Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Patrulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto : „Cu gura lui, omul nelegiuit pierde pe aproapele său, dar cei neprihăniţi sunt scăpaţi prin știinţă ” (Pildele sau Proverbele lui Solomon 11 :9)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al patrulea episod al serialului recent lansat intitulat –„Despre Illuminati „Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod constituie mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

Ordinul Iluminatilor sau Illuminati este societatea secretă fondată în anul 1776, în Bavaria de Nord. Se estimează că aceasta a fost creată cu scopul de a strânge o comunitate secretă, formată din oameni puternici, pe deplin influenți care urmau să se infiltreze în toate structurile, păturile sociale. De altfel, scopul lor suprem a fost și continuă să fie controlul tuturor oamenilor, sub asa numita Noua Ordine Mondială.Adepții teoriilor conspirației sunt convinsi că Illuminati lasă în urmă dovezi ale influenței, ale simbolisticii lor printr-un număr de semne, înscrisuri cu semnificații speciale pentru cei din acest ordin.

Ochiul atotvăzător este pentru mulți profani, alături de piramidă unul dintre cele mai importante simboluri Illuminati. În Egiptul Antic era numit Ochiul lui Horus și era un simbol al puterii regale. În doctrina satanică, acesta reprezinta Ochiul Diavolului, ce veghează asupra tuturor adepților săi. Se spune ca Ochiul atotvăzător plasat în varful unei piramizi reprezintă puterea Satanei asupra maselor. Cel mai faimos exemplu în această privință este cel de pe verso-ul bancnotei americane de un dolar.

Piramida reprezintă un alt simbol important. De aceea, există destul de multe interpretări al acestui important simbol Illuminati. Prima se referă la faptul că piramida ar reprezenta structura ierarhiei societății Illuminati. Vârful personifică elita, cei mai importanți membri, cei care știu toate secretele ordinului. Mijlocul piramidei reprezintă diferitele clase ale societății, iar baza piramidei ar fi masele, conduse din umbră de către ei, de către această „elită”.
O alta interpretare spune că piramida este formata din treisprezece trepte, acestea reprezentând cele treisprezece generații de Illuminati.

Focul sau flacăra eternă semnifică și oferă lumina, din moment ce lumina este un simbol al iluminării, iar iluminarea reprezintă acea „trezire” spirituală. Focul reprezintă distrugerea unei societăți sau ideologii și înlocuirea ei cu una nouă, pe deplin revoluționară,purificatoare.

Statuia Libertății din metropola New York este un exemplu tipic al acestei teorii în care se personifică și se sugerează „flacăra eternă.” Statuia o întruchipează pe zeița păgână Semiramis-„târfa Babilonului”, și reprezintă distrugerea Lumii Vechi și înlocuirea cu cea Nouă.Se speculează de asemenea că flacăra ia și forma unor anumite credințe, deoarece e des asociată cu asasinarea unor personalități de prim rang precum Martin Luther King, J.F. Kennedy sau Prințesa Diana de către membri ai Illuminati.
Fără să forțez nota, ca exemplu autohton, se poate oferi Revoluția din Decembrie 1989 care s-a dorit a fi considerată o flacără purificatoare a României,  dar care a sfârșit doar ca o prelungire a unui sistem tiranic cu un altul „democrat, cu față umană”, un experiment lamentabil, pe deplin eșuat, înecat în sânge.

Bufnița o reprezintă pe zeița Minerva, zeița romană a înțelepciunii. Însă,ea este asociată cu ordinul Illuminati, din moment ce s-a adeverit că aceștia folosesc acest simbol pentru a prezenta şi transmite mesajul că ei sunt conducătorii cei înțelepți , infailibili și intangibili ai planetei. Daca ne uităm bine pe o bancnotă de un dolar american, vom observa că în colțul din dreapta sus o bufniță de dimensiuni mici, simbol al puterii.

 

Un alt lucru deosebit de intrigant dar de asemenea foarte interesant este dispunerea terenului din zona Casei Albe, care seamănă foarte bine cu o bufniță.

Păzitoare a întunericului, dotată cu simțuri evoluate, bufnița sau cucuveaua, animal totemic şi şamanic, poate acționa ca ghid spiritual puternic, percepând adevăruri inaccesibile multora şi câştigând o înțelepciune superioară ca urmare a călătoriilor sale prin tenebre.

Cuvântul „Iluminat”(Illuminati)– care înseamnă  „o persoană care a fost iluminată sau luminată, prin primirea de cunoștințe de la o sursă superioară „-ar putea să provină din vechile Școli ale Misterelor din Grecia și Egipt.Termenul a fost folosit și în perioada timpurie a creștinismului, pentru a descrie creștinii botezați, dar și în unele societăți secrete, pentru a descrie ființele care au avut acces la grade mai mari de inițiere.Pentru a include Școlile Misterelor din Egipt și Grecia, toate societățile antice au căutat să pătrundă secretele trecutului.Odată cu ocuparea Mesopotamiei de către perși,a apărut cultul lui Mithra, care și-a manifestat influența chiar și în timpul Imperiului Roman.Potrivit legendei,Mircea a fost fiul lui Ahura Mazda, zeul persan al luminii și eliminării.Descris ca fiind unul dintre zeii Anunnaki, Ahura Mazda a fost privit drept cel mai înalt spirit generat în zoroastrism.

Zoroaster a fost o figură religioasă despre care se spune c-a avut o întâlnire cu zeul său, Ahura Mazda-care,precum în cazul proorocului biblic Ezechiel, i s-a arătat adoratorului său într-o lumină strălucitoare ce se pogora din cer. Ahura Mazda este reprezentat de obicei sub forma unei ființe ce coboară și zboară într-un vehicul înaripat.Unii cercetători cred că acest zeu a reprezentat cunoașterea zeilor Anunnaki sumerieni care a dăinui peste veacuri și care probabil a influența culturile și ideologiile grecești, române și evreiești.Zoroastrismul a dus la mithraism, iar Mithra , întrucât era un războinic puternic a părut interesant pentru soldați romani, care au adus generarea lui înapoi, la Roma.

În general, împărații creștini au călcat în picioare mithraismul și multe alte secte, însă e posibil ca inele cunoștințe de bază  să fi pătruns în societăți mai recente, cum ar fi Rozacrucienii,Francmasoneria și Illuminati.

De altfel, la fiecare cinci ani,vechii greci realizau un ritual într-un oraș denumit Eleusis,din apropierea Arenei.Ritualul era dedicat Persefonei,fiica lui Demetra,cunoscută sub numele de Ceres, la romani, zeița porumbului, a fertilității.Se spune că Persefona a fost o fiică a „tatăl zeilor”-Zeus.Atunci când Persefona a fost răpită de Hades și dusă în lumea de sub pământ, Demetra a blestemat lumea,ceea ce a dus la moartea tuturor plantelor.Zeus și Badea au ajuns la un compromis, iar conform înțelegerii,la revenirea Persefonei pe pământ,avea să petreacă patru luni din an cu Hades.Astfel au fost create lunile de iarnă.

Această adorare a zeiței, dimpreună cu credința în moarte și în înviere (totul fiind pecetluit de un jurământ strict de păstrare a secretului de către inițiați) a devenit cunoscută sub numele de Misterele Eleusine.Această sărbătoare a fost interzisă în anul 392 de către împăratul roman Teodosie, după creștinarea Imperiului Roman încă din vremea primului împărat care a dat libertate creștinilor-Constantin cel Mare.

Tradițiile Școlilor Misterelor își au rădăcinile într-o perioadă ce a precedat Egiptul și Grecia Antică.Școala babiloniană a misterelor a implicat practic tot ceea ce se consideră a fi „simbolismul Illuminati „.Unul dintre primele secrete din cadrul Școlii Misterelor  est e acela că membrii lor aveau  credința că în lume existau doar câteva minți cu adevărat mature și că ei făceau parte din acești „puțini aleși.”Ei credeau că acele minți le aparțineau în exclusivitate lor,o viziune asupra umanității comună pentru societățile secrete.Inițiații în aceste mistere erau considerați capabili de raționamente individuale bazate pe fapte, în timp ce masele erau considerate doar puțin mai bune decât animalele și trebuiau învățate,folosind cea mai simplă terminologie.Este posibil ca Mântuitorul nostru Iisus Hristos să fi indicat această trăsătură redată în Evanghelia lui Marcu,Capitolul 4, versetele 33-34.De aceea,Iisus le vestea Cuvântul prin multe pilde de felul acesta ,după cum erau ei în stare să-l priceapă.Nu le vorbea deloc fără pildă,dar când era singur la o parte,lămurească ucenicilor Săi toate lucrurile.

Se spune că inițiații în Mistere puteau comunica direct cu zeii și puteau să primească răspunsurile lor.Doar masele participau la ritualuri sacrificiale realizate lângă idolii muți de piatră.Aleșii erau „iluminați” prin cunoașterea Misterelor și astfel erau cunoscuți că „Cei Luminați, păzitorii „secretelor veacurilor”.Însă chiar și aceste secrete își au originea în cea mai veche civilizație cunoscută-cea sumeriană.

Chiar și istorisirile biblice și aspecte precum Trinitate, Sfânta Cruce, Învierea,adorarea Mariei se regăsesc în scrierile din Babilon și Sumer.Spre exemplu, activele tăblițe cuneiforme americane istorisesc despre Marele Potop, care este incredibil de asemănător cu cel din Biblie,dar, în același timp uimitor de diferit.Ele afirmă că în urmă cu 12.000 de ani, conducătorii zeilor Anunnaki au înțeles că pe Pământ vor avea loc schimbări climatice cu consecințe dezastruoase,odată cu revenirea iminentă a planetei Nibiru, despre care s-a spus că debutează Pământul la fiecare 3600 de ani. Astfel,s-a decis să se îngăduie naturii să distrugă omenirea,în timp ce Anunnaki aveau să aștepte sfârșitul evenimentelor în navele lor de evacuare ce orbitau în jurul planetei.Această povestire ne spune cum zeul Anunnaki ce se ocupa de domeniul științific,divinitatea sumeriană Enki,a dezvăluit acest secret ucigaș unuia dintre cei mai apropiați asistenți umani,  identificat că fiind sumerianul Zisudra sau Utnapiștim.Acesta a fost numit „Noe din Sumer” iar povestirea biblică a inundațiilor  este evident o revizuire a povestirii inițiale sumeriană,cu mai mulți zei Anunnaki îndrumați și reduși la Dumnezeu monoteist al Vechiului Testament.

Teoria conspirației în rândul purtătorilor de cuvânt ezoterici 

Exemplele de mai jos sunt provenite de la un reprezentant destul de diferit din punct de vedere al discursului ezoteric, toate acestea, fiind cel puțin cu o singură ordine precisă- îndepărtarea mai mult ”din ezoterismul de dreapta” adesea legat de teoria conspirației- Rudolf Steiner și antroposofia.

Steiner este un reprezentant important și recunoscut discurs esoteric ce combină „esoterismul secularizat” cu un mai puțin recunoscut „secularismul ezoteric”  dar și diferă de mișcarea discordiană , ce este cel mai puțin cunoscută, fiind ușor plasată, poate cea mai dezorganizată reprezentanta unui flux „haotic” în neopagânism. Discordianismul a început ca o religie mistică și a devenit mai mult o glumă serioasă, așa cum s-a dezvoltat în multe diferite direcții. Este ramura gândirii haotice în care teoria conspirației este cea mai mare proeminență, deși într-o manieră surprinzătoare rezonând cu mai multe altele.

La fel ca și predecesorii lor, discipolii moderni ai lui Rudolf Steiner diferă foarte mult în opiniile lor pe o multitudine de subiecte. Aceasta includ vaccinarea spre exemplu. În timp ce mulți antroposofi urmează programele obișnuite de vaccinare, altele în mod clar refuz, iar școlile Waldorf par a fi fost punctul de plecare al bolilor care pot fi prevenite de vaccinuri mai des decât ar trebui să fie datorat lor.

Unii sunt în general negativi față de vaccinuri și programe de vaccinare. Acest lucru pare să fi fost cazul cu medicul antroposofic Philip Incao, promotor proeminent al medicinei alternative și autorul unui număr de articole despre vaccinuri. Scrierea pentru jurnalul antroposofic ca un portal în sprijinul organizației anti-vaccin National Vaccine Information Center, el își plasează observațiile într-o poziție critică în general a vaccinului și pune o conspirație în  demontarea teoriei lui în Steiner și în cosmologia antroposofică.

Comentariile lui Rudolf Steiner nu lasă niciunei mici îndoieli  cu privire la „agenda ascunsă” din spatele planului de vaccinare a tuturor copiilor lumii cu cât mai multe vaccinuri posibile, devastatând astfel dezvoltarea lor spirituală.

Există un plan, dar este secret, distructiv și îndreptat împotriva speciei umane prin blocarea dezvoltării spirituale a copiilor, împiedicându-le astfel nevoia, setea de libertate. Incao își construiește teoria prin identificarea primei vine cu sprijinul științific din spatele vaccinurilor, prezentând în mod eronat starea de cercetare în mod standard, cu eaer conspirativ . Din moment ce nu găsește o rațiune medicală bună în spatele vaccinurilor, trebuie să existe o altă explicație pentru punerea în aplicare a programului  de vaccinare. Acesta găsește, mergând la Steiner, care îi dezvăluie un ascuns mai ascuns agendă „în spatele vaccinurilor. ”

În mod clar dezamăgit de colegii săi antroposofi pentru lipsa lor interes sau zel cu privire la programul de anti-vaccinare, el face apel la ceea ce „der Doktor hat gesagt „.(„doctorul a spus”)

Ceea ce Steiner a trebuit să spună despre această problemă este mai complicat. Nu este chiar atât de clar,de aceea trebuie citit ca Incao (într-adevăr, poate prea îngust ca viziune), dar vedem mai multe situații unde Steiner a prezentat soiuri ale afirmației. Incao citează și îi pune pe declarație în funcție de context. Într-o prelegere din luna  octombrie 1917 de la Dornach, Rudolf Steiner a declarat că” în timp ce corpurile umane se vor dezvolta(…) în așa fel încât anumite spiritualități să găsească loc în ele materialist îndoit, care se va răspândi din ce în ce mai mult sub îndrumarea spiritelor întunericului, voința va lucra împotriva acestui lucru(…) și luptați-l prin mijloace fizice. V-am spus că spiritele întunericului sunt așa, ca mergând să-și inspire gazdele umane, în care vor locui, să găsească un vaccin care să conducă pe toți înclinația spre spiritualitate din sufletele oamenilor când sunt încă foarte tineri.” (Steiner, ‘The Fallen Spirits’ Influence in the World’.)

Acesta este un atac important și o amenințare la adresa libertății omului și a integrității așa cum este înțeleasă de Steiner, din moment ce, a deveni un individ liber și complet capabil de imaginație morală, umanitate este imperios nevoie nde spiritualitate. Ceea ce îi spune viziunea lui esoterică este că forțele duhovnicești ale lui au vârstele diferite, ceea ce vor lucra în mod necesar pentru un „vaccin” împotriva dezvoltării spirituale a vârstă și pentru un materialism ucigător de suflete. Materialismul ca forță culturală poate părea astfel dușmanul central, dar prin aplicarea procedurii- al acestui „insight” esoteric, se dezvăluie că acesta reflectă forțe mai adânci și că un „vaccin” împotriva spiritualității va fi instrumentul răului (materialist) mai nociv ca orice fel de băuturi spirtoase.

Ei doar așteaptă momentul potrivit și cunoștințele necesare pentru a pune acest plan în acțiune. Dacă luăm în considerare pe Incao literalmente, acesta susține că omenirea a ajuns la acea etapă, iar vaccinurile ca pe o întregire au devenit un astfel de instrument în care, pentru a-și folosi propria cotă. De  altfel, Steiner admite că prin „materialismul medicilor le va fi încredințată sarcina de a conduce suflete din ființe umane „

Cum de știa, de anticipa Steiner? El știe, bineînțeles, prin viziunea sa spirituală specială, care îi permite să cunoască mai bine cunoștințele superioare. Pentru toate abilitățile mai mici, aceasta funcționează ca o declarație despre cunoașterea esoterică. Aceste cunoștințe se referă la putere și la ”agenție”, dezvăluind o conspirație împotriva libertății umane prin forțele duhovnicești care lucrează prin ele ființe umane, dintre care unele sunt organizate în „frății secrete”.

În prelegerea a treia a compilației intitulată Secretul Frățiilor și Misterul Omului Dublu, compus din șapte prelegeri din 1917, Steiner recapitulează ce se întâmplă în spatele său, povestind scene ale evenimentelor externe.Începe cu un mister: uciderea „de neînțeles” a ceea ce el numește „o femeie nobilă”. Cu mai multă precizie, deși Steiner nu spune așa de explicit,  este vorba de uciderea împărătesei Elisabeta de Bavaria (1837-1898) de către anarhistul Luigi Lucheni. În lumea materialistă, uciderea poate părea „de neînțeles”, așa cum a făcut-o oamenilor ca și criticul de teatru care a fost interlocutorul lui Steiner în text.

Din punct de vedere istoric totul s-a petrecut în data de 10 septembrie 1898, atunci când Elisabeta de Bavaria se afla în Geneva alături de însoțitoarea ei, contesa Irma Sztaray de Sztara et Nagymihaly. Cazate la hotelul Beau Rivage, cele două au luat-o pe jos pe malul lacului Geneva, spre port, urmând să se îmbarcheze pe bordul vasului Geneve, spre Montreux. Pe faleză însă de împărăteasă s-a împiedicat un tânăr, ce a părut că o lovește pentru a-și menține echilibrul. Toată lumea și-a continuat drumul, fără ca cele două femei să bănuiască că tânărul de 20 de ani Luigi Lucheni o înjunghiase în piept. Corsetul Elisabetei a ținut rana strânsă, astfel că aceasta a ajuns în port, s-a îmbarcat pe vas și doar aici, pe puntea acestuia, a leșinat din cauza rănii. A fost adusă de urgență la mal și apoi la hotel, dar doctorii, chemați de urgență, au putut doar să constate decesul.Autorul asasinatului a fost prins în aceeași zi. La proces a declarat că venise la Geneva hotărât să curme viața vreunui nobil și, aflând din ziare că aici sosise împărăteasa Elisabeta, s-a decis că aceasta va fi ținta sa – pentru că o împărăteasă ucisă face mai mult decât un duce mort – prima sa țintă fusese ducele de Orleans, pretendent la tronul Franței.Lucheni a fost închis pe viață și s-a sinucis, în 1910.

Odată văzut prin această optică de înțelegere esoterică, cu toate eforturile sensibile, o concluzie rezidă prin modalitatea oamenilor înclinați spiritual.De aceea, Steiner dezvăluie cum se va dezvolta acum spre ceva ce aparține „a șasea epocă postatlanteană”.

Acestea vor fi mai puțin interesate de „chestiunile planului fizic”, lăsând mai multă putere pământească celor mai puțin înclinați spiritual.Pus altfel, chiar viziunea dezvoltării umane spre libertate prin dezvoltarea spirituală, este amenințată pentru că pleacă din cauza dezvoltării spirituale, din moment ce chiar cele mai înalte cunoștințe se rup, din lipsa interesului material, atît de drag tuturor societăților secrete care au tangențe și interese directe cu sfera politică. În mod implicit, acest lucru se termină cu influența în afacerile pământești, inclusiv puterea de a împiedica spiritualitatea, astfel libertatea e vulnerabilizată, pentru iminenta apropriere de puterile răului.

„Frățiile secrete” ale ocultiștilor sunt de acest tip. Deoarece sunt probabil posedați și lacomi pentru cunoaștere și putere, ei ucid oameni, aparent fără voie. Poate vă întrebați și de ce. Explicația ne e dată tot de către Rudolf Steiner, iar teza conform căreia sufletele celor uciși pot fi folosite pentru a strânge cunoștințe și putere și pentru a le transmite informații de la morți prin medii instruiți continuă să fie pentru adepțiii antroposofiei „literă de lege.”

Ce legătură există între această teorie a asasinării de către maleficii ocultiști ce au scopuri rele cu planul esoteric? Ambele sunt legate prin forțele subiacente la locul de muncă  într-o temporalitate bine delimitată. ”În cea de-a cincea epocă postatlanteană, aparatul fizic al omului pentru gândire va deveni suficient de matur pentru a înțelege pe deplin anumite elemente ale bolii, anumite procese de vindecare și conexiuni între procesele naturale și boli.”

Această cunoaștere poate fi folosită pentru bine sau pentru tratarea bolnavilor și trebuie să fie adusă la timpul potrivit. Scopurile conspirației sunt, desigur, altele. ”Pentru a obține acele secrete ce stau în ghearele unora în scopul transformării într – o anumită direcție, care are legătură cu procesele de îmbolnăvire și de asemenea, de procreare „. Cunoașterea secretă a unui „vaccin ” împotriva spiritualității pare astfel una a obiectivelor asasinatelor, iar societățile secrete caută să-și promoveze scopul prin „exercitarea puterii”. Materialismul este o parte a unui imens nod de putere și se exprimă ca o încercare hotărâtă la limitarea înrădăcinării înclinației spirituale.

Antroposofia amintește chiar de acest proces care va determina acest lucru într-un mod destul de radical, prin aducerea unor remedii care trebuie administrate prin inoculare, la fel cum s-au dezvoltat inoculările ca o protecție împotriva bolilor. Numai că aceste inoculări vor influența corpul uman într-un mod care o va face să refuze să dea o stabilitate înclinațiilor spirituale ale sufletului. Astfel, aparent întâmplător este făcut pentru a da sens. Căile de cunoaștere secrete dezvăluie ”secretele” acestor frății, spiritele rele care le influențează, dar și tendințele mai profunde ale timpului și legătura lor cu detalii minuțioase ale istoriei. Tema amenințărilor la adresa spiritualității  și a libertății umane, încadrată în antropologia lui Steiner este un curent subteran prin toate acestea. Dar noi putem observa că, deși „inoculările” sunt menționate ca parte a conspirației materialiste a puterilor malefice, iar Steiner diferențiază clar între vaccinurile existente împotriva bolilor ”și cei care vor veni, care vor fi împotriva duhului. ” Confruntarea făcută de Incao este ușor de înțeles din multe alte utilizări ale lui Rudolf Steiner din aceleași figuri de stil.

Istoria necontrafăcuta dă sens și formă revelațiilor despre forțele ascunse din jurul nostru, despre modul în care au modelat evenimentele trecute și actuale și unde ne conduc. Pentru a-și îndeplini rolul de apocalipsă a rădăcinilor răului și a modului în care planul său se desfășoară, trebuie cunoscute toate mecanismele acestor Illuminati, chiar daca  se lovesc de alte  false modele și promovează nenumărate pseudo-motive generatoare de fantasmagorice teorii ale conspirației, cu scopul de a destabiliza si de a decredibiliza pe cei care lucrează asiduu și cercetează fenomenul.

În încheierea acestui  episod, voi lua în considerare relația dintre cunoaștere și informație. Subiectele rămân interconectate, deoarece pentru a realiza libertatea, teoriile conspirației mențin interesul și cunoștințele la un nivel și nu au atributul de a fi ascunse.Iar ceea ce se vehiculează  despre secretele și puterea acestor malefici trebuie atent judecat, deoarece conjunctura și Adevărul este Unul Singur și nu este negociabil.

Sursa foto : todocoleccion.,galla.seelenfluegel.info,Cap Limpede,DCNews,Descopera,YogaEsoteric,Eden Saga,www.spiritualrs.net

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Testosteron Enantant un produs la mare cautare 

Andreea M

Publicat

pe

Testosteron Enantant un produs la mare cautare

Culturismul a debutat ca sport international inca din anul 1880, de atunci a suferit diverse cresteri si scaderi ca si valoare a sportului. Epogeul acestui sport a fost atins in anii 1960-1970, cand au aparut cele mai bine conturate exemplare din punct de vedere muscular. De atunci se afla intr-o continua stagnare datorita diverselor probleme musculare existente. Traim in perioada in care stresul este considerat drept boala internationala. O data cu stresul apar si diverse probleme psihice si fizice. In cazul acestui sport, tot mai multi sportivi sufera de o dezvoltare lenta a musculaturii, fapt care nu atrage reusite pentru acesta. Dar aici avem leacul pentru problema, hormonul testosteron enantant.

Daca esti o persoana care sufera de aceasta afectiune, o numesc afectiune pentru ca este considerata un deficit al organismului, o activitate anormala a acestuia, si anume lipsa unui hormon important in dezvoltare. Pentru aceste persoane, exista hormonul testosteron enantant care va pune la dispozitie hormonul special conceput pentru toate tipurile de sportivi.

Pentru aceasta problema, nutritionistii si antrenorii indeosebi, recomanda cu incredere produsele de tip steroid injectabil, care are rolul de a accelera organismul in vederea dezvoltarii sale in cele mai optime conditii. Hormonul testosteron enantant este raspunsul cautat la problema ta. Produsele de tip steroizi ofera o compensatie de hormone in organism si in acelasi timp il face sa lupte cu depozitele de grasime prezente in corp. Produsele cu testosteron enantant sunt concepute special pentru sportivi. Nu te stresa daca nu ai o dezvoltare optima a musculaturii, incearca acest produs pe baza de testosteron enantant si o sa te convingi de cele mai bune rezultate. Acest produs se recomanda doar sportivilor care il alterneaza cu un regim alimentar optim si un efort fizic constant. Pentru rezultate exceptionale intr-un timp relativ scurt, se recomanda sa continuati intens efortul fizic, produsul ofera un raport de energie destinat organismului sa il consume intr-un antrenament fizic intens. Iar pentru ca produsul este de tip steroid injectabil, corpul sigur il accepta fara probleme si se va imprastia in organism cu rapiditate. Rezultatele astfel o sa fie de exceptie. Intra acum si profita de produs!

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi patrulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Nu pune la cale răul împotriva aproapelui tău, când el locuieşte fără grijă lângă tine.Nu te certa cu nimeni fără pricină, de vreme ce nu ţi-a făcut niciun rău.Nu râvni să fii ca omul silnic şi nu alege niciuna din căile lui;Căci omul cu gând rău este urât de Domnul, iar de cei drepţi El este mai aproape.Domnul blesteamă casa celui fără de lege şi binecuvântează adăposturile celor drepţi.De cei batjocoritori El râde, iar celor smeriţi le dă har.Cei înţelepţi vor moşteni mărirea, iar cei nebuni vor avea parte de ocară” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 3-lea, versetele 29-35)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi patrulea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

În anul 1778, francmasonii s-au adunat la Lyon pentru a discuta despre revoluția care trebuia să înceapă. Următoarele congrese ale francmasoneriei s-au ținut în anii 1785 și 1787 la Paris, și în 1786 în Frankfurt am Main (acolo unde Rothschild avea și banca sa.) Illuminati urmăreau să obțină controlul asupra presei și au început astfel să-și plaseze ”infiltrații” în spatele scenei, în calitate de ”experți”. Ordinul dorea de asemenea să influențeze și școlile.

În 1800, Illuminati erau activi în Suedia, Austria, Rusia și în multe alte țări. Trei ani mai târziu, profesorul John Robison a scris cartea, ”Proofs of a Conspiracy„, Londra, 1797., în care el demasca, complotul Illuminati.

Poetul englez Percy Bysshe Shelley a fost inițial păcălit de propaganda Illuminati, în ciuda faptului că Adam Weisshaupt declarase în mod limpede și concis că, scopul Illuminati era de a acționa fără odihnă până când, ”liderii și națiunile întregului pământ vor dispărea, fără violență, pentru ca umanitatea să devină o singură mare familie iar lumea, o reședință mai bună a oamenilor sensibili. Dar ulterior, Shelley a intrat în posesia unei cărți senzaționale, ”Memoirs, Illustrating of History of Jacobinism”, care fusese publicată la anul 1798.Această carte dezvăluia, prin expunerea unor documente din Bavaria, conspirația Illuminati.

 

Shelley a luat în serios aceste dezvăluiri și a recomandat cartea și prietenilor săi. El a început să vadă Illuminati ca pe o încarnare a răului și chiar si-a sugerat lui Leigh Hunt, autorul cărții, ca ei să înființeze o societate prin care membrii onești să se ridice împotriva ”dușmanilor unei societâți cu adevărat libere.” După aceasta, Shelley a continuat să observe mașinațiunile Illuminati.

La sfârșitul anilor 1790, americanii Thomas Jefferson și Alexander Hamilton erau deja îndoctrinați de propaganda lui Weisshaupt. Jefferson și Hamilton au deschis în America loje masonice pentru Illuminati europeni, în ciuda acelor multe voci care se ridicaseră împotriva acestei acțiuni. Printre cei care au protestat s-au numărat și John Quincy Adams care, mai târziu aveas să fie ales președinte al Statelor Unite. (1825)

El i-a trimis o scrisoare colonelului William L. Stone, dezvăluindu-i modul în care Jefferson folosea ordinul masonic pentru subminarea societății.

Illuminati au ripostat făcând imposibilă o nouă canditatură a lui Adams pentru un al doilea mandat. ams a fost ținta unei campanii denigratoare în presa națională, care intrase deja sub controlul Illuminati. Adams a încercat să publice o carte despre Illuminati dar manuscrisul a fost furat. Căpitanul William Morgan, care deținea deja un grad înalt în francmasonerie precum și o poziție centrală în ordin, a aflat câteva din urâtele secrete ale Illuminati, în loja sa, Batavia no. 433 din New York.

El a devenit conștient de scopurile Illuminati și a călătorit prin toată America pentru a avertiza membrii tuturor lojelor masonice. În anul 1826 el a explicat că era de datoria sa să avertizeze publicul despre planurile Illuminati. Morgan dorea să expună toate activitățile tenebroase ale elitei masonice într-o carte. El a semnat un contract cu editorul, colonelul David C. Miller.

Cartea ”Freemasonry Exposed” a fost publicată în anul 1826. Aceasta a condus la un colaps al marii majorități a lojilor francmasonice. Pe vremea aceea erau cam 50 de mii de masoni în America. După publicarea acestei cărți, 45 de mii de masoni au părăsit lojile lor. Aproape 2000 de loje au fost închise, iar multe dintre cele rămase și-au suspendat activitatea.

Numai în statul New York erau 30 de mii de masoni. După ce cartea lui Morgan a fost publicată, numărul acestora a scăzut la 300. (William J. Whalen, ”Christianity and American Freemasonry”, 1987, pg. 9)

Richard Howard,, un englez illuminatus, a fost trimis în America să-l ucidă pe Morgan. Împreună cu alți patru, el l-a răpit pe Morgan și l-a înecat într-un lac. Intenția evidentă era aceea de a da o lecție pentru alți masoni care ar fi putut să-i urmeze exemplul. (Michael di FGargano, ”Irish and English Freemasons and their Foreign Brothers”, Londra, 1878, s. 73)

Istoricul american Emanuel M. Josephson a dezvăluit în cartea sa, ”Roosevelt”s Communist Manifesto” (New York, 1955, p. 24) că, Loja Illuminati, Columbia, fusese fondată în New York în anul 1785. Primul lider al acestei loje a fost guvernatorul De Witt Clinton, căruia i-a urmat apoi Clinton Roosevelt. În anul 1786 a fost fondată Loja Illuminati din Virginia, iar Thomas Jefferson a devenit primul său lider. Atunci când Weisshaupt a fost dat în vileag în Bavaria, Jefferson s-a grăbit să-l apere, caracterizându-l pe Weisshaupt ca fiind un ”entuziast filantropist”. La scurt timp după aceea, Illuminati și-au deschis 15 loje în America.


Thomas Jefferson a făcut tot ceea ce putea pentru ca simbolul Illuminati, piramida, să fie acceptat de Congres ca sigiliu național, la data de 15 septembrie 1789.

În anul 1789, publicistul, omul de stat și savantul Benjamin Franklin (1706 – 1790), el însuși francmason, a cerut ca Statele Unite să impună o lege pentru imigrația unor evrei și influența acestora, cu ajutorul Constituției, deoarece evreii din America se organizaseră deja ca un stat în stat. Această cerere i-a fost respinsă și, mai mult, steaua lui David a devenit simbolul armatei și al poliției.

George Washington, care devenea mason în 1752, la vârsta de 20 de ani, a încercat la rându-i să se opună lucrării Illuminati în America, după ce s-a convins în 1796 că, aceștia reprezentau o amenințare pentru națiunea americană. În timpul acesta, Weisshaupt a făcut planuri pentru uciderea lui Washington, dacă acesta avea să devină deranjant. (Neal Wilgus, ”The Illuminoids”, New York, 1978, p. 33)


David Pappen, președintele Harvard University, a început de asemenea să avertizeze publicul împotriva Illuminati, la data de 19 iulie 1798, și l-a scurt timp a fost urmat în demersul său de Timothy Dwight, președintele Yale University și William H. Seward, pentru înființarea unui partid antimasonic în America, în anul 1829. Acest partid a participat la alegerile din 1832, dar în anul 1840 era deja desființat…

Weisshaupt, la fel ca Niccolo Machiavelli (1469 – 1527) în Republica din Florența, credea că, puterea trebuia să fie deținută exclusiv de o elită – toți ceilalți oameni fiind văzuți doar ca o cantitate neglijabilă. 

În cartea sa publicată postum, Principele (1532), Machiavelli pleda pentru introducerea unei dictaturi absolute.

Totalitarismul iezuit a fost ales ca prototip.Unele surse, mai toate creștine,au afirmat că prototipul ideologic al lui Weisshaupt a fost Republica lui Plato.Dar, despre toate acestea ,în episodul viitor!

 

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Gloria.TV,The Satanic Temple Arizona,commons.wikimedia.org,Feral House,Crestin Ortodox,Amazon.com

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Ce beneficii oferă modelele actuale de încălțăminte medicală?

Publicat

pe

Ce beneficii oferă modelele actuale de încălțăminte medicală?

Pentru cei mai mulți dintre noi alegerea perechii de încălțări pe care o vom folosi într-o zi nu este o problemă. Ne putem încălța în ce vrem noi. Putem alege încălțăminte cu toc, cu talpa joasă, ortopedică sau balerini. Există însă domenii de activitate și tipuri de joburi unde această libertate de alegere nu este posibilă. Medicii, cei care lucrează în laboratoare, unități de producție alimentară sau cei care trebuie să stea mult ore în picioare sau să meargă foarte mult trebuie să opteze întotdeauna pentru folosirea unor încălțări cât mai confortabile, cum ar fi saboții sau papucii medicinali.

Astfel de încălțări se găsesc în multe magazine clasice. Însă o varietate mult mai mare de modele sunt disponibile în magazinele online, așa cum este și magazinul taby. Gama impresionată de tipuri de încălțări confortabile face oferta de nerefuzat. Astfel orice doritor de încălțari mediacale, papuci sau saboți medicinali paoate achiziționa ceva pe gustul și pretențiile sale.

papuci și saboți medicali

Care sunt principalele caracteristici și avantaje oferite de acești papuci și saboți medicali?

Având în vedere că se adresează unor persoane pentru care confortul și siguranța sunt foarte importante, acest tip de încălțări trebuie să vină cu o serie de particularități și avantaje. Printre cele mai importante amintim:

 • să fie cât mai flexibili și comozi

 • să fie confecționați dintr-o piele naturală sau ecologică moale

 • să aibă talpă ortopedică turnată, ușor curbată

 • să aibă cusături care nu deranjează

 • să aibă perforații care să permită aerisirea piciorului

 • să aibă un interior din materiale care permit aerisirea piciorului și care să absoarbă șocurile

 • închizătorile trebuie să fie reglabile, pentru a permite o cât mai bună fixare a sabotului

 • să aibă proprietăți antibacteriene, care să împiedice apariția micozelor sau dermatitelor

 • talpa trebuie să aibă striații antiderapante care să împiedice alunecarea.

De ce să alegeți încălțările medicale de la Taby.ro?

Pentru a fi mereu fideli clienților, magazinul încearcă sa vină în fiecare sezon cu oferte noi și modele de produse cât mai adecvate nevoilor celor care le poartă și capabile să satisfacă orice tip de exigențe. Printre cele mai importante detalii legate de produse menționăm:

 • Folosesc materiale și tehnologii moderne și actuale

 • Respectă forma anatomică a piciorului

 • Pielea din care sunt confecționați este moale și plăcută la purtare, fiind tratată antifungic

 • Sunt disponibili în mărimi, modele și culori variate

 • Partea plantară are memorie

 • Materialul din care este confecționată talpa nu alunecă

 • Cusătura pe talpă este manuală, ceea ce conferă o flexibilitate mult mai mare

 • Raportul calitate-preț este unul extraordinar.

Așadar acest tip de încălțăminte medicală oferă deosebit de multe avantaje persoanelor din domeniul medical și tuturor celor care desfășoară o activitate intensă, de durată. Alegerea celei mai potrivite perechi de saboți sau papuci medicali, de cea mai bună calitate este extrem de utilă pentru meținerea confortul și sănătății tuturor persoanelor care le poartă.

Pentru mai multe detalii legate de produse și modalitatea de comandă accesați oferta magazinul online!

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro