Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Treilea

Mihai Daniel

Publicat

pe

 

 

Motto „Destul este ucenicului să fie ca învăţătorul şi slugii ca stăpânul. Dacă pe stăpânul casei l-au numit Beelzebul, cu cât mai mult pe casnicii lui?Deci nu vă temeţi de ei, căci nimic nu este acoperit care să nu iasă la iveală şi nimic ascuns care să nu ajungă cunoscut.” (Ev.Matei 10, 25-26)

Mulțumim lui Dumnezeu că nu mai trebuie să credem ceea ce ei, Iluminatii și minciunile lor predate sau prefabricate de complicii lor din mass-media și mai ales de la guvernare care ne tot spun...că nici nu există-nici ei dar nicio urmă de vreo…forță cu caracter sau scop ocult!Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al treilea episod al serialului recent lansat intitulat –„Despre Illuminati „Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informații cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod constituie mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

O putem pune deoparte propaganda și vom vedea dovezile reale, prin prisma adevărului cu proprii noștri ochi. Nu am deloc pretenția de a mă situa ca reper sau de a vă impune, de a crede totalmente ceea ce vă voi expune, dar nu trebuie să cădeți în acea negare, în acea extremă periculoasăîn acea stare a spiritului care nu e deloc favorabilă nimănui.

Acest episod este rezultatul a peste două luni de cercetare. Cred că, pentru a realiza ceva durabil, ceva bine documentat și cu mesaj este nevoie de timp, de răbdare, de o muncă de cercetare asiduă care poate fi prezentată la cel mai înalt nivel.Reiterez acea idee conform căreia acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor. Se poate analiza, comenta și totodată argumenta. Iar imaginile, ilustrațiile și dovezile din aceste episoade fac, după părerea mea, o imagine plenară documentată asupra acestei conspirații monstruoase care ne înconjoară și ne învăluie. S-ar putea ca aceste lucruri să nu fie prea plăcute, prea cunoscute sau ceea ce par a fi „la prima vedere”. Știm cu toții că este posibil, de exemplu, că Illuminati sunt și vor să fie discreți. Cu toate acestea, din acel mister se ridică, asemenea fenomenului natural al ceții acel văl care ascunde multe secrete, multe conspirații, multe lucruri tenebroase. O imagine poate valora o mie de cuvinte spune un vechiu proverb chinezesc… dar chiar și pozele pot fi înșelătoare.

Să ne amintim de doctrina illuminati de la 1776, mai precis directivele lor.Primul dintre acestea viza abolirea monarhiei și a oricărei puteri ordonate.Cea de-a doua se concentra asupra aboliri proprietății private.Pe aceeași linie, cel de-al treilea deziderat se grupa pe abolirea moștenitorilor.

De altfel, următoarele trei cerințe ale satanicei doctrine Illuminati aveau conexiuni directe deoarece, ca și în prezent se străduiesc să dezrădacineze orice formă de patriotism și vor să lovească frontal familia, prin distrugerea familiei (a căsniciei și instruirea în comun a copiilor).

Ultima dintre cele mai importante direcții ale acestor malefici se grupa împotriva oricăror forme de credință, mai precis doreau abolirea tuturor religiilor.

Doctrina de mai sus este fundamentul viitoarei Noi Ordini Mondiale iar Illuminati sunt păpușarii care o construiesc de zor, de peste două sute de ani. Doctrina este fundamental de stânga, deoarece și New World Order va fi tot de stânga. O repetiție generală a ceea ce va fi s-a petrecut acum o sută de ani, în timpul revoluției bolșevice.

Teoria conspirației este, în limbaj comun, o etichetă denigratoare care indică faptul că o teorie despre cauzele unui eveniment sau fenomen printre altele. În primul rând, implică o conspirație deliberată. Conspirațiile și societățile secrete au fost împreună cu noi încă de la începutul omenirii. La urma urmei, oamenii sunt ființe evoluate nu doar „niște animale sociale. ” Oamenilor le place și chiar au nevoie de compania unei alte persoane. Încă de la începuturi, oamenii s-au grupat-mai întâi sub forma unor familii, apoi ca triburi, comunități și națiuni.

În cazul anumitor indivizi, dorința de a conduce este mult mai puternică decât simpla dorință de a aparține. În trecutul îndepărtat, cei mai puternici războinici deveneau șefi, în timp ce membrii mai dotați cu intelect ai tribului deveneau prezicători sau șamani. Atât vânătorii cât și șamanii au ajuns ulterior să formeze anumite grupuri exclusive, ai căror membrii erau legați între ei prin experiențe comune și prin camaraderie.

Secretul a jucat întotdeauna un rol important în orice adunare de oameni, de la vânătorii preistorici (care s-au simțit mai presus decât ceilalți membrii ai triburilor) la membrii societăților academice sau a celor din camerele de comerț-care își păstrează strategia de afaceri ascunsă față de concurenți.În aproape toate domeniile vieții există ipoteza că numai persoanele cu multe relații primesc cele mai bune locuri de muncă. Cu toții avem, uneori, sentimentul că am fost lăsați pe dinafară fie dintr-un grup social, fie din planurile altora.De aceea, fie că e vorba despre un copil din propriul său grup special (de doi sau trei membri), fie că e vorba despre un om de afaceri suspectat c-ar fi din clica Illuminati, nu este nimic neobișnuit cu privire la dorința de a aparține unei societăți secrete.

David V.Barrett-sociolog britanic, care a lucrat la National Security Agency -admite în lurarea sa intitulată „A Brief History of Secret Societies” idei conform cărora „poate fi distractiv, sau o anumită placere în a cunoaște unele secrete pe care doar puțini le mai știu. Există satisfacția de a fi inclus într-un grup ,, chiar există un anumit sentiment de importanță proprie, prin faptul că ești unul dintre factorii de decizie, că faci parte din elită.”

Reputatul britanic definește o societate secretă ca având următoarele caracteristici: învățături bine standardizate și progresive,instruire disponibilă numai anumitor membri aleși, învățătură care conduce la anumite adevăruri ascunse, practica unor ritualuri inaccesibile celor care nu sunt membri, iar calitatea de a fi membru aduce anumite beneficii personale de neatins pentru cei neinițiați si care trec dincolo de puterea lor de înțelegere.

Adam Parfey, fondatorul Feral House , un editor de cărți axate pe subiecte, în general ignorate de curentul principal de opinie definește „o societate secretă” ca fiind un grup social care solicită un jurământ de loialitate pentru a putea face parte din el.

Aceasta este perspectiva noastră, deoarece știm că alții ar putea avea opinii diferite. Unele organizații specializate pe servicii, cum ar fi Lions sau Elks au multe ritualuri secrete în structura lor.”Cluburile” Rotary și Kiwanis au ceva mai puține, însă aceste organizații precum Illuminati sau cei din Masonerie condiționează apartenența printr-un jurământ de fidelitate.Parfey a identificat peste șase sute de societăți secrete care există în actualitate și numărul lor, de exemplu in SUA oferă ”o imagine instantanee” deoarece abordează multe și diverse domenii.Acestea includ sindicate, grupuri de afaceri, organizații rurale,agrare,organizații religioase și oculte, grupurile antialcoolice și alte organizații pentru imigranți, cât și organizații anti-imigranți.

După cum știm cu toții, la începuturile istoriei omenirii, majoritatea erau primitivi și numai omul modern a deprins să fie ceva mai …civilizat. Cel puțin așa crede marea majoritate a oamenilor.Cu toate aceste, „este una dintre cele mai strigătoare la cer aberații care se pot imagina”, a scris Brian Heatley, scriitor de origine irlandeză, din curentul New Age, care folosește pseudonimul Michael Tsarion.Iată ce anume a explicat el.”Un al doilea val cataclismic, ca să spunem așa, a șters de pe fața pamantului augustele școli publice druidice, care au funcționat la un moment dat, în întreaga lume. Aceste școli publice restabileau, pentru binele tuturor, elemente tehnologice dintr-o epocă pustiită și de mult apusă a zeilor.Atât aceste școli publice cât și creatorii lor sunt acum dispăruți și uitați. În locul acestor sanctuare primordiale ale cunoașterii și culturii, au apărut acuma instituții și învățători care încearcă nu să ne facă mai buni și să ne lumineze, ci să ne cufunde și mai mult în confuzie și eroare. S-ar putea spune că istoria este povestea conflictului dintre slujitorii adevărului și cei lipsiți de virtute, dintre magicieni și vrăjitori.Distrugerea gnozei castei primordiale a înțelepților a fost un holocaust facut cu mâna omului, care este necunoscut în prezent. Această calamitate a afectat și oprimat popoarele lumii mai mult decât orice serie de catastrofe naturale, oricât de cumplite au fost.Pentru înțelepții din vechime, o minte întunecată, bolnavă era cu mult mai greu de privit decât o lume șubredă, lipsită de lumină.”

Însă rămășițele acestei cunoașteri pierdute au fost lăsate moștenire societăților secrete din cadrul clanurilor și comunităților antice, care au continuat să crească pe măsură ce triburile nomade au evoluat în orașe și state, apoi în națiuni și imperii. La un moment dat , chiar și religiile importante, cum ar fi creștinismul și islamismul au fost considerate niste societăți secrete, care operau în clandestinitate și erau interzise de regimul aflat la putere.

Semne de recunoaștere între „aleși”

Un număr de semne ale mâinii sunt folosite de cei din casta Illuminati pentru a indica alinierea la ordinul lor și totodată au posibiltatea de a-și demonstra cunoștințele lor prin nedivulgarea secretelor, în caz contrar acest lucru le aduce o moarte înspăimântătoare și deloc rapidă, poate chiar văzută ca „o pedeapsă fatală”.

Atunci când fostul președinte al SUA Richard M. Nixon a demisionat din funcția de președinte, pe data de 9 august 1974, el a semnalat Dueguard and Sign of a Royal Arch Mason (Îngustul și Semnul unui Arc Regal Masonic). Ca Nixon,absolut toate casetele audio lansate de biblioteca prezidențială arată în mod clar clar cum Nixon și „garda prusacă” formată din  șeful Statului Major al Casei Albe Robert Haldemann și consilierul de top John Erlichman, au complotat pentru a contracara puterea presei evreiești care „ar otrăvi mintea Americii.” De asemenea, tot ei au conspirat și au reușit  să răstoarne FBI-ul elaborat dar și rețeaua de informații ”istorice” care era condusă din spatele scenei de Illuminati și presupuși șefi de origine evreiască.

De altfel, chiar președintele Nixon știa ce riscă. Se cunoștea foarte bine la acea dată că asasinarea  lui John F. Kennedy a fost orchestrat de Illuminati evrei cu sprijinul vicepreședintelui sionist Lyndon B. Johnson și cu infiltrarea mafiei lui J. Edgar Hoover de la FBI și CIA  ce nu erau străini de apartenența de la Skull & Bones. Nixon fusese un asociat apropiat al lui David Rockefeller și se întâlnea în privat cu cei din familia Rothschild. Nixon a participat, de asemenea, la celebrul ritual ocult homoerotic al Boemian Club în afara orașului San Francisco. Totuși, în calitate de președinte, el spera să realizeze o ofensivă împotriva elitei și la început credea că va reuși cumva să-i scoată din poziția lor de putere absolută în Statele Unite. Nu numai că a abandonat planul, dar a fost cooptat, iar când ”a întors armele” Nixon și anturajul lui au fost desființați, căzând în dizgrație și a fost înlăturat.Chiar dacă așa-numitele crime ale lui Nixon (scandalul”Watergate”, etc.) a fost de notorietate ,în comparație cu trădarea criminală colosală a predecesorilor săi precum W.Wilson și F.D.Roosevelt dau a succesorilor ca Bill Clinton și familia Bush.

Oricum, este bine de amintit si altceva, la fel de tulburător. Căpitanul William Morgan, în secolul al XIX-lea, a suferit o soartă mai gravă, fiind ucis într-un ritual masonic,iar corpul său desfigurat aruncat într-un lac. Indignat de acest gest extrem, John Quincy Adams, al șaselea președinte al Statelor Unite, într-una din operele sale considerată expunerea clasică a ucigașilor masoni („Scrisori asupra francmasoneriei”), a avut curajul de a declara și a lăsat scris ” francmasonii luciferieni sunt o amenințare gravă pentru America.”

John Quincy Adams, al șaselea președinte al United State, a fost un adversar hotărât al tuturor societăților secrete și a tuturor conceptelor de ”fraternitate din francmasonerie.” Problema francmasoneriei și controversa asupra caracterului său au fost de mult timp dezbătute, iar în prezent numele acestui om curajos trezește ecouri și produce fiori, ori de câte ori este rostit. Dar pentru John Qunicy Adams care a fost un scriitor de mare talent,un soț credincios, un adevărat patriot, fost ambasador și secretar de stat cât și președinte al SUA nu a existat niciun fel de concesie, nicio întrebare. A avut păreri ferm argumentate iar despre toate învățăturile și practicile Loji, Adams a afirmat că ”sunt dăunătoare, nocive și nefericite.” John Quincy Adams a fost convins de faptul că lăcașurile masonice au fost un rău pentru societate, pline de conspirații, de cabale ”deoarece aceștia se închinau stelei dimineții, lui Lucifer. „Această carte neobișnuită, Scrisori despre Francmasonerie, în primul rând a fost publicată în anul 1833, iar în cele din urmă va fi tipărită. Interesant este că în prezent nu s-a mai editat, iar acum e practic imposibil de obținut pentru  public, avantajul fiind acela deținut de colecționari.

Nu este deloc fantezie, iar comiterea de erori flagrante de fapt și cu ajutorul oricăror tipuri sau raționamente nu pot elimina ceea ce s-a transmis până în prezent. Aceste conotații sunt așa persuasive că nu pot fi trecute cu vederea, așa că în cele ce urmează am să vă prezint ceea ce se vechiculează, mai mult sau mai puțin competent ca fiind legat de Illuminati. Ca până în prezent, nu voi folosi subiectivismul ci voi prezența mărturii care, în acest context aduc și mai multă lumină asupra subiectului.

„Teoria conspirației” înseamnă un cumul de teorii care implică conceperea conștientă a cabalelor, teorii care sunt, în ceea ce privește cunoștințele existente, fanteziste și care folosesc ceea ce perspectiva academică, raționamentul specific consemnează cate ceva. De aceea e puțin probabil ca din punct de vedere faptic sau pur și simplu conceptual să tot comitem…inerente greșeli de apreciere. Acesta din urmă sunt de asemenea, o implicare a unei anumite scheme de a clasifica teoriile conspirației ca fiind simple „cunoștințe stigmatizate” .Luate împreună, aceste elemente se concentrează asupra noțiunilor mai puțin cunoscute sau promovate, iar din acest punct orice tip de expresie avizează intenționalitatea în promovarea sau producerea de teorii ale conspirației și importanța pretențiilor față de cele ascunse, „esoterice” un anumit tip de cunoaștere stigmatizată de „poveștile mari din politică” ale societății, numai pentru a ascunde adevărul.

Asistăm chiar la un complot al cabalei care marchează ce înseamnă „teoria conspirației”, provenit chiar dintr-o familie semantică mult mai extinsă de narațiuni despre forțele ascunse care limitează societatea umană și ne subminează căutarea cunoștințelor. Această familie mai largă este ceea ce se înțelege, de obicei, prin „cultura conspirației”, iar acest serial se dorește drept o prezentare la o înțelegere mai extinsă a Illuminati, indiferent de resorturile, paravanele existente ale culturii conspirației pentru a delimita mediul și discursurile legate de teoreticienii conspirației înțelese ca „purtători de cuvânt”. Munca asiduă se bazează pe narațiuni care nu implică niciun fel de conspirații deliberate, iar de aceea”informaţia reprezintă puterea”, ca apoi să nu ne transformăm fără voia noastră folosind drept fundal sau comparaţie pentru absolut orice…

Conspiraționiștii afirmă ca un extrem de puternic și secret grup format din cei mai influenți membri ai diverselor societati secrete (un soi de elită a elitelor) complotează pentru a conduce lumea prin intermediul unui guvern mondial care ar înlocui treptat suveranitatea statelor. Grupul ar fi responsabil de formarea climatului financiar modern din secolul al XX-lea caracterizat de erupția marilor companii transnaționale și, strâns legate de acestea, de fenomenul globalizării. Interesant și departe de a fi comic la această teorie a conspirației este faptul că le reunește într-un enorm amalgam sincretic pe toate celelalte – New World Order face legătura dintre evrei și masoni, lansând controversata sintagmă «mișcare iudeo-masonică». De aceea, unii pune semnul de egalitate între Illuminati și pe extratereștri, cu accentul pus pe deteriorarea și denaturarea adevărului.Practic, cu această ocazie se reunesc nenumărate teorii apocaliptice și grupuri milenariste creștine , cu dezideratul  de exemplu, de a alunga toate speculațiile legate de pașapoartele biometrice și cipurile subcutanate.

Dezinformarea despre Illuminati și falsa propagandă întreținută de Oculta Mondială îl absolvă pe Hitler, pe URSS, pe cei intitulați Templieri de orice vină, iar aceștia ascultă obedient de ” glasurile de sirenă” ale Sistemului care a găsit în teroriști principalii dușmani ai omenirii. De altfel, tot admiratorii Illuminati sunt de părere că și cercetătorii care experimentează arme bacteriologice. sunt sau vor fi utili cât de curând, în reducerea masivă numărului populației globului.

Susținătorii New World Order afirmă că întreaga istorie se desfășoară în parametrii unui enorm Plan de înrobire mondială a omenirii, fiecare epocă nefiind altceva decât o nouă etapă în schema de desfășurare a maleficelor mașinațiuni.

O provocare pentru critici

Prin urmare, au existat provocări nenumărate, iar posibilitatea de a se proba toate acestea se apropie de un procent maxim. De altfel probabilitatea să se întâlnească Istoria cu Timpul și cu Destinul au generat și încă mai generează emoții.Este cazul să ne amintim că toți „aleșii” și ceilalți membri ai societăților secrete au ținte foarte bine stabilite.

De aceea, nu mai există niciun fel de teren neutru cu observatori la fel de neimplicați, ca într-un veritabil concurs, ca un duel de inteligență, dacă veți observa cine va rezista sau cine va coștientiza mai multe despre subiectul prezentat în acest episoade. Până atunci, deoarece dumneavoastră sunteți de jure criticii mei, m-aș bucura să acceptați provocarea mea și să fiți dispuși să afișați în spațiul public aceste lucruri.

Vremea secretelor, a cabalelor, a tuturor formelor de ascundere, de așa-zise armistiții, false și viclene înțelegeri a apus.Trebuie cunoscut cine sunt cu adevărat „protectorii” noștri, în detaliu.De aceea, din moment ce sunt probate și vechiculate o serie impresionantă de informații, acestea trebuie să circule, deoarece numai de o asemenea manieră putem să fim protejați- „Informația înseamnă Putere”.

Nu trebuie nimic ignorat sau tratat superficial, iar cine are impresia c-ar ști mai multe sau are acces la mai multe, pornind de la „banala” strângere de mână și simboluri, mărci, logo-uri și altele problemele ocultice, este binevenit să se afișeze și să nu se sfiască să comenteze, să ia atitudine.

De aceea, sugerez ca orice critic de-al meu să nu se restrângă în limitele umbrei lui sau ale oricărui templu, fie și el Illuminati sau masonic, sinagogă sau altar și să se abțină de la critici goale, inutile. În ceea ce privește pe acei sceptici și filfizoni care se vor arăta atoate-cunoscători, le repet, cu decență că se poate produce o schimbare, în sensul că se pot plafona sau înșela, iar aceastea pot produce urmări asupra psihicului sau a stimei de sine…

Tot ei vor fi cei care își vor lua… „loviturile” prin pretenția de a ști și a propaga că aceste lucruri nu pot fi adevărate, din moment ce „conspirațiile” nu au cum de a ființa și automat nu există nici Lucifer sau alte entități de joasă emisie, frecvență… 

Mai există o categorie descrisă și des întâlnită , dar tot atât de opacă, similară cu misterele antice.Oricum este incredibil cum anume există cei care încă susțin că oricine îndrăznește să menționeze existența oricărui grup numit „Illuminati” trebuie doar să fie greșit. Le pot recomanda cu umilință că ei ard cu ardoare curentul, gazul sau uleiul oricând, iar ceea ce vor descoperi sau vor citi, cu sau fără atenția sau cheful necesar aici și vor examina dovezile într-un mod echitabil și obiectiv, le va da o cu totul altă perspectivă, viziune de ansamblu.

Mulți prieteni mi-au recomandat să tac sau să mă limitez, dar nu o voi face. De aceea, de asemenea repet pentru a nu știu câta oară la fel și nepărtinitor în a devoala și a analiza toate dovezile despre Illuminati.Materialul propriu-zis se dorește a fi unul structurat aparte, liber alcătuit și considerat de către mine nu doar ca un punct de vedere, ci ca un fel de sinteză extinsă pe deplin motivată și argumentată. În altă ordine de idei, puteți să o catalogați așa cum doriți, însă personal o consider ca pe o încercare temerară de a observa și transmite idei, fapte și sentimente într-o manieră personală în legătură cu acest subiect deosebit, îndeajuns de provocator.

De aceea, cu tot avântul, fără a brava sau a recurge la artificii sau a căuta insolitul sau senzaționalul, mă expun și mă etalez public, în fața dumneavoastră cu lucruri poate deja știute, fără a avea vreo pretenție de a aduce alte noutăți în domeniul abordat. Prin această interpretare mi-am propus să demonstrez că nu suntem conduși de ipoteze sau hazard, ci de către un plan bine și temeinic pus la punct, de care personal sunt convins.

Voi încheia aici, nu înainte de a stabili că și în această privință, Sfintele Scripturi au un fel extraordinar de minunat, iar recomandările sunt demne de luat în considerare-”Cine răspunde fără să fi ascultat, face o prostie și își trage rușinea.  ” –Pildele sau Proverbele lui Solomon 18:13

Sursa foto : DIR,galla.seelenfluegel.info,Cap Limpede,DCNews,Descopera

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Comunicat de presă/UNPR

Publicat

pe

18.05.2019

Președintele UNPR Gabriel Oprea a făcut, alături de unii dintre candidații la alegerile europarlamentare, un tur al organizațiilor partidului din regiunea Muntenia în perioada 17-18 mai 2019. Astfel, conducerea Uniunii a participat vineri, 17 mai, la ședințe de lucru cu lideri și membri ai organizațiilor județene ale partidului din Argeș, Prahova și Dâmbovița, iar sâmbătă, cu cei din Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

În cadrul întâlnirilor, s-a analizat stadiul reorganizării filialelor teritoriale ale partidului la nivelul structurilor județene și locale și s-a discutat despre activitatea de campanie desfășurată de organizațiile din regiune.

De asemenea, au fost prezentate principalele proiecte ale candidaților pentru Parlamentul European, pornind de la angajamentul acestora de a depune toate eforturile pentru ca identitatea națională a României să fie bine reprezentată în contextul european.

UNPR militează pentru creșterea economică sustenabilă, dezvoltarea socială echitabilă și progresul autentic la nivelul Uniunii Europene. Candidații UNPR vor susține parcursul României pentru aderarea în cel mai scurt timp la zona euro.

Gabriel Oprea a declarat că UNPR va susține, prin măsuri concrete, aderarea urgentă la spațiul Schengen: „România ar trebui să fie astăzi în Schengen! Nu cerșim nimic, cerem să ne fie respectate drepturile câștigate. Este de neacceptat faptul că țara noastră încă așteaptă să facă parte din spațiul de liberă circulație, deși îndeplinește de multă vreme criteriile tehnice necesare. România merită să fie parte a statelor din zona fără frontiere. Românii trebuie să fie tratați ca cetățeni egali, nu ca cetățeni de rangul doi. Și tocmai pentru că îndeplinim toate criteriile, nu ar trebui să fim tratați diferit”.

Liderul Uniunii a subliniat faptul că atitudinea celor care se opun și care tratează astfel România, este strict politică, dar politica statelor nu trebuie aplicată subiectiv, nu trebuie să ducă la nerespectarea regulilor și cu siguranță nu trebuie să afecteze în niciun fel alte țări.

Cred că acest mod de a trata state care și-au făcut temele cu seriozitate, afectează și imaginea Uniunii Europene. Uniunea Europeană nu trebuie să funcționeze cu două viteze și nu trebuie să existe standarde duble pentru niciunul dintre cetățenii săi”, a precizat Gabriel Oprea.

Anghel Iordănescu le-a transmis celor prezenți la întâlniri un mesaj de mobilizare: “UNPR este un partid al tuturor, un proiect născut din dragoste de țară. Am crezut și cred în acest proiect. În politică, la fel ca în sport, dacă nu te implici, dacă nu te organizezi, nu te mobilizezi și nu muncești, nu realizezi nimic. UNPR a avut succes și va mai avea succes. Îi îndemn pe toți colegii din organizațiile partidului să strângă rândurile și să-și facă datoria, în echipă, așa cum facem și noi, candidații la Parlamentul European. Vom reprezenta țara așa cum am reprezentat-o ca sportivi și ne vom bate pentru România și pentru interesele sale”.

Biroul de presă

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Cum te poate ajuta o agentie de marketing Timisoara in promovarea afacerii?

Andreea M

Publicat

pe

Cum te poate ajuta o agentie de marketing Timisoara in promovarea afacerii?

 

Ca urmare a modificarilor metodelor de comert si de marketing, comportamentul si asteptarilor consumatorilor s-au modificat de asemenea. Prin urmare, nu mai este suficient doar sa iti promovezi afacerea prin reclame si bannere, ci ai nevoie de promovare online.

 

Daca vrei sa castigi increderea si atentia unui numar cat mai mare de cititori si potentiali clienti este recomandat sa apelezi la serviciile oferite de o agentie de marketing Timisoara in tot ceea ce inseamna marketing digital. Exista mai multe aspecte in care o astfel de agentie de marketing Timisoara te poate ajuta pentru o promovare online mai eficienta.

 

Cu ajutorul oferit de specialistii care lucreaza pentru o agentie de marketing Timisoara afacerea ta va beneficia de mai multa vizibilitate, de un numar mai mare de accesari a site-ului tau si implicit de cresterea numarului de clienti. Iar toate acestea vor veni ca urmare a folosirii tehnicilor de optimizare SEO pentru materialele de promovare online a afacerii tale.

Termenul de optimizare SEO se refera la redactarea materialelor publicate in mediul online pe baza unor cuvinte cheie relevante, la crearea unui continut unic si informativ, dar si la inserarea de link-uri catre site-ul afacerii tale in cadrul continutului respectiv.

 

Scopul acestor tehnici de optimizare SEO este de a plasa materialele de promovare pentru afacerea ta pe primele pagini in randul motoarelor de cautare de pe Internet si implicit cresterea numarului de clienti.

 

Unul dintre serviciile oferite de o agentie de marketing Timisoara se refera la campanii de advertoariale. Aceste materiale sunt redactate sub forma unor editoriale avand scop de a promova afacerea ta, dar continutul este prezentat sub forma unor informatii utile pentru cititori si produsele sau serviciile vor fi promovate ca si solutii la diferitele nevoi ale clientilor.

 

Prin urmare, gasind utilitate in respectivele materiale de promovare online, cititorii iti vor accesa site-ul plasat pe diversele link-uri si sansele de a deveni clienti cresc considerabil. Toate aceste materiale de marketing digital sunt redactate pe baza tehnicilor de optimizare SEO.

 

Mai mult decat atat, cei care lucreaza pentru o astfel de agentie de marketing Timisoara vor publica materialele de marketing digital pentru afacerea ta pe site-uri cu o foarte buna reputatie si cu un trafic important de vizitatori, crescand astfel sansele afacerii tale de a deveni cunoscuta in mediul online si nu numai.

 

Acum ca ai descoperit care sunt beneficiile de a colabora cu experti in optimizare SEO Timisoara , mentenanta site lunara si marketing digital nu iti ramane decat sa lasi pe seama specialistilor promovarea afacerii tale in mediul online.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Şaptesprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Cine iubeşte banii nu se va sătura de bani, iar cel ce iubeşte bogăţia nu va avea parte de rodul ei. Şi aceasta este deşertăciune! Când se înmulţesc averile, sporesc şi cei ce le mănâncă şi ce folos are stăpânul lor că numai le vede?(Ecclesiastul, Capitolul 5, versetele 9-10)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al şaptesprezecelea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

”Magia” Revoluției

Secolul al XX-lea a văzut Europa – epicentrul a două Războaie Mondiale în succesiune rapidă – căzută în catastrofă. De la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, am trăit într-o epocă ridicolă și falsă în care toate valorile au fost erodate. Suntem scufundați în nihilism. Materialiștii științifici, înalții preoți ai modernității, sunt ateiști nihilişti. Avem o cultură a consumatorilor care adăpostește obiecte și celebrități, idolii din alamă ai crezului capitalismului. Avraamismul s-a împărțit în două. Cei mai mulți avraamiști trăiesc vieți ipocrite de mângâiere și egoism, divorțaţi de valorile spirituale, în timp ce o minoritate a ales fanatismul fundamentalist. Şi „religia” contemporană a rețelelor sociale – cyber fakery din Facebook și Twitter – este lipsită de orice conținut intelectual și spiritual. Nivelată în jos, majoritatea oamenilor nu crede în nimic.
 Lumea nu a fost niciodată mai nihilistă și astfel, este pusă pe marginea unei prăpăstii. Dacă nu apar noi valori, nebunia, haosul și uciderea pe scară largă vor coborî Armaghedonul asupra rasei umane. Cele două războaie mondiale ale secolului trecut nu vor fi fost nimic în comparaţie cu ce ne aşteaptă. Războaie noi vor izbucni, vom avea parte de încălzirea globală, suprapopularea, diviziunea religioasă, lipsa alimentelor, lipsa apei, poluarea, disparitățile masive în bogăție, conflictele de interese economice dintre Occident și Orient, chiar și tineri versus bătrâni, pe măsură ce îmbătrânirea populației consumă din ce în ce mai multe resurse,negându-le astfel tinerilor. Se estimează că populația lumii ar putea fi de cel puțin 9 miliarde până în 2050. Problemele pe care le avem acum vor fi enorm de mari.
Reevaluează toate valorile – înainte de a fi prea târziu. Fereastra de oportunitate este scurtă. Dacă nu construim o lume meritocratică, declanșând geniul și creativitatea ființelor umane pentru a rezolva problemele imense cu care ne confruntăm, vom fi morți și îngropați înainte de sfârșitul acestui secol. RIP umanitate.” The Illuminati Official Site

Am ales intenționat acest fragment consistent din doctrina acestor „binefăcători”, cu scopul de a sublinia interesul și în special viziunea globalizată, obiectivul și viitoarea proiecție a acestei lumi.

Se pot face multe observații perceptive, dar din moment ce, la ora actuală există asemenea organizații pe deplin tenebroase, oculte care acționează cu convingerea, cu scopul declarat de „a salva” omenirea.Mulți așa-ziși ”neutrii” au trecut la faza de a contesta acest lucru iar cei care se opun curentului sau nominalizează ”în mod eronat ” inamici pe Illuminati și Noua Ordine Mondială și așa mai departe sunt priviți ca „nebuni”, desconsiderați, pe nedrept marginalizați.

De fapt, dușmanul acestor ocultiști ar fi „cosmetizarea” unei Vechi Ordini Mondiale – cu alte cuvinte , trecerea în anonimat a unor oameni care au fost la conducere încă de la început. Ei nu au nevoie să schimbe nimic deoarece, din nefericire tocmai lumea post-modernă,  în plin avânt al epocii post-adevărurilor,deja…se dansează pe ritmul lor. Este lucru probat în istorie cum anume s-au petrecut eevenimentele, iar toată pleiada de admiratori, de febrili susținători nu realizează sau nu acceptă ideea conform căreia dinastiile tiranice au jucat pe scena lumii de milenii.
Ultimul lucru pe care îl vor este impunerea cu tot ceea ce înseamnă Noua Ordine Mondială.

De aceea, este corect când se spune că familiile regale, președinții, prim-miniștrii, bancherii, directorii media, oamenii de afaceri de top etc sunt antemergătorii, acei prooroci care vestesc aceasta Nimeni nu poate fi învinuit sau acuzat c-ar greși când, pe baza tuturor probelor, evidențelor îi numește Illuminati.

Numai că, din acest punct ei sunt chiar oamenii care pornesc războiul feroce împotriva inamicului, încercând să-i
stopeze din sugrumarea rasei umane. Trend-ul Illuminati a devenit apropiat tuturor, deoarece se consideră c-ar fi „singura și ultima speranță pentru umanitate.” Propaganda a devenit virală din moment ce „oricine care este împotriva unei Noi Ordini Mondiale este eronat  înghițind minciunile dușmanului –sau este activ în serviciul puterii: Vechea Ordine Mondială.”

Acum, este cazul de a ne aminti cum anume a fost posibil. Cu mii de ani în urmă, cele mai violente evenimente au fost executate de ființe umane care au reprezentat acel insignifiant 1% – elita care a condus prin simplă forță brută. Inițial au avut pretenția de a fi războinici, dar au ajuns să fie cunoscuți apoi ca „regi“, ” împărați”, „cezari” etc

La un moment dat , mai apoi a apărut o nouă elită – elita religioasă. Aceştia erau niște vicleni manipulatori psihologici – înalți preoți, profeți, papi, șamani și guru – care au speriat oamenii cu vorbe despre viața de
apoi, demoni și zei supăraţi, îngeri răzbunători și așa mai departe. Au manipulat atât de bine, de eficient încât elita religioasă a domnit fie în nume propriu, fie mai des ca șefi consilieri ai regilor. Ei erau puterea din spatele tronului.
Elita religioasă a fost și este pe deplin calificată, cu expertiza necesară în compunerea poveștilor. Au fost și sunt genii psihologici care au tot știut ce fel de butoane să apese pentru a transforma oamenii în fanatici și maniaci.

După mai multe multe secole, o nouă elită a apărut … oamenii de afaceri. De la Revoluția Industrială, capitaliștii au condus lumea.În trecut, regii și preoții erau bogați, dar bogăția nu era ceea ce îi definea. În schimb, puterea lor regală sau religioasă era esența lor. De-a lungul timpului, ei au devenit din ce în ce mai dependenți de bancheri și de bogați pentru a-și finanța războaiele, palatele și stilul de viață.

Ca exemplu, treptat, oamenii cu bani ca cei de la General Motors sau Goldman Sachs au preluat de la preoți consilierea regilor şi preşedinţilor. În cele din urmă, banii au devenit mai importanți decât puterea regală și religioasă, iar banii s-au așezat pe tronurile puterii. Mulți dintre ei erau finanțatori tradiționali ai
lumii. Ei au practicat invariabil capitalismul prădător, mai degrabă decât cel productiv, deoarece nu aveau nici o stimă față de națiunile care îi găzduiau și erau foarte fericiţi să vadă că masele suferă (de vreme ce le-au privit ca pe niște antisemiți).

Sistemele politice sunt mult mai ușor de înțeles dacă sunt reduse la elementele fundamentale. Acestea sunt cel mai bine conturate în contextul a ceea ce ele implică pentru șansele tuturor celoralți, care au dreptul la Cursa Vieții în care suntem cu toți angajați.

Voi încheia aici, cu un scurt citat, pe deplin elocvent –„… cultul banilor a fost ridicat la nivel de religie. Poate că este singura religie reală – singura religie reală simțită –care ne este lăsată. Bani sunt ceea ce a fost Dumnezeu.” George Orwell

****************************************************************************************************

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Illuminatiam,tappsgames.com,bl.uk

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro