Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Patrulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto : „Cu gura lui, omul nelegiuit pierde pe aproapele său, dar cei neprihăniţi sunt scăpaţi prin știinţă ” (Pildele sau Proverbele lui Solomon 11 :9)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al patrulea episod al serialului recent lansat intitulat –„Despre Illuminati „Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod constituie mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

Ordinul Iluminatilor sau Illuminati este societatea secretă fondată în anul 1776, în Bavaria de Nord. Se estimează că aceasta a fost creată cu scopul de a strânge o comunitate secretă, formată din oameni puternici, pe deplin influenți care urmau să se infiltreze în toate structurile, păturile sociale. De altfel, scopul lor suprem a fost și continuă să fie controlul tuturor oamenilor, sub asa numita Noua Ordine Mondială.Adepții teoriilor conspirației sunt convinsi că Illuminati lasă în urmă dovezi ale influenței, ale simbolisticii lor printr-un număr de semne, înscrisuri cu semnificații speciale pentru cei din acest ordin.

Ochiul atotvăzător este pentru mulți profani, alături de piramidă unul dintre cele mai importante simboluri Illuminati. În Egiptul Antic era numit Ochiul lui Horus și era un simbol al puterii regale. În doctrina satanică, acesta reprezinta Ochiul Diavolului, ce veghează asupra tuturor adepților săi. Se spune ca Ochiul atotvăzător plasat în varful unei piramizi reprezintă puterea Satanei asupra maselor. Cel mai faimos exemplu în această privință este cel de pe verso-ul bancnotei americane de un dolar.

Piramida reprezintă un alt simbol important. De aceea, există destul de multe interpretări al acestui important simbol Illuminati. Prima se referă la faptul că piramida ar reprezenta structura ierarhiei societății Illuminati. Vârful personifică elita, cei mai importanți membri, cei care știu toate secretele ordinului. Mijlocul piramidei reprezintă diferitele clase ale societății, iar baza piramidei ar fi masele, conduse din umbră de către ei, de către această „elită”.
O alta interpretare spune că piramida este formata din treisprezece trepte, acestea reprezentând cele treisprezece generații de Illuminati.

Focul sau flacăra eternă semnifică și oferă lumina, din moment ce lumina este un simbol al iluminării, iar iluminarea reprezintă acea „trezire” spirituală. Focul reprezintă distrugerea unei societăți sau ideologii și înlocuirea ei cu una nouă, pe deplin revoluționară,purificatoare.

Statuia Libertății din metropola New York este un exemplu tipic al acestei teorii în care se personifică și se sugerează „flacăra eternă.” Statuia o întruchipează pe zeița păgână Semiramis-„târfa Babilonului”, și reprezintă distrugerea Lumii Vechi și înlocuirea cu cea Nouă.Se speculează de asemenea că flacăra ia și forma unor anumite credințe, deoarece e des asociată cu asasinarea unor personalități de prim rang precum Martin Luther King, J.F. Kennedy sau Prințesa Diana de către membri ai Illuminati.
Fără să forțez nota, ca exemplu autohton, se poate oferi Revoluția din Decembrie 1989 care s-a dorit a fi considerată o flacără purificatoare a României,  dar care a sfârșit doar ca o prelungire a unui sistem tiranic cu un altul „democrat, cu față umană”, un experiment lamentabil, pe deplin eșuat, înecat în sânge.

Bufnița o reprezintă pe zeița Minerva, zeița romană a înțelepciunii. Însă,ea este asociată cu ordinul Illuminati, din moment ce s-a adeverit că aceștia folosesc acest simbol pentru a prezenta şi transmite mesajul că ei sunt conducătorii cei înțelepți , infailibili și intangibili ai planetei. Daca ne uităm bine pe o bancnotă de un dolar american, vom observa că în colțul din dreapta sus o bufniță de dimensiuni mici, simbol al puterii.

 

Un alt lucru deosebit de intrigant dar de asemenea foarte interesant este dispunerea terenului din zona Casei Albe, care seamănă foarte bine cu o bufniță.

Păzitoare a întunericului, dotată cu simțuri evoluate, bufnița sau cucuveaua, animal totemic şi şamanic, poate acționa ca ghid spiritual puternic, percepând adevăruri inaccesibile multora şi câştigând o înțelepciune superioară ca urmare a călătoriilor sale prin tenebre.

Cuvântul „Iluminat”(Illuminati)– care înseamnă  „o persoană care a fost iluminată sau luminată, prin primirea de cunoștințe de la o sursă superioară „-ar putea să provină din vechile Școli ale Misterelor din Grecia și Egipt.Termenul a fost folosit și în perioada timpurie a creștinismului, pentru a descrie creștinii botezați, dar și în unele societăți secrete, pentru a descrie ființele care au avut acces la grade mai mari de inițiere.Pentru a include Școlile Misterelor din Egipt și Grecia, toate societățile antice au căutat să pătrundă secretele trecutului.Odată cu ocuparea Mesopotamiei de către perși,a apărut cultul lui Mithra, care și-a manifestat influența chiar și în timpul Imperiului Roman.Potrivit legendei,Mircea a fost fiul lui Ahura Mazda, zeul persan al luminii și eliminării.Descris ca fiind unul dintre zeii Anunnaki, Ahura Mazda a fost privit drept cel mai înalt spirit generat în zoroastrism.

Zoroaster a fost o figură religioasă despre care se spune c-a avut o întâlnire cu zeul său, Ahura Mazda-care,precum în cazul proorocului biblic Ezechiel, i s-a arătat adoratorului său într-o lumină strălucitoare ce se pogora din cer. Ahura Mazda este reprezentat de obicei sub forma unei ființe ce coboară și zboară într-un vehicul înaripat.Unii cercetători cred că acest zeu a reprezentat cunoașterea zeilor Anunnaki sumerieni care a dăinui peste veacuri și care probabil a influența culturile și ideologiile grecești, române și evreiești.Zoroastrismul a dus la mithraism, iar Mithra , întrucât era un războinic puternic a părut interesant pentru soldați romani, care au adus generarea lui înapoi, la Roma.

În general, împărații creștini au călcat în picioare mithraismul și multe alte secte, însă e posibil ca inele cunoștințe de bază  să fi pătruns în societăți mai recente, cum ar fi Rozacrucienii,Francmasoneria și Illuminati.

De altfel, la fiecare cinci ani,vechii greci realizau un ritual într-un oraș denumit Eleusis,din apropierea Arenei.Ritualul era dedicat Persefonei,fiica lui Demetra,cunoscută sub numele de Ceres, la romani, zeița porumbului, a fertilității.Se spune că Persefona a fost o fiică a „tatăl zeilor”-Zeus.Atunci când Persefona a fost răpită de Hades și dusă în lumea de sub pământ, Demetra a blestemat lumea,ceea ce a dus la moartea tuturor plantelor.Zeus și Badea au ajuns la un compromis, iar conform înțelegerii,la revenirea Persefonei pe pământ,avea să petreacă patru luni din an cu Hades.Astfel au fost create lunile de iarnă.

Această adorare a zeiței, dimpreună cu credința în moarte și în înviere (totul fiind pecetluit de un jurământ strict de păstrare a secretului de către inițiați) a devenit cunoscută sub numele de Misterele Eleusine.Această sărbătoare a fost interzisă în anul 392 de către împăratul roman Teodosie, după creștinarea Imperiului Roman încă din vremea primului împărat care a dat libertate creștinilor-Constantin cel Mare.

Tradițiile Școlilor Misterelor își au rădăcinile într-o perioadă ce a precedat Egiptul și Grecia Antică.Școala babiloniană a misterelor a implicat practic tot ceea ce se consideră a fi „simbolismul Illuminati „.Unul dintre primele secrete din cadrul Școlii Misterelor  est e acela că membrii lor aveau  credința că în lume existau doar câteva minți cu adevărat mature și că ei făceau parte din acești „puțini aleși.”Ei credeau că acele minți le aparțineau în exclusivitate lor,o viziune asupra umanității comună pentru societățile secrete.Inițiații în aceste mistere erau considerați capabili de raționamente individuale bazate pe fapte, în timp ce masele erau considerate doar puțin mai bune decât animalele și trebuiau învățate,folosind cea mai simplă terminologie.Este posibil ca Mântuitorul nostru Iisus Hristos să fi indicat această trăsătură redată în Evanghelia lui Marcu,Capitolul 4, versetele 33-34.De aceea,Iisus le vestea Cuvântul prin multe pilde de felul acesta ,după cum erau ei în stare să-l priceapă.Nu le vorbea deloc fără pildă,dar când era singur la o parte,lămurească ucenicilor Săi toate lucrurile.

Se spune că inițiații în Mistere puteau comunica direct cu zeii și puteau să primească răspunsurile lor.Doar masele participau la ritualuri sacrificiale realizate lângă idolii muți de piatră.Aleșii erau „iluminați” prin cunoașterea Misterelor și astfel erau cunoscuți că „Cei Luminați, păzitorii „secretelor veacurilor”.Însă chiar și aceste secrete își au originea în cea mai veche civilizație cunoscută-cea sumeriană.

Chiar și istorisirile biblice și aspecte precum Trinitate, Sfânta Cruce, Învierea,adorarea Mariei se regăsesc în scrierile din Babilon și Sumer.Spre exemplu, activele tăblițe cuneiforme americane istorisesc despre Marele Potop, care este incredibil de asemănător cu cel din Biblie,dar, în același timp uimitor de diferit.Ele afirmă că în urmă cu 12.000 de ani, conducătorii zeilor Anunnaki au înțeles că pe Pământ vor avea loc schimbări climatice cu consecințe dezastruoase,odată cu revenirea iminentă a planetei Nibiru, despre care s-a spus că debutează Pământul la fiecare 3600 de ani. Astfel,s-a decis să se îngăduie naturii să distrugă omenirea,în timp ce Anunnaki aveau să aștepte sfârșitul evenimentelor în navele lor de evacuare ce orbitau în jurul planetei.Această povestire ne spune cum zeul Anunnaki ce se ocupa de domeniul științific,divinitatea sumeriană Enki,a dezvăluit acest secret ucigaș unuia dintre cei mai apropiați asistenți umani,  identificat că fiind sumerianul Zisudra sau Utnapiștim.Acesta a fost numit „Noe din Sumer” iar povestirea biblică a inundațiilor  este evident o revizuire a povestirii inițiale sumeriană,cu mai mulți zei Anunnaki îndrumați și reduși la Dumnezeu monoteist al Vechiului Testament.

Teoria conspirației în rândul purtătorilor de cuvânt ezoterici 

Exemplele de mai jos sunt provenite de la un reprezentant destul de diferit din punct de vedere al discursului ezoteric, toate acestea, fiind cel puțin cu o singură ordine precisă- îndepărtarea mai mult ”din ezoterismul de dreapta” adesea legat de teoria conspirației- Rudolf Steiner și antroposofia.

Steiner este un reprezentant important și recunoscut discurs esoteric ce combină „esoterismul secularizat” cu un mai puțin recunoscut „secularismul ezoteric”  dar și diferă de mișcarea discordiană , ce este cel mai puțin cunoscută, fiind ușor plasată, poate cea mai dezorganizată reprezentanta unui flux „haotic” în neopagânism. Discordianismul a început ca o religie mistică și a devenit mai mult o glumă serioasă, așa cum s-a dezvoltat în multe diferite direcții. Este ramura gândirii haotice în care teoria conspirației este cea mai mare proeminență, deși într-o manieră surprinzătoare rezonând cu mai multe altele.

La fel ca și predecesorii lor, discipolii moderni ai lui Rudolf Steiner diferă foarte mult în opiniile lor pe o multitudine de subiecte. Aceasta includ vaccinarea spre exemplu. În timp ce mulți antroposofi urmează programele obișnuite de vaccinare, altele în mod clar refuz, iar școlile Waldorf par a fi fost punctul de plecare al bolilor care pot fi prevenite de vaccinuri mai des decât ar trebui să fie datorat lor.

Unii sunt în general negativi față de vaccinuri și programe de vaccinare. Acest lucru pare să fi fost cazul cu medicul antroposofic Philip Incao, promotor proeminent al medicinei alternative și autorul unui număr de articole despre vaccinuri. Scrierea pentru jurnalul antroposofic ca un portal în sprijinul organizației anti-vaccin National Vaccine Information Center, el își plasează observațiile într-o poziție critică în general a vaccinului și pune o conspirație în  demontarea teoriei lui în Steiner și în cosmologia antroposofică.

Comentariile lui Rudolf Steiner nu lasă niciunei mici îndoieli  cu privire la „agenda ascunsă” din spatele planului de vaccinare a tuturor copiilor lumii cu cât mai multe vaccinuri posibile, devastatând astfel dezvoltarea lor spirituală.

Există un plan, dar este secret, distructiv și îndreptat împotriva speciei umane prin blocarea dezvoltării spirituale a copiilor, împiedicându-le astfel nevoia, setea de libertate. Incao își construiește teoria prin identificarea primei vine cu sprijinul științific din spatele vaccinurilor, prezentând în mod eronat starea de cercetare în mod standard, cu eaer conspirativ . Din moment ce nu găsește o rațiune medicală bună în spatele vaccinurilor, trebuie să existe o altă explicație pentru punerea în aplicare a programului  de vaccinare. Acesta găsește, mergând la Steiner, care îi dezvăluie un ascuns mai ascuns agendă „în spatele vaccinurilor. ”

În mod clar dezamăgit de colegii săi antroposofi pentru lipsa lor interes sau zel cu privire la programul de anti-vaccinare, el face apel la ceea ce „der Doktor hat gesagt „.(„doctorul a spus”)

Ceea ce Steiner a trebuit să spună despre această problemă este mai complicat. Nu este chiar atât de clar,de aceea trebuie citit ca Incao (într-adevăr, poate prea îngust ca viziune), dar vedem mai multe situații unde Steiner a prezentat soiuri ale afirmației. Incao citează și îi pune pe declarație în funcție de context. Într-o prelegere din luna  octombrie 1917 de la Dornach, Rudolf Steiner a declarat că” în timp ce corpurile umane se vor dezvolta(…) în așa fel încât anumite spiritualități să găsească loc în ele materialist îndoit, care se va răspândi din ce în ce mai mult sub îndrumarea spiritelor întunericului, voința va lucra împotriva acestui lucru(…) și luptați-l prin mijloace fizice. V-am spus că spiritele întunericului sunt așa, ca mergând să-și inspire gazdele umane, în care vor locui, să găsească un vaccin care să conducă pe toți înclinația spre spiritualitate din sufletele oamenilor când sunt încă foarte tineri.” (Steiner, ‘The Fallen Spirits’ Influence in the World’.)

Acesta este un atac important și o amenințare la adresa libertății omului și a integrității așa cum este înțeleasă de Steiner, din moment ce, a deveni un individ liber și complet capabil de imaginație morală, umanitate este imperios nevoie nde spiritualitate. Ceea ce îi spune viziunea lui esoterică este că forțele duhovnicești ale lui au vârstele diferite, ceea ce vor lucra în mod necesar pentru un „vaccin” împotriva dezvoltării spirituale a vârstă și pentru un materialism ucigător de suflete. Materialismul ca forță culturală poate părea astfel dușmanul central, dar prin aplicarea procedurii- al acestui „insight” esoteric, se dezvăluie că acesta reflectă forțe mai adânci și că un „vaccin” împotriva spiritualității va fi instrumentul răului (materialist) mai nociv ca orice fel de băuturi spirtoase.

Ei doar așteaptă momentul potrivit și cunoștințele necesare pentru a pune acest plan în acțiune. Dacă luăm în considerare pe Incao literalmente, acesta susține că omenirea a ajuns la acea etapă, iar vaccinurile ca pe o întregire au devenit un astfel de instrument în care, pentru a-și folosi propria cotă. De  altfel, Steiner admite că prin „materialismul medicilor le va fi încredințată sarcina de a conduce suflete din ființe umane „

Cum de știa, de anticipa Steiner? El știe, bineînțeles, prin viziunea sa spirituală specială, care îi permite să cunoască mai bine cunoștințele superioare. Pentru toate abilitățile mai mici, aceasta funcționează ca o declarație despre cunoașterea esoterică. Aceste cunoștințe se referă la putere și la ”agenție”, dezvăluind o conspirație împotriva libertății umane prin forțele duhovnicești care lucrează prin ele ființe umane, dintre care unele sunt organizate în „frății secrete”.

În prelegerea a treia a compilației intitulată Secretul Frățiilor și Misterul Omului Dublu, compus din șapte prelegeri din 1917, Steiner recapitulează ce se întâmplă în spatele său, povestind scene ale evenimentelor externe.Începe cu un mister: uciderea „de neînțeles” a ceea ce el numește „o femeie nobilă”. Cu mai multă precizie, deși Steiner nu spune așa de explicit,  este vorba de uciderea împărătesei Elisabeta de Bavaria (1837-1898) de către anarhistul Luigi Lucheni. În lumea materialistă, uciderea poate părea „de neînțeles”, așa cum a făcut-o oamenilor ca și criticul de teatru care a fost interlocutorul lui Steiner în text.

Din punct de vedere istoric totul s-a petrecut în data de 10 septembrie 1898, atunci când Elisabeta de Bavaria se afla în Geneva alături de însoțitoarea ei, contesa Irma Sztaray de Sztara et Nagymihaly. Cazate la hotelul Beau Rivage, cele două au luat-o pe jos pe malul lacului Geneva, spre port, urmând să se îmbarcheze pe bordul vasului Geneve, spre Montreux. Pe faleză însă de împărăteasă s-a împiedicat un tânăr, ce a părut că o lovește pentru a-și menține echilibrul. Toată lumea și-a continuat drumul, fără ca cele două femei să bănuiască că tânărul de 20 de ani Luigi Lucheni o înjunghiase în piept. Corsetul Elisabetei a ținut rana strânsă, astfel că aceasta a ajuns în port, s-a îmbarcat pe vas și doar aici, pe puntea acestuia, a leșinat din cauza rănii. A fost adusă de urgență la mal și apoi la hotel, dar doctorii, chemați de urgență, au putut doar să constate decesul.Autorul asasinatului a fost prins în aceeași zi. La proces a declarat că venise la Geneva hotărât să curme viața vreunui nobil și, aflând din ziare că aici sosise împărăteasa Elisabeta, s-a decis că aceasta va fi ținta sa – pentru că o împărăteasă ucisă face mai mult decât un duce mort – prima sa țintă fusese ducele de Orleans, pretendent la tronul Franței.Lucheni a fost închis pe viață și s-a sinucis, în 1910.

Odată văzut prin această optică de înțelegere esoterică, cu toate eforturile sensibile, o concluzie rezidă prin modalitatea oamenilor înclinați spiritual.De aceea, Steiner dezvăluie cum se va dezvolta acum spre ceva ce aparține „a șasea epocă postatlanteană”.

Acestea vor fi mai puțin interesate de „chestiunile planului fizic”, lăsând mai multă putere pământească celor mai puțin înclinați spiritual.Pus altfel, chiar viziunea dezvoltării umane spre libertate prin dezvoltarea spirituală, este amenințată pentru că pleacă din cauza dezvoltării spirituale, din moment ce chiar cele mai înalte cunoștințe se rup, din lipsa interesului material, atît de drag tuturor societăților secrete care au tangențe și interese directe cu sfera politică. În mod implicit, acest lucru se termină cu influența în afacerile pământești, inclusiv puterea de a împiedica spiritualitatea, astfel libertatea e vulnerabilizată, pentru iminenta apropriere de puterile răului.

„Frățiile secrete” ale ocultiștilor sunt de acest tip. Deoarece sunt probabil posedați și lacomi pentru cunoaștere și putere, ei ucid oameni, aparent fără voie. Poate vă întrebați și de ce. Explicația ne e dată tot de către Rudolf Steiner, iar teza conform căreia sufletele celor uciși pot fi folosite pentru a strânge cunoștințe și putere și pentru a le transmite informații de la morți prin medii instruiți continuă să fie pentru adepțiii antroposofiei „literă de lege.”

Ce legătură există între această teorie a asasinării de către maleficii ocultiști ce au scopuri rele cu planul esoteric? Ambele sunt legate prin forțele subiacente la locul de muncă  într-o temporalitate bine delimitată. ”În cea de-a cincea epocă postatlanteană, aparatul fizic al omului pentru gândire va deveni suficient de matur pentru a înțelege pe deplin anumite elemente ale bolii, anumite procese de vindecare și conexiuni între procesele naturale și boli.”

Această cunoaștere poate fi folosită pentru bine sau pentru tratarea bolnavilor și trebuie să fie adusă la timpul potrivit. Scopurile conspirației sunt, desigur, altele. ”Pentru a obține acele secrete ce stau în ghearele unora în scopul transformării într – o anumită direcție, care are legătură cu procesele de îmbolnăvire și de asemenea, de procreare „. Cunoașterea secretă a unui „vaccin ” împotriva spiritualității pare astfel una a obiectivelor asasinatelor, iar societățile secrete caută să-și promoveze scopul prin „exercitarea puterii”. Materialismul este o parte a unui imens nod de putere și se exprimă ca o încercare hotărâtă la limitarea înrădăcinării înclinației spirituale.

Antroposofia amintește chiar de acest proces care va determina acest lucru într-un mod destul de radical, prin aducerea unor remedii care trebuie administrate prin inoculare, la fel cum s-au dezvoltat inoculările ca o protecție împotriva bolilor. Numai că aceste inoculări vor influența corpul uman într-un mod care o va face să refuze să dea o stabilitate înclinațiilor spirituale ale sufletului. Astfel, aparent întâmplător este făcut pentru a da sens. Căile de cunoaștere secrete dezvăluie ”secretele” acestor frății, spiritele rele care le influențează, dar și tendințele mai profunde ale timpului și legătura lor cu detalii minuțioase ale istoriei. Tema amenințărilor la adresa spiritualității  și a libertății umane, încadrată în antropologia lui Steiner este un curent subteran prin toate acestea. Dar noi putem observa că, deși „inoculările” sunt menționate ca parte a conspirației materialiste a puterilor malefice, iar Steiner diferențiază clar între vaccinurile existente împotriva bolilor ”și cei care vor veni, care vor fi împotriva duhului. ” Confruntarea făcută de Incao este ușor de înțeles din multe alte utilizări ale lui Rudolf Steiner din aceleași figuri de stil.

Istoria necontrafăcuta dă sens și formă revelațiilor despre forțele ascunse din jurul nostru, despre modul în care au modelat evenimentele trecute și actuale și unde ne conduc. Pentru a-și îndeplini rolul de apocalipsă a rădăcinilor răului și a modului în care planul său se desfășoară, trebuie cunoscute toate mecanismele acestor Illuminati, chiar daca  se lovesc de alte  false modele și promovează nenumărate pseudo-motive generatoare de fantasmagorice teorii ale conspirației, cu scopul de a destabiliza si de a decredibiliza pe cei care lucrează asiduu și cercetează fenomenul.

În încheierea acestui  episod, voi lua în considerare relația dintre cunoaștere și informație. Subiectele rămân interconectate, deoarece pentru a realiza libertatea, teoriile conspirației mențin interesul și cunoștințele la un nivel și nu au atributul de a fi ascunse.Iar ceea ce se vehiculează  despre secretele și puterea acestor malefici trebuie atent judecat, deoarece conjunctura și Adevărul este Unul Singur și nu este negociabil.

Sursa foto : todocoleccion.,galla.seelenfluegel.info,Cap Limpede,DCNews,Descopera,YogaEsoteric,Eden Saga,www.spiritualrs.net

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

PSD a renunțat la restructurarea Guvernului și a propus miniștri interimari

Mihai Daniel

Publicat

pe

PSD a renunțat la restructurarea Guvernului și a propus miniștri interimari, după ce președintele Iohannis a refuzat cele trei propuneri trimise la Cotroceni de premierul Viorica Dăncilă.Miniștrii interimari sunt Ana Birchall, la Justiție, Eugen Teodorovici, la Fonduri Europene, și Radu Oprea, la Ministerul pentru Românii de pretudindeni. 

Deși președintele PSD Liviu Dragnea ar fi putut să-l impună pe Eugen Nicolicea ca ministru al Justiţiei prin restructurarea Guvernului, liderul PSD a dat înapoi de teamă că actuala coaliție de guvernare nu mai are majoritatea în Parlament.

Deşi avertizase că va restructura Guvernul în cazul în care Iohannis îl va refuza pe Eugen Nicolicea la Justiţie, liderul PSD s-a răzgândit brusc.Motivul este dat de acea frică legată de aritmetica parlamentară. Procedura restructurării Guvernului ar fi presupus un nou vot de încredere din partea Parlamentului, iar PSD şi ALDE mai au, în cele două Camere, doar 6 voturi peste limita majorităţii. Liviu Dragnea ar fi depins de voturile minorităţilor naţionale sau de UDMR, însă maghiarii au anunţat că nu se vor amesteca în procesul de restructurare a Executivului. Astfel, Dragnea nu a mai cerut un vot în Parlament, care ar fi demonstrat că PSD nu mai are majoritate. Pasul în spate făcut de liderul PSD e încă o dovadă că actuala coaliţie se mai sprijină doar pe o majoritate de conjunctură în Parlament. „O restructurare aş trata-o ca pe o încercare de a-l ocoli pe preşedinte şi vom vedea, împreună cu departamentul de specialitate, ce acţiuni juridice s-ar impune atunci“, a ameninţat şeful statului.

Liviu Dragnea a prefarat să nu-şi asume niciun risc, deşi procedura resctructurării l-ar fi obligat pe Iohannis să-l accepte pe Nicolicea la Justiţie. Iar numirea lui Eugen Nicolicea în Guvern ar fi fost garanţia că liderul PSD scapă de problemele penale. Spre deosebire de Tudorel Toader, Eugen Nicolicea este unul dintre „soldaţii“ fideli lui Dragnea, deci n-ar fi avut nicio ezitare să-şi asume o ordonanţă de urgenţă salvatoare pentru şeful său de partid. Comparativ, sunt şanse minime ca Ana Birchall, ministrul interimar la Justiţie, să semneze o astfel de ordonanţă de urgenţă. În plus, interimatul Anei Brchall se suprapune şi cu referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis, iar şeful statului a cerut deja Guvernului Dăncilă să nu ia nicio decizie în domeniul Justiţiei până când poporul nu se pronunţă.

Sursa foto : https://google.com

Redacția Politică Internă a platformei media independente Criteriul Național  (mai mult…)

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Tot ce trebuie să știi despre lucrările de foraje puțuri. Prețuri. Durată. Poziționare.

Publicat

pe

foraje puturi

Ești din București, locuiești la curte și te gândești serios că opțiunea de forare a unui puț poate fi economică și practică, însă nu știi foarte bine ce presupune? Ai ajuns exact unde trebuie.

Înainte de a începe demersurile pentru forarea unui puț, e foarte important să iei în considerare doar angajarea unor specialist în domeniul de foraje puturi. Colaborarea cu o echipa care nu este formată din specialiști îți poate aduce mai multe daune și poate avea un efect negativ asupra pânzei freatice.

Iată câteva răspunsuri care te-ar putea ajuta atunci când te gândești serios să apelezi la opțiunile de foraje puturi pentru locuința ta.

Cât costă serviciile de foraje puturi Bucuresti?

Serviciile de foraje puturi depind de mai multe aspecte, așa că fiecare proiect este calculat individual, iar costul poate să difere. Tocmai de aceea se recomandă consultanța specializată înainte de realizarea putului propriu-zis. Firmele de foraje de pe piață au metode diferite de cotare a lucrărilor de forare, unii foratori vor face oferta de preț per metru forat, iar alții preferă să realizeze cotația de preț pentru gaura forată, instalatrea țevilor și a pietrișului mărgăritar pentru filtre. Atenție însă la prețul final, aceste cote nu reprezintă decât jumătate din lucrare. Foram-puturi.ro oferă consultanță gratuită și servicii de cea mai bună calitate pentru foraje puturi Bucuresti.

Cei mai importanți factori care pot influența prețul final al unei lucrări de forare sunt:

  • Geologia și hidrogeologia de la baza terenului;
  • Metoda de proiectare și construcție a puțului;
  • Condițiile locației propuse;
  • Cantitatea de apă cerută de dumneavoastră;
  • Modul de utilizare al apei propuse;
  • Nivelul apei și randamentul proiectat al puțului;
  • Tipul, marca și modelul pompei submersibile selectate;

Toate aceste detalii pot influența costul final al serviciilor de foraje puturi. Este important să discutați în prealabil cu un expert în domeniu tocmai pentru a vă putea forma o privire de ansamblu asupra acestui tip de lucrări. Țineți cont de faptul că o astfel de lucrare presupune mai multe etape: forarea propriu-zisă a puțului de apă, montarea instalației de pompare și a tratamentului pentru apă (acolo unde este necesar). De asemenea, cunoașterea unora dintre informațiile de mai sus poate fi un plus și poate grăbi și eficientiza demersurile de forare.

Cât durează o lucrare de foraje puturi Bucuresti?

La fel ca în cazul obținerii cotei de preț, durata realizării lucrării poate depinde de mai mulți factori cum ar fi adâncimea gurii sau tipul de materie geologică de sub stratul de suprafață al solului.

Un exemplu poate fi următorul: un foraj de 150mm forat la o adâncime de 60 de metri va dura aproximativ 1 până la 2 zile. Aproximativ aceeași durată poate fi estimată pentru a instala infrastructura de pompare și pentru a construi mini șantierul de foraj.

Care este cea mai bună variantă pentru poziționarea unui puț?

În principiu nu există reguli de poziționare a unui puț, însă trebuie să aveți în vedere mai multe aspecte de logistică pentru a începe să forați cât mai aproape de locul unde aveți nevoie de apă, în funcție de priorități și necesități. Este important ca lucrarea de forare să se facă la cel puțin 50m depărtare de fosa septică.

Este sigur să bei apă dintr-un puț forat?

În general consumarea apei din puț este sigură, atât timp cat au fost resprectate toate normele de construcție, începând cu tubulatura PVC, apoi filtrele etc..

Cu toate acestea, recomandăm întotdeauna efectuarea unei proceduri de testare a apei pentru a putea cunoaște în detaliu care este conținutul apei din puțul dumneavoastra.


În zona de foraje puturi Bucuresti, apa din primele două straturi de pânză freatică poate conține impurități cum ar fi nitrați sau alte substanțe. Tocmai de aceea se recomandă forarea la adâncimi mai mari de 80m pentru apa potabilă. 

Foram-puturi.ro oferă servicii în acest domeniu cu o experienta de peste un deceniu. Cere chiar acum o ofertă de la o echipă de profesioniști și află care sunt beneficiie forării unui puț!

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Unsprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto ” Nu te grăbi să te întărâţi întru duhul tău, pentru că mânia sălăşluieşte în sânul celor nebuni.Nu spune niciodată: „Cum se face că zilele cele de altădată au fost mai bune decât acestea?” Căci nu din înţelepciune întrebi una ca aceasta.” (Ecclesiastul 7, 9-10)


Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al unsprezecelea
 episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod  . în al patrulea episod ,  în al cincilea episod  sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Cel de- al sșaptelea episod  s-a dorit o expunere detaliată a unor evenimente cronologice, care au marcat apariția unor agenți diabolici ca Szandor LaVey, Aleister Crowley și „celebrii” Cavaleri Templieri sau cei de-o teapă cu acest malefic ordin .Prezentul episod va aduce și va scoate în relief, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

 Cel de- al optulea episod a vrut să fie o trecere în revistă, a „peceților”, a tatuajelor, printr- o multitudine de simboluri și imagini despre care se crede că sunt legate de această organizație secretă. Semnificațiile variază de asemenea în funcție de sistemul de credință al individului.

Cel de al nouălea episod  s-a dorit o sinteză extinsă asupra unor evenimente cu puternice reverberații din istoria reală, necontrafăcută a acestor malefici, din momentul de după anul 1738 și după acel ticălos conclav denumit pompos- Congresul de la Wilhelmsbad.

De asemenea, cel de-al zecelea episod s-a axat pe un foarte interesant interviu acordat de americanul Fritz Springmeier despre programările MK-Ultra şi Monarch, numite „programare pe bază de traumă”, diferitele tipuri de traume fizice şi psihice sunt folosite pentru a genera personalităţi multiple uşor controlabile.

Cele mai mari teorii ale conspirației sunt polarizate și adesea gândite la fel de disprețuitor. Un subiect deosebit de controversat și sensibil pentru umanitate este aflarea adevărului despre „realitatea Holocaustului” care a fost mai mereu ocolit sau comentat ori aprig dezbătut printre anumite cercuri. A avut de asemenea acea „etichetă”  total neprincipială, chiar nefastă a unei posibile cabale, a unei prezeumtive conspirați, venite, fabricate abil în laboratoarele secrete.

Cu aceeași nonșalanță și lejeritate, similar acestui „subiect (ne)popular”, cu același entuziasm de nedescris se spun și se propagă lucruri despre subiecte foarte puțin mediatizate precum ar fi OZN – uri şi Illuminati , menite de a distrage atenția opiniei publice (sau a celor interesați).

Mai nou, această „modă” secularizată prinde cele mai subtile forme de exprimare. Cei care se aventurează în a se documenta, în a cerceta sau chiar a avea curajul de a publica unele sau altele despre acești malefici „se bucură” de un tratament total advers, total ostil din partea tuturor.

Cu toate acestea, fără să ignor sau să dau curs acestor aspecte trecătoare, fără a clama sau a declama ceva, voi continua să vă ofer mai mult decât o simplă tratare a subiectului sau enumerare de evenimente, fapte sau imagini. Nu voi dezarma sau renunța, cu toată opoziția unora sau altora, conștient fiind că voi avea parte de o campanie denigratoare, pe deplin mincinoasă față de persoana mea, dar pe de altă parte, atât timp cât voi trăi, voi dori să mă apropii, să mărturisesc despre toate acestea, pentru a arăta „cine sunt ei şi cui slujesc” şi CINE ESTE ADEVĂRUL ABSOLUT-CREATORUL TUTUROR- DUMNEZEU, CEL ÎN SFÂNTA TREIME ÎNCHINAT!

O grămadă de sceptici se vor găsi foarte repede să comenteze despre multe aspecte. De asemenea, acestea nu pot întârzia evidențele celor care se reunesc pentru a discuta despre valabilitatea teoriilor conspirative larg răspândite, cum ar fi existența Illuminati și modul în care omenirea a interacționat cu ei, diversele acoperiri ale guvernului, asasinatele secrete și multe altele.

Folosind dovezi istorice și științifice, se poate face rapid distincția, tocmai prin mecanismul diferențierii de norma stereotipică a teoriei conspirației care se îndepărtează de „realitatea comună” sau chiar de vastul domeniu al religiei, văzută nu ca normalitate, ci ca un aspect ținut ascuns, ce merită cu siguranță a fi pus și adus la lumină.

Acest lucru este specific. Dacă veți avea deschiderea și răbdarea necesară, atunci când fiecare dintre dumneavoastră va căuta un documentar al teoriei conspirației care se concentrează asupra Illuminati, va avea o revelație. Dar, cu un scurt dar important amendament.Observările nu sunt doar bune spre a fi dezbătute, ci și oamenii care pretind că au văzut în primul rând lucruri, au citit sau au experimentat trebuiesc luați în considerare.

De aceea, în episodul de astăzi voi cita și voi publica câte ceva din doctrina și misiunea Illuminati.De la începuturile Illuminatilor, înainte de a-și scrie jurămintele lor veșnice sau de a vorbi despre jurămintele lor ca fiind protectori ai omenirii, organizația aceasta a pledat pentru scopul final al unui Pământ globalizat. Viziunea lor pentru viitor este o planetă unificată fără frontiere naționale, condusă de cei mai buni și mai străluciți ai speciei umane, în care toți oamenii, în toate locurile, pot trăi….”în Abundență.”

O societate globalizată ar însemna abandonarea diviziunilor între țări și sfârșitul mileniilor, chiar a războaielor care au avut loc pe teren și/sau pe activele sale. De altfel, în viziunea Illuminati „acesta este un capăt al depozitării și a stocării resurselor excesive de către o țară, în timp ce populația altei țări se confruntă cu foamete. Ideea este că toți oamenii sunt atât indivizi, cât și membri unei familii extinse de specii și că nici un om nu ar trebui lăsat în urmă pur și simplu din cauza șanselor întâmplătoare ale locului în care s-au născut.”

” În actuala epocă a războiului, bogații trebuie să-și îngrădească proviziile pentru a asigura siguranța copiilor lor în acest timp pe deplin haotic. Obeliscurile și fabricile lor pot fi construite numai prin lucrările maselor necesare.Dar o vârstă diferită este aproape de noi – o civilizație post-muncă întreținută de mașini autonome și alimentată cu energie nelimitată. În veacul Illuminatti, toți cei care caută bogății primesc bogățiile pe care le merită.Planul pentru această planetă îi vede pe oameni care nu sunt împărțiți  în triburi bazate pe locațiile lor geografice, apariții fizice, sau accesul la resurse. În schimb, fiecare persoană este o parte unică a unui ecosistem mondial în care alegerile lor au un efect asupra întregului. Fiecare persoană este o piesă vitală a unei mașini mai mari care beneficiază de întreaga umanitate. Fiecare persoană are libertatea de a-și descoperi scopul, de a-și urma pasiunea, de a se îmbunătăți mai bine și de a vedea cum eforturile lor contribuie la viața altor opt miliarde de oameni – în loc să le slujească pe sine și nevoile lor.Unificarea totală a globalismului face parte din viziunea noastră utopică pentru avansarea umanității – o nouă ordine mondială a veacurilor. Dar există o cale lungă și dificilă de urmat și mulți pași pe care trebuie să le faceți înaintea granițelor umane pot fi șterșe.

De când primii locuitori preistorici ai Pământului au început să se unească în pachete pentru urmărirea comună a resurselor, oamenii s-au găsit în mod natural atrași de comunități care seamănă cel mai mult cu propriile convingeri și genetice înnăscute. Prin formarea triburilor, oamenii au împărțit această planetă în secțiuni care ar permite sistemelor și culturilor de credință profund variate să aibă ocazia de a prospera și de a dezvolta în mod organic.Dar, în aceste vremuri timpurii, cetățenii acestei planete nu puteau comunica decât cu cei apropiați din punct de vedere geografic, lipsiți de tehnologia de a împărtăși idei și opinii în mod liber ca și acum. De mii de ani, o persoană de o parte a planetei își putea forma convingerile cu privire la scopul lor în univers, fără a auzi vreodată despre credințele unei persoane de cealaltă parte a aceleiași planete – fără a avea ocazia să formuleze îndoieli și să pună întrebări care să le provoace și să-și îmbunătățească viziunea asupra lumii.

Deși multe dintre ideile de moralitate formate de oamenii premature sunt umplute cu merite, multe părți ale doctrinelor timpurii au depășit obstacolele care împiedică progresul omenirii. Aceste idei s-au adâncit atât de adânc în mintea omenească încât cetățenii care caută adevărul trebuie să pună la îndoială credințele lor cele mai adânci înainte de a vedea ce este evident în fața lor.

Atunci când nu există experiență cu cei care cred în mod diferit, oamenii încep să se teamă de „ceilalți” – vasta omenire nefamilară, care nu poate fi ca ei. Această teamă a fost crescută atât de adânc în oameni încât necesită generații să se răzgândească. Mii de ani de neîncredere au dus la războaie, urmate de represalii; invazii urmate de răzbunare; răpirea urmată de arderea orașelor invadatoare. Chiar și astăzi, prea mulți oameni refuză să vadă toți oamenii ca parte a unui singur grup care se străduiește să supraviețuiască de la dispariție.Oamenii nu pot fi forțați în timp dw pace. Doar timpul și persuasiunea pot convinge indivizii de adevărata lor putere atunci când lucrează pentru avansarea colectivului în locul îmbogățirii personale.

O modalitate de măsurare a eforturilor unei singure persoane și traducerea ei într – un număr care poate fi utilizat pentru a achiziționa eforturile altei persoane este ca un zid care convertește bani din vânzarea muncii de a găsi, de a tăia și de a pregăti zidăria  (…) bani care pot fi apoi folosiți pentru a cumpăra munca unui băcătuș, a unui medic sau a unui profesor, chiar dacă nu necesită pietre sau zidărie. Unii pot acumula averi atât de mari încât nu-l pot folosi în viața lor, lăsând în urmă recompensele eforturilor lor de a asigura siguranța moștenitorilor lor.

Dar în această perioadă de haos există acum o gravă inegalitate în transformarea eforturilor în bani. Există nenumărate pericole care stau în calea celor care caută să urce mai sus pe piramida. Deși această planetă este suficient de bogată pentru ca toți oamenii să trăiască în Abundență, frica a determinat pe cei mai bogați să se deplaseze și mai mult în ascundere – o supraprotecție pentru descendenții lor, hrăniți de teroarea lor instinctuală de a fi nevoiți să se întoarcă în sărăcia din care au venit toți oamenii.Într-o lume care este eliberată de lanțurile de nevoie, nimeni nu are nici un motiv să stocheze bogățiile sau alimentele, adăpostul, confortul și securitatea pe care le oferă bogățiile. Ei nu au niciun motiv să cedeze capcanelor dictatorilor sau imperialiștilor – sau chiar otrăvurilor unui globalizator corupt elitist – pentru că nu au nevoie să se bazeze pe o putere politică sau pe muncitorii muncitori care să supraviețuiască. Atunci când nevoile fiecărei persoane sunt îndeplinite, nu există niciun motiv pentru a purta războaie și nicio motivație pentru a jefui vecinii pentru necesitățile pe care le au deja și nu le va pierde niciodată.

(…) Numai prin libertate, de nevoie, poate lanțurile umanității să fie rupte. Deși se apropie transformarea, trebuie să călătorim în această călătorie în limitele societății actuale. Chiar și aceia care refuză să se conformeze apelurilor noastre trebuie să continue să trăiască cu protecțiile noastre promise – chiar dacă trebuie să se facă compromisuri temporare pentru siguranța tuturor. Numai păstrarea ordinii poate permite omenirii să treacă printr-un transfer pașnic de putere .Prima datorie a unui guvern este de a-și proteja granițele și oamenii din interiorul lor. Astfel, mulți lideri mondiali, deși împărtășesc viziunea noastră pentru o umanitate unificată, trebuie să ne echilibreze obiectivele cu responsabilitatea de a-și proteja triburile de amenințările actuale de război.Deși globalismul este viitorul nostru, frontierele naționale actuale permit cetățenilor individuali să aleagă dintr-o varietate de societăți și guverne și să se alăture comunității care le reprezintă cel mai bine. În această perioadă de haos, frontierele protejate le permit cetățenilor să trăiască cu o mică măsură de siguranță și asigurarea că umanitatea nu va mai fi pierdută niciodată în sălbăticia anarhiei.

Pentru a proteja integritatea planului nostru împotriva celor care ar căuta să-l distrugă, Illuminati au fost obligați să lase multe întrebări fără răspuns și să-i dirijeze pe membrii noștri să-și îndeplinească îndatoririle în secret. Dar agresorii și vânătorii de știri false au folosit tăcerea lui Illuminati pentru a ne expune agenda prin lentila distorsionată a neîncrederii, răspândind zvonuri false despre obiectivele noastre, pur și simplu, pentru a ne întări puterea.Trebuie să se tragă o linie între agenda globalistă unificatoare a Illuminatilor și minciunile otrăvitoare ale corupției globale: o bastardizare a intenției noastre care reduce oamenii individuali în lucrători numerotați și servește doar celor care se află la putere. Globalizarea coruptă este doar acoperirea dulce a unui nume fals pentru a ascunde aristocrația amară care se ascunde dedesubt.Iluminatii nu încearcă să pună capăt proprietății proprietății private. Scopul nostru nu este eliminarea armelor de auto-apărare, ci eliminarea nevoii de auto-apărare . Nu propunem o societate care să se bazeze pe un guvern pentru a-și satisface nevoile, ci un surplus de resurse care face ca comerțul și munca nedreaptă să fie învechite.

Numai venerabilii și dictatorii profită de subjugarea poporului lor, dar sunt doar relicve ale unei epoci trecute. Pentru ce bucurie este o lume în care unii ar putea să se bucure în timp ce alții trebuie să sufere – dacă ar fi posibil ca toți să trăiască în siguranță? Eforturile adevărate pot fi totuși destul de recompensate atunci când toți locuiesc în vile și unii trăiesc în palate.

Conectivitatea globală a fost una dintre etapele primare spre obiectivul nostru a unei societăți complet pământene. Tehnologia digitală unește planeta în moduri pe care nu le-a văzut până acum, permițând ca ideile să fie împărtășite în mod liber și încurajând conexiunile care transformă Altul în Același lucru, iar incertitudinile în înțelegere.Expansiunea noastră a pus bazele introducerii unor concepții mai înalte cetățenilor care vor forma noua fundație a acestei planete: căutătorii care au simțit de mult că există un scop mai profund pentru existența omenirii și un secret mai profund pentru designul acestui univers care este codificat în toate viețile lucruri.

Omenirea  nu va mai fi confruntată cu obstacole de nevoie și barierele de muncă. Tehnologiile emergente reduc dependența umanității de dispariția formelor de energie. Noile metode de construcție tipărite și transport autonom vor eradica în cele din urmă cerința efortului fizic de a construi structuri și a muta materiale, eliberând muncitorii să producă și să creeze și să prospere. Resursele găsite pe alte planete sunt la îndemână și conduc la noi oportunități care nu au fost văzute niciodată în granițele Pământului.

Cele mai mari zile ale omenirii sunt înainte. Toți cei care au văzut Lumina și s-au întors să-și urmeze strălucirea sunt pionierii următoarei etape a omenirii – curatori ai celei mai mari transformări. În epoca de iluminare care se apropie rapid, fiecare om va fi atât unul, cât și unul de 8 miliarde. An de an, pas cu pas, Illuminati continuă să ghideze cetățenii acestei planete mai aproape de scopul nostru final de unificare globală.

Nu vă temeți de viitorul omenirii. Nu vă temeți de sunetele care izbucnesc pe orizonturile voastre roșii, pe măsură ce monumentele pentru înrobitorii voștri sunt făcute în praf. Nu vă temeți cum călătoriți pe drumul din față și căile sale (care) se întunecă sub căderea noilor zori lungi.

Întunericul semnalează noi zori înainte. Nu veți fi niciodată pierduți dacă urmați Lumina.

Ne uităm mereu pentru tine.  (citat amplu tradus de pe site-ul oficial al Illuminati )

 

 

***************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : ,Esoteric Online,Ocult-Ro,Redbubble,ecclesiasticalheraldry.weebly.com.Pinterest.http://tattoo-journal.com/, Congresul de la Wilhelmsbad ,Infobrasov.net ,Informaţii Societăţi Secrete,Biserica Catolică

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro