonimul Michael Tsarion.Iată ce anume a explicat el.”Un al doilea val cataclismic, ca să spunem așa, a șters de pe fața pamantului augustele școli publice druidice, care au funcționat la un moment dat, în întreaga lume. Aceste școli publice restabileau, pentru binele tuturor, elemente tehnologice dintr-o epocă pustiită și de mult apusă a zeilor.Atât aceste școli publice cât și creatorii lor sunt acum dispăruți și uitați. În locul acestor sanctuare primordiale ale cunoașterii și culturii, au apărut acuma instituții și învățători care încearcă nu să ne facă mai buni și să ne lumineze, ci să ne cufunde și mai mult în confuzie și eroare. S-ar putea spune că istoria este povestea conflictului dintre slujitorii adevărului și cei lipsiți de virtute, dintre magicieni și vrăjitori.Distrugerea gnozei castei primordiale a înțelepților a fost un holocaust facut cu mâna omului, care este necunoscut în prezent. Această calamitate a afectat și oprimat popoarele lumii mai mult decât orice serie de catastrofe naturale, oricât de cumplite au fost.Pentru înțelepții din vechime, o minte întunecată, bolnavă era cu mult mai greu de privit decât o lume șubredă, lipsită de lumină.”

Însă rămășițele acestei cunoașteri pierdute au fost lăsate moștenire societăților secrete din cadrul clanurilor și comunităților antice, care au continuat să crească pe măsură ce triburile nomade au evoluat în orașe și state, apoi în națiuni și imperii. La un moment dat , chiar și religiile importante, cum ar fi creștinismul și islamismul au fost considerate niste societăți secrete, care operau în clandestinitate și erau interzise de regimul aflat la putere.

Semne de recunoaștere între „aleși”

Un număr de semne ale mâinii sunt folosite de cei din casta Illuminati pentru a indica alinierea la ordinul lor și totodată au posibiltatea de a-și demonstra cunoștințele lor prin nedivulgarea secretelor, în caz contrar acest lucru le aduce o moarte înspăimântătoare și deloc rapidă, poate chiar văzută ca „o pedeapsă fatală”.

Atunci când fostul președinte al SUA Richard M. Nixon a demisionat din funcția de președinte, pe data de 9 august 1974, el a semnalat Dueguard and Sign of a Royal Arch Mason (Îngustul și Semnul unui Arc Regal Masonic). Ca Nixon,absolut toate casetele audio lansate de biblioteca prezidențială arată în mod clar clar cum Nixon și „garda prusacă” formată din  șeful Statului Major al Casei Albe Robert Haldemann și consilierul de top John Erlichman, au complotat pentru a contracara puterea presei evreiești care „ar otrăvi mintea Americii.” De asemenea, tot ei au conspirat și au reușit  să răstoarne FBI-ul elaborat dar și rețeaua de informații ”istorice” care era condusă din spatele scenei de Illuminati și presupuși șefi de origine evreiască.

De altfel, chiar președintele Nixon știa ce riscă. Se cunoștea foarte bine la acea dată că asasinarea  lui John F. Kennedy a fost orchestrat de Illuminati evrei cu sprijinul vicepreședintelui sionist Lyndon B. Johnson și cu infiltrarea mafiei lui J. Edgar Hoover de la FBI și CIA  ce nu erau străini de apartenența de la Skull & Bones. Nixon fusese un asociat apropiat al lui David Rockefeller și se întâlnea în privat cu cei din familia Rothschild. Nixon a participat, de asemenea, la celebrul ritual ocult homoerotic al Boemian Club în afara orașului San Francisco. Totuși, în calitate de președinte, el spera să realizeze o ofensivă împotriva elitei și la început credea că va reuși cumva să-i scoată din poziția lor de putere absolută în Statele Unite. Nu numai că a abandonat planul, dar a fost cooptat, iar când ”a întors armele” Nixon și anturajul lui au fost desființați, căzând în dizgrație și a fost înlăturat.Chiar dacă așa-numitele crime ale lui Nixon (scandalul”Watergate”, etc.) a fost de notorietate ,în comparație cu trădarea criminală colosală a predecesorilor săi precum W.Wilson și F.D.Roosevelt dau a succesorilor ca Bill Clinton și familia Bush.

Oricum, este bine de amintit si altceva, la fel de tulburător. Căpitanul William Morgan, în secolul al XIX-lea, a suferit o soartă mai gravă, fiind ucis într-un ritual masonic,iar corpul său desfigurat aruncat într-un lac. Indignat de acest gest extrem, John Quincy Adams, al șaselea președinte al Statelor Unite, într-una din operele sale considerată expunerea clasică a ucigașilor masoni („Scrisori asupra francmasoneriei”), a avut curajul de a declara și a lăsat scris ” francmasonii luciferieni sunt o amenințare gravă pentru America.”

John Quincy Adams, al șaselea președinte al United State, a fost un adversar hotărât al tuturor societăților secrete și a tuturor conceptelor de ”fraternitate din francmasonerie.” Problema francmasoneriei și controversa asupra caracterului său au fost de mult timp dezbătute, iar în prezent numele acestui om curajos trezește ecouri și produce fiori, ori de câte ori este rostit. Dar pentru John Qunicy Adams care a fost un scriitor de mare talent,un soț credincios, un adevărat patriot, fost ambasador și secretar de stat cât și președinte al SUA nu a existat niciun fel de concesie, nicio întrebare. A avut păreri ferm argumentate iar despre toate învățăturile și practicile Loji, Adams a afirmat că ”sunt dăunătoare, nocive și nefericite.” John Quincy Adams a fost convins de faptul că lăcașurile masonice au fost un rău pentru societate, pline de conspirații, de cabale ”deoarece aceștia se închinau stelei dimineții, lui Lucifer. „Această carte neobișnuită, Scrisori despre Francmasonerie, în primul rând a fost publicată în anul 1833, iar în cele din urmă va fi tipărită. Interesant este că în prezent nu s-a mai editat, iar acum e practic imposibil de obținut pentru  public, avantajul fiind acela deținut de colecționari.

Nu este deloc fantezie, iar comiterea de erori flagrante de fapt și cu ajutorul oricăror tipuri sau raționamente nu pot elimina ceea ce s-a transmis până în prezent. Aceste conotații sunt așa persuasive că nu pot fi trecute cu vederea, așa că în cele ce urmează am să vă prezint ceea ce se vechiculează, mai mult sau mai puțin competent ca fiind legat de Illuminati. Ca până în prezent, nu voi folosi subiectivismul ci voi prezența mărturii care, în acest context aduc și mai multă lumină asupra subiectului.

„Teoria conspirației” înseamnă un cumul de teorii care implică conceperea conștientă a cabalelor, teorii care sunt, în ceea ce privește cunoștințele existente, fanteziste și care folosesc ceea ce perspectiva academică, raționamentul specific consemnează cate ceva. De aceea e puțin probabil ca din punct de vedere faptic sau pur și simplu conceptual să tot comitem…inerente greșeli de apreciere. Acesta din urmă sunt de asemenea, o implicare a unei anumite scheme de a clasifica teoriile conspirației ca fiind simple „cunoștințe stigmatizate” .Luate împreună, aceste elemente se concentrează asupra noțiunilor mai puțin cunoscute sau promovate, iar din acest punct orice tip de expresie avizează intenționalitatea în promovarea sau producerea de teorii ale conspirației și importanța pretențiilor față de cele ascunse, „esoterice” un anumit tip de cunoaștere stigmatizată de „poveștile mari din politică” ale societății, numai pentru a ascunde adevărul.

Asistăm chiar la un complot al cabalei care marchează ce înseamnă „teoria conspirației”, provenit chiar dintr-o familie semantică mult mai extinsă de narațiuni despre forțele ascunse care limitează societatea umană și ne subminează căutarea cunoștințelor. Această familie mai largă este ceea ce se înțelege, de obicei, prin „cultura conspirației”, iar acest serial se dorește drept o prezentare la o înțelegere mai extinsă a Illuminati, indiferent de resorturile, paravanele existente ale culturii conspirației pentru a delimita mediul și discursurile legate de teoreticienii conspirației înțelese ca „purtători de cuvânt”. Munca asiduă se bazează pe narațiuni care nu implică niciun fel de conspirații deliberate, iar de aceea”informaţia reprezintă puterea”, ca apoi să nu ne transformăm fără voia noastră folosind drept fundal sau comparaţie pentru absolut orice…

Conspiraționiștii afirmă ca un extrem de puternic și secret grup format din cei mai influenți membri ai diverselor societati secrete (un soi de elită a elitelor) complotează pentru a conduce lumea prin intermediul unui guvern mondial care ar înlocui treptat suveranitatea statelor. Grupul ar fi responsabil de formarea climatului financiar modern din secolul al XX-lea caracterizat de erupția marilor companii transnaționale și, strâns legate de acestea, de fenomenul globalizării. Interesant și departe de a fi comic la această teorie a conspirației este faptul că le reunește într-un enorm amalgam sincretic pe toate celelalte – New World Order face legătura dintre evrei și masoni, lansând controversata sintagmă «mișcare iudeo-masonică». De aceea, unii pune semnul de egalitate între Illuminati și pe extratereștri, cu accentul pus pe deteriorarea și denaturarea adevărului.Practic, cu această ocazie se reunesc nenumărate teorii apocaliptice și grupuri milenariste creștine , cu dezideratul  de exemplu, de a alunga toate speculațiile legate de pașapoartele biometrice și cipurile subcutanate.

Dezinformarea despre Illuminati și falsa propagandă întreținută de Oculta Mondială îl absolvă pe Hitler, pe URSS, pe cei intitulați Templieri de orice vină, iar aceștia ascultă obedient de ” glasurile de sirenă” ale Sistemului care a găsit în teroriști principalii dușmani ai omenirii. De altfel, tot admiratorii Illuminati sunt de părere că și cercetătorii care experimentează arme bacteriologice. sunt sau vor fi utili cât de curând, în reducerea masivă numărului populației globului.

Susținătorii New World Order afirmă că întreaga istorie se desfășoară în parametrii unui enorm Plan de înrobire mondială a omenirii, fiecare epocă nefiind altceva decât o nouă etapă în schema de desfășurare a maleficelor mașinațiuni.

O provocare pentru critici

Prin urmare, au existat provocări nenumărate, iar posibilitatea de a se proba toate acestea se apropie de un procent maxim. De altfel probabilitatea să se întâlnească Istoria cu Timpul și cu Destinul au generat și încă mai generează emoții.Este cazul să ne amintim că toți „aleșii” și ceilalți membri ai societăților secrete au ținte foarte bine stabilite.

De aceea, nu mai există niciun fel de teren neutru cu observatori la fel de neimplicați, ca într-un veritabil concurs, ca un duel de inteligență, dacă veți observa cine va rezista sau cine va coștientiza mai multe despre subiectul prezentat în acest episoade. Până atunci, deoarece dumneavoastră sunteți de jure criticii mei, m-aș bucura să acceptați provocarea mea și să fiți dispuși să afișați în spațiul public aceste lucruri.

Vremea secretelor, a cabalelor, a tuturor formelor de ascundere, de așa-zise armistiții, false și viclene înțelegeri a apus.Trebuie cunoscut cine sunt cu adevărat „protectorii” noștri, în detaliu.De aceea, din moment ce sunt probate și vechiculate o serie impresionantă de informații, acestea trebuie să circule, deoarece numai de o asemenea manieră putem să fim protejați- „Informația înseamnă Putere”.

Nu trebuie nimic ignorat sau tratat superficial, iar cine are impresia c-ar ști mai multe sau are acces la mai multe, pornind de la „banala” strângere de mână și simboluri, mărci, logo-uri și altele problemele ocultice, este binevenit să se afișeze și să nu se sfiască să comenteze, să ia atitudine.

De aceea, sugerez ca orice critic de-al meu să nu se restrângă în limitele umbrei lui sau ale oricărui templu, fie și el Illuminati sau masonic, sinagogă sau altar și să se abțină de la critici goale, inutile. În ceea ce privește pe acei sceptici și filfizoni care se vor arăta atoate-cunoscători, le repet, cu decență că se poate produce o schimbare, în sensul că se pot plafona sau înșela, iar aceastea pot produce urmări asupra psihicului sau a stimei de sine…

Tot ei vor fi cei care își vor lua… „loviturile” prin pretenția de a ști și a propaga că aceste lucruri nu pot fi adevărate, din moment ce „conspirațiile” nu au cum de a ființa și automat nu există nici Lucifer sau alte entități de joasă emisie, frecvență… 

Mai există o categorie descrisă și des întâlnită , dar tot atât de opacă, similară cu misterele antice.Oricum este incredibil cum anume există cei care încă susțin că oricine îndrăznește să menționeze existența oricărui grup numit „Illuminati” trebuie doar să fie greșit. Le pot recomanda cu umilință că ei ard cu ardoare curentul, gazul sau uleiul oricând, iar ceea ce vor descoperi sau vor citi, cu sau fără atenția sau cheful necesar aici și vor examina dovezile într-un mod echitabil și obiectiv, le va da o cu totul altă perspectivă, viziune de ansamblu.

Mulți prieteni mi-au recomandat să tac sau să mă limitez, dar nu o voi face. De aceea, de asemenea repet pentru a nu știu câta oară la fel și nepărtinitor în a devoala și a analiza toate dovezile despre Illuminati.Materialul propriu-zis se dorește a fi unul structurat aparte, liber alcătuit și considerat de către mine nu doar ca un punct de vedere, ci ca un fel de sinteză extinsă pe deplin motivată și argumentată. În altă ordine de idei, puteți să o catalogați așa cum doriți, însă personal o consider ca pe o încercare temerară de a observa și transmite idei, fapte și sentimente într-o manieră personală în legătură cu acest subiect deosebit, îndeajuns de provocator.

De aceea, cu tot avântul, fără a brava sau a recurge la artificii sau a căuta insolitul sau senzaționalul, mă expun și mă etalez public, în fața dumneavoastră cu lucruri poate deja știute, fără a avea vreo pretenție de a aduce alte noutăți în domeniul abordat. Prin această interpretare mi-am propus să demonstrez că nu suntem conduși de ipoteze sau hazard, ci de către un plan bine și temeinic pus la punct, de care personal sunt convins.

Voi încheia aici, nu înainte de a stabili că și în această privință, Sfintele Scripturi au un fel extraordinar de minunat, iar recomandările sunt demne de luat în considerare-”Cine răspunde fără să fi ascultat, face o prostie și își trage rușinea.  ” –Pildele sau Proverbele lui Solomon 18:13

Sursa foto : DIR,galla.seelenfluegel.info,Cap Limpede,DCNews,Descopera

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Curtea Constituțională dezbate astăzi inițiativa „Fără penali în funcții publice”

Mihai Daniel

Publicat

pe

Curtea Constituțională dezbate astăzi inițiativa „Fără penali în funcții publice”. Judecătorii CCR vor verifica dacă demersul USR respectă limitele legii fundamentale și dacă îndeplinește condițiile tehnice, respectiv numărul de semnături.

Judecatorii de la CCR vor verifica daca initiativa cetateneasca a USR indeplineste conditiile tehnice, respectiv numarul de semnaturi. In data de 21 septembrie 2018, USR a depus la Parlament a doua transa de semnaturi pentru initiativa Fara penali in functii publice, peste 780.000, indeplinind astfel conditiile impuse de lege pentru declansarea referendumului, respectiv 500.000 de semnaturi din 21 de judete.

Initiativa Fara Penali in functii publice propune ca articolul 37 din Constitutie, care reglementeaza dreptul de a fi ales, sa fie completat cu un nou alineat, avand urmatorul continut: „Nu pot fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie, pana la intervenirea unei situatii care inlatura consecintele condamnarii„.

Dupa pronuntarea CCR, initiativa va intra in circuitul parlamentar, cu dezbateri in comisii si vot in plenul Camerei Deputatilor si Senat, urmand ca apoi sa se organizeze un referendum decizional care trebuie sa aiba cvorum si vot majoritar, se arata pe pagina Fara Penali in Functii Publice.


Iniţiativa Fără Penali în funcţii publice propune ca articolul 37 din Constituţie, care reglementează dreptul de a fi ales, să fie completat cu un nou alineat, având următorul conţinut: „Nu pot fi aleşi în organele administraţiei publice locale, în Camera Deputaţilor, în Senat şi în funcţia de Preşedinte al României cetăţenii condamnaţi definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie, până la intervenirea unei situaţii care înlătură consecinţele condamnării”.

Pe 12 februarie, Uniunea Salvaţi România anunţa că semnăturile iniţiativei civice “Fără penali în funcţii publice” au ajuns la Curtea Constituţională a României, după peste 100 de zile de întârziere, iar, potrivit legii, judecătorii CCR au la dispoziţie 60 de zile calendaristice pentru a se pronunţa asupra constituţionalităţii textului propus, potrivit Agerpres.

“După aproape cinci luni de tergiversări, Camera Deputaţilor a predat Curţii Constituţionale listele semnate de cei peste un milion de români care susţin iniţiativa cetăţenească “Fără penali în funcţii publice”. Nota informativă prin care secretarul general a comunicat Biroului permanent al Camerei Deputaţilor un număr fals al semnăturilor m-a determinat să asist la întocmirea procesului-verbal de predare-primire, pentru a mă asigura că nu lipseşte absolut nicio semnătură. Nu credeam că va fi nevoie, dar în aceste condiţii nu ne-am putut baza pe buna credinţă a persoanelor implicate. Astăzi însă am reuşit să bifăm încă un pas care să ducă iniţiativa mai aproape de declanşarea referendumului”, preciza preşedintele grupului de iniţiativă, avocatul Mihai Badea.

USR susţinea că, “la comanda politică a lui Liviu Dragnea”, angajaţii Secretariatului General au trecut în nota informativă care urma să fie trimisă Curţii Constituţionale un număr de 591.097 de semnături, deşi Uniunea a depus în Parlament 931.249 de semnături, dintre care 825.624 validate de primării.

Legat de aceasta initiativa, deputatul PSD Catalin Radulescu a explicat, la inceputul lunii februarie, ca a fost depusa plangere la Parchetul General, deoarece peste 500.000 de semnaturi ar fi fost falsificate de USR.

In replica, USR a anuntat ca va depune plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele Silviei Mihalcea, secretar general al Camerei Deputatilor, si impotriva lui Georgica Toba, seful Departamentului Legislativ, pentru fals in acte, privind initiativa „Fara penali”.

Sursa foto : Europa FM,Gandul.info

Departamentul Politica Interna al platformei Criteriul National

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Cincilea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto ”Am văzut tot ce se face sub soare; şi iată că totul este deşertăciune şi goană după vânt!Ce este strâmb nu se poate îndrepta şi ce lipseşte nu poate fi trecut la număr.” (Eclesiastul Capitolul 1 , 14-15)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al cincilea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”.Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod  dar și în al patrulea episod se vor mai mult decât o simplă enumerare a unor evenimente cronologice, ci mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

 

Pentru a atinge scopul de dominaţie asupra întregii lumi, planul lui Adam Weishaupt, fondatorul oficial al Ordinului Illuminati din Bavaria în secolul al XVIII-lea, prevedea următoarele acţiuni din partea agenţilor Illuminati.


Prima directivă se centra pe coruperea prin bani şi sex urma să fie utilizată pentru a obţine controlul celor aflaţi în posturi de conducere pe diverse paliere ale guvernării şi în alte sectoare de activitate. Odată ce aceste persoane influente cădeau în capcanele întinse de Illuminati, ele trebuiau ţinute în ascultare prin diferite forme de şantaj -ameninţarea cu ruina financiară, darea în vileag a unor elemente de scandal,ameninţarea cu rănirea sau chiar uciderea acelor persoane sau a membrilor familiilor lor.

Cea de-a doua directivă se referea la palierul educaţional, din moment ce, predând în colegii şi universităţi, membrii grupării Illuminati aveau sarcina de a-i cultiva pe studenţii cu o înzestrare mentală excepţională şi proveniţi din familii respectabile, spre o tendinţă internaţionalistă, cu scopul de a transforma din ei posibili candidaţi la o formaţiune specială în domeniul internaţionalismului.

O astfel de formaţiune alcătuită din studenţi selecţionaţi de Illuminati trebuia să fie finanţată din burse universitare, cum ar fi, de pildă, Bursa Rhodes. Toţi studenţii selectaţi trebuiau, mai întâi, să fie convinşi că oamenii cu talente speciale au dreptul să-i conducă pe cei mai puţin înzestraţi sub pretextul că masele nu ştiu niciodată ceea ce este bun pentru ele în plan fizic, mental ori spiritual.

Cea de-a treia directivă compila acţiuni complexe, care la prima vedere nu erau convergente. Astfel, toţi oamenii influenţi aflaţi sub controlul grupării Illuminati, precum şi studenţii anume selecţionaţi şi antrenaţi de ei trebuiau să fie utilizaţi ca agenţi ai organizaţiei şi să acţioneze în culisele tuturor guvernărilor, ca experţi şi specialişti. De la ei se aştepta să-i sfătuiască pe înalţii funcţionari ai ţărilor să adopte acele politici care, pe termen lung, ar fi putut servi planurilor secrete ale Illuminati în legătură cu o conspiraţie mondială şi să aducă distrugerea guvernelor şi a religiilor pe care ar fi avut datoria să le slujească.

De asemenea, membrii Illuminati trebuiau să obţină controlul absolut asupra presei pentru ca toate ştirile şi informaţiile să poată fi manipulate cu scopul de a convinge masele că un guvern mondial este singura soluţie pentru toate problemele, de orice natură. Ei trebuie şi azi să aibă în proprietate şi să controleze toate reţelele radioului şi ale televiziunii.Parcurgand aceste patru puncte ale strategiei grupării Illuminati, trebuie să acceptăm că mijloacele de informare în masă sunt astăzi controlate la toate nivelurile şi că, aşa cum vicleanul Adam Weishaupt planificase încă din 1776, sunt infiltrate şi controlate şi toate structurile puterii. Din nefericire, puţini cetăţeni sunt la curent cu această stare de lucruri şi de aceea nu reuşesc să înţeleagă adevărata semnificaţie a celor mai multe dintre evenimentele ce au loc în prezent.

Dar, cu voia dumneavoastră, propun revenirea în primele zile ale existenţei grupării Illuminati. Documentele vremii atestă anumite lucruri pe care Marea Britanie şi Franţa-pe atunci cele două mari puteri ale lumii- le-au avut de traversat. Se cunoaşte de altfel că nedreptul Adam Weishaupt le-a ordonat celor din Illuminati să incite la războaie coloniale, inclusiv la lupta pentru independenţa americană, cu scopul de a slăbi Imperiul Britanic. Pentru distrugerea Imperiului Francez, tot el a ordonat organizarea Revoluţiei Franceze.Weishaupt a hotărât ca Revoluţia Franceză să aibă loc în 1789. Cu toate acestea, în 1784, cu ajutorul ”divinei providenţe”, guvernul Bavariei a intrat în posesia unor documente ce dovedeau existenţa Ordinului Illuminati.Respectivele documente ar fi putut salva Franţa dacă ea n-ar fi refuzat să le dea crezare.

În ce a constat acel act al providenţei divine?

În anul 1784, Weishaupt a realizat ceva care îl va înscrie în galeria istoriei, deoarece din cauza emiterii ordinului de pregătire a Revoluţiei Franceze, acesta a determinat cursul nefericit al evenimentelor. Un scriitor german, pe numele său Zwack, a reprodus acest ordin într-o carte de uz intern care conţinea întreaga istorie a grupării Illuminati, precum şi planul lui Weishaupt. O copie a acestei cărţi a fost trimisă castei Illuminati din Franţa, care erau conduşi de rebelul , revoluţionarul Maximilien de Robespierre, căruia Weishaupt îi dăduse ordin să aţâţe la tulburări revoluţionare.

Dar, se produc multe lucruri neprevăzute, din moment ce mesagerul care transporta această carte este lovit de un fulger şi ucis pe când călătorea între Frankfurt şi Paris. Poliţia timpului descoperă asupra lui documentelesubversive şi le remite autorităţilor în drept.După o cercetare amănunţită a dovezilor complotului, guvernul Bavariei dispune ca poliţia să facă o descindere în lojile Marelui Orient care tocmai fuseseră organizate de Weishaupt, precum şi la domiciliul celor mai influenţi dintre partizanii acestuia. Astfel, conform tuturor mărturiilor vremii sunt descoperite şi mai multe dovezi, autorităţile fiind convinse că documentele confiscate erau copii autentice ale planului conspiraţiei prin care Illuminati prevedeau să se folosească de războaie şi de revoluţii pentru a instaura un guvern mondial asupra căruia, odată realizat, înţelegeau să preia controlul.

Aceste episoade au ecou, iar  în a doua jumătate a anului 1785, guvernul Bavariei interzice activitatea grupării Illuminati şi a închis lojile Marelui Orient. În 1786, se dispune aducerea la cunoştinţa publică a tuturor detaliilor conspiraţiei, titlul englez al textului respectiv fiind The Original Writings of the Order and Sect of the Illuminati. Copii ale acestei cărţi au fost trimise tuturor şefilor de stat şi ai Bisericii din Europa. Însă puterea aparţinând Illuminati era aşa de mare, că avertismentul guvernului bavarez a fost trecut cu vederea, cu mare lejeritate.

Nu e mai puţin adevărat că numele de „Illuminati” a devenit nepopular, iar grupul s-a hotărât, în aceste condiţii, să lucreze în secret.În tot acest timp, maleficul Adam Weishaupt le-a dat ordin membrilor Illuminati să infiltreze lojile francmasoneriei albastre şi să formeze, chiar în interiorul acestora, propria societate secretă. Doar acei masoni care se arătau devotaţi internaţionalismului şi aceia a căror conduită era o dovadă că se lepădaseră de Dumnezeu puteau fi iniţiaţi în Ordinul Illuminati.


Pentru a infiltra lojile masonice din Marea Britanie, Adam Weishaupt l-a invitat pe continent pe John Robison. Acesta era francmason de rit scoţian de grad foarte înalt. Era profesor de filozofie naturală la Universitatea din Edinburgh şi secretar al Royal Society din capitala Scoţiei. Robison nu a căzut în plasa întinsă de Illuminati care voiau să-l facă să creadă că obiectivul urmărit de ei era o dictatură în sprijinul populaţiei. Robison şi-a păstrat gândurile pentru sine, astfel ca Illuminati să-i acorde pe mai departe încrederea lor şi să-i încredinţeze, spre studiu,un plan al conspiraţiei lui Weishaupt pe care să-l păstreze în deplină siguranţă.
Întrucât avertizarea făcută de guvernul bavarez a fost trecută cu vederea, în 1789 a izbucnit Revoluţia Franceză, exact cum anticipase şi… pregramase Weishaupt. Totuşi, pentru a alerta alte guverne privind pericolul iminent şi pentru a-i informa pe francmasoni că lojile lor au fost infiltrate de Illuminati, Robison a publicat în 1789 o carte intitulată Proofs of a Conspiracy to Destroy All Governments and Religions. Din nefericire,chiar  şi acest avertisment a fost nesocotit.

Imediat după războaiele napoleoniene, Illuminati au crezut că naţiunile erau atât de disperate şi de stoarse de vlagă în urma atâtor lupte, încât orice soluţie li s-ar putea părea binevenită. Slugile obediente Ordinului Illuminati au convocat atunci ceea ce s-a numit Congresul de la Viena. În această adunare, ei s-au străduit să creeze prima Ligă a Naţiunilor – o primă tentativă de guvern mondial. În viziunea lor, suveranii Europei erau într-atât de afundaţi în datorii către ei, încât, de voie, de nevoie, le-ar fi executat orice poruncă.

Numai că ţarul Rusiei a înţeles complotul care se planifica şi l-a anihilat. Bancherii străini au jurat arunci că-l vor distruge într-o bună zi pe ţar împreună cu întreaga sa familie. Ameninţarea a fost dusă la îndeplinire în anul 1917.
Respingerea brutală, urmată de un dezastru, din partea ţarului Rusiei la Congresul de la Viena nu a dus nicidecum la distrugerea conspiraţiei grupării Illuminati,  doar i-a silit să adopte o altă strategie. Conştienţi că, pentru moment, ideea unui guvern mondial a fost înăbuşită în faşă, Illuminati au decis că singura cale de a-şi păstra puterea era întărirea controlului asupra sistemului monetar al naţiunilor europene.

Imediat după Congresul de la Viena, bancherii internaţionali au forţat guvernul Marii Britanii să schimbe statutul Băncii Angliei, astfel încât controlul total asupra acestei bănci să le revină lor, control pe care îl deţin şi astăzi. Weishaupt a murit în 1830, dar a avut grijă dinainte să pregătească o variantă perfecţionată a conspiraţiei Ordinului Illuminati, astfel încât să controleze, să finanţeze şi să conducă, sub diferite forme şi pretexte, orice organizaţie internaţională, prin plasarea în centrele şi posturile cheie de la vârful acestor organizaţii a propriilor agenţi.


În 1848, fondatorul unei ideologii nocive- Karl Marx a scris Manifestul Comunist sub directa îndrumare a membrilor grupării Illuminati. Concomitent, profesorul Karl Ritter de la Universitatea din Frankfurt a scris replica la lucrarea lui Marx sub conducerea altor membri ai Illuminati.În 1834, liderul revoluţionar italian Giuseppe Mazzini a fost ales de Illuminati la conducerea programului lor revoluţionar desfăşurat în toată lumea, rol pe care acesta l-a îndeplinit până la moartea sa, în 1872.

Câţiva ani înainte de-a muri, nedreptul Mazzini a atras în cercul grupării Illuminati un general american pe nume Albert Pike. Acesta a fost într-atât de fascinat de ideea unui guvern mondial, încât s-a plasat în cele din urmă în fruntea acestei conspiraţii luciferiene.Din 1859 până în 1871, Pike a pregătit un plan ce prevedea trei războaie mondiale şi diferite revoluţii în puncte diferite ale globului…
Primul Război Mondial trebuia să aibă loc pentru a le permite membrilor Illuminati să distrugă regimul ţarilor în Rusia. Bancherii internaţionali se juraseră să atingă acest obiectiv de când, la Congresul de la Viena, ţarul le dejucase planurile…

Sigla super-think-tank-ului american Council on Foreign Relations (CFR), organizaţie ce conduce politica SUA, fiind totodată principalul braţ american al Grupului Bilderberg, reprezintă un cavaler templier dezbrăcat care îl invocă pe Baphomet (Lucifer). Faptul că templierul este gol arată că avem de a face cu un vrăjitor, dar şi că acesta ar fi dezbărat de necesităţile materiale, căutând sau având o altfel de putere. Cu mâna sa dreaptă, cavalerul templier face gestul mano cornoto, ceea ce este o invocare a misterioasei divinităţi căreia templierii se închinau după întoarcerea din Orientul Mijlociu (Ierusalim), căci gestul reproduce coarnele zeităţii semito-păgâne, identificată de Ordo Templi Orientis şi de Illuminati cu Lucifer.
Sigla CFR conţine şi un mesaj: cuvântul latin ubique („pretutindeni”), care înseamnă că puterea organizaţiei ajunge peste tot, dar se referă şi la omniprezenţa divinităţii (care este prezentă peste tot, în acelaşi timp). Semnul mano cornuto a frapat media mondială atunci când, destul de des, a fost practicat în public de importante personalităţi politice ale lumii occidentale, deoarece gestul este consacrat de către satanişti, de la care a fost preluat şi de către o parte din formaţiile de muzică rock şi heavy metal, sau de fanii acestora. Dar semnul este mai degrabă comun mişcărilor sataniste şi Illuminati-lor luciferieni (căci aceştia aparţin la rândul lor unei „Fraternitas Lucis”)şi există acum organizaţiil mondialiste ale acestora care îşi  desfăşoară activitatea. Iar,unii şi alţii îi au ca model pe Baphomet-Lucifer, pe care, împingând lucrurile şi mai departe, sataniştii îl identifică direct cu Satan (ceea ce primii nu admit).


Se pot „remarca” preşedinţii SUA făcând gestul mano cornuto, aceştia îşi comunică mai degrabă fidelitatea faţă de organizaţiile politice oculte şi de putere (precum Council on Foreign Relations), decât faţă de Biserica
Satanistă a lui Anton LaVey, deşi toate acestea au împreună o importantă sumă de valori, referinţe şi origini. Atunci când preşedintele SUA George W. Bush (ca şi întreaga sa familie: fiicele, soţia şi mama sa, Laura şi Barbara Bush) a făcut semnul mano cornuto la inaugurarea mandatului său prezidenţial în anul 2005, el a şocat întreaga lume, având în vedere faptul că semnul este binecunoscut ca fiind asociat şi revendicat de către satanişti sau, după alţii, de către Ordinul Illuminati-lor (care îşi închipuie că primind „lumina luciferică” sunt „iluminaţi”).

De aceea, gestul lui Bush Jr. a fost numit şi „Illuminati Devil Hand Signal”. Ceea ce se ştie sigur este că în tinereţe George W. Bush a făcut parte din societatea secretă Skull & Bones, o organizaţie afiliată ocultei mondiale (în construirea „noii ordini mondiale”), dintre ai cărei membri sunt recrutaţi o parte din membri CFR.

Chiar dacă o parte din mass-media a remarcat cu mare tam-tam gestul „Mano Cornuto” făcut de familia Bush (în mod repetat şi după anul 2005), semnul a fost făcut şi anterior, şi până astăzi, de către o seamă de importanţi politicieni occidentali, precum preşedinţii SUA Ronald Reagan şi Bill Clinton, premierul italian Silvio Berlusconi,
preşedintele francez Sarkozy şi alţii.

Acelaşi semn al coarnelor cu mâna, mano cornuto, a fost practicat şi de către Hillary Clinton, (soţia expreşedintelui SUA Bill Clinton), atunci când candida în interiorul Partidului Democrat american pentrudesemnarea la candidatura pentru fotoliul de preşedinte al SUA. După ce Barak Obama a învins-o pe Hillary în interiorul Partidului democrat, el a preluat de la aceasta şi gestul mano cornuto pentru a-şi fideliza foştii adepţi ai
acesteia.
Deşi presa a analizat gestul mano cornuto la politicieni abia după anul 2005, când întreaga familie Bush s-a afişat făcând gestul mano cornuto (o revistă americană, Cleveland Plain Dealer, plecând de la acest eveniment a publicat un articol tematic al semnelor mâinii, Signs of the Times, fiind analizate o serie de semne făcute cu mâna, majoritatea masonice), revista Time îl prezentase pe Bush jr. încă din 4 iunie 2001 făcând gestul mâinii în chip de coarne, dar faptul trecuse aproape neobservat.


Numărul personalităţilor americane (politice, mai ales) surprinse făcând gestul mano cornuto este relativ mare. Sunt evocaţi vicepreşedinţii SUA Dan Quayle şi Dick Cheney, senator John Edwards sau conducerea concernului McDonalds, dar şi republicana Sarah Palin, care a afişat gestul în 2008, când se afla în campania de vicepreşedinte al SUA (şi despre care astrologii spun că va fi cândva prima femeie preşedinte ai SUA).

Bohemian Club

Biografii părintelui „Bisericii Sataniste” arată că ar fi avut mai degrabă origini „boemiene”, deoarece mama sa era o ţigancă maghiară din Transilvania, iar acest fapt a întărit presupusele relaţii ulterioare dintre satanism şi organizaţia ocultă americană Bohemian Club („Clubul Boemian”, din care au făcut parte toţi preşedinţii Statelor Unite din secolul XX, inclusiv cei doi George Bush -tatăl şi fiul -, dar şi o parte a preşedinţilor democraţi).Evident că membrii Bohemian Club din SUA nu au mai păstrat sensul original al cuvântului boemieni, acela de ţigani, dar multe dintre tradiţiile acestora (ale ţiganilor) au fost prezente în practicile rituale de la începuturile clubului, precum divinaţia sau elemente de magie neagră, conservate şi astăzi, chiar dacă dezvoltate şi elaborate.Termenul de boemian vine din evul mediu european, desemnându-i pe ţigani (rromi) care plecând din regiunea Boemiei (Cehia de azi) au fost lăsaţi să vagabondeze în tot Occidentul. Iată ce scria în anul 1825 francezul Jacques Collin de Plancy în celebra sa lucrare despre acest termen: „Toată lumea a auzit vorbindu-se de boemieni (ţigani), de acele grupuri vagaboande care, sub numele de boemieni, biscaeieni şi egipteni, s-au răspândit în Germania, Olanda, Franţa, îndeletnicindu-se cu ghicitul. Olandezii îi numeau heyden, adică păgâni,pentru că erau priviţi ca oameni fără credinţă… Ar fi fost normal să fie crezuţi ei înşişi pe cuvânt şi să spunem că erau o familie a evreilor, amestecată în timp cu creştini vagabonzi . Numai că, tocmai aici Plancy greşeşte, boemienii sau ţiganii sunt de origine din zona Indiei, dar au minţit adesea privind originea lor reală…

Populaţia europeană a masacrat şi a aruncat în mlaştini o mare mulţime dintre ei. Cercetătorii stabilesc data acestor atrocităţi ruşinoase în jurul anului 1348. În acţiunea de suprimare generală, mulţi ţigani s-au salvat de ruguri refugiindu-se în păduri.Pentru a fi în siguranţă ei s-au reunit şi şi-au făcut galerii subterane pe mari întinderi,aluzie la faptul că unii dintre ţigani se ascundeau sau se întruneau în secret în peşteri. Când furia contra ţiganilor s-a mai potolit, poporul acesta a fost acceptat în sate, apoi în oraş. Dar mulţi din ei au continuat viaţa lor de vagabondaj, trăinddin ghicit şi fel de fel de excrocherii.În 1427 aceste cete rătăcitoare au ajuns în Franţa şi, cum veneau din Boemia, li s-a spus boemieni… Cum femeile ţigănci practicau ghicitul fără aprobare de la Biserică, episcopul de Paris i-aexcomunicat, obligându-i să plece… Preoţii îi dădeau în judecată ca pe urmaşi ai lui Ham, inventatorul magiei,
fiind acuzaţi de practicarea magiei. Delrio afirmă că erau atât de experţi în vrăji, încât atunci când le dădeai un
bănuţ, toate celelalte piese ce le aveai în pungă zburau s-o întâlnească pe prima. Delancre ne asigură chiar că ţiganii ar fi pe jumătate demoni…” (Collin de Plancy, Dictionnaire infernal, Paris 1825). Sensul expresiei boemian folosit de către mega-organizaţia oligarhică americană este mai degrabă unulcultural, aşa cum pretind membri ei înşişi. Termenul a trecut de la desemnarea exclusivă a ţiganilor în secolul XVII,desemnând în general artiştii ambulanţi (mulţi dintre aceştia ţigani circari) ajungând în timp să descrie stilul de viaţă netradiţional, dedat plăcerilor (consumului de alcool, bunăoară) şi fără grija zilei de mâine al artiştilor, scriitorilor, muzicanţilor şi actorilor din majoritatea oraşelor europene. Termenul boemian a ajuns finalmente să desemneze o atitudine politică anti-statală şi anti-socială în epocă, anti-morală chiar, care cultiva relaţiile sexuale în afara căsătoriei sau ne-ortodoxe, sfidând astfel Biserica şi morala creştină.


Emblema siglă a Bohemian Club este bufniţa ale cărei două ciufuri de pene de pe cap (două egrete cu aspect de urechi sau de corniţe) îi autorizează pe membrii organizaţiei să poată adopta la rândul lor salutul secret prin gestul mano cornuto, asemenea sataniştilor, de care îi leagă şi o serie de ritualuri macabre.
Semnificaţia simbolică a Bufniţei ca emblemă a Bohemian Club poate fi una controversată, căci, deşi membrii organizaţiei spun că această pasăre nocturnă simbolizează înţelepciunea, nimic din tradiţiile legate de simbolistică nu justifică explicaţia. Dimpotrivă, ea reprezintă tradiţional funebrul şi magia neagră. Iată adevărata simbolistică a Bufniţei: „Pasăre esenţialmente nocturnă, în stare să vadă în cea mai deplină întunecime şi să vâneze astfel, bufniţa a fost condamnată să devină o pasăre a nenorocirii, simbolizând noaptea, angoasa, coşmarul, moartea subită şi imprevizibilă. Anticul istoric roman Pliniu spunea că prezenţa ei prevesteşte sterilitatea iar strigătul ei este prevestitor de moarte. Spre deosebire de cucuvea -pasăre nocturnă asemănătoare, dar care nu are pe cap cele două egrete sau corniţe –  nu are nici un fel de însuşiri bune. În fapt, este contrariul cucuvelei. De aceea îl desemnează pe ocultist în sensul rău, cel care efectuează «opera neagră»… Simbolistica medievală a mai folosit bufniţa ca simbol al evreului, tot în sens negativ însă (bufniţa apărând ca o imagine a orbirii poporului evreu, carea închis ochii în faţa soarelui…)

Pictorul Hieronymus Bosch a plasat în centrul fântânii vieţii din Grădina Deliciilor, o bufniţă pândind în partea de jos a fântânii fermecate.” (Jean-Paul Clebert, Le dictionnaire du symbolisme animal, Paris 1971) Dacă adăugăm că în spatele bufniţei, „preoţii” din Bohemian Club plasează o lună plină, avem o imagine completă a simbolisticii acestora, căci luna plină este un accesoriu obligatoriu al sabaturilor acestor vrăjitori.

Bohemian Club a fost înfiinţat în 1872 de către un grup de cinci ziarişti din California, ca un club exclusiv masculin. Aceştia doreau chipurile „să copieze stilul şi spiritul boem al artiştilor europeni”, dar ziariştii au fost înlăturaţi în timp de către membrii mai potenţi, oamenii de afaceri şi politicienii care, intraţi în club ca finanţişti şi protectori, au devenit majoritari.

Vintage engraving of a Evening at the Bohemian Club, San Francisco 19th Century. Founded in 1872 from a regular meeting of journalists, artists and musicians.

Sediul central al clubului este şi astăzi în San Francisco, pe Taylor Street, la numarul 624, în imediata apropiere Districtului Financiar al oraşului, dar întrunirile sale rituale anuale se desfăşoară pe domeniul de 11 km pătraţi Bohemian Grove (Dumbrava Boemiană), situat tot în California, lângă orăşelul Monte Rio, în ţinutul Sonoma (la aproximativ 100 km de San Francisco). Locul este de o frumuseţe naturală rară, fiind format din dealuri acoperite de păduri de sequoia roşii gigantici şi din canioane naturale tăiate de un râu (pentru pieile roşii, alungate din zonă,locurile erau sacre).
Punctul central al domeniului este un lac pe malul căruia se înalţă o statuie în formă de bufniţă, având peste 13 metri înălţime. Aici se află şi sanctuarul unde se Marele Preot Boemian efectuează ritualul nocturn anual. Tot locul este plin de simboluri masonice, păgâne (zise druidice) şi satanice.

Cum am mai arătat, bufniţa este emblema şi reprezintă o zeitate a clubului, iar deviza inscripţionată sub aceasta sau pe porţile domeniului este luată din Shake-speare: „weaving spiders come not here” („păianjenii să nu intre aici” – Visul unei nopţi de vară, actul secund, scena a doua). Sensul este ocult, dar mulţi cred că este un joc de cuvinte, în engleză păianjen (spider) fiind apropiat de cuvântul spion (spier, spy), ceea ce înseamnă că deviza este un îndemn la secret şi la înlăturarea spionilor (spider mai este însă şi o altă denumire a crucii în engleză). Cei mai probabil – spun cercetătorii istoriei clubului – deviza adoptată de „boemieni” sugerează că atât clubul cât şi membrii săi trag o graniţă pentru media (ziariştii fiind „weaving spiders”), Bohemian Club creându-şi chiar o reputaţie pentru secretul maxim şi severa securitate.


Pe malul lacului mai sus descris, la baza uriaşei Bufniţe de piatră are loc în fiecare an, în luna iulie când esteLună plină, celebrul deja ritual „Cremation of Care” (Arderea Grijei), ce include elemente dramatice, muzică,operă şi poezie, ritual care ascunde mai mult decât au lăsat „boemienii” să afle lumea.Ritul desfăşurat la baza acestei statui care închipuie o zeitate antică feminină (cum pretind „boemienii” apărându-se de acuza că Bufniţă ar fi de fapt zeitatea păgână Moloch, căreia evreii îi aducea copii ca jertfe) ar fi fost inventat în 1893 de către un membru de frunte al clubului elitist, avocatul new-york-ez Joseph D. Redding (devenit în acelaşi an „Mare Preot al Boemiei”, fiind totodată şi Mare Maestru în Ritual Scoţian Vechi şi Acceptatîntr-o lojă din New York). În numărul din 25 iunie 1899, o cronică a ziarului The New York Times descria astfel ritualul:

„Preoţii druizi (boemieni) purtau însemnele Ordinului lor pe veşminte. Peste 500 de persoane participau la spectacol, iar lumini electrice şi cu calciu erau folosite pentru a ilumina scena. Exista o orchestră simfonică şi un mare cor. Un altar druidic şi o piatră sa-crificială dădeau un aer de realism întregii scene. Domnul Redding oficia ca Mare Preot al Boemiei. Apare apoi o procesiune de opt preoţi druizi trăgând opt prizonieri înlănţuiţi: un galez, un celt, un roman, un barbar şi doi bărbaţi din Îndepărtatul Nord. Fiecare captiv îşi pleda fără succes cauza în faţa adunării, sfârşind prin a fi condamnat la moarte. Doar galezul, care reprezenta Boemia, a reuşit să se apere convingător, scăpând de pedeapsă. O cupă trecută din mână în mână a fost atunci băută de către druizi, prizonieri şi boemieni. Me-phisto şi un număr de demoni se grăbeau să ia Grija de pe catafalc… Atunci şeful druizilor i-a condus în pădure cu o torţă aprinsă pe care a folosit-o şi la focul funeral…”.De când a fost elaborat, ritualul a fost modificat parţial până astăzi, principalul element, rămas neschimbat,fiind însă sacrificarea unei fiinţe umane prin incinerare pentru a se afla viitorul în rămăşiţele acesteia. „Boemienii” arată răspicat celor curioşi din afară că totul este o înscenare, că nimeni nu este ucis în realitate şi că prin acest ceremonial este ucisă Grija („Dull Care”), care îi chinuie pe membrii clubului. Scepticii constată însă că, oricum, avem de a face cu reproducerea unor ritualuri păgâne sau satanice.Astăzi, membri clubului şi invitaţii lor care se întrunesc în luna iulie în California la Bohemian Grove, toţi bărbaţi, provin din rândurile celor mai bogate sau influente familii din SUA, fiind consideraţi „elita masculină a Americii”.

Au fost prezenţi aici toţi preşedinţii americani din 1923 până în 2018, vicepreşedinţi şi secretari de stat, proprietari şi directori ai marilor corporaţii şi multinaţionale, şefii principalelor instituţii financiare (bănci, fonduri de investiţii, mari firme de brokeraj), magnaţi din domeniul energetic (inclusiv petrol şi energie nucleară) şi principalii contractori militari. Aproape toţi sunt de rasă albă, negrii (precum Colin Powel) fiind o excepţie (maxim 2-3 indivizi). S-au făcut remarcaţi şi mai mulţi participanţi europeni, mai ales din rândul celor mai importanţi politicieni (liderii europeni se deplasează discret la întrunirea de la Bohemian Grove pentru a discuta şi dezbate cu elita americană chestiuni de politică şi afaceri).
(foto Lakeside 1991 -cancelarul german Helmut Schmidt adresându-se elitei lumii la discuţia de pe malul lacului de la Bohemian Grove. În autobiografia sa, Men and Powers, a Political Retrospective, Helmut Schmidtspunea că este membru al Council on Foreign Relations (Consiliul pentru Relaţii Externe), al Trilateral Commission (Comisia Trilaterală) şi al Grupului Bilberberg. Mai spunea că liderii organizaţiilor globaliste călătoresc spre Grove (Dumbrava Boe-miană) în fiecare vară. Mai vorbea şi despre anumite alte „dumbrave secrete” („secret groves”) în Germania, unde se efectuează ritualuri druidice, dar indica Bohemian Grove ca fiind locul său favorit pentru a participa la asemenea ritualuri. (În altă parte, Schmidt a mărturisit că tatăl său era evreuclandestin, deşi a fost ofiţer în armata Germaniei naziste )

Dezbaterile au loc pe malul lacului (Lakeside) unde se află statuia de 13 metri a Zeiţei Bufniţe de pe imensul domeniu Bohemian Grove. Deoarece auditoriul de aproape 2000 de persoane stă pe ambele maluri ale micului lac,discursul care are loc în timpul zilei, spre deosebire de ritualuri – este amplificat de o staţie de sonorizare.

În data de 2 august 1982, Newsweek magazine scria că „cea mai prestigioasă tabără de vară – Bohemian Grove – este acum în sesiune…; cu foarte puternica sa clientelă care caută intimitate şi ritualuri kabbalistice, Bohemian Grove trezeşte puternice suspiciuni…; cel mai important eveniment sunt însă «discuţiile pe malul lacului» («lakeside talks») unde au vorbit în trecut Alexander Hague şi Casper Weinberger. În acest an vorbitorul a fost Henry Kissinger cu tema«The Challenge of the ’80s» («Provocarea anilor ’80»).”

Maclean’s magazine din 23 martie 1981 dezvăluia că în cadrul dezbaterilor de a Bohemian Grave, participă militarii, politicienii şi preşedinţi ai SUA. Din acest club fac parte celebrii Henry Kissinger, George Shultz, S. D. Bechtel (proprietarul companiei Bechtel), Jr., Thomas Watson Jr. (IBM), Phillip Hawley. În anul 1967 a avut loc „agreement-ul înţelegerea) dintre Ronald Reagan care, la un pahar cu Richard Nixon, a acceptat ca la alegerile prezidenţiale din SUA ce urmau să stea de o parte, ceea ce a ajutat formarea destinului SUA”. Subiectele acestor dezbateri-prezentări ale personalităţilor politice sunt de „maxim interes”, se spune, cum ar fi războiul din Irak, armele nucleare, criza energetică, problemele ecologice, sistemul medical, evoluţia preţurilor, globalizarea, urbanizarea etc. „Informaţiile prezentate aici nu sunt pentru urechile tuturor. Sunt informaţii confidenţiale care rareori apar în presă, despre numărul real de victime ale războaielor, despre nivelul real al „bunăstării” populaţiei, despre efectele distructive ale vaccinurilor etc”.


Revista americană Mother Jones din august 1981 (volumul 6 pag. 28) dădea o listă parţială cu câţiva dintre membri proeminenţi ai clubului: „William Howard Taft, The-odore Roosevelt, Harry Truman, Herbert Hoover, George P. Shultz, Stephen Bechtel, Jr., Gerald R. Ford, Henry Kissinger, Richard M. Nixon, Jimmy Carter, Ronald Reagan, Bill Clinton, Dick Cheney, ambii preşedinţii Bush, William F.BuckIey, Jr., Fred L.Hartley, Merv Griffin, Thomas Haywood, Joseph Coors, Edward Teller, A. W. Clausen, William French Smith, John E.Swearingten, Casper W. Weinberger, Justin Dart, William E. Simon şi sute de alţi politicieni şi businessmeni importanţi”.
Odată ajunşi pe domeniul californian, elitiştii „boemieni” sunt împărţiţi în peste 100 de „case” sau de „tabere”, funcţie de relaţiile, poziţia şi ocupaţia socială a fiecăruia. Fiecare „tabără” de pe domeniul boemian conţine vile luxoase, bungalouri, restaurante-can-tină şi bufete de la care participanţii se alimentează în continuu cu băuturi alcoolice (paharele stau aproape permanent în mâinile acestora).Cea mai celebră „tabără-casă” a Bohemian Grove este Mandalay, din ea făcând parte mari afacerişti americani, mari contractori AT&T), William Casey (CIA) şi Ralph Bailey (Dupont, companie deţinută de familia Rothschild).

Vă voi prezenta profilul componenţei celor mai importante „case” boemiene:
Mandalay (mari afaceri, domeniul militar, politicieni şi preşedinţi SUA),
Hill Billies (mari afaceri, bănci, universităţi şi media; din aceasta fac parte cei 2 preşedinţi George Bush -tatăl şi fiul -, împreună cu A. W. Clausen – Banca Mondială),
Cave Man (think-tank-uri, companii petroliere, bănci, contractori militari, universităţi şi media),
Stowaway (familia Rockefeller, companii petroliere, bănci, think-tank-uri),
Owl’s Nest (preşedinţi SUA, înalţi ofiţeri de armată, contractori militari),
Hideaway şi Midway (fundaţii, înalţi ofiţeri de armată, contractori militari),
Isle of Aves (militari, înalţi ofiţeri de armată, contractori militari),
Lost Angels (bănci, contractori militari, media),
Silverado Squatters (mari afaceri, contractori militari),
Sempervirens (corporaţii californiene),
Hillside (militari, şefi de stat major).
Se spune că tabăra Mandalay „este dedicată relaţiilor internaţionale şi este compusă din oficiali ai statului american sau conectaţi la serviciile secrete. Mandalay este singura tabără din interiorul Bohemian Grove în care nu poţi intra, iar înainte de a intra cineva te întreabă cine eşti şi cu cine ai întâlnire. Dacă eşti legitimat pentru a intra, eşti dus cu un troliu electric marca Bechtel în vârful dealului pe care este aşezată tabăra. Mulţi membri ai taberelor Hill Billies sau Stowaway (Rockefellerii şi Morganii) au fost la Mandalay într-un timp sau altul.” (Joel van der Reijden, Bohemians and The Bohemian Grove, 2005)

Anul 1900 a coincis cu izbucnirea unui scandal legat de aceste dezbateri şi discuţii secrete care au loc la Bohemian Grove depeste 100 de ani. Acesta a fost declanşat de către doi membri, un autor-ziarist Ambrose Bierce (autor al The Devil’s Dictionary), şi proprietarul unui trust de presă, William Hearst. Bierce a scris în acel an un „poem politic” în ziarul prietenului său „boemian” în care prefigura asasinarea preşedintelui McKinley care s-a şi întâmplat întocmaipeste câteva luni. Acest fapt a stârnit stupoare, deoarece Hearst, patron al ziarului, aspira la funcţia de
preşedinte şi îl critica continuu pe McKinley.Deşi bine reprezentată la întrunirile boemiene, familia bancherilor evrei Rothschild, implicată de sute de anibîn culisele istoriei mondiale, este totodată vecină cu domeniul de la Bohemian Grove prin domeniul viticol din apropiere, la Napa Valey, dezvoltat de Phillip Rothschild la începutul secolului al XX-lea. Cum am văzut, mulţi dintre boemieni dau până aici o scurtă fugă pentru „un tur organizat al cultului diavolului însoţit şi mascat de o degustare de vin roşu” (D.B.Smith şi A.Hitchcock, The History of the House of Rothschild, 2006 referire la faptul că aici există o construcţie ce reproduce o piramidă masonico-Illuminati, ca şi un templu subteran secret satanist (al„bisericii sataniste” a lui Anton LaVey)

*******************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre şi secretele puterea acestor malefici  dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

 

Sursa foto : Snopes.com,NEW AGE NEWS,Secretul Cunoasterii,Pinterest

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Gothaer Asigurări Reasigurări își dezvoltă planul strategic pe termen mediu de 3 ani

Publicat

pe

logo

 

La finalul anului trecut, Gothaer a anunțat o modificare a focusului strategiei cu privire la activitatea grupului în România. După 2 luni de analiză atentă și modificări în cadrul conducerii companiei, Gothaer își poate completa declarația cu anumite aspecte strategice cheie referitoare la prezența viitoare a companiei pe piața de asigurări din România.

Cu un nou CEO alături, Leslie J. Breer (sub rezerva aprobării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară), Gothaer dezvoltă în prezent un nou model de afaceri mai durabil și un plan de afaceri pe 3 ani. În plus, un nou CFO se va alătura companiei în următoarele săptămâni.

“Credem că orice companie ar trebui și chiar trebuie să facă un pas în lateral din când în când pentru o retrospectivă asupra activității sale, în scopul alinierii acesteia cu condițiile economice actuale și totodată cu așteptările acționarilor săi. Din acest motiv, Gothaer a început să își analizeze portofoliul, liniile de business, costurile și performanța companiei în general, pentru a-și modela dezvoltarea viitoare pe piața locală. Obiectivul nostru principal este să atingem pragul de break-even, iar pentru acest lucru avem toate mijloacele necesare și o mare experiență în România”, a declarat Dr. Christopher Lohmann, CEO Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație Gothaer Asigurări Reasigurări.

Unul dintre pilonii principali care stau la baza acestei abordări este orientarea către client în toate aspectele, pentru care Gothaer este deja recunoscută. Buna reputație pe care o are compania pe piață și gradul de satisfacție a clienților constituie active de valoare, pe care compania mizează, în timp ce își dezvoltă viitoarea strategie.

Conducerea Gothaer știe faptul că viitoarea strategie poate fi livrată cu succes de către echipa sa și cu sprijinul partenerilor săi comerciali – care rămân prioritatea de top a companiei și totodată principalul canal de vânzare.

Când vorbim despre viitorul companiei Gothaer pe piața de asigurări din România, trebuie să luăm în considerare faptul că aceasta beneficiază de o considerabilă stabilitate financiară din partea grupului din care face parte și a reasigurătorilor săi renumiți. Avem încredere că planurile noastre viitoare vor fi îndeplinite pe plan local așa cum preconizăm, pentru a ne atinge obiectivele. Prevederile și normele Solvency II sunt îndeplinite, aplicate și respectate corespunzător în toate aspectele activității noastre pentru dezvoltarea viitoare a business-ului. Toate eforturile investite în ultimii ani pentru a face Gothaer recunoscută drept un partener de încredere în domeniul asigurărilor dau roade acum și este momentul să privim înainte spre următorul pas normal: profitabilitatea”, a adăugat Dr, Lohmann.

***

Despre Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de 119 mil. lei. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe Gothaer.ro.

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro