Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăsprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto „Socoteşte cu mintea faptele lui Dumnezeu; cine poate să îndrepte ceea ce El a strâmbat?În zi de fericire fii bucuros, iar în zi de nenorocire gândeşte-te că Dumnezeu a făcut şi pe una şi pe cealaltă, aşa ca omul să nu descopere nimic din cele viitoare.” (Ecclesiastul 7,13-14)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăsprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate în primul episod , în al doilea episod , în al treilea episod  . în al patrulea episod ,  în al cincilea episod  sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Cel de-al saptelea episod  s-a dorit o expunere detaliată a unor evenimente cronologice, care au marcat apariția unor agenți diabolici ca Szandor LaVey, Aleister Crowley și „celebrii” Cavaleri Templieri sau cei de-o teapă cu acest malefic ordin .Prezentul episod va aduce și va scoate în relief, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

 Cel de- al optulea episod a vrut sa fie o trecere în revistă, a „peceților”, a tatuajelor, printr- o multitudine de simboluri și imagini despre care se crede că sunt legate de această organizație secretă. Semnificațiile variază de asemenea în funcție de sistemul de credință al individului.

Cel de al nouălea episod  s-a dorit o sinteză extinsă asupra unor evenimente cu puternice reverberații din istoria reală, necontrafăcută a acestor malefici, din momentul de după anul 1738 și după acel ticălos conclav denumit pompos- Congresul de la Wilhelmsbad.

Cel de-al zecelea episod s-a axat pe un foarte interesant interviu acordat de  americanul Fritz Springmeier despre programările MK-Ultra şi Monarch, numite „programare pe bază de traumă”, diferitele tipuri de traume fizice şi psihice sunt folosite pentru a genera personalităţi multiple uşor controlabile.

De asemenea, cel de-al unsprezecelea episod s-a concentrat pe o mărturie amplă, ce se poate proba și regăsi pe site-ul oficial al acestei organizații oculte.

La data de 1 Mai 1776, o zi în care socialiștii și toți simpatizanții comuniști sărbătoresc „Ziua Internațională a Muncitorilor”, patru studenți de la Universitatea din Ingolstadt, din Germania, încurajați de profesorul Adam Weishaupt, au format o fraternitate secretă. Inițial, grupul a fost numit „Ordinul Perfecționiștilor”, adică cei care aspirau să atingă perfecțiunea.Acest nume dificil a fost înlocuit ulterior de Ordinul ” Illuminatilor Bavarezi”.

Acești tineri bine educați au fost infuzați cu idealurile utopice ale Epocii Iluminismului și erau bine instruiți în literatura și mitologia clasică greacă și romană.Un amănunt demn de remrcat este acela cu trimitere directă la „părintele” mișcării- excentricul Adam Weishaupt, iezuit ca formație, care a obținut un Doctorat în Drept, la vârsta de douăzeci de ani.

Animați de schimbare, acești tineri au crezut sincer într-o nouă ordine mondială, care să nu fie subordonată tuturor capriciilor unor monarhi omnipotenți și ale unor clerici falși, ce bravau pioșenia și filantropia la rangul de „mare artă”.

Acești erudiți Illuminati au fost primele peroane care au adunat, studiat și internalizat credințele și practicile care pătrunseseră de multă vreme în societățile secrete, purtând cu ele de-a lungul veacurilor, fragmente ale unor cunoștințe străvechi.Deși difereau de ceilalți prin înțelegerea și ritualurile lor, ei au fost de acord cu tema principală a progresului uman propagat de Iluminism, prin „interogări raționale și discurs inteligent.”

Multi exegeți și cercetători ai fenomenului Illuminati au căzut de acord cu privire la faptul că acești tineri au mistificat voit un întreg set de informații cu privire la „istoria adevarată”, respingând totodată învățătura Bisericii.Atitudinea lor lipsită de obiectivitate a dus la emiterea edictelor restrictive, pronunțate de membrii familiilor regale care conduceau Statul.

Teologia Illuminati a ajuns la urechi receptive în momentul ìn care atât bărbații , cât și femeile, care discutau sub restricțiile societății, au dat glas nemulțumirilor lor în cadrul întâlnirilor literare, în cafenele și în unele buletine de știri alternative și, adesea, subversive- o formă primitivă a Internetului din zilele noastre.

Adam Weishaupt a fost catalizatorul perfect pentru promovarea acestor idealuri noi și radicale.Născut din părinți evrei, tânărul a fost trimis să trăiască în casa nașului său, Baronul Johann Adam Freiherr von Ickstatt, profesor de drept la Universitatea din Ingolstadt. Acesta deținea o vastă bibliotecă cu multe cărți intersize publicului de catre autoritatea iezuită.Tânărul Weishaupt a avut acces, de asemenea, și la alte lucrări din biblioteca universității, care aveau același regim strict și restrictiv.În această perioadă petrecută la universitate-unde părea să fie mereu în conflict cu autoritățile iezuite, deranjate de conversia lui la protestantism, Adam Weishaupt, animat de dorința de a schimba lumea, a fost considerat o persoană radicală.Faptul că în anul 1777, el s-a înscris într-o lojă a Francmasoneriei care, spre deosebire de altele, studia cu mai multa însuflețire atât știința cât și misticismul, i-a deranjat și mai mult pe superiorii lui iezuiți.

Weishaupt și adepții lui și-au petrecut acel timp discutând despre misterele antice din cultul grecesc de la Eleusis și din cultul roman a lui Mithras, dar și despre lucrările lui Pitagora, filosoful și matematicianul grec, a cărui operă a influențat foarte mult studiul geometriei.Conform unor relatări, aceste întâlniri includeau și alcool, muzica și chiar consumul de canabis. Într-o anticipare a mișcării hippy din anii 1960, Illuminati au adoptat sloganul Ewige Blumenkraft sau „Eterna putere a florii” („Eternal Flower Power”)

Weishaupt a fost foarte repede dezamăgit de calitatea de membru masonic al lojii Theodore Bunul Sfătuitor din Munchen, care practica un ritual numit Ritualul Strictei Observanțe.Acest rit, o extensie a Ritului Scoțian-format atunci când Templierii au fugit în Scoția (luând cu ei cunoștințele cele mai profunde)- a fost inițiat în anul 1751 de către francmasonul german Baronul Karl Gotthelf von Hund. El a afirmat că ritualul provenea din cunoașterea care le-a fost înmânată Cavalerilor Templieri de niște „stăpâni invizibili”, deși cunoașterea și înțelegerea acesteia a fost demult pierdută.

Weishaupt credea că francmasonii au pierdut, în mare măsură, înțelesurile adevărate ale învățăturilor și ritualurilor lor.Atunci a căutat să-și infuzeze propria cunoaștere și propriile credințe din misterele antice in Masonerie, dar s-a confruntat cu o anumită rezistență. El a simțit, de asemenea , că francmasonii nu erau destul de radicali în eforturile lor de a eleva, de a educa publicul.Eforturile sale au început să se cunoască atunci când Franz Xaver Carl Wolfgang von Zwack, un descendent al nobilimii germane și fost student al lui Weishaupt, a fost recrutat în gruparea Illuminati. Zwack era un funcționar binecunoscut în guvernul bavarez și un om înzestrat pentru recrutarea de noi adepți.Acesta a început „misiunea” iar eficiența sa i-a permis chiar să inoveze unele dintre ritualuri și grade.

În anul 1779,ordinul obținuse controlul asupra lojii masonice din Munchen, iar doctrina sa începea să devină din ce în ce mai răspândită, deși era încă necunoscută publicului.Cu toate acestea, evenimentele s-au derulat cu o viteză uluitoare.În anul 1780, Afra Sausenhofer-sotia lui Weishaupt-moare, astfel încât acesta se poate concentra asupra lucrurilor sale. Tot în acel an,Freiherr Adolph Franz Friederich Ludwig Knigge-un francmason de frunte din cadrul Ordinului Strictei Observanțe și o persoană cu multe legături la curtea Hese-Kassel și Weimar- a fost inițiat inîn  ordinul Illuminati.Knigge, care studiase multă vreme teosofia,magia,alchimia și învățăturile Rozacrucienilor, era bine poziționat în societate și s-a dovedit a fi foarte eficent în recrutarea cu entuziasm de noi membrii pentru ambele grupari.Tot el a fost cel care a consolidat amestecul dintre Iluminism si „principiile” Francmasoneriei.

La inceputul anilor 1780, numărul membrilor Illuminati crescuse la peste 2000 de persoane, mulți dintre ei cu realizări în plan profesional sau cu funcții în guvern, inclusiv câțiva membri ai familiilor regale care „aveau mintea deschisă”.Unul dintre acești membri de spiță nobilă a fost William al IX-lea, administrator regal al regiunii Hesse-Kassel și un francmason de frunte care, prin intermediul consilierului său financiar Mayer Amschel Rothschild , a închiriat ssoldați Hesse pentru Anglia, ca să lupte împotriva coloniștilor din Revolta Americană.Rothschild a folosit banii de la William pentru a-i promova pe cei cinci fii ai săi ca fiind cei mai importanți bancheri centrali ai Europei. De asemenea, și contabilul lui Mayer Rotschild , pe nume Seligmann Geisenheimer a fost membru Illuminati.

Rothschild arhitectul Illuminati

Mayer Amschel Rothschild-  inițial a elaborat planurile de creare a Iluminaților și ia încredințat  lui Adam Weishaupt , care a încheiat oficial această organizare a Iluminaților la data de 1 mai 1776.Scopul a fost acela de a împărți goiimii (toți ne-evreii) prin mijloace politice, economice, sociale și religioase.

Părțile opuse trebuiau să fie înarmate și să li se ofere incidente pentru a se lupta între ele, iar totul se rezuma la distrugerea guvernelor naționale,distrugerea instituțiilor religioase și în cele din urmă la distrugerea reciprocă.

S-au remarcat următoarele metode pentru a controla oamenii :

1) ”Folosiți banii și mită pentru a obține controlul asupra bărbaților aflați deja în locuri înalte, la nivelurile diferite ale tuturor guvernelor și altor domenii de acțiune.”

Odată ce au căzut oameni influenți pentru minciunile, înșelăciunile și ispitele iluminaților, ei urmau să fie ținuți în robie prin aplicarea unor forme politice și de altă natură de șantaj, amenințări cu ruinarea financiară, expunerea publică și chiar moarte pentru ei înșiși dar și a iubiților membri ai familiilor lor.

2) ”Facultățile colegiilor și universităților ar trebui să cultive elevii care posedă o capacitate mentală excepțională aparținând unor familii bine înzestrate, cu o înclinație internațională, și să le recomande pentru o pregătire specială în internaționalism sau, mai degrabă, ideea că doar un guvern mondial poate pune capăt la războaie și conflicte recurente.”

O astfel de instruire urma să fie asigurată prin acordarea de burse celor selectați de către Illuminati.

3) ”Toți oamenii influenți prinși în controlul Iluminaților, plus studenții care au fost special educați și instruiți, urmau să fie folosiți ca agenți și plasați în spatele tuturor guvernelor ca experți și specialiști.”

Acest lucru a fost astfel încât să-i sfătuiască pe directorii executivi să adopte politici care ar servi, pe termen lung, la planurile secrete ale conspirației acestora și să ducă la distrugerea guvernelor și a religiilor pe care au fost aleși sau desemnați să le servească.

4) ”Pentru a obține controlul absolut al presei, la acel moment singurul mijloc de comunicare în masă care a distribuit informații publicului, trebuie lucrat eficient, astfel încât toate știrile și informațiile să poată fi înclinate pentru a face ca masele să creadă că este un guvern mondial singura soluție la numeroasele noastre și variate probleme.”

Cu susținerea provenită din toate finanțările oferite de imperiul bancar Rothschild și cu un număr de Illuminati progresiști, bine educați care lucrau pentru el, visul lui Weishaupt la o lume în care controlul Statului și al Bisericii să nu mai existe părea să se adeverească. Această realizare a apărut în pofida unei vieți personale dezordonate, in care și-a lăsat cumnata însărcinată, iar apoi a încercat să provoace avortul prin utilizarea unor substanțe chimice.

Cu timpul, Weishaupt si Knigge s-au îndepărtat, din pricina constantelor dispute pe marginea filosofiei, a stilului de conducere și…”a eternei lipse de fonduri.”Poate părea eronat, dar acest ultim motiv este de fapt unul mistificat.

Desi Kniggel-a reprezentat bine pe absentul Weishaupt la Congresul de la Wilhelmsbad din anul 1782,congres care a fost numit „probabil cel mai important eveniment a perioadei, în rândul coalițiilor oficiale dintre facțiunile societăților secrete”, conflictul său cu Weishaupt a atins apogeul în 1784, atunci când Knigge a demisionat din ordin.El a considerat că Adam Weishaupt a fost necunoscător față de lucrarea lui și a condus dictatorial. În același an, o altă lovitură a sorții a marcat ordinul, atunci când prințul elector al Bavariei, Karl Theodor, convins de acuzațiile membrilor Illuminati aduse de către membrii Societății lui Iisus (iezuiți),a emis un edict care scotea în afara legii astfel de societăți secrete. Existența Illuminatilor Bavarezi părea să se apropie de final, dar interesele oculte vor activa și juca un rol crucial.

************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : YouTube,11k2 – WordPress.com,Prepare for Change

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată după percheziţii în două judeţe

Nationalul

Publicat

pe

Procurorii DIICOT Călăraşi şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi au făcut 24 de percheziţii domiciliare în oraşele Călăraşi şi Constanţa, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În aceeaşi zi, în Constanţa a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant în urma căreia o persoană a fost depistată în timp ce avea asupra sa cantitatea de 100 grame fragmente vegetale (cannabinoizi sintetici).

Anchetatorii bănuiesc că, începând cu anul 2017, a fost constituit un grup infracţional organizat ai cărui membri au acţionat au cumpărat şi preparat cantităţi mari de substanţe cu conţinut psihoactiv pe care le-au vândut pe piaţa ilicită din oraşele Călăraşi, Constanţa, Slobozia, Feteşti, precum şi în localităţile limitrofe.

S-a constat că membrii grupării s-au aprovizionat cu substanţe cu conţinut psihoactiv de la dealeri din municipiul Constanţa, activitate intermediată de trei persoane.

De asemenea, s-a stabilit că acestea cumpărau, săptămânal, cantitatea de 100 grame de substanţă cu conţinut psihoactiv, pe care o porţionau şi o comercializau în plicuri, contra unor sume cuprinse între 15 lei şi 25 lei.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate 160 de pliculeţe şi 26 doze ce conţineau fragmente vegetale, 6 pungi ce conţineau fragmente vegetale vrac (în total aproximativ 600 grame, din care 190 grame cannabis), zeci de punguţe autoblocante folosite la dozarea şi comercializarea substanţelor, bunuri folosite la cântărirea substanţelor cu conţinut psihoactiv şi a drogurilor, bijuterii din aur şi sumele de 11.500 lei, 750 euro şi 1000 lire sterline.

Marţi, procurorii DIICOT Călăraşi au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a şapte persoane, urmând ca miercuri să fie prezentate Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar pentru două inculpate a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

O femeie a dat naştere fiicei fratelui ei. Motivul: Adopţia e prea complicată şi prea scumpă

Nationalul

Publicat

pe

Chapelle, în vârstă de 30 de ani, s-a hotărât să îşi ajute fratele, în vârstă de 30 de ani, să aibă un copil după ce el şi partenerul acestuia, Michael Smith, şi-au dat seama cât de complicat şi de scump este procesul de adopţie.

Aceasta a luat marea decizie de a deveni mamă surogat pentru a-i oferi fratelui ei „darul vieţii”.

Harper Elizabeth Smith a fost concepută folosind ovulul ei şi sperma lui Michael, partenerul fratelui ei.

Aceasta s-a oferit să facă acest lucru pentru fratele ei vitreg vara trecută.

„N-au fost prea multe obstacole. Discutaserăm despre mama surogat, dar eram îngrijoraţi privind încrederea în altcineva şi era şi foarte scump. Aşa că m-am oferit eu şi am pornit de acolo”, a declarat aceasta.

Se pare că aceştia au discutat zile în şir toate problemele care ar putea apărea, inclusiv eventualitatea în care Chapelle ar fi vrut să o păstreze pe micuţă: „Întotdeauna o voi iubi ca pe fiica mea, dar nu îmi voi asuma rolul de mamă. Doar vreau să fiu mătuşica ei favorită”, a mărturisit Chapelle.

Scott a povestit despre momentul în care a devenit tată: „Am văzut-o trecând prin travaliu şi i-am văzut durerea fizică prin care a trecut iar asta te schimbă”.

Se pare că întreaga lor familie îi sprijină şi îi ajută pe noii părinţi să îşi crească fetiţa, relatează Mirror

Foto: The Mail

Foto: Pixabay

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Motivul incredibil pentru care un tânăr de 25 de ani a chemat Ambulanţa din Botoşani

Nationalul

Publicat

pe

Bărbatul a fost adus cu Ambulanţa de la Dorohoi pentru că îl durea capul şi a fost supus unor investigaţii medicale, scrie botosaneanul.ro.

Acesta a sunat la 112 pentru a semnala durerea de cap, în loc să vină pe picioarele lui la UPU, nefiind vorba de o situaţie gravă.

În 2018, peste 4.000 de botoşăneni au sunat la Urgenţe pentru o simplă durere de cap.

De asemenea, alţi cetăţeni au chemat Ambulanţa pentru dureri abdominale sau de spate, 8.000 la număr.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro