Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăsprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto „Socoteşte cu mintea faptele lui Dumnezeu; cine poate să îndrepte ceea ce El a strâmbat?În zi de fericire fii bucuros, iar în zi de nenorocire gândeşte-te că Dumnezeu a făcut şi pe una şi pe cealaltă, aşa ca omul să nu descopere nimic din cele viitoare.” (Ecclesiastul 7,13-14)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăsprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod  . în al patrulea episod ,  în al cincilea episod  sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Cel de-al saptelea episod  s-a dorit o expunere detaliată a unor evenimente cronologice, care au marcat apariția unor agenți diabolici ca Szandor LaVey, Aleister Crowley și „celebrii” Cavaleri Templieri sau cei de-o teapă cu acest malefic ordin .Prezentul episod va aduce și va scoate în relief, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

 Cel de- al optulea episod a vrut sa fie o trecere în revistă, a „peceților”, a tatuajelor, printr- o multitudine de simboluri și imagini despre care se crede că sunt legate de această organizație secretă. Semnificațiile variază de asemenea în funcție de sistemul de credință al individului.

Cel de al nouălea episod  s-a dorit o sinteză extinsă asupra unor evenimente cu puternice reverberații din istoria reală, necontrafăcută a acestor malefici, din momentul de după anul 1738 și după acel ticălos conclav denumit pompos- Congresul de la Wilhelmsbad.

Cel de-al zecelea episod s-a axat pe un foarte interesant interviu acordat de  americanul Fritz Springmeier despre programările MK-Ultra şi Monarch, numite „programare pe bază de traumă”, diferitele tipuri de traume fizice şi psihice sunt folosite pentru a genera personalităţi multiple uşor controlabile.

De asemenea, cel de-al unsprezecelea episod s-a concentrat pe o mărturie amplă, ce se poate proba și regăsi pe site-ul oficial al acestei organizații oculte.

La data de 1 Mai 1776, o zi în care socialiștii și toți simpatizanții comuniști sărbătoresc „Ziua Internațională a Muncitorilor”, patru studenți de la Universitatea din Ingolstadt, din Germania, încurajați de profesorul Adam Weishaupt, au format o fraternitate secretă. Inițial, grupul a fost numit „Ordinul Perfecționiștilor”, adică cei care aspirau să atingă perfecțiunea.Acest nume dificil a fost înlocuit ulterior de Ordinul ” Illuminatilor Bavarezi”.

Acești tineri bine educați au fost infuzați cu idealurile utopice ale Epocii Iluminismului și erau bine instruiți în literatura și mitologia clasică greacă și romană.Un amănunt demn de remrcat este acela cu trimitere directă la „părintele” mișcării- excentricul Adam Weishaupt, iezuit ca formație, care a obținut un Doctorat în Drept, la vârsta de douăzeci de ani.

Animați de schimbare, acești tineri au crezut sincer într-o nouă ordine mondială, care să nu fie subordonată tuturor capriciilor unor monarhi omnipotenți și ale unor clerici falși, ce bravau pioșenia și filantropia la rangul de „mare artă”.

Acești erudiți Illuminati au fost primele peroane care au adunat, studiat și internalizat credințele și practicile care pătrunseseră de multă vreme în societățile secrete, purtând cu ele de-a lungul veacurilor, fragmente ale unor cunoștințe străvechi.Deși difereau de ceilalți prin înțelegerea și ritualurile lor, ei au fost de acord cu tema principală a progresului uman propagat de Iluminism, prin „interogări raționale și discurs inteligent.”

Multi exegeți și cercetători ai fenomenului Illuminati au căzut de acord cu privire la faptul că acești tineri au mistificat voit un întreg set de informații cu privire la „istoria adevarată”, respingând totodată învățătura Bisericii.Atitudinea lor lipsită de obiectivitate a dus la emiterea edictelor restrictive, pronunțate de membrii familiilor regale care conduceau Statul.

Teologia Illuminati a ajuns la urechi receptive în momentul ìn care atât bărbații , cât și femeile, care discutau sub restricțiile societății, au dat glas nemulțumirilor lor în cadrul întâlnirilor literare, în cafenele și în unele buletine de știri alternative și, adesea, subversive- o formă primitivă a Internetului din zilele noastre.

Adam Weishaupt a fost catalizatorul perfect pentru promovarea acestor idealuri noi și radicale.Născut din părinți evrei, tânărul a fost trimis să trăiască în casa nașului său, Baronul Johann Adam Freiherr von Ickstatt, profesor de drept la Universitatea din Ingolstadt. Acesta deținea o vastă bibliotecă cu multe cărți intersize publicului de catre autoritatea iezuită.Tânărul Weishaupt a avut acces, de asemenea, și la alte lucrări din biblioteca universității, care aveau același regim strict și restrictiv.În această perioadă petrecută la universitate-unde părea să fie mereu în conflict cu autoritățile iezuite, deranjate de conversia lui la protestantism, Adam Weishaupt, animat de dorința de a schimba lumea, a fost considerat o persoană radicală.Faptul că în anul 1777, el s-a înscris într-o lojă a Francmasoneriei care, spre deosebire de altele, studia cu mai multa însuflețire atât știința cât și misticismul, i-a deranjat și mai mult pe superiorii lui iezuiți.

Weishaupt și adepții lui și-au petrecut acel timp discutând despre misterele antice din cultul grecesc de la Eleusis și din cultul roman a lui Mithras, dar și despre lucrările lui Pitagora, filosoful și matematicianul grec, a cărui operă a influențat foarte mult studiul geometriei.Conform unor relatări, aceste întâlniri includeau și alcool, muzica și chiar consumul de canabis. Într-o anticipare a mișcării hippy din anii 1960, Illuminati au adoptat sloganul Ewige Blumenkraft sau „Eterna putere a florii” („Eternal Flower Power”)

Weishaupt a fost foarte repede dezamăgit de calitatea de membru masonic al lojii Theodore Bunul Sfătuitor din Munchen, care practica un ritual numit Ritualul Strictei Observanțe.Acest rit, o extensie a Ritului Scoțian-format atunci când Templierii au fugit în Scoția (luând cu ei cunoștințele cele mai profunde)- a fost inițiat în anul 1751 de către francmasonul german Baronul Karl Gotthelf von Hund. El a afirmat că ritualul provenea din cunoașterea care le-a fost înmânată Cavalerilor Templieri de niște „stăpâni invizibili”, deși cunoașterea și înțelegerea acesteia a fost demult pierdută.

Weishaupt credea că francmasonii au pierdut, în mare măsură, înțelesurile adevărate ale învățăturilor și ritualurilor lor.Atunci a căutat să-și infuzeze propria cunoaștere și propriile credințe din misterele antice in Masonerie, dar s-a confruntat cu o anumită rezistență. El a simțit, de asemenea , că francmasonii nu erau destul de radicali în eforturile lor de a eleva, de a educa publicul.Eforturile sale au început să se cunoască atunci când Franz Xaver Carl Wolfgang von Zwack, un descendent al nobilimii germane și fost student al lui Weishaupt, a fost recrutat în gruparea Illuminati. Zwack era un funcționar binecunoscut în guvernul bavarez și un om înzestrat pentru recrutarea de noi adepți.Acesta a început „misiunea” iar eficiența sa i-a permis chiar să inoveze unele dintre ritualuri și grade.

În anul 1779,ordinul obținuse controlul asupra lojii masonice din Munchen, iar doctrina sa începea să devină din ce în ce mai răspândită, deși era încă necunoscută publicului.Cu toate acestea, evenimentele s-au derulat cu o viteză uluitoare.În anul 1780, Afra Sausenhofer-sotia lui Weishaupt-moare, astfel încât acesta se poate concentra asupra lucrurilor sale. Tot în acel an,Freiherr Adolph Franz Friederich Ludwig Knigge-un francmason de frunte din cadrul Ordinului Strictei Observanțe și o persoană cu multe legături la curtea Hese-Kassel și Weimar- a fost inițiat inîn  ordinul Illuminati.Knigge, care studiase multă vreme teosofia,magia,alchimia și învățăturile Rozacrucienilor, era bine poziționat în societate și s-a dovedit a fi foarte eficent în recrutarea cu entuziasm de noi membrii pentru ambele grupari.Tot el a fost cel care a consolidat amestecul dintre Iluminism si „principiile” Francmasoneriei.

La inceputul anilor 1780, numărul membrilor Illuminati crescuse la peste 2000 de persoane, mulți dintre ei cu realizări în plan profesional sau cu funcții în guvern, inclusiv câțiva membri ai familiilor regale care „aveau mintea deschisă”.Unul dintre acești membri de spiță nobilă a fost William al IX-lea, administrator regal al regiunii Hesse-Kassel și un francmason de frunte care, prin intermediul consilierului său financiar Mayer Amschel Rothschild , a închiriat ssoldați Hesse pentru Anglia, ca să lupte împotriva coloniștilor din Revolta Americană.Rothschild a folosit banii de la William pentru a-i promova pe cei cinci fii ai săi ca fiind cei mai importanți bancheri centrali ai Europei. De asemenea, și contabilul lui Mayer Rotschild , pe nume Seligmann Geisenheimer a fost membru Illuminati.

Rothschild arhitectul Illuminati

Mayer Amschel Rothschild-  inițial a elaborat planurile de creare a Iluminaților și ia încredințat  lui Adam Weishaupt , care a încheiat oficial această organizare a Iluminaților la data de 1 mai 1776.Scopul a fost acela de a împărți goiimii (toți ne-evreii) prin mijloace politice, economice, sociale și religioase.

Părțile opuse trebuiau să fie înarmate și să li se ofere incidente pentru a se lupta între ele, iar totul se rezuma la distrugerea guvernelor naționale,distrugerea instituțiilor religioase și în cele din urmă la distrugerea reciprocă.

S-au remarcat următoarele metode pentru a controla oamenii :

1) ”Folosiți banii și mită pentru a obține controlul asupra bărbaților aflați deja în locuri înalte, la nivelurile diferite ale tuturor guvernelor și altor domenii de acțiune.”

Odată ce au căzut oameni influenți pentru minciunile, înșelăciunile și ispitele iluminaților, ei urmau să fie ținuți în robie prin aplicarea unor forme politice și de altă natură de șantaj, amenințări cu ruinarea financiară, expunerea publică și chiar moarte pentru ei înșiși dar și a iubiților membri ai familiilor lor.

2) ”Facultățile colegiilor și universităților ar trebui să cultive elevii care posedă o capacitate mentală excepțională aparținând unor familii bine înzestrate, cu o înclinație internațională, și să le recomande pentru o pregătire specială în internaționalism sau, mai degrabă, ideea că doar un guvern mondial poate pune capăt la războaie și conflicte recurente.”

O astfel de instruire urma să fie asigurată prin acordarea de burse celor selectați de către Illuminati.

3) ”Toți oamenii influenți prinși în controlul Iluminaților, plus studenții care au fost special educați și instruiți, urmau să fie folosiți ca agenți și plasați în spatele tuturor guvernelor ca experți și specialiști.”

Acest lucru a fost astfel încât să-i sfătuiască pe directorii executivi să adopte politici care ar servi, pe termen lung, la planurile secrete ale conspirației acestora și să ducă la distrugerea guvernelor și a religiilor pe care au fost aleși sau desemnați să le servească.

4) ”Pentru a obține controlul absolut al presei, la acel moment singurul mijloc de comunicare în masă care a distribuit informații publicului, trebuie lucrat eficient, astfel încât toate știrile și informațiile să poată fi înclinate pentru a face ca masele să creadă că este un guvern mondial singura soluție la numeroasele noastre și variate probleme.”

Cu susținerea provenită din toate finanțările oferite de imperiul bancar Rothschild și cu un număr de Illuminati progresiști, bine educați care lucrau pentru el, visul lui Weishaupt la o lume în care controlul Statului și al Bisericii să nu mai existe părea să se adeverească. Această realizare a apărut în pofida unei vieți personale dezordonate, in care și-a lăsat cumnata însărcinată, iar apoi a încercat să provoace avortul prin utilizarea unor substanțe chimice.

Cu timpul, Weishaupt si Knigge s-au îndepărtat, din pricina constantelor dispute pe marginea filosofiei, a stilului de conducere și…”a eternei lipse de fonduri.”Poate părea eronat, dar acest ultim motiv este de fapt unul mistificat.

Desi Kniggel-a reprezentat bine pe absentul Weishaupt la Congresul de la Wilhelmsbad din anul 1782,congres care a fost numit „probabil cel mai important eveniment a perioadei, în rândul coalițiilor oficiale dintre facțiunile societăților secrete”, conflictul său cu Weishaupt a atins apogeul în 1784, atunci când Knigge a demisionat din ordin.El a considerat că Adam Weishaupt a fost necunoscător față de lucrarea lui și a condus dictatorial. În același an, o altă lovitură a sorții a marcat ordinul, atunci când prințul elector al Bavariei, Karl Theodor, convins de acuzațiile membrilor Illuminati aduse de către membrii Societății lui Iisus (iezuiți),a emis un edict care scotea în afara legii astfel de societăți secrete. Existența Illuminatilor Bavarezi părea să se apropie de final, dar interesele oculte vor activa și juca un rol crucial.

************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : YouTube,11k2 – WordPress.com,Prepare for Change

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Comunicat de presă/UNPR

Publicat

pe

18.05.2019

Președintele UNPR Gabriel Oprea a făcut, alături de unii dintre candidații la alegerile europarlamentare, un tur al organizațiilor partidului din regiunea Muntenia în perioada 17-18 mai 2019. Astfel, conducerea Uniunii a participat vineri, 17 mai, la ședințe de lucru cu lideri și membri ai organizațiilor județene ale partidului din Argeș, Prahova și Dâmbovița, iar sâmbătă, cu cei din Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

În cadrul întâlnirilor, s-a analizat stadiul reorganizării filialelor teritoriale ale partidului la nivelul structurilor județene și locale și s-a discutat despre activitatea de campanie desfășurată de organizațiile din regiune.

De asemenea, au fost prezentate principalele proiecte ale candidaților pentru Parlamentul European, pornind de la angajamentul acestora de a depune toate eforturile pentru ca identitatea națională a României să fie bine reprezentată în contextul european.

UNPR militează pentru creșterea economică sustenabilă, dezvoltarea socială echitabilă și progresul autentic la nivelul Uniunii Europene. Candidații UNPR vor susține parcursul României pentru aderarea în cel mai scurt timp la zona euro.

Gabriel Oprea a declarat că UNPR va susține, prin măsuri concrete, aderarea urgentă la spațiul Schengen: „România ar trebui să fie astăzi în Schengen! Nu cerșim nimic, cerem să ne fie respectate drepturile câștigate. Este de neacceptat faptul că țara noastră încă așteaptă să facă parte din spațiul de liberă circulație, deși îndeplinește de multă vreme criteriile tehnice necesare. România merită să fie parte a statelor din zona fără frontiere. Românii trebuie să fie tratați ca cetățeni egali, nu ca cetățeni de rangul doi. Și tocmai pentru că îndeplinim toate criteriile, nu ar trebui să fim tratați diferit”.

Liderul Uniunii a subliniat faptul că atitudinea celor care se opun și care tratează astfel România, este strict politică, dar politica statelor nu trebuie aplicată subiectiv, nu trebuie să ducă la nerespectarea regulilor și cu siguranță nu trebuie să afecteze în niciun fel alte țări.

Cred că acest mod de a trata state care și-au făcut temele cu seriozitate, afectează și imaginea Uniunii Europene. Uniunea Europeană nu trebuie să funcționeze cu două viteze și nu trebuie să existe standarde duble pentru niciunul dintre cetățenii săi”, a precizat Gabriel Oprea.

Anghel Iordănescu le-a transmis celor prezenți la întâlniri un mesaj de mobilizare: “UNPR este un partid al tuturor, un proiect născut din dragoste de țară. Am crezut și cred în acest proiect. În politică, la fel ca în sport, dacă nu te implici, dacă nu te organizezi, nu te mobilizezi și nu muncești, nu realizezi nimic. UNPR a avut succes și va mai avea succes. Îi îndemn pe toți colegii din organizațiile partidului să strângă rândurile și să-și facă datoria, în echipă, așa cum facem și noi, candidații la Parlamentul European. Vom reprezenta țara așa cum am reprezentat-o ca sportivi și ne vom bate pentru România și pentru interesele sale”.

Biroul de presă

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Cum te poate ajuta o agentie de marketing Timisoara in promovarea afacerii?

Andreea M

Publicat

pe

Cum te poate ajuta o agentie de marketing Timisoara in promovarea afacerii?

 

Ca urmare a modificarilor metodelor de comert si de marketing, comportamentul si asteptarilor consumatorilor s-au modificat de asemenea. Prin urmare, nu mai este suficient doar sa iti promovezi afacerea prin reclame si bannere, ci ai nevoie de promovare online.

 

Daca vrei sa castigi increderea si atentia unui numar cat mai mare de cititori si potentiali clienti este recomandat sa apelezi la serviciile oferite de o agentie de marketing Timisoara in tot ceea ce inseamna marketing digital. Exista mai multe aspecte in care o astfel de agentie de marketing Timisoara te poate ajuta pentru o promovare online mai eficienta.

 

Cu ajutorul oferit de specialistii care lucreaza pentru o agentie de marketing Timisoara afacerea ta va beneficia de mai multa vizibilitate, de un numar mai mare de accesari a site-ului tau si implicit de cresterea numarului de clienti. Iar toate acestea vor veni ca urmare a folosirii tehnicilor de optimizare SEO pentru materialele de promovare online a afacerii tale.

Termenul de optimizare SEO se refera la redactarea materialelor publicate in mediul online pe baza unor cuvinte cheie relevante, la crearea unui continut unic si informativ, dar si la inserarea de link-uri catre site-ul afacerii tale in cadrul continutului respectiv.

 

Scopul acestor tehnici de optimizare SEO este de a plasa materialele de promovare pentru afacerea ta pe primele pagini in randul motoarelor de cautare de pe Internet si implicit cresterea numarului de clienti.

 

Unul dintre serviciile oferite de o agentie de marketing Timisoara se refera la campanii de advertoariale. Aceste materiale sunt redactate sub forma unor editoriale avand scop de a promova afacerea ta, dar continutul este prezentat sub forma unor informatii utile pentru cititori si produsele sau serviciile vor fi promovate ca si solutii la diferitele nevoi ale clientilor.

 

Prin urmare, gasind utilitate in respectivele materiale de promovare online, cititorii iti vor accesa site-ul plasat pe diversele link-uri si sansele de a deveni clienti cresc considerabil. Toate aceste materiale de marketing digital sunt redactate pe baza tehnicilor de optimizare SEO.

 

Mai mult decat atat, cei care lucreaza pentru o astfel de agentie de marketing Timisoara vor publica materialele de marketing digital pentru afacerea ta pe site-uri cu o foarte buna reputatie si cu un trafic important de vizitatori, crescand astfel sansele afacerii tale de a deveni cunoscuta in mediul online si nu numai.

 

Acum ca ai descoperit care sunt beneficiile de a colabora cu experti in optimizare SEO Timisoara , mentenanta site lunara si marketing digital nu iti ramane decat sa lasi pe seama specialistilor promovarea afacerii tale in mediul online.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Şaptesprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Cine iubeşte banii nu se va sătura de bani, iar cel ce iubeşte bogăţia nu va avea parte de rodul ei. Şi aceasta este deşertăciune! Când se înmulţesc averile, sporesc şi cei ce le mănâncă şi ce folos are stăpânul lor că numai le vede?(Ecclesiastul, Capitolul 5, versetele 9-10)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al şaptesprezecelea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

”Magia” Revoluției

Secolul al XX-lea a văzut Europa – epicentrul a două Războaie Mondiale în succesiune rapidă – căzută în catastrofă. De la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, am trăit într-o epocă ridicolă și falsă în care toate valorile au fost erodate. Suntem scufundați în nihilism. Materialiștii științifici, înalții preoți ai modernității, sunt ateiști nihilişti. Avem o cultură a consumatorilor care adăpostește obiecte și celebrități, idolii din alamă ai crezului capitalismului. Avraamismul s-a împărțit în două. Cei mai mulți avraamiști trăiesc vieți ipocrite de mângâiere și egoism, divorțaţi de valorile spirituale, în timp ce o minoritate a ales fanatismul fundamentalist. Şi „religia” contemporană a rețelelor sociale – cyber fakery din Facebook și Twitter – este lipsită de orice conținut intelectual și spiritual. Nivelată în jos, majoritatea oamenilor nu crede în nimic.
 Lumea nu a fost niciodată mai nihilistă și astfel, este pusă pe marginea unei prăpăstii. Dacă nu apar noi valori, nebunia, haosul și uciderea pe scară largă vor coborî Armaghedonul asupra rasei umane. Cele două războaie mondiale ale secolului trecut nu vor fi fost nimic în comparaţie cu ce ne aşteaptă. Războaie noi vor izbucni, vom avea parte de încălzirea globală, suprapopularea, diviziunea religioasă, lipsa alimentelor, lipsa apei, poluarea, disparitățile masive în bogăție, conflictele de interese economice dintre Occident și Orient, chiar și tineri versus bătrâni, pe măsură ce îmbătrânirea populației consumă din ce în ce mai multe resurse,negându-le astfel tinerilor. Se estimează că populația lumii ar putea fi de cel puțin 9 miliarde până în 2050. Problemele pe care le avem acum vor fi enorm de mari.
Reevaluează toate valorile – înainte de a fi prea târziu. Fereastra de oportunitate este scurtă. Dacă nu construim o lume meritocratică, declanșând geniul și creativitatea ființelor umane pentru a rezolva problemele imense cu care ne confruntăm, vom fi morți și îngropați înainte de sfârșitul acestui secol. RIP umanitate.” The Illuminati Official Site

Am ales intenționat acest fragment consistent din doctrina acestor „binefăcători”, cu scopul de a sublinia interesul și în special viziunea globalizată, obiectivul și viitoarea proiecție a acestei lumi.

Se pot face multe observații perceptive, dar din moment ce, la ora actuală există asemenea organizații pe deplin tenebroase, oculte care acționează cu convingerea, cu scopul declarat de „a salva” omenirea.Mulți așa-ziși ”neutrii” au trecut la faza de a contesta acest lucru iar cei care se opun curentului sau nominalizează ”în mod eronat ” inamici pe Illuminati și Noua Ordine Mondială și așa mai departe sunt priviți ca „nebuni”, desconsiderați, pe nedrept marginalizați.

De fapt, dușmanul acestor ocultiști ar fi „cosmetizarea” unei Vechi Ordini Mondiale – cu alte cuvinte , trecerea în anonimat a unor oameni care au fost la conducere încă de la început. Ei nu au nevoie să schimbe nimic deoarece, din nefericire tocmai lumea post-modernă,  în plin avânt al epocii post-adevărurilor,deja…se dansează pe ritmul lor. Este lucru probat în istorie cum anume s-au petrecut eevenimentele, iar toată pleiada de admiratori, de febrili susținători nu realizează sau nu acceptă ideea conform căreia dinastiile tiranice au jucat pe scena lumii de milenii.
Ultimul lucru pe care îl vor este impunerea cu tot ceea ce înseamnă Noua Ordine Mondială.

De aceea, este corect când se spune că familiile regale, președinții, prim-miniștrii, bancherii, directorii media, oamenii de afaceri de top etc sunt antemergătorii, acei prooroci care vestesc aceasta Nimeni nu poate fi învinuit sau acuzat c-ar greși când, pe baza tuturor probelor, evidențelor îi numește Illuminati.

Numai că, din acest punct ei sunt chiar oamenii care pornesc războiul feroce împotriva inamicului, încercând să-i
stopeze din sugrumarea rasei umane. Trend-ul Illuminati a devenit apropiat tuturor, deoarece se consideră c-ar fi „singura și ultima speranță pentru umanitate.” Propaganda a devenit virală din moment ce „oricine care este împotriva unei Noi Ordini Mondiale este eronat  înghițind minciunile dușmanului –sau este activ în serviciul puterii: Vechea Ordine Mondială.”

Acum, este cazul de a ne aminti cum anume a fost posibil. Cu mii de ani în urmă, cele mai violente evenimente au fost executate de ființe umane care au reprezentat acel insignifiant 1% – elita care a condus prin simplă forță brută. Inițial au avut pretenția de a fi războinici, dar au ajuns să fie cunoscuți apoi ca „regi“, ” împărați”, „cezari” etc

La un moment dat , mai apoi a apărut o nouă elită – elita religioasă. Aceştia erau niște vicleni manipulatori psihologici – înalți preoți, profeți, papi, șamani și guru – care au speriat oamenii cu vorbe despre viața de
apoi, demoni și zei supăraţi, îngeri răzbunători și așa mai departe. Au manipulat atât de bine, de eficient încât elita religioasă a domnit fie în nume propriu, fie mai des ca șefi consilieri ai regilor. Ei erau puterea din spatele tronului.
Elita religioasă a fost și este pe deplin calificată, cu expertiza necesară în compunerea poveștilor. Au fost și sunt genii psihologici care au tot știut ce fel de butoane să apese pentru a transforma oamenii în fanatici și maniaci.

După mai multe multe secole, o nouă elită a apărut … oamenii de afaceri. De la Revoluția Industrială, capitaliștii au condus lumea.În trecut, regii și preoții erau bogați, dar bogăția nu era ceea ce îi definea. În schimb, puterea lor regală sau religioasă era esența lor. De-a lungul timpului, ei au devenit din ce în ce mai dependenți de bancheri și de bogați pentru a-și finanța războaiele, palatele și stilul de viață.

Ca exemplu, treptat, oamenii cu bani ca cei de la General Motors sau Goldman Sachs au preluat de la preoți consilierea regilor şi preşedinţilor. În cele din urmă, banii au devenit mai importanți decât puterea regală și religioasă, iar banii s-au așezat pe tronurile puterii. Mulți dintre ei erau finanțatori tradiționali ai
lumii. Ei au practicat invariabil capitalismul prădător, mai degrabă decât cel productiv, deoarece nu aveau nici o stimă față de națiunile care îi găzduiau și erau foarte fericiţi să vadă că masele suferă (de vreme ce le-au privit ca pe niște antisemiți).

Sistemele politice sunt mult mai ușor de înțeles dacă sunt reduse la elementele fundamentale. Acestea sunt cel mai bine conturate în contextul a ceea ce ele implică pentru șansele tuturor celoralți, care au dreptul la Cursa Vieții în care suntem cu toți angajați.

Voi încheia aici, cu un scurt citat, pe deplin elocvent –„… cultul banilor a fost ridicat la nivel de religie. Poate că este singura religie reală – singura religie reală simțită –care ne este lăsată. Bani sunt ceea ce a fost Dumnezeu.” George Orwell

****************************************************************************************************

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Illuminatiam,tappsgames.com,bl.uk

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro