Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Optulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto ” Cine ştie dacă duhul omului se urcă în sus şi duhul dobitocului se coboară în jos către pământ?Şi mi-am dat seama că nimic nu este mai de preţ pentru om decât să se bucure de lucrurile sale, că aceasta este partea lui, fiindcă cine îi va da lui putere să mai vadă ceea ce se va întâmpla în urma lui?” (Eclesiastul 3,21-22)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al optulea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod  . în al patrulea episod ,  în al cincilea episod  sunt aspecte și amănunte care întregest imaginea globală despre acest subiect.

De asemenea, cel de- al saptelea episod  s-a dorit o expunere detaliată a unor evenimente cronologice, care au marcat apariția unor agenți diabolici ca Szandor LaVey, Aleister Crowley și „celebrii” Cavaleri Templieri sau cei de-o teapă cu acest malefic ordin .Prezentul episod va aduce și va scoate în relief, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

Cuvântul „Illuminati” înseamnă iluminat în limba latină și, deși numele a fost folosit pentru a descrie multe societăți secrete și/sau imaginare, termenul se referă în mod frecvent la casta Iluminatilor bavarezi, care au fost un grup clandestin înființat în anul 1776. Așa cum se cunoaște, ei s-au reunit pentru a se răzvrăti împotriva controlului strict al bisericii și a guvernului asupra vieții cotidiene a oamenilor și a încurajat gândirea liberă. Astăzi există încă oameni care cred că în loc să se dizolve în timp acest grup a crescut în număr și a câștigat o supremație asupra lumii.

Teoriile conspirației susțin că Illuminati au numeroși membri celebri, inclusiv președinți, celebrități și chiar figuri marcante religioase.De altfel, există anumite organizații care pretind că au o legătură cu originalul Illuminati-lor bavarezi, deși majoritatea acestora nu pot fi autentificate. Iluminatii sunt uneori legați de practici și grupuri masonice, precum și de satanism, deși acesta din urmă se bazează pe cercetarea și acea credință de nezdruncinat a unor teoreticieni ai conspirației ce au dovedit că închinarea satanică este o practică a acestor malefici, impropriu denumiți sau supranumiți-„iluminați.”

Există o multitudine de simboluri și imagini despre care se crede că sunt legate de această organizație secretă. Semnificațiile variază de asemenea în funcție de sistemul de credință al individului.

În episodul acesta, voi face o trecere în revistă a unor simboluri, reprezentate de către „arta” tatuajelor.

Ochiul atotvăzător  sau un singur ochi este comun aproape tuturor tatuajelor Illuminati. Se crede că este simbolul cel mai cunoscut. Ochiul poate fi interpretat și în câteva moduri, din moment ce poate simboliza pe Dumnezeu sau pe Diavol, în căutarea asupra lumii sau a societății secrete care ne urmăresc și ne controlează viața.

Pentru unii oameni, acest ochi poate avea un sens mai…”aparte”, poate unul mai literal – cum ar fi interpretat prin mesajul „deschideți-vă ochii la ceea ce se întâmplă în jurul vostru”,  pentru a reprezenta faptul că acești malefici se consideră stapanitori, pe deplin „(i)luminați.”

Daca trupul este templul sufletului, atunci tatuajele sunt graffiti-urile aflate „la modă”.Dar, invariabil ne întrebăm ce se petrece că atâția oameni să se dezică de ei înșiși, modificându-și aspectul fizic prin tatuaje?

David Richards (henrymakow.com) privește către fenomen și speculează asupra unei posibile agende Illuminati.

Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. Levitic 19:28

””Întorcându-mă în Anglia după 2 ani și jumătate petrecuți în afară, am observat că mult mai mulți oameni sunt tatuați. Cu o decadă în urmă, erau 300 de firme de tatuare în Marea Britanie, acum sunt mai mult de 1500. Cea mai bună estimare spune ca 20% dintre britanici sunt tatuați. Imaginea este aceeași cu cea de peste Atlantic; 14% dintre americani au un tatuaj, 36% dintre toți tinerii între 18-25 de ani și 40% dintre cei intre 26-40 de ani. În mod clar, Illuminati promovează tatuajele. Aproape fiecare star este acoperit cu ele. Un exemplu bun este Justin Bieber, care are aproape o duzină de tatuaje, în ciuda varstei lui de doar 25 de ani. Are imaginea unui monstru pe brațul stâng.”

Care este scopul acestei campanii? La un nivel, este parte a agendei de corupere și degradare.

În cultura vestică, în mod tradițional, neadaptații social se tatuează, precum și  criminalii, marinarii cât și motocicliștii. Pentru că această activitate deviantă să fi devenit curent general nu a fost puțin lucru, și totuși se fac puține menționări în aces sens.Illuminati folosesc tatuarea ca metoda de branding.

”Oricum, cred că principalul scop este să pregătească oamenii pentru implantările cu RFID-uri și cipuri pe creier. Pentru ca să ne desensibilizeze asupra aspectului de a fi branduiti, ne încurajează să ne branduim singuri. Din acest motiv ei promovează tatuările.”

Actorii importanți din mișcarea transumanistă vorbesc despre nevoia de a fi desensibilizat publicul vis-a-vis de implanturi. Dr. Keith Bolton, șeful de tehnologie al Applied Digital Systems – lider în industria sa – a spus la o întâlnire in 2000: Înainte poate a fost rezistență, însă acum nu mai e. Oamenii se obișnuiesc cu implanturile. Un nou secol, un nou trend. Vom fi un hybrid între inteligența electronică și propriul nostru suflet.”

Campania de desensibilizare are multe fațete, inclusiv prezentarea de personaje în show-uri TV cu implanturi pe creier, ca în exemplul colectivului Borg din Star Trek, ai căror membri sunt echipați cu implanturi pe creier care-i conectează la o conștiință comuna, și inclusiv împingerea oamenilor de la spate pentru a-și microcipa animalele de casă.

În mod incredibil, guvernul britanic a anunțat că toți proprietarii care nu-și cipează animalele de casă vor fi amendați cu 500 de lire (cca. 750 dolari). Cred că tatuajele sunt promovate deoarece, ca și în cazul unui implant RFID, implică un proces de inserare dureroasă sub piele.

Acum câțiva ani, Universitatea din Illinois a anunțat că a creat un tatuaj electronic cu tehnologia RFID. Ținând cont de cât de “cool” sunt tatuajele, cât de mulți tineri se vor gândi de două ori înainte de a-si face unul?

În ciuda faptului că deseori arată superficial și stupid, tatuajele au o însemnătate pentru purtătorii lor și sunt create așa încât să comunice ceva. Societatea Regală a Psihiatrilor listează un număr de șapte motive principale pentru care oamenii se tatuează:

*  Asocierea cu imaturitatea sexuală, probleme de rebeliune și identitate și nevoia de a-și insera independența

*La femei, pentru a-și întări imaginea feminității și pentru a-și întări capacitatea de rezistență în fața mediului social ostil, ca să arate duritate

Deoarece sunt „la  modă” și „asigură”  apartenență la orice fel de grup, acestea pot fi aplicate și din… „motive religioase” sau sunt considerate a fi un exoschelet de apărare.

”Am văzut exemple de acest fel. Recent, unchiul meu și-a făcut un tatuaj imens pe brațul drept reprezentând un om care face alpinism. Unchiul meu lucrează pentru o mare corporație, dar pasiunea lui sunt cățărările. În mod clar, a simțit nevoia să-și insereze și să demonstreze celorlalți unicitatea: cerneala de pe brațul lui îi dă o senzație de evadare din lumea de business de zi cu zi și de exprimare a adevăratului lui sine.Mulți tineri de vârsta mea (25) încearcă să arate duri făcându-și tatuaje pseudo-eroice, reprezentând lucruri precum capete de mort, oase, animale puternice și sloganuri ca “Moarte înaintea dezonoarei”. Să fie o reacție la feminism?

Văd chiar mai multe fete cu tatuaje; trebuie că gandesc ca le face mai sexy. Fetele cu probleme de aspect corporal este mai probabil să se tatueze decât celelalte. Într-un studiu realizat ținând cont de absenteismul și chiulul în școli, adolescentele au arătat că există o corelare intre modificarea trupului și percepții negative legate de corp și o joasă stimă de sine.”

Culturile indigene din Papua Noua Guinee până în  India au făcut uz de tatuaje în scopuri religioase. Ìntr-adevăr, Sigmund Freud s-a referit la spiritualitatea pielii, numind-o “suport de scris mistic”. Un exemplu pe care l-am remarcat este tatuajul “sugar skull”, un simbol folosit, la originea sa, cu ocazia zilei morții din Mexic. Simbolul arată un craniu decorat cu flori, semnificând depășirea fricii de moarte și celebrarea vieții.

Societatea Regală a Psihiatrilor a aflat, de asemenea, că “extinderea tatuajelor este mai mare printre oamenii cu dezordini mentale și a celor care intră în contact cu servicii medicale de sănătate mentală.” Tatuajele pot fi pe val pentru că societatea se dezintegrează și oamenii devin tot mai mult instabili mental și nervoși.

Tatuarea este stupidă. A te tatua se vinde drept o modalitate de a te exprima pe tine însuți și de experiere a modei, însă sunt alte moduri de a face asta – fără a te speria pe tine însuți. Nivelul ridicat de regret care urmează tatuării este arătat de faptul că ștergerea tatuajului este acum o afacere de amploare mai mare decat tatuarea însăși.  Pentru cei care aleg să le păstreze, pielea lor își pierde elasticitatea și se cutează odată cu trecerea timpului, făcând tatuajul să arate ca o mare măzgălitură.

Popularitatea tatuării arată cât de bine se dansează pe ritmul cântat de Illuminati. Acest lucru nu prevestește ceva bun, acum, în prag de a intra în era transumanistă și pot urma transformări fizice al căror efect va fi ireversibil.

Triunghiul sau piramida  Eye All Viewing este adesea plasat în interiorul sau în partea de sus a unui triunghi sau piramidă în desene sau modele de tatuaj (uneori o piramidă de treisprezece pași neterminata, așa cum se vede în bancnota de un dolar). Triunghiul în sine este un simbol spiritual folosit în ambele creștinism (Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt) și alte religii. În vechiul ebraic, numărul 3 a fost folosit pentru a reprezenta tărâmul spiritual.

Fasciculele de lumină  au devenit in industria aceasta a tatuajelor un alt simbol „preferat”, deoarece aceste fascicule luminoase sunt reprezentate de o lucrătură de linii fine care radiază din ochi și triunghi, reprezentând cunoaștere, putere și iluminare.

De altfel, chiar și formele geometrice fac obiectul a multor ore de suferință, atunci când doritorii de aceste „distracții” le suportă.  În unele modele de tatuaje, ochiul și triunghiul sunt de cele mai multe ori înconjurate de alte obiecte de artă și de alte modele, de obicei în forme geometrice sau în modele provenite din modele de mandala .

Ceasurile sau Busola (Compasul) sunt frecvent folosite în tatuajele Illuminati pentru a simboliza controlul și înțelegerea lui Dumnezeu, a diavolului sau a organizației secrete în sine. Timpul și direcția sunt factori care nu țin de controlul nostru și sunt folosiți deoarece există oameni care cred că puterea Illuminati este dincolo de înțelegerea generală a populației.

După cum am menționat ceva mai sus, există nenumărați teoreticieni ai teoriilor conspirației care cred că aceste organizații practică ritualuri satanice. Astfel, veți vedea uneori imagini asemănătoare, cum ar fi capul unui capre, șerpi, numărul 666 sau pentagrama folosită împreună în tatuajele Illuminati. Acestea pot reprezenta credințele individului.

    

De ce ar alege cineva un tatuaj Illuminati? Ele au devenit extrem de seducătoare și sunt populare nu numai printre oamenii care cred în puterea acestei organizații secrete, ci și pe cei care cred în neconformitate, se răzvrătesc împotriva puterii de stat, anarhiei și iluminării continue.

Alți oameni aleg aceste cauze sau subiecte din cauza credinței lor pentru „o nouă ordine mondială”, în care viața lor este sau va fi controlată și monitorizată de această organizație tenebroasă. Ei se chinuie astfel să se arate solidari și de asmenea pot obține aceste tatuaje pentru a arăta că sunt conștienți de acest lucru și sunt anexa cea mai „valoroasă, pe deplin obedientă” a Illuminati. De altfel, alții pot alege aceste veritabile peceți deoarece cred în principalele principii bavareze, iar acest lucru nu poate fi contestat, deși, după cum evoluează societatea, omenirea etc lucrurile nu sunt rare, dar nici de ignorat.La fel sunt și cei care poartă aceste tatuaje conectate într-un fel cu Iluminatii sau aderă cu adevărat la semnificațiile legate de aceste simboluri.

 

***************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : ,Esoteric Online,Ocult-Ro,Redbubble,ecclesiasticalheraldry.weebly.com.Pinterest.http://tattoo-journal.com/

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Dan Barna a fost ales candidatul USR-PLUS la prezidenţiale

Nationalul

Publicat

pe

Alianţa USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianţei la prezidenţiale, iar pentru funcţia de premier l-au validat pe Dacian Cioloş. Anunţul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai alianţei 2020.

-Continuă-

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Top 5 politicienii săptămânii. Taxa pe solidaritate trebuia asumată de premier

Nationalul

Publicat

pe

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5 – Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor

“Pe locul 5 este domnul Eugen Teodorovici care a lansat acea idee extraordinară a taxei pe solidaritate pentru pensiile peste 100 de milioane, inimaginabil în România, vă spun eu, ca om care din 68 am contribuit am avut 50 de ani de contribuţie şi nici nu mă pot gândi la o asemenea pensie, ea este, au fost date magistraţilor, fiecare partid politic s-a grăbit să îi mituiască pe judecători şi pe procurori, după părerea mea nu e vorba de o chestiune bugetară, după părerea mea este o greşeală că i s-a dat domnului Teodorovici, asta trebuia să o asume premierul pentru că este chestiune de egalitate socială, o chestiune elementară, de dreptate socială, nu se poate ca într-o ţară unde oamenii au pensii de 15 milioane, unii să aibă 3.000- 4.000 de euro, fără să facă nimic, deci din punctul acesta de vedere îl pun pe locul 5, măcar că a lansat discuţia, probabil că o să dea înapoi pentru că poate că de aia nici nu şi-a asumat premierul, o să dea înapoi că face acum CSM-ul, magistraţii, organizaţiile internaţionale culmea. Dacă ar fi fost politicieni, sunteţi de acord, sau funcţionari la Parlament sau ziarişti, toată lumea ar fi spus nu se poate aşa ceva fiind vorba de magistraţi ei au voie să aibă, nu e vorba de pensiile militare, e vorba de nişte pensii care au fost nejustificate, pentru un om care nu face nimic”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 4 – Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE

“Pe locul 4 este domnul Călin Popescu Tăriceanu pentru că a primit o lovitură în sensul că el chiar se pregătise să fie candidat unic, o să rămână candidatul ALDE. Dar nu are cum şi o să rămână dintr-un singur motiv, partidul care nu are candidat propriu până la prezidenţiale e terminat ca partid, anul prezidenţialelor e un an de vedetism al unui partid. Ai candidat… E pe locul 4 că va avea o mare problemă că trebuie să decidă dacă rămâne în coaliţie sau nu rămâne… foarte grea, pentru că dacă pleacă din coaliţie, pierde partidul, toţi miniştrii săi vor rămâne pentru că e greu să vă imaginaţi că un ministru, voi pleca, ei vor pleca miniştri pentru că vrea preşedintele partidului să ajungă…”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 3 – Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO

„Locul 3 domnul Mircea Geoană, v-am spus… pentru că are cea mai înaltă funcţie deţinută de un român în istoria modernă”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 2 – Viorica Dăncilă, premierul României, liderul PSD

„Şi pentru că a reabilitat PSD, locul 2 este Viorica Dăncilă care aşa, mai ţineţi minte, cu taca-taca începe să facă, cu paşi mici, ea acuma toată vara aşa cum a sfătuit-o simpatia dumneavoastră Traian Băsescu, va fi numai în ţară, va lua fiecare … toate filialele şi probabil că mai mult ca sigur pe 3 va fi desemnată candidat”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 1- Gabriela Firea, primarul general al Capitalei şi vicepreşedinte al PSD

„Este Gabriela Firea care e pe locul unu, noi trebuie să spunem acest clasament este al spectacolelor mediatice, nu spunem că cine e pe locul e apreciat faţă de ăla. Ea este vedeta, a venit de la tratament şi acum e prezentă în primul rând, a dus o contribuţie uriaşă pentru Dăncilă scoţându-l din joc pe domnul Tăriceanu care era, nu putea să fie candidatul PSD. (…) Ar trebui să îi mulţumească doamna Dăncilă pentru că i-a deschis drumul, poate să îi ofere dacă să fiu răutăcios, o rectificare bugetară de care Gabriela Firea are nevoie că altfel dă faliment Primăria”, a conchis Ion Cristoiu.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Halep se implică financiar în dezvoltarea tenisului românesc

Nationalul

Publicat

pe

„Este un proiect pe care îl avem împreună cu Federaţia. Ne-am gândit să mergem prin ţară, să alegem câţiva copilaşi pentru performanţă. Este important să-i descoperim şi să-i susţinem financiar. Tenisul nu este uşor de susţinut şi trebuie să-i ajutăm cât putem pe aceşti copilaşi”, a spus Simona Halep, la Constanţa.

În momentul de faţă, Simona sprijină o echipă feminină de hochei pe gheaţă, dar şi mai mulţi tineri tenismeni de la complexul lui Ion Ţiriac.

Halep va reveni în circuit pe 5 august, la Rogers Cup. În august, Simona va participa la turneele de la Cincinnati şi US Open.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro