Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati-Episodul al Zecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto ” Oare, ce-i rămâne omului din toată munca lui şi din grija inimii lui cu care s-a trudit sub soare? Toate zilele lui nu sunt decât suferinţă şi îndeletnicirea lui nu-i decât necaz; nici chiar noaptea n-are odihnă inima lui. Şi aceasta este deşertăciune!” (Ecclesiastul 2, 22-23)


Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al 
șaselea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod  . în al patrulea episod ,  în al cincilea episod  sunt aspecte și amănunte care întregeste imaginea globală despre acest subiect.

Cel de- al saptelea episod  s-a dorit o expunere detaliată a unor evenimente cronologice, care au marcat apariția unor agenți diabolici ca Szandor LaVey, Aleister Crowley și „celebrii” Cavaleri Templieri sau cei de-o teapă cu acest malefic ordin .Prezentul episod va aduce și va scoate în relief, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

 Cel de- al optulea episod a vrut sa fie o trecere in revista, a „pecetilor”, a tatuajelor, printr- o multitudine de simboluri și imagini despre care se crede că sunt legate de această organizație secretă. Semnificațiile variază de asemenea în funcție de sistemul de credință al individului.

De asemenea, cel de al nouălea episod  s-a dorit o sinteză extinsă asupra unor evenimente cu puternice reverberații din istoria reală, necontrafăcută a acestor malefici, din momentul de după anul 1738 și după acel ticălos conclav denumit pompos- Congresul de la Wilhelmsbad.

Illuminati, Puterea şi Controlul Mental

Americanul Fritz Springmeier, celebru prin interviurile sale, trece în occident drept un expert în Illuminati.Fiind preot şi având o bogată experienţă în ajutorarea celor care au vrut să iasă de sub controlul Illuminati („supravieţuitorii Illuminati”), Springmeier arată că pregătirea Noii Ordini Mondiale de către Illuminati presupune realizarea în prealabil a unui amplu plan de programare mentală ce are în vedere programarea şi manipularea (mentală) prin diverse tehnici, astfel încât să realizeze o cât mai numeroasă armată de soldaţi docili şi gata să îndeplinească toate ordinele date de manipulatori.

Springmeier descrie puterea Illuminati ca pe o supra-putere ultrasecretă exercitată prin controlul asupra societăţilor secrete şi semisecrete cunoscute, adică ale căror denumiri sunt cunoscute, ca şi membrii acestora, uneori. Descrierea este asemănătoare celei făcute de abatele Barruel, care arăta că în desfăşurarea revoluţiei franceze nu s-au implicat numai „lojile” (partea văzută a masoneriei), ci în primul rând „arriere-lojile” (conducerea nevăzută a sectelor epocii şi a societăţilor secrete, inclusiv a francmasoneriei). Accesul la cunoaştere într-o atare situaţie înseamnă fie iniţierea prealabilă -de aceea Springmeier acordă importanţă mărturiilor ex-iniţiaţilor pe care i-a cunoscut personal -, fie posesia de documente interceptate (cum a fost cazul documentelor lui Adam Weishaupt confiscate de poliţie în 1784 de la Illuminati Bavarezi).

Un interviu cu Fritz Springmeier (preluat din cartea ”Armaghedonul Templului lui Solomon”)

Reporter: Aş începe prin a vă întreba cum aţi aflat despre cercetările făcute cu sprijin guvernamental pe tema programării mentale.
Fritz Springmeier: Programarea mentală atinge foarte multe domenii. Ea presupune mai ales un guvern mondial secret condus de Illuminati. În timpul unor investigaţii pe care le făceam despre Illuminati, am aflat cu ce se ocupau aceştia şi cum au ajuns să se ascundă. Se prevalau de alibiul siguranţei naţionale. Se folosesc de
patriotismul nostru şi încearcă să ne convingă că este în interesul nostru şi interesul propriei noastre securităţi să ne supunem la tot ceea ce vor ei să ne impună, păstrând, în acelaşi timp, secretul asupra activităţilor lor.
Reporter: Pe Illuminati i-aţi descoperit în timpul cercetărilor despre programarea mentalului sau invers?
Fritz Springmeier: Am descoperit programarea mentală făcând cercetări despre Illuminati şi investigând toate iniţiativele guvernului. Dar, în general nu cunoaştem decât aspecte de suprafaţă. Dacă vrem să ştim ce se
întâmplă cu adevărat, atunci trebuie să căutăm dincolo de aparenţe.
Reporter: Cine sunt Illuminati?
Fritz Springmeier: Illuminati sunt cei care zdruncină lumea din temelii. Sunt un grup de familii care, de generaţii, fac parte din elita societăţii. Eu le numesc „triburi” sau „familii”. Există 13 familii principale. Sunt satanişti de generaţii întregi. Ceea ce înseamnă că, de secole, ei practică o vrăjitorie secretă, îşi transmit „religia” din generaţie în generaţie. Ei duc o viaţă dublă. Au o viaţă publică, în văzul lumii, şi o viaţă ascunsă, ferită de ochii lumii. Sunt foarte puţini aceia care au izbutit să le descopere secretele, deoarece sunt maeştri în arta secretului. Nu m-aş fi gândit niciodată că ei pot păstra atât de bine secretul asupra activităţilor lor, până ce n-am trecut la cercetări sistematice despre Illuminati… În epoca modernă, foarte puţini au putut dezvălui ceva despre organizarea actuală a Illuminati. Eu… vreau să dezvălui pe larg cine sunt aceşti oameni, în ce constau practicile şi activităţile lor… oamenii tind să interpreteze informaţiile despre Illuminati în funcţie de propriul sistem de gândire. Dacă doriţi să-i înţelegeţi pe Illuminati, atunci trebuie să înţelegeţi că aceşti oameni nu gândesc nicidecum ca mine ori ca dumneata… Aflaţi că foarte mulţi dintre ei au personalităţi multiplu programate, ceea ce deja creează o enormă diferenţă faţă de toţi aceia care, asemenea nouă, nu sunt „multiplu programaţi”
[Springmeier arată că un asemenea individ posedă mai multe personalităţi distincte, toate programate şi artificial
induse prin tehnici psiho-ştiinţifice complexe].

Reporter: Când aţi aflat despre existenţa celor numiţi Illuminati? Ce informaţii v-au trezit interesul?
Fritz Springmeier: …Despre existenţa CFR (Council on Foreign Relations), a Comisiei Trilaterale şi a grupului Bilderberg ştiam de aproximativ douăzeci de ani. Dar aici este vorba despre o organizaţie situată în cu totul alt plan. Când am început să fac cercetări, am început totodată să ajut oameni care voiau să părăsească gruparea Illuminati. Cu acest prilej, am aflat lucruri noi, în special modul de funcţionare a programării mentale. O descoperire atrăgea după sine alta nouă.
Reporter: Care sunt scopurile familiilor de Illuminati şi ale întregii lor organizaţii? De ce au infiltrat
Illuminati aceste organizaţii mondiale?
Fritz Springmeier: Pentru înfăptuirea a ceea ce se cheamă Noua Ordine Mondială şi pentru aducerea unui om încă aşteptat să apară şi care va atrage atenţia lumii întregi. Acest om se numeşte Antihrist. Este obiectivul lor final. Nu doresc să las ascultătorilor impresia că sunt pe cale să le fac un jurământ religios, dar chiar asta se întâmplă. Cine lucrează la deprogramarea victimelor grupării Illuminati îşi dă seama că acestea au fost programate după un plan mondial foarte elaborat care are drept scop unificarea lumii sub domnia Antihristului. […….]
Reporter: Aţi afirmat că, pentru a-şi atinge scopurile, Illuminati folosesc programarea mentală. Cum v-aţi dat seama de asta? Aţi lucrat cu Cisco Wheeler, care a scris o carte împreună cu dumneavoastră. Cred că ea era
una dintre victimele exercitării controlului mental de către Illuminati.

Fritz Springmeier: Ea încerca să se desfacă din lanţ, să rupă dependenţa de programarea mentală. Am descoperit că era vorba despre cel mai mare sistem sclavagist cunoscut vreodată în lume. Erau, cu totul, patru femei care făceau parte dintr-o echipă controlată de Illuminati. Devenite însă toate patru creştine, ele încercau să se elibereze ajutându-se una pe cealaltă. Eu investigam atunci cazuistica Illuminati. Cei care sunt sub efectul programării mentale sunt condiţionaţi să nu-şi dezvăluie niciodată secretele. Pentru cei care au făcut parte din agentura Illuminati şi asupra cărora a fost exercitată programarea mentală, este foarte greu să dezvăluie tot ceea ce au trăit. Aceste femei au putut lucra mult mai uşor cu mine, deoarece eu făcusem deja propriile cercetări, iar ele erau convinse că voi înţelege ce vor să-mi spună. Nu trebuiau să insiste asupra anumitor lucruri, deoarece eu le
ştiam deja, ceea ce le-a scutit de multe suferinţe şi a împiedicat declanşarea unor programe defensive ca urmare
faptului că ar fi vorbit prea mult.

Cisco Wheeler făcea parte din acest grup care se străduia să scape de sub tirania controlului mental. Întâlnindu-le, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să le ajut. Pe Cisco am scos-o din grupul Illuminati. Ca o răsplată inerentă pentru mine, cunoştinţele mele despre Illuminati au sporit enorm, căci aveam de a face cu persoane care îmi ofereau informaţii din interior, despre situaţii reale, trăite. Ulterior am întâlnit şi alţi supravieţuitori. Repet, este foarte greu să înţelegi această organizaţie foarte secretă şi legăturile dintre aceste familii ce o conduc, căci, pentru a înţelege cum gândesc şi cum acţionează Illuminati, ar trebui să renunţăm la deprinderile noastre culturale, la felul nostru de a gândi. Ei nu gândesc în acelaşi fel ca noi. Faptul că am putut lucra cu aceşti supravieţuitori ai Illuminati a fost marele meu premiu.

 

Fritz Springmeier îşi întemeiază expunerile pe mărturiile „supravieţuitorilor operaţiunilor criminale” ale Illuminati, operaţiuni precum „Projet MK Monarch”, „Programme Monarch” sau „MK” (Mind Kontrol), ale manipulării conştiinţelor. Aceste programe au fost în parte elaborate de către CIA, prin specialişti ca dr. Ewen Cameron, cunoscut pentru participarea sa la programul de manipulare mentală „MK Ultra”, lansat în 1949 şi atestat de numeroase documente declasificate ale CIA. Experimentele pe cobai umani ale CIA, cu sau fără acordul acestora, au folosit în scopul de a controla comportamentul uman chiar şi drogurile precum LSD-ul]. Cum aţi întâlnit-o şi cum v-aţi dat seama de ceea ce i se întâmplase?

Reporter: Este adevărat că Illuminati practică programarea mentală chiar şi asupra membrilor propriilor
familii?
Fritz Springmeier: O, da! Fac asta de secole, dar este un secret foarte bine păstrat. Este unul dintre motivele pentru care au putut face tot ceea ce au făcut şi pentru care au avansat în instaurarea Noii Ordini Mondiale, fără ca omenirea măcar să bănuiască existenţa unei conspiraţii atât de vaste şi de puternice. Sunt atât de puternici, că pot face ca totul să pară a se produce din cauze naturale. In programările MK-Ultra şi Monarch, numite „programare pe bază de traumă”, diferitele tipuri de traume fizice şi psihice sunt folosite pentru a genera personalităţi multiple uşor controlabile. In încercarea reflexă umană de a scăpa de trauma indusă, victimele adoptă o altă personalitate, un alter-ego care e complet străin de trauma experimentată de personalitatea de bază. Din acest moment experimentatorul începe să controleze condiţionat diferitele personalităţi.

***************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : ,Esoteric Online,Informaţii Societăţi Secrete,Illuminati Mind Control

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Testosteron Enantant un produs la mare cautare 

Andreea M

Publicat

pe

Testosteron Enantant un produs la mare cautare

Culturismul a debutat ca sport international inca din anul 1880, de atunci a suferit diverse cresteri si scaderi ca si valoare a sportului. Epogeul acestui sport a fost atins in anii 1960-1970, cand au aparut cele mai bine conturate exemplare din punct de vedere muscular. De atunci se afla intr-o continua stagnare datorita diverselor probleme musculare existente. Traim in perioada in care stresul este considerat drept boala internationala. O data cu stresul apar si diverse probleme psihice si fizice. In cazul acestui sport, tot mai multi sportivi sufera de o dezvoltare lenta a musculaturii, fapt care nu atrage reusite pentru acesta. Dar aici avem leacul pentru problema, hormonul testosteron enantant.

Daca esti o persoana care sufera de aceasta afectiune, o numesc afectiune pentru ca este considerata un deficit al organismului, o activitate anormala a acestuia, si anume lipsa unui hormon important in dezvoltare. Pentru aceste persoane, exista hormonul testosteron enantant care va pune la dispozitie hormonul special conceput pentru toate tipurile de sportivi.

Pentru aceasta problema, nutritionistii si antrenorii indeosebi, recomanda cu incredere produsele de tip steroid injectabil, care are rolul de a accelera organismul in vederea dezvoltarii sale in cele mai optime conditii. Hormonul testosteron enantant este raspunsul cautat la problema ta. Produsele de tip steroizi ofera o compensatie de hormone in organism si in acelasi timp il face sa lupte cu depozitele de grasime prezente in corp. Produsele cu testosteron enantant sunt concepute special pentru sportivi. Nu te stresa daca nu ai o dezvoltare optima a musculaturii, incearca acest produs pe baza de testosteron enantant si o sa te convingi de cele mai bune rezultate. Acest produs se recomanda doar sportivilor care il alterneaza cu un regim alimentar optim si un efort fizic constant. Pentru rezultate exceptionale intr-un timp relativ scurt, se recomanda sa continuati intens efortul fizic, produsul ofera un raport de energie destinat organismului sa il consume intr-un antrenament fizic intens. Iar pentru ca produsul este de tip steroid injectabil, corpul sigur il accepta fara probleme si se va imprastia in organism cu rapiditate. Rezultatele astfel o sa fie de exceptie. Intra acum si profita de produs!

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi patrulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Nu pune la cale răul împotriva aproapelui tău, când el locuieşte fără grijă lângă tine.Nu te certa cu nimeni fără pricină, de vreme ce nu ţi-a făcut niciun rău.Nu râvni să fii ca omul silnic şi nu alege niciuna din căile lui;Căci omul cu gând rău este urât de Domnul, iar de cei drepţi El este mai aproape.Domnul blesteamă casa celui fără de lege şi binecuvântează adăposturile celor drepţi.De cei batjocoritori El râde, iar celor smeriţi le dă har.Cei înţelepţi vor moşteni mărirea, iar cei nebuni vor avea parte de ocară” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 3-lea, versetele 29-35)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi patrulea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

În anul 1778, francmasonii s-au adunat la Lyon pentru a discuta despre revoluția care trebuia să înceapă. Următoarele congrese ale francmasoneriei s-au ținut în anii 1785 și 1787 la Paris, și în 1786 în Frankfurt am Main (acolo unde Rothschild avea și banca sa.) Illuminati urmăreau să obțină controlul asupra presei și au început astfel să-și plaseze ”infiltrații” în spatele scenei, în calitate de ”experți”. Ordinul dorea de asemenea să influențeze și școlile.

În 1800, Illuminati erau activi în Suedia, Austria, Rusia și în multe alte țări. Trei ani mai târziu, profesorul John Robison a scris cartea, ”Proofs of a Conspiracy„, Londra, 1797., în care el demasca, complotul Illuminati.

Poetul englez Percy Bysshe Shelley a fost inițial păcălit de propaganda Illuminati, în ciuda faptului că Adam Weisshaupt declarase în mod limpede și concis că, scopul Illuminati era de a acționa fără odihnă până când, ”liderii și națiunile întregului pământ vor dispărea, fără violență, pentru ca umanitatea să devină o singură mare familie iar lumea, o reședință mai bună a oamenilor sensibili. Dar ulterior, Shelley a intrat în posesia unei cărți senzaționale, ”Memoirs, Illustrating of History of Jacobinism”, care fusese publicată la anul 1798.Această carte dezvăluia, prin expunerea unor documente din Bavaria, conspirația Illuminati.

 

Shelley a luat în serios aceste dezvăluiri și a recomandat cartea și prietenilor săi. El a început să vadă Illuminati ca pe o încarnare a răului și chiar si-a sugerat lui Leigh Hunt, autorul cărții, ca ei să înființeze o societate prin care membrii onești să se ridice împotriva ”dușmanilor unei societâți cu adevărat libere.” După aceasta, Shelley a continuat să observe mașinațiunile Illuminati.

La sfârșitul anilor 1790, americanii Thomas Jefferson și Alexander Hamilton erau deja îndoctrinați de propaganda lui Weisshaupt. Jefferson și Hamilton au deschis în America loje masonice pentru Illuminati europeni, în ciuda acelor multe voci care se ridicaseră împotriva acestei acțiuni. Printre cei care au protestat s-au numărat și John Quincy Adams care, mai târziu aveas să fie ales președinte al Statelor Unite. (1825)

El i-a trimis o scrisoare colonelului William L. Stone, dezvăluindu-i modul în care Jefferson folosea ordinul masonic pentru subminarea societății.

Illuminati au ripostat făcând imposibilă o nouă canditatură a lui Adams pentru un al doilea mandat. ams a fost ținta unei campanii denigratoare în presa națională, care intrase deja sub controlul Illuminati. Adams a încercat să publice o carte despre Illuminati dar manuscrisul a fost furat. Căpitanul William Morgan, care deținea deja un grad înalt în francmasonerie precum și o poziție centrală în ordin, a aflat câteva din urâtele secrete ale Illuminati, în loja sa, Batavia no. 433 din New York.

El a devenit conștient de scopurile Illuminati și a călătorit prin toată America pentru a avertiza membrii tuturor lojelor masonice. În anul 1826 el a explicat că era de datoria sa să avertizeze publicul despre planurile Illuminati. Morgan dorea să expună toate activitățile tenebroase ale elitei masonice într-o carte. El a semnat un contract cu editorul, colonelul David C. Miller.

Cartea ”Freemasonry Exposed” a fost publicată în anul 1826. Aceasta a condus la un colaps al marii majorități a lojilor francmasonice. Pe vremea aceea erau cam 50 de mii de masoni în America. După publicarea acestei cărți, 45 de mii de masoni au părăsit lojile lor. Aproape 2000 de loje au fost închise, iar multe dintre cele rămase și-au suspendat activitatea.

Numai în statul New York erau 30 de mii de masoni. După ce cartea lui Morgan a fost publicată, numărul acestora a scăzut la 300. (William J. Whalen, ”Christianity and American Freemasonry”, 1987, pg. 9)

Richard Howard,, un englez illuminatus, a fost trimis în America să-l ucidă pe Morgan. Împreună cu alți patru, el l-a răpit pe Morgan și l-a înecat într-un lac. Intenția evidentă era aceea de a da o lecție pentru alți masoni care ar fi putut să-i urmeze exemplul. (Michael di FGargano, ”Irish and English Freemasons and their Foreign Brothers”, Londra, 1878, s. 73)

Istoricul american Emanuel M. Josephson a dezvăluit în cartea sa, ”Roosevelt”s Communist Manifesto” (New York, 1955, p. 24) că, Loja Illuminati, Columbia, fusese fondată în New York în anul 1785. Primul lider al acestei loje a fost guvernatorul De Witt Clinton, căruia i-a urmat apoi Clinton Roosevelt. În anul 1786 a fost fondată Loja Illuminati din Virginia, iar Thomas Jefferson a devenit primul său lider. Atunci când Weisshaupt a fost dat în vileag în Bavaria, Jefferson s-a grăbit să-l apere, caracterizându-l pe Weisshaupt ca fiind un ”entuziast filantropist”. La scurt timp după aceea, Illuminati și-au deschis 15 loje în America.


Thomas Jefferson a făcut tot ceea ce putea pentru ca simbolul Illuminati, piramida, să fie acceptat de Congres ca sigiliu național, la data de 15 septembrie 1789.

În anul 1789, publicistul, omul de stat și savantul Benjamin Franklin (1706 – 1790), el însuși francmason, a cerut ca Statele Unite să impună o lege pentru imigrația unor evrei și influența acestora, cu ajutorul Constituției, deoarece evreii din America se organizaseră deja ca un stat în stat. Această cerere i-a fost respinsă și, mai mult, steaua lui David a devenit simbolul armatei și al poliției.

George Washington, care devenea mason în 1752, la vârsta de 20 de ani, a încercat la rându-i să se opună lucrării Illuminati în America, după ce s-a convins în 1796 că, aceștia reprezentau o amenințare pentru națiunea americană. În timpul acesta, Weisshaupt a făcut planuri pentru uciderea lui Washington, dacă acesta avea să devină deranjant. (Neal Wilgus, ”The Illuminoids”, New York, 1978, p. 33)


David Pappen, președintele Harvard University, a început de asemenea să avertizeze publicul împotriva Illuminati, la data de 19 iulie 1798, și l-a scurt timp a fost urmat în demersul său de Timothy Dwight, președintele Yale University și William H. Seward, pentru înființarea unui partid antimasonic în America, în anul 1829. Acest partid a participat la alegerile din 1832, dar în anul 1840 era deja desființat…

Weisshaupt, la fel ca Niccolo Machiavelli (1469 – 1527) în Republica din Florența, credea că, puterea trebuia să fie deținută exclusiv de o elită – toți ceilalți oameni fiind văzuți doar ca o cantitate neglijabilă. 

În cartea sa publicată postum, Principele (1532), Machiavelli pleda pentru introducerea unei dictaturi absolute.

Totalitarismul iezuit a fost ales ca prototip.Unele surse, mai toate creștine,au afirmat că prototipul ideologic al lui Weisshaupt a fost Republica lui Plato.Dar, despre toate acestea ,în episodul viitor!

 

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Gloria.TV,The Satanic Temple Arizona,commons.wikimedia.org,Feral House,Crestin Ortodox,Amazon.com

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Ce beneficii oferă modelele actuale de încălțăminte medicală?

Publicat

pe

Ce beneficii oferă modelele actuale de încălțăminte medicală?

Pentru cei mai mulți dintre noi alegerea perechii de încălțări pe care o vom folosi într-o zi nu este o problemă. Ne putem încălța în ce vrem noi. Putem alege încălțăminte cu toc, cu talpa joasă, ortopedică sau balerini. Există însă domenii de activitate și tipuri de joburi unde această libertate de alegere nu este posibilă. Medicii, cei care lucrează în laboratoare, unități de producție alimentară sau cei care trebuie să stea mult ore în picioare sau să meargă foarte mult trebuie să opteze întotdeauna pentru folosirea unor încălțări cât mai confortabile, cum ar fi saboții sau papucii medicinali.

Astfel de încălțări se găsesc în multe magazine clasice. Însă o varietate mult mai mare de modele sunt disponibile în magazinele online, așa cum este și magazinul taby. Gama impresionată de tipuri de încălțări confortabile face oferta de nerefuzat. Astfel orice doritor de încălțari mediacale, papuci sau saboți medicinali paoate achiziționa ceva pe gustul și pretențiile sale.

papuci și saboți medicali

Care sunt principalele caracteristici și avantaje oferite de acești papuci și saboți medicali?

Având în vedere că se adresează unor persoane pentru care confortul și siguranța sunt foarte importante, acest tip de încălțări trebuie să vină cu o serie de particularități și avantaje. Printre cele mai importante amintim:

 • să fie cât mai flexibili și comozi

 • să fie confecționați dintr-o piele naturală sau ecologică moale

 • să aibă talpă ortopedică turnată, ușor curbată

 • să aibă cusături care nu deranjează

 • să aibă perforații care să permită aerisirea piciorului

 • să aibă un interior din materiale care permit aerisirea piciorului și care să absoarbă șocurile

 • închizătorile trebuie să fie reglabile, pentru a permite o cât mai bună fixare a sabotului

 • să aibă proprietăți antibacteriene, care să împiedice apariția micozelor sau dermatitelor

 • talpa trebuie să aibă striații antiderapante care să împiedice alunecarea.

De ce să alegeți încălțările medicale de la Taby.ro?

Pentru a fi mereu fideli clienților, magazinul încearcă sa vină în fiecare sezon cu oferte noi și modele de produse cât mai adecvate nevoilor celor care le poartă și capabile să satisfacă orice tip de exigențe. Printre cele mai importante detalii legate de produse menționăm:

 • Folosesc materiale și tehnologii moderne și actuale

 • Respectă forma anatomică a piciorului

 • Pielea din care sunt confecționați este moale și plăcută la purtare, fiind tratată antifungic

 • Sunt disponibili în mărimi, modele și culori variate

 • Partea plantară are memorie

 • Materialul din care este confecționată talpa nu alunecă

 • Cusătura pe talpă este manuală, ceea ce conferă o flexibilitate mult mai mare

 • Raportul calitate-preț este unul extraordinar.

Așadar acest tip de încălțăminte medicală oferă deosebit de multe avantaje persoanelor din domeniul medical și tuturor celor care desfășoară o activitate intensă, de durată. Alegerea celei mai potrivite perechi de saboți sau papuci medicali, de cea mai bună calitate este extrem de utilă pentru meținerea confortul și sănătății tuturor persoanelor care le poartă.

Pentru mai multe detalii legate de produse și modalitatea de comandă accesați oferta magazinul online!

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro