Despre Illuminati- Episodul al Treilea

0
489

 

 

Motto „Destul este ucenicului să fie ca învăţătorul şi slugii ca stăpânul. Dacă pe stăpânul casei l-au numit Beelzebul, cu cât mai mult pe casnicii lui?Deci nu vă temeţi de ei, căci nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală şi nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut.” (Ev.Matei 10, 25-26)

 

O putem pune deoparte propaganda și vom vedea dovezile reale, prin prisma adevărului cu proprii noștri ochi. Nu am deloc pretenția de a mă situa ca reper sau de a vă impune, de a crede totalmente ceea ce vă voi expune, dar nu trebuie să cădeți în acea negare, în acea extremă periculoasăîn acea stare a spiritului care nu e deloc favorabilă nimănui.

Acest episod este rezultatul a peste zece zile de cercetare. Cred că, pentru a realiza ceva durabil, ceva bine documentat și cu mesaj este nevoie de timp, de răbdare, de o muncă de cercetare asiduă care poate fi prezentată la cel mai înalt nivel.Reiterez acea idee conform căreia acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor. Se poate analiza, comenta și totodată argumenta. Iar imaginile, ilustrațiile și dovezile din aceste episoade fac, după părerea mea, o imagine plenară documentată asupra acestei conspirații monstruoase care ne înconjoară și ne învăluie. S-ar putea ca aceste lucruri să nu fie prea plăcute, prea cunoscute sau ceea ce par a fi „la prima vedere”. Știm cu toții că este posibil, de exemplu, că Illuminati sunt și vor să fie discreți. Cu toate acestea, din acel mister se ridică, asemenea fenomenului natural al ceții acel văl care ascunde multe secrete, multe conspirații, multe lucruri tenebroase. O imagine poate valora o mie de cuvinte spune un vechiu proverb chinezesc… dar chiar și pozele pot fi înșelătoare.

Să ne amintim de doctrina illuminati de la 1776, mai precis directivele lor.Primul dintre acestea viza abolirea monarhiei și a oricărei puteri ordonate.Cea de-a doua se concentra asupra aboliri proprietății private.Pe aceeași linie, cel de-al treilea deziderat se grupa pe abolirea moștenitorilor.

De altfel, următoarele trei cerințe ale satanicei doctrine Illuminati aveau conexiuni directe deoarece, ca și în prezent se străduiesc să dezrădacineze orice formă de patriotism și vor să lovească frontal familia, prin distrugerea familiei (a căsniciei și instruirea în comun a copiilor).

Ultima dintre cele mai importante direcții ale acestor malefici se grupa împotriva oricăror forme de credință, mai precis doreau abolirea tuturor religiilor.

Doctrina de mai sus este fundamentul viitoarei Noi Ordini Mondiale iar Illuminati sunt păpușarii care o construiesc de zor, de peste două sute de ani. Doctrina este fundamental de stânga, deoarece și New World Order va fi tot de stânga. O repetiție generală a ceea ce va fi s-a petrecut acum o sută de ani, în timpul revoluției bolșevice.

Teoria conspirației este, în limbaj comun, o etichetă denigratoare care indică faptul că o teorie despre cauzele unui eveniment sau fenomen printre altele. În primul rând, implică o conspirație deliberată. Conspirațiile și societățile secrete au fost împreună cu noi încă de la începutul omenirii. La urma urmei, oamenii sunt ființe evoluate nu doar „niște animale sociale. ” Oamenilor le place și chiar au nevoie de compania unei alte persoane. Încă de la începuturi, oamenii s-au grupat-mai întâi sub forma unor familii, apoi ca triburi, comunități și națiuni.

În cazul anumitor indivizi, dorința de a conduce este mult mai puternică decât simpla dorință de a aparține. În trecutul îndepărtat, cei mai puternici războinici deveneau șefi, în timp ce membrii mai dotați cu intelect ai tribului deveneau prezicători sau șamani. Atât vânătorii cât și șamanii au ajuns ulterior să formeze anumite grupuri exclusive, ai căror membrii erau legați între ei prin experiențe comune și prin camaraderie.

Secretul a jucat întotdeauna un rol important în orice adunare de oameni, de la vânătorii preistorici (care s-au simțit mai presus decât ceilalți membrii ai triburilor) la membrii societăților academice sau a celor din camerele de comerț-care își păstrează strategia de afaceri ascunsă față de concurenți.În aproape toate domeniile vieții există ipoteza că numai persoanele cu multe relații primesc cele mai bune locuri de muncă. Cu toții avem, uneori, sentimentul că am fost lăsați pe dinafară fie dintr-un grup social, fie din planurile altora.De aceea, fie că e vorba despre un copil din propriul său grup special (de doi sau trei membri), fie că e vorba despre un om de afaceri suspectat c-ar fi din clica Illuminati, nu este nimic neobișnuit cu privire la dorința de a aparține unei societăți secrete.

David V.Barrett-sociolog britanic, care a lucrat la National Security Agency -admite în lurarea sa intitulată „A Brief History of Secret Societies” idei conform cărora „poate fi distractiv, sau o anumită placere în a cunoaște unele secrete pe care doar puțini le mai știu. Există satisfacția de a fi inclus într-un grup ,, chiar există un anumit sentiment de importanță proprie, prin faptul că ești unul dintre factorii de decizie, că faci parte din elită.”

Reputatul britanic definește o societate secretă ca având următoarele caracteristici: învățături bine standardizate și progresive,instruire disponibilă numai anumitor membri aleși, învățătură care conduce la anumite adevăruri ascunse, practica unor ritualuri inaccesibile celor care nu sunt membri, iar calitatea de a fi membru aduce anumite beneficii personale de neatins pentru cei neinițiați si care trec dincolo de puterea lor de înțelegere.

Adam Parfey, fondatorul Feral House , un editor de cărți axate pe subiecte, în general ignorate de curentul principal de opinie definește „o societate secretă” ca fiind un grup social care solicită un jurământ de loialitate pentru a putea face parte din el.

Aceasta este perspectiva noastră, deoarece știm că alții ar putea avea opinii diferite. Unele organizații specializate pe servicii, cum ar fi Lions sau Elks au multe ritualuri secrete în structura lor.”Cluburile” Rotary și Kiwanis au ceva mai puține, însă aceste organizații precum Illuminati sau cei din Masonerie condiționează apartenența printr-un jurământ de fidelitate.Parfey a identificat peste șase sute de societăți secrete care există în actualitate și numărul lor, de exemplu in SUA oferă ”o imagine instantanee” deoarece abordează multe și diverse domenii.Acestea includ sindicate, grupuri de afaceri, organizații rurale,agrare,organizații religioase și oculte, grupurile antialcoolice și alte organizații pentru imigranți, cât și organizații anti-imigranți.

După cum știm cu toții, la începuturile istoriei omenirii, majoritatea erau primitivi și numai omul modern a deprins să fie ceva mai …civilizat. Cel puțin așa crede marea majoritate a oamenilor.Cu toate aceste, „este una dintre cele mai strigătoare la cer aberații care se pot imagina”, a scris Brian Heatley, scriitor de origine irlandeză, din curentul New Age, care folosește pseudonimul Michael Tsarion.Iată ce anume a explicat el.”Un al doilea val cataclismic, ca să spunem așa, a șters de pe fața pamantului augustele școli publice druidice, care au funcționat la un moment dat, în întreaga lume. Aceste școli publice restabileau, pentru binele tuturor, elemente tehnologice dintr-o epocă pustiită și de mult apusă a zeilor.Atât aceste școli publice cât și creatorii lor sunt acum dispăruți și uitați. În locul acestor sanctuare primordiale ale cunoașterii și culturii, au apărut acuma instituții și învățători care încearcă nu să ne facă mai buni și să ne lumineze, ci să ne cufunde și mai mult în confuzie și eroare. S-ar putea spune că istoria este povestea conflictului dintre slujitorii adevărului și cei lipsiți de virtute, dintre magicieni și vrăjitori.Distrugerea gnozei castei primordiale a înțelepților a fost un holocaust facut cu mâna omului, care este necunoscut în prezent. Această calamitate a afectat și oprimat popoarele lumii mai mult decât orice serie de catastrofe naturale, oricât de cumplite au fost.Pentru înțelepții din vechime, o minte întunecată, bolnavă era cu mult mai greu de privit decât o lume șubredă, lipsită de lumină.”

Însă rămășițele acestei cunoașteri pierdute au fost lăsate moștenire societăților secrete din cadrul clanurilor și comunităților antice, care au continuat să crească pe măsură ce triburile nomade au evoluat în orașe și state, apoi în națiuni și imperii. La un moment dat , chiar și religiile importante, cum ar fi creștinismul și islamismul au fost considerate niste societăți secrete, care operau în clandestinitate și erau interzise de regimul aflat la putere.

Semne de recunoaștere între „aleși”

Un număr de semne ale mâinii sunt folosite de cei din casta Illuminati pentru a indica alinierea la ordinul lor și totodată au posibiltatea de a-și demonstra cunoștințele lor prin nedivulgarea secretelor, în caz contrar acest lucru le aduce o moarte înspăimântătoare și deloc rapidă, poate chiar văzută ca „o pedeapsă fatală”.

Atunci când fostul președinte al SUA Richard M. Nixon a demisionat din funcția de președinte, pe data de 9 august 1974, el a semnalat Dueguard and Sign of a Royal Arch Mason (Îngustul și Semnul unui Arc Regal Masonic). Ca Nixon,absolut toate casetele audio lansate de biblioteca prezidențială arată în mod clar clar cum Nixon și „garda prusacă” formată din  șeful Statului Major al Casei Albe Robert Haldemann și consilierul de top John Erlichman, au complotat pentru a contracara puterea presei evreiești care „ar otrăvi mintea Americii.” De asemenea, tot ei au conspirat și au reușit  să răstoarne FBI-ul elaborat dar și rețeaua de informații ”istorice” care era condusă din spatele scenei de Illuminati și presupuși șefi de origine evreiască.

De altfel, chiar președintele Nixon știa ce riscă. Se cunoștea foarte bine la acea dată că asasinarea  lui John F. Kennedy a fost orchestrat de Illuminati evrei cu sprijinul vicepreședintelui sionist Lyndon B. Johnson și cu infiltrarea mafiei lui J. Edgar Hoover de la FBI și CIA  ce nu erau străini de apartenența de la Skull & Bones. Nixon fusese un asociat apropiat al lui David Rockefeller și se întâlnea în privat cu cei din familia Rothschild. Nixon a participat, de asemenea, la celebrul ritual ocult homoerotic al Boemian Club în afara orașului San Francisco. Totuși, în calitate de președinte, el spera să realizeze o ofensivă împotriva elitei și la început credea că va reuși cumva să-i scoată din poziția lor de putere absolută în Statele Unite. Nu numai că a abandonat planul, dar a fost cooptat, iar când ”a întors armele” Nixon și anturajul lui au fost desființați, căzând în dizgrație și a fost înlăturat.Chiar dacă așa-numitele crime ale lui Nixon (scandalul”Watergate”, etc.) a fost de notorietate ,în comparație cu trădarea criminală colosală a predecesorilor săi precum W.Wilson și F.D.Roosevelt dau a succesorilor ca Bill Clinton și familia Bush.

Oricum, este bine de amintit si altceva, la fel de tulburător. Căpitanul William Morgan, în secolul al XIX-lea, a suferit o soartă mai gravă, fiind ucis într-un ritual masonic,iar corpul său desfigurat aruncat într-un lac. Indignat de acest gest extrem, John Quincy Adams, al șaselea președinte al Statelor Unite, într-una din operele sale considerată expunerea clasică a ucigașilor masoni („Scrisori asupra francmasoneriei”), a avut curajul de a declara și a lăsat scris ” francmasonii luciferieni sunt o amenințare gravă pentru America.”

John Quincy Adams, al șaselea președinte al United State, a fost un adversar hotărât al tuturor societăților secrete și a tuturor conceptelor de ”fraternitate din francmasonerie.” Problema francmasoneriei și controversa asupra caracterului său au fost de mult timp dezbătute, iar în prezent numele acestui om curajos trezește ecouri și produce fiori, ori de câte ori este rostit. Dar pentru John Qunicy Adams care a fost un scriitor de mare talent,un soț credincios, un adevărat patriot, fost ambasador și secretar de stat cât și președinte al SUA nu a existat niciun fel de concesie, nicio întrebare. A avut păreri ferm argumentate iar despre toate învățăturile și practicile Loji, Adams a afirmat că ”sunt dăunătoare, nocive și nefericite.” John Quincy Adams a fost convins de faptul că lăcașurile masonice au fost un rău pentru societate, pline de conspirații, de cabale ”deoarece aceștia se închinau stelei dimineții, lui Lucifer. „Această carte neobișnuită, Scrisori despre Francmasonerie, în primul rând a fost publicată în anul 1833, iar în cele din urmă va fi tipărită. Interesant este că în prezent nu s-a mai editat, iar acum e practic imposibil de obținut pentru  public, avantajul fiind acela deținut de colecționari.

Nu este deloc fantezie, iar comiterea de erori flagrante de fapt și cu ajutorul oricăror tipuri sau raționamente nu pot elimina ceea ce s-a transmis până în prezent. Aceste conotații sunt așa persuasive că nu pot fi trecute cu vederea, așa că în cele ce urmează am să vă prezint ceea ce se vechiculează, mai mult sau mai puțin competent ca fiind legat de Illuminati. Ca până în prezent, nu voi folosi subiectivismul ci voi prezența mărturii care, în acest context aduc și mai multă lumină asupra subiectului.

„Teoria conspirației” înseamnă un cumul de teorii care implică conceperea conștientă a cabalelor, teorii care sunt, în ceea ce privește cunoștințele existente, fanteziste și care folosesc ceea ce perspectiva academică, raționamentul specific consemnează cate ceva. De aceea e puțin probabil ca din punct de vedere faptic sau pur și simplu conceptual să tot comitem…inerente greșeli de apreciere. Acesta din urmă sunt de asemenea, o implicare a unei anumite scheme de a clasifica teoriile conspirației ca fiind simple „cunoștințe stigmatizate” .Luate împreună, aceste elemente se concentrează asupra noțiunilor mai puțin cunoscute sau promovate, iar din acest punct orice tip de expresie avizează intenționalitatea în promovarea sau producerea de teorii ale conspirației și importanța pretențiilor față de cele ascunse, „esoterice” un anumit tip de cunoaștere stigmatizată de „poveștile mari din politică” ale societății, numai pentru a ascunde adevărul.

Asistăm chiar la un complot al cabalei care marchează ce înseamnă „teoria conspirației”, provenit chiar dintr-o familie semantică mult mai extinsă de narațiuni despre forțele ascunse care limitează societatea umană și ne subminează căutarea cunoștințelor. Această familie mai largă este ceea ce se înțelege, de obicei, prin „cultura conspirației”, iar acest serial se dorește drept o prezentare la o înțelegere mai extinsă a Illuminati, indiferent de resorturile, paravanele existente ale culturii conspirației pentru a delimita mediul și discursurile legate de teoreticienii conspirației înțelese ca „purtători de cuvânt”. Munca asiduă se bazează pe narațiuni care nu implică niciun fel de conspirații deliberate, iar de aceea”informaţia reprezintă puterea”, ca apoi să nu ne transformăm fără voia noastră folosind drept fundal sau comparaţie pentru absolut orice…

Conspiraționiștii afirmă ca un extrem de puternic și secret grup format din cei mai influenți membri ai diverselor societati secrete (un soi de elită a elitelor) complotează pentru a conduce lumea prin intermediul unui guvern mondial care ar înlocui treptat suveranitatea statelor. Grupul ar fi responsabil de formarea climatului financiar modern din secolul al XX-lea caracterizat de erupția marilor companii transnaționale și, strâns legate de acestea, de fenomenul globalizării. Interesant și departe de a fi comic la această teorie a conspirației este faptul că le reunește într-un enorm amalgam sincretic pe toate celelalte – New World Order face legătura dintre evrei și masoni, lansând controversata sintagmă «mișcare iudeo-masonică». De aceea, unii pune semnul de egalitate între Illuminati și pe extratereștri, cu accentul pus pe deteriorarea și denaturarea adevărului.Practic, cu această ocazie se reunesc nenumărate teorii apocaliptice și grupuri milenariste creștine , cu dezideratul  de exemplu, de a alunga toate speculațiile legate de pașapoartele biometrice și cipurile subcutanate.

Dezinformarea despre Illuminati și falsa propagandă întreținută de Oculta Mondială îl absolvă pe Hitler, pe URSS, pe cei intitulați Templieri de orice vină, iar aceștia ascultă obedient de ” glasurile de sirenă” ale Sistemului care a găsit în teroriști principalii dușmani ai omenirii. De altfel, tot admiratorii Illuminati sunt de părere că și cercetătorii care experimentează arme bacteriologice. sunt sau vor fi utili cât de curând, în reducerea masivă numărului populației globului.

Susținătorii New World Order afirmă că întreaga istorie se desfășoară în parametrii unui enorm Plan de înrobire mondială a omenirii, fiecare epocă nefiind altceva decât o nouă etapă în schema de desfășurare a maleficelor mașinațiuni.

O provocare pentru critici

Prin urmare, au existat provocări nenumărate, iar posibilitatea de a se proba toate acestea se apropie de un procent maxim. De altfel probabilitatea să se întâlnească Istoria cu Timpul și cu Destinul au generat și încă mai generează emoții.Este cazul să ne amintim că toți „aleșii” și ceilalți membri ai societăților secrete au ținte foarte bine stabilite.

De aceea, nu mai există niciun fel de teren neutru cu observatori la fel de neimplicați, ca într-un veritabil concurs, ca un duel de inteligență, dacă veți observa cine va rezista sau cine va coștientiza mai multe despre subiectul prezentat în acest episoade. Până atunci, deoarece dumneavoastră sunteți de jure criticii mei, m-aș bucura să acceptați provocarea mea și să fiți dispuși să afișați în spațiul public aceste lucruri.

Vremea secretelor, a cabalelor, a tuturor formelor de ascundere, de așa-zise armistiții, false și viclene înțelegeri a apus.Trebuie cunoscut cine sunt cu adevărat „protectorii” noștri, în detaliu.De aceea, din moment ce sunt probate și vechiculate o serie impresionantă de informații, acestea trebuie să circule, deoarece numai de o asemenea manieră putem să fim protejați- „Informația înseamnă Putere”.

Nu trebuie nimic ignorat sau tratat superficial, iar cine are impresia c-ar ști mai multe sau are acces la mai multe, pornind de la „banala” strângere de mână și simboluri, mărci, logo-uri și altele problemele ocultice, este binevenit să se afișeze și să nu se sfiască să comenteze, să ia atitudine.

De aceea, sugerez ca orice critic de-al meu să nu se restrângă în limitele umbrei lui sau ale oricărui templu, fie și el Illuminati sau masonic, sinagogă sau altar și să se abțină de la critici goale, inutile. În ceea ce privește pe acei sceptici și filfizoni care se vor arăta atoate-cunoscători, le repet, cu decență că se poate produce o schimbare, în sensul că se pot plafona sau înșela, iar aceastea pot produce urmări asupra psihicului sau a stimei de sine…

Tot ei vor fi cei care își vor lua… „loviturile” prin pretenția de a ști și a propaga că aceste lucruri nu pot fi adevărate, din moment ce „conspirațiile” nu au cum de a ființa și automat nu există nici Lucifer sau alte entități de joasă emisie, frecvență… 

Mai există o categorie descrisă și des întâlnită , dar tot atât de opacă, similară cu misterele antice.Oricum este incredibil cum anume există cei care încă susțin că oricine îndrăznește să menționeze existența oricărui grup numit „Illuminati” trebuie doar să fie greșit. Le pot recomanda cu umilință că ei ard cu ardoare curentul, gazul sau uleiul oricând, iar ceea ce vor descoperi sau vor citi, cu sau fără atenția sau cheful necesar aici și vor examina dovezile într-un mod echitabil și obiectiv, le va da o cu totul altă perspectivă, viziune de ansamblu.

Mulți prieteni mi-au recomandat să tac sau să mă limitez, dar nu o voi face. De aceea, de asemenea repet pentru a nu știu câta oară la fel și nepărtinitor în a devoala și a analiza toate dovezile despre Illuminati.Materialul propriu-zis se dorește a fi unul structurat aparte, liber alcătuit și considerat de către mine nu doar ca un punct de vedere, ci ca un fel de sinteză extinsă pe deplin motivată și argumentată. În altă ordine de idei, puteți să o catalogați așa cum doriți, însă personal o consider ca pe o încercare temerară de a observa și transmite idei, fapte și sentimente într-o manieră personală în legătură cu acest subiect deosebit, îndeajuns de provocator.

De aceea, cu tot avântul, fără a brava sau a recurge la artificii sau a căuta insolitul sau senzaționalul, mă expun și mă etalez public, în fața dumneavoastră cu lucruri poate deja știute, fără a avea vreo pretenție de a aduce alte noutăți în domeniul abordat. Prin această interpretare mi-am propus să demonstrez că nu suntem conduși de ipoteze sau hazard, ci de către un plan bine și temeinic pus la punct, de care personal sunt convins.

Voi încheia aici, nu înainte de a stabili că și în această privință, Sfintele Scripturi au un fel extraordinar de minunat, iar recomandările sunt demne de luat în considerare-”Cine răspunde fără să fi ascultat, face o prostie și își trage rușinea.  ” –Pildele sau Proverbele lui Solomon 18:13

Sursa foto : DIR,galla.seelenfluegel.info,Cap Limpede,DCNews,Descopera

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here