Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Treisprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto ” Nu fii nelegiuit până la sfârşit şi nu fii nici nebun; de ce să mori înainte de timpul tău?Este bine să te ţii de una şi de cealaltă să nu te desfaci, că cine se teme de Dumnezeu scapă din toate.Înţelepciunea dă înţeleptului mai multă putere decât au zece nerozi într-o cetate.” (Ecclesiastul 7  17-19)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al treisprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Originea zilei de 1 Mai- ocultismul „iluminat”

Ziua de 1 Mai e ziua de înfiinţare a sectei Illuminati. La 1 mai 1776, în Bavaria, un doctor în teologie – Adam Weishaupt – a fondat societatea “Vechii Căutători de Lumină din Bavaria”, care va deveni în scurt timp cunoscută sub denumirea de “Ordo Illuminati” (Ordinul Iluminaţilor). Adorarea focului şi a Soarelui, simbolurile organizaţiei Illuminati, sunt însă practici religioase mult mai vechi, de origine celtică si germanică, poate chiar mult mai veche!
1 Mai nu are nimic de-a face cu ziua internaţională a muncii, ci reprezintă de fapt aniversarea înfiinţării sectei francmasonice Illuminati  de către Adam Weishaupt. Această societate Illuminati a fost şi este una malefică şi pe deplin ocultă, stând la baza declanşării unor evenimente tragice din istoria omenirii (ca Primul sau cel de-al Doilea Război Mondial).
Fondatorul sectei Illuminati a ales ziua de 1 mai pentru înfiinţarea acestei organizaţii din următoarele două motive. Primul se referă la adorarea focului ce constituia baza celor mai înalte mistere ale sectei Illuminati. Adam Weishaupt a scris discipolului său devotat, Zwack, faptul că el aduce la lumină vechiul sistem al perşilor: “Alegoria în care Misterele şi Înaltele Grade trebuie înveşmântate o reprezintă adorarea focului şi întreaga filozofie a lui Zoroastru sau a vechilor perşi, care astăzi a rămas doar în India. De aceea, în gradele mai înalte ordinul este denumit “Adorarea focului”.

Cel de-al doilea motiv probat, palpabil în comunicarea dintre membrii fondatori ai organizaţiei Illuminati, se referă tocmai la cuvântul „Illuminati”  care era simbolizat cu un punct în jurul unui cerc, acest simbol reprezentând întotdeauna Soarele (şi egiptenii simbolizau Soarele – Zeul Ra astfel).

Astfel că, nu oricum ci în noaptea de 1 mai 1776, primii Illuminati s-au întâlnit în mare taină într-o pădure din apropierea orașului Ingolstadt. În luminile scăpărătoare ale torțelor au fost prezenți cinci bărbați, după mwnțiunile post-eveniment. Acolo au stabilit regulile care urmau să guverneze ordinul.

Toți viitorii candidați la această admitere au solicitat consimțământul membrilor, o reputație puternică, legături familiale și sociale bine stabilite și lucrul cel mai importat este acela de a-și fi donat toate bogățiile.

La început, apartenența ordinului a avut trei nivele: novici, minervali și minervali iluminați. „Minerval” s-a referit la zeița romană a înțelepciunii, Minerva.Aceasta reflectă scopul ordinului de a răspândi adevărata cunoaștere sau iluminare despre modul în care societatea și statul ar putea fi remodelate.

Manifestarea acestor malefici 

„Ce reprezintă Illuminatii? Care sunt obiectivele lor sociale, politice și religioase? Care sunt obstacolele care împiedică umanitatea să-și îndeplinească potențialul divin și să creeze o comunitate a zeilor?

Au fost întrebări valabile care, din nefericire sunt mereu actuale.Foarte mulți se feresc sau iau în râs toate aceste lucruri, dar, numai dacă luăm „piesele” acestui puzzle vom descoperi cum anume Illuminatii se aflau în fruntea tuturir manevrelor ascunse.Ghidați fiind de primul val al iluminisului, acum cer o a doua iluminare care completează misiunea și salvează cele nouăzeci de procente ale omenirii prinse în trecut, dominate de profeții morți de sute de ani care încă îi controlează… din mormânt.

Nu este deloc oun scenariu fantastic dar nici unul atât de cerut sau dorit.În conxepția lor,nu poate exista o lume liberă, rațională, nici o Societate a Divinului, până când Avraamismul – religia evreilor, creștinilor și musulmanilor – nu este șters. Conceptul absurd al Karmei care domină gândirea religioasă și filosofia religioasă a Orientului trebuie, în mod similar, să fie expediat în uitare.

Cel de-al doilea element care împiedică progresul uman este existența unor elite privilegiate super-bogate.Acești oameni nu sunt doar stăpâni ai acumulării bogăției,ci și experți în controlul gândirii tale. Dacă există un număr mic
de hiper-bogați și un număr enorm de săraci, rezultatul „natural” este ca săracii să-și folosească numărul copleşitor, pentru a lua bogățiile elitei, cu violenţă dacă este necesar, și să şi le distribuie între ei.

Este realmente terifiant, iar pentru a da consistența nexesară înfăotuirii planurilor mârșave, acești co-lucrători cu demonii și adoratori ai lui Lucifer s-au folosit de toate mijloacele. Iar, aceste lucruri se produc deoarece elita ne supune controlului minții,condiționării și spălării creierului. Elita controlează sistemul educațional, mass-media, discursul politic și le folosește pentru a ne modela gândurile, pentru a determina cum și ce să credem. Având în vedere ura americanilor față de comunism, am zice că americanii trebuie să fie cei mai mari experți ai lumii asupra operelor „ilustrului” ateu de mai târziu, veritabilul „apostol al comunismului „Karl Marx.

La urma urmei, am fi ridicoli atunci cand avem aceste sentimente „profunde” de ură, sau despre ceva la care suntem în totalitate ignoranți.Pare hilar , dar se pare totuși că majoritatea celor din SUA nu au citit niciodată un cuvânt despre Marx. Ei urăsc comunismul pentru că elitele lor capitaliste – aceia care ar pierde totul într-un stat comunist – i-au îndoctrinat necontenit. Același lucru este valabil și pentru religiile altora.
„Frații” militează pentru Educație, Cunoaștere, Rațiune, Libertate. Toate pârghiile de control ale elitei – financiare, politice și religioase – sunt foarte bine înțelese.

Iar, din secolul al XXI-lea au demarat cavalcada, mai bine zis momentul „prielnic”ca oamenii obișnuiți să fie mereu supuși, fără a avea personalitate sau gândire critică, mistificarea lor ajungând la acesl stadiu în care ascund,neagă absolut orice, iar nevoia de a se elibera a oamenilor este doar o utopie , din moment ce secretele acestor pârghii și cabale nu permit să se elibereze de controlul Power Elite.

Manifestul Illuminati a fost deja brevetat, iar acesta este ” formula pentru Libertate. ” Cu alte cuvinte nu este timpul pentru o Lume Eliberată, Rațională, în care toată lumea are Oportunităţi Egale în viață.

„Al Doilea Val al Iluminismului a venit.Este timpul să alegeți de ce parte staţi!?”

„De fiecare dată când raţionez, sau ascult pe cineva care raționează despre Filosofie, simt o bucurie extraordinară, chiar și în afara avantajului pe care îl pot trage; în schimb, când trebuie să ascult alte feluri de discursuri, mai ales aledumneavoastră (voi care sunteţi bogați și dedicați afacerilor), eu mă plictisesc și mi-e milă de voi amicii mei, deoarece vă iluzionați că sunteți activi, dar în realitatea nu combinaţi nimic”. (Platon, „Simpozion”, 173 c-d)” Sursa: The Illuminati Series – Book 6

Illuminati este o societate secretă antică ce caută să aducă o Nouă Ordine Mondială bazată pe principiul că oricine poate deveni Dumnezeu. Viziunea radicală Illuminati este o nouă umanitatecare-și eliberează divinitatea lăuntrică – pentru că suntem o rasă divină, nu o populație sclavagistă a unui Zeu Terorist. Primii zece cei mai influenți Mari Maeștri Illuminati sunt: Regele Solomon cel israelit, Pitagora, Heraclitus, Empedocles, Simon Magus,Hypatia, Leibniz, Weishaupt, Goethe și Hegel.

Lista este mult mai ampla. Dar, a cam sosit timpul să terminăm cu falșii profeți, zeii falși și idolii țipători pe care îi numim „celebrități”. Lumea a cam devenit sătulă de bancheri și negustori, de avocați și contabili, de politicieni și consilierii lor speciali, de grupuri de interese și doctori, de agenți și portari, de directori executivi și președinți, de agenți de publicitate și marketing. Sentimentul a devenit aprig deoarece revedem aceleași fețe ale „oamenilor din vârf” și avem parte de toate tacticile și mișmașurile lor neobosite pentru a-și menține averea pe spatele oamenilor. Unii sunt pe deplini sătui de „LiberProstia și Idiocrația” (Freedumb and Dumbocracy) ce îi îndeamnă pe oameni să îi voteze pe bogătași și pe cei care tind la bogăție nemeritata.

Adam Weishaupt, cel mai controversat Mare Maestru Illuminati, este de obicei privit ca un monstru încercând să creeze o sinistră Nouă Ordine Mondială. Weishaupt într-adevăr și-a dorit să distrugă religia convențională și toate guvernele tiranice. El a vrut, firește, să creeze o Nouă Ordine Mondială, una care ar fi „eliberat” umanitatea de stăpânirea Vechii Ordini Mondiale care a stăpânit Pământul din leagănul civilizației și continuă să îl stăpânească și astăzi.

Ceea ce e mai revoltător, este faptul că satanica misiune a lui Weishaupt nu s-a terminat încă.Noua Ordine Mondială nu a fost încă construită. Lumea nu este încă Iluminată. Pentru toți cei dintre voi care își doresc să termine această stăpânire coruptă a elitelor bogate asemenea celor de pe toate Wall Sreet-urile și dinastiile dăunătoare ca Familia Regală a Marii Britanii sau bancherii Rothschild…

De aceea, acest material structurat se dorește a fi nu numai o rememorare, ci chiar un semn de atenționare cu privire la ceea ce se petrece, cu nerușinare în prezent.

Este timpul să dispersăm întunericul. Este timpul pentru a cunoaște cine sunt dușmanii omenirii.Lumea poate fi redusă la două formule extrem de simple.

Ereditatea/Privilegiul – formează viitorul și controlează pe cel nenăscut. Aceasta este în mod covârșitor cea mai populară formulă a lumii noastre. Aceasta este doctrina principală a Vechii Ordini Mondiale (O.W.O.). Practic, toată lumea consideră că părinților ar trebui să li se permită să transmită bogăția copiilor și că statul nu are dreptul să intervină. Nici unul dintre ei nu înțelege că acest singur act face sclavi nenăscuții.

”Meritocrația – ceea ce facem noi, nu ceea ce fac alţii pentru noi, determină viitorul nostru; tuturor celor nenăscuți li se dă o șansă egală. Aceasta este piatra de temelie a Noii Ordini Mondiale Iluministe. Noi nu putem fi niciodată noi înșine, nu putem fi niciodată autentici, nu putem fi niciodată auto-determinați și creatori de sine, niciodată nu vom putea controla destinul nostru până când nu va fi distrusă Ereditatea și Privilegiul.

Toți monarhii, toți nobilii, toate elitele dinastice trebuie să fie eliminate. Nu poate exista Libertate până când Trecutul de Ereditate și Privilegiu nu va fi eradicat odată pentru totdeauna. Robespierre și Saint-Just,
doi dintre cei mai mari eroi ILLUMINATI, au căutat să extermine pe cei care au negat libertatea francezilor. Prea crud? Prea aspru?Aceeași sarcină poate fi realizată printr-o singură Taxă – Impozitul de Moștenire de 100%, mpozitul pe care se bazează soarta umanității și libertatea umană în sine.(…) Într-o lume a Privilegiilor, singurii câștigători sunt cei Privilegiați. Orice persoană fără privilegii care susține Moștenirea se atacă pe sine și își sabotează propriul interes. O astfel de persoană este un Nebun acum și întotdeauna. Lumea noastră este plină de Proști și au fost Privilegiaţii care i-au făcut Proști –pentru că Prostia lor convine celor Privilegiați care pot să-şi facă mendrele cu ei.” Dr. Thomas Stark – „The Truth Series”

EDUCAŢIA
„Sistemul educațional este conceput pentru a produce furaje pentru mașinile capitaliste de cârnați: oameni care ascultă și nu pun întrebări dificile. Elita nu dorește ca nimeni să stea în fața lor și să-i provoace pentru cele mai bune locuri de muncă. Deci, de când intri în sistemul educațional, eşti îndoctrinat în legătură cu îndeplinirea rolului tău în societate: viitor SCLAV. Nu ești niciodată educat să fii tu însuţi. Școlile varsă droizii de muncă cu puțină imaginație sau inteligență. Ele creează conflicte între diferite Tipuri Psihologice, permițându-le şmecherilor dominanți
să se ridice la vârf (la fel cum au crescut și vârfurile elitei).

Sistemul educațional ar trebui să se bazeze pe un set simplu de reguli:
1) Învățați-i pe toți elementele de bază: citirea, scrierea și numărarea.
2) Aflați Talentul şi Potenţialul fiecărui elev. Elevii trebuie să fie direcționaţi către zonele în care pot să înflorească și să fie scoși din zonele în care vor eșua. Faceți ca toți să se simtă bine cu ei înșiși. Construiți-le respectul de sine. tabiliți la ce sunt buni și lăudaţi-i și încurajaţi-i după Merit.
3) Dați-le o educație reală: educație pentru dragul educației, nu pentru nevoile de afaceri ale elitei.
4) Identificați-le Tipul Psihologic. Separații de tipurile psihologice ostile și înconjurații de aceia cu care vor fi prieteni și aliați. Societatea noastră e lipsită, din păcate, de prietenia de bază. Învățați fiecare Tip de Personalitate cum să se descurce cu tipurile opuse, evitând astfel conflictul și creând armonie.
5) Cultivați talentele unice ale tuturor. Tratați-i pe toți ca pe un potențial geniu pentru care cerul este limita.
6) Învățați elevii să gândească și să pună întrebări.
7) Învățați-i cum să evite Spălarea Creierului.
8) Învățați-i să se îndrepte spre Stele.
9) Învățați-i gândirea laterală și critică.
10) Învățați-i „deconstrucția”.
11) Învățați-i să sfideze textele „sacre”.

Școlile de astăzi nu încurajează creativitatea, cunoașterea generală și geniul în devenire. După ce ați părăsit o astfel de școală, sunteți un cetățean „perfect”, adică un Sclav al sistemului de control al Elitei.

Ești un membru cu drepturi depline al Matricei și nu vei dori niciodată să fugi. La fel ca toți ceilalți, te vei îngriji doar dea face cât mai mulţi bani cu minimul efort. Ce fel de viață e asta?Universitățile sunt la fel. Din ce în ce mai mulți oameni se înghesuie acolo, standardele se prăbuşesc și apar foarte puțini oameni cu adevărat educați, adesea cu datorii enorme. Astfel sunt forțați să-și ia orice serviciu pentru a-și plăti datoriile. Din ce în ce mai multe cursuri se bazează pe ceea ce este cerut de „industrie” (adică elita capitalistă). Elevii au fost trădați și înșelați de universități.
Avem nevoie de o revoluție în educație.” Michael Faust – Crapitalism

*****************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : BBC,illuminati.am,Cunoaste lumea

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Comunicat de presă/UNPR

Publicat

pe

18.05.2019

Președintele UNPR Gabriel Oprea a făcut, alături de unii dintre candidații la alegerile europarlamentare, un tur al organizațiilor partidului din regiunea Muntenia în perioada 17-18 mai 2019. Astfel, conducerea Uniunii a participat vineri, 17 mai, la ședințe de lucru cu lideri și membri ai organizațiilor județene ale partidului din Argeș, Prahova și Dâmbovița, iar sâmbătă, cu cei din Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman.

În cadrul întâlnirilor, s-a analizat stadiul reorganizării filialelor teritoriale ale partidului la nivelul structurilor județene și locale și s-a discutat despre activitatea de campanie desfășurată de organizațiile din regiune.

De asemenea, au fost prezentate principalele proiecte ale candidaților pentru Parlamentul European, pornind de la angajamentul acestora de a depune toate eforturile pentru ca identitatea națională a României să fie bine reprezentată în contextul european.

UNPR militează pentru creșterea economică sustenabilă, dezvoltarea socială echitabilă și progresul autentic la nivelul Uniunii Europene. Candidații UNPR vor susține parcursul României pentru aderarea în cel mai scurt timp la zona euro.

Gabriel Oprea a declarat că UNPR va susține, prin măsuri concrete, aderarea urgentă la spațiul Schengen: „România ar trebui să fie astăzi în Schengen! Nu cerșim nimic, cerem să ne fie respectate drepturile câștigate. Este de neacceptat faptul că țara noastră încă așteaptă să facă parte din spațiul de liberă circulație, deși îndeplinește de multă vreme criteriile tehnice necesare. România merită să fie parte a statelor din zona fără frontiere. Românii trebuie să fie tratați ca cetățeni egali, nu ca cetățeni de rangul doi. Și tocmai pentru că îndeplinim toate criteriile, nu ar trebui să fim tratați diferit”.

Liderul Uniunii a subliniat faptul că atitudinea celor care se opun și care tratează astfel România, este strict politică, dar politica statelor nu trebuie aplicată subiectiv, nu trebuie să ducă la nerespectarea regulilor și cu siguranță nu trebuie să afecteze în niciun fel alte țări.

Cred că acest mod de a trata state care și-au făcut temele cu seriozitate, afectează și imaginea Uniunii Europene. Uniunea Europeană nu trebuie să funcționeze cu două viteze și nu trebuie să existe standarde duble pentru niciunul dintre cetățenii săi”, a precizat Gabriel Oprea.

Anghel Iordănescu le-a transmis celor prezenți la întâlniri un mesaj de mobilizare: “UNPR este un partid al tuturor, un proiect născut din dragoste de țară. Am crezut și cred în acest proiect. În politică, la fel ca în sport, dacă nu te implici, dacă nu te organizezi, nu te mobilizezi și nu muncești, nu realizezi nimic. UNPR a avut succes și va mai avea succes. Îi îndemn pe toți colegii din organizațiile partidului să strângă rândurile și să-și facă datoria, în echipă, așa cum facem și noi, candidații la Parlamentul European. Vom reprezenta țara așa cum am reprezentat-o ca sportivi și ne vom bate pentru România și pentru interesele sale”.

Biroul de presă

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Cum te poate ajuta o agentie de marketing Timisoara in promovarea afacerii?

Andreea M

Publicat

pe

Cum te poate ajuta o agentie de marketing Timisoara in promovarea afacerii?

 

Ca urmare a modificarilor metodelor de comert si de marketing, comportamentul si asteptarilor consumatorilor s-au modificat de asemenea. Prin urmare, nu mai este suficient doar sa iti promovezi afacerea prin reclame si bannere, ci ai nevoie de promovare online.

 

Daca vrei sa castigi increderea si atentia unui numar cat mai mare de cititori si potentiali clienti este recomandat sa apelezi la serviciile oferite de o agentie de marketing Timisoara in tot ceea ce inseamna marketing digital. Exista mai multe aspecte in care o astfel de agentie de marketing Timisoara te poate ajuta pentru o promovare online mai eficienta.

 

Cu ajutorul oferit de specialistii care lucreaza pentru o agentie de marketing Timisoara afacerea ta va beneficia de mai multa vizibilitate, de un numar mai mare de accesari a site-ului tau si implicit de cresterea numarului de clienti. Iar toate acestea vor veni ca urmare a folosirii tehnicilor de optimizare SEO pentru materialele de promovare online a afacerii tale.

Termenul de optimizare SEO se refera la redactarea materialelor publicate in mediul online pe baza unor cuvinte cheie relevante, la crearea unui continut unic si informativ, dar si la inserarea de link-uri catre site-ul afacerii tale in cadrul continutului respectiv.

 

Scopul acestor tehnici de optimizare SEO este de a plasa materialele de promovare pentru afacerea ta pe primele pagini in randul motoarelor de cautare de pe Internet si implicit cresterea numarului de clienti.

 

Unul dintre serviciile oferite de o agentie de marketing Timisoara se refera la campanii de advertoariale. Aceste materiale sunt redactate sub forma unor editoriale avand scop de a promova afacerea ta, dar continutul este prezentat sub forma unor informatii utile pentru cititori si produsele sau serviciile vor fi promovate ca si solutii la diferitele nevoi ale clientilor.

 

Prin urmare, gasind utilitate in respectivele materiale de promovare online, cititorii iti vor accesa site-ul plasat pe diversele link-uri si sansele de a deveni clienti cresc considerabil. Toate aceste materiale de marketing digital sunt redactate pe baza tehnicilor de optimizare SEO.

 

Mai mult decat atat, cei care lucreaza pentru o astfel de agentie de marketing Timisoara vor publica materialele de marketing digital pentru afacerea ta pe site-uri cu o foarte buna reputatie si cu un trafic important de vizitatori, crescand astfel sansele afacerii tale de a deveni cunoscuta in mediul online si nu numai.

 

Acum ca ai descoperit care sunt beneficiile de a colabora cu experti in optimizare SEO Timisoara , mentenanta site lunara si marketing digital nu iti ramane decat sa lasi pe seama specialistilor promovarea afacerii tale in mediul online.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Şaptesprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Cine iubeşte banii nu se va sătura de bani, iar cel ce iubeşte bogăţia nu va avea parte de rodul ei. Şi aceasta este deşertăciune! Când se înmulţesc averile, sporesc şi cei ce le mănâncă şi ce folos are stăpânul lor că numai le vede?(Ecclesiastul, Capitolul 5, versetele 9-10)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al şaptesprezecelea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

”Magia” Revoluției

Secolul al XX-lea a văzut Europa – epicentrul a două Războaie Mondiale în succesiune rapidă – căzută în catastrofă. De la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, am trăit într-o epocă ridicolă și falsă în care toate valorile au fost erodate. Suntem scufundați în nihilism. Materialiștii științifici, înalții preoți ai modernității, sunt ateiști nihilişti. Avem o cultură a consumatorilor care adăpostește obiecte și celebrități, idolii din alamă ai crezului capitalismului. Avraamismul s-a împărțit în două. Cei mai mulți avraamiști trăiesc vieți ipocrite de mângâiere și egoism, divorțaţi de valorile spirituale, în timp ce o minoritate a ales fanatismul fundamentalist. Şi „religia” contemporană a rețelelor sociale – cyber fakery din Facebook și Twitter – este lipsită de orice conținut intelectual și spiritual. Nivelată în jos, majoritatea oamenilor nu crede în nimic.
 Lumea nu a fost niciodată mai nihilistă și astfel, este pusă pe marginea unei prăpăstii. Dacă nu apar noi valori, nebunia, haosul și uciderea pe scară largă vor coborî Armaghedonul asupra rasei umane. Cele două războaie mondiale ale secolului trecut nu vor fi fost nimic în comparaţie cu ce ne aşteaptă. Războaie noi vor izbucni, vom avea parte de încălzirea globală, suprapopularea, diviziunea religioasă, lipsa alimentelor, lipsa apei, poluarea, disparitățile masive în bogăție, conflictele de interese economice dintre Occident și Orient, chiar și tineri versus bătrâni, pe măsură ce îmbătrânirea populației consumă din ce în ce mai multe resurse,negându-le astfel tinerilor. Se estimează că populația lumii ar putea fi de cel puțin 9 miliarde până în 2050. Problemele pe care le avem acum vor fi enorm de mari.
Reevaluează toate valorile – înainte de a fi prea târziu. Fereastra de oportunitate este scurtă. Dacă nu construim o lume meritocratică, declanșând geniul și creativitatea ființelor umane pentru a rezolva problemele imense cu care ne confruntăm, vom fi morți și îngropați înainte de sfârșitul acestui secol. RIP umanitate.” The Illuminati Official Site

Am ales intenționat acest fragment consistent din doctrina acestor „binefăcători”, cu scopul de a sublinia interesul și în special viziunea globalizată, obiectivul și viitoarea proiecție a acestei lumi.

Se pot face multe observații perceptive, dar din moment ce, la ora actuală există asemenea organizații pe deplin tenebroase, oculte care acționează cu convingerea, cu scopul declarat de „a salva” omenirea.Mulți așa-ziși ”neutrii” au trecut la faza de a contesta acest lucru iar cei care se opun curentului sau nominalizează ”în mod eronat ” inamici pe Illuminati și Noua Ordine Mondială și așa mai departe sunt priviți ca „nebuni”, desconsiderați, pe nedrept marginalizați.

De fapt, dușmanul acestor ocultiști ar fi „cosmetizarea” unei Vechi Ordini Mondiale – cu alte cuvinte , trecerea în anonimat a unor oameni care au fost la conducere încă de la început. Ei nu au nevoie să schimbe nimic deoarece, din nefericire tocmai lumea post-modernă,  în plin avânt al epocii post-adevărurilor,deja…se dansează pe ritmul lor. Este lucru probat în istorie cum anume s-au petrecut eevenimentele, iar toată pleiada de admiratori, de febrili susținători nu realizează sau nu acceptă ideea conform căreia dinastiile tiranice au jucat pe scena lumii de milenii.
Ultimul lucru pe care îl vor este impunerea cu tot ceea ce înseamnă Noua Ordine Mondială.

De aceea, este corect când se spune că familiile regale, președinții, prim-miniștrii, bancherii, directorii media, oamenii de afaceri de top etc sunt antemergătorii, acei prooroci care vestesc aceasta Nimeni nu poate fi învinuit sau acuzat c-ar greși când, pe baza tuturor probelor, evidențelor îi numește Illuminati.

Numai că, din acest punct ei sunt chiar oamenii care pornesc războiul feroce împotriva inamicului, încercând să-i
stopeze din sugrumarea rasei umane. Trend-ul Illuminati a devenit apropiat tuturor, deoarece se consideră c-ar fi „singura și ultima speranță pentru umanitate.” Propaganda a devenit virală din moment ce „oricine care este împotriva unei Noi Ordini Mondiale este eronat  înghițind minciunile dușmanului –sau este activ în serviciul puterii: Vechea Ordine Mondială.”

Acum, este cazul de a ne aminti cum anume a fost posibil. Cu mii de ani în urmă, cele mai violente evenimente au fost executate de ființe umane care au reprezentat acel insignifiant 1% – elita care a condus prin simplă forță brută. Inițial au avut pretenția de a fi războinici, dar au ajuns să fie cunoscuți apoi ca „regi“, ” împărați”, „cezari” etc

La un moment dat , mai apoi a apărut o nouă elită – elita religioasă. Aceştia erau niște vicleni manipulatori psihologici – înalți preoți, profeți, papi, șamani și guru – care au speriat oamenii cu vorbe despre viața de
apoi, demoni și zei supăraţi, îngeri răzbunători și așa mai departe. Au manipulat atât de bine, de eficient încât elita religioasă a domnit fie în nume propriu, fie mai des ca șefi consilieri ai regilor. Ei erau puterea din spatele tronului.
Elita religioasă a fost și este pe deplin calificată, cu expertiza necesară în compunerea poveștilor. Au fost și sunt genii psihologici care au tot știut ce fel de butoane să apese pentru a transforma oamenii în fanatici și maniaci.

După mai multe multe secole, o nouă elită a apărut … oamenii de afaceri. De la Revoluția Industrială, capitaliștii au condus lumea.În trecut, regii și preoții erau bogați, dar bogăția nu era ceea ce îi definea. În schimb, puterea lor regală sau religioasă era esența lor. De-a lungul timpului, ei au devenit din ce în ce mai dependenți de bancheri și de bogați pentru a-și finanța războaiele, palatele și stilul de viață.

Ca exemplu, treptat, oamenii cu bani ca cei de la General Motors sau Goldman Sachs au preluat de la preoți consilierea regilor şi preşedinţilor. În cele din urmă, banii au devenit mai importanți decât puterea regală și religioasă, iar banii s-au așezat pe tronurile puterii. Mulți dintre ei erau finanțatori tradiționali ai
lumii. Ei au practicat invariabil capitalismul prădător, mai degrabă decât cel productiv, deoarece nu aveau nici o stimă față de națiunile care îi găzduiau și erau foarte fericiţi să vadă că masele suferă (de vreme ce le-au privit ca pe niște antisemiți).

Sistemele politice sunt mult mai ușor de înțeles dacă sunt reduse la elementele fundamentale. Acestea sunt cel mai bine conturate în contextul a ceea ce ele implică pentru șansele tuturor celoralți, care au dreptul la Cursa Vieții în care suntem cu toți angajați.

Voi încheia aici, cu un scurt citat, pe deplin elocvent –„… cultul banilor a fost ridicat la nivel de religie. Poate că este singura religie reală – singura religie reală simțită –care ne este lăsată. Bani sunt ceea ce a fost Dumnezeu.” George Orwell

****************************************************************************************************

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Illuminatiam,tappsgames.com,bl.uk

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro