Despre Illuminati- Episodul al Treisprezecelea

0
376

Motto ” Nu fii nelegiuit până la sfârşit şi nu fii nici nebun; de ce să mori înainte de timpul tău?Este bine să te ţii de una şi de cealaltă să nu te desfaci, că cine se teme de Dumnezeu scapă din toate.Înţelepciunea dă înţeleptului mai multă putere decât au zece nerozi într-o cetate.” (Ecclesiastul 7  17-19)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al treisprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Originea zilei de 1 Mai- ocultismul „iluminat”

Ziua de 1 Mai e ziua de înfiinţare a sectei Illuminati. La 1 mai 1776, în Bavaria, un doctor în teologie – Adam Weishaupt – a fondat societatea “Vechii Căutători de Lumină din Bavaria”, care va deveni în scurt timp cunoscută sub denumirea de “Ordo Illuminati” (Ordinul Iluminaţilor). Adorarea focului şi a Soarelui, simbolurile organizaţiei Illuminati, sunt însă practici religioase mult mai vechi, de origine celtică si germanică, poate chiar mult mai veche!
1 Mai nu are nimic de-a face cu ziua internaţională a muncii, ci reprezintă de fapt aniversarea înfiinţării sectei francmasonice Illuminati  de către Adam Weishaupt. Această societate Illuminati a fost şi este una malefică şi pe deplin ocultă, stând la baza declanşării unor evenimente tragice din istoria omenirii (ca Primul sau cel de-al Doilea Război Mondial).
Fondatorul sectei Illuminati a ales ziua de 1 mai pentru înfiinţarea acestei organizaţii din următoarele două motive. Primul se referă la adorarea focului ce constituia baza celor mai înalte mistere ale sectei Illuminati. Adam Weishaupt a scris discipolului său devotat, Zwack, faptul că el aduce la lumină vechiul sistem al perşilor: “Alegoria în care Misterele şi Înaltele Grade trebuie înveşmântate o reprezintă adorarea focului şi întreaga filozofie a lui Zoroastru sau a vechilor perşi, care astăzi a rămas doar în India. De aceea, în gradele mai înalte ordinul este denumit “Adorarea focului”.

Cel de-al doilea motiv probat, palpabil în comunicarea dintre membrii fondatori ai organizaţiei Illuminati, se referă tocmai la cuvântul „Illuminati”  care era simbolizat cu un punct în jurul unui cerc, acest simbol reprezentând întotdeauna Soarele (şi egiptenii simbolizau Soarele – Zeul Ra astfel).

Astfel că, nu oricum ci în noaptea de 1 mai 1776, primii Illuminati s-au întâlnit în mare taină într-o pădure din apropierea orașului Ingolstadt. În luminile scăpărătoare ale torțelor au fost prezenți cinci bărbați, după mwnțiunile post-eveniment. Acolo au stabilit regulile care urmau să guverneze ordinul.

Toți viitorii candidați la această admitere au solicitat consimțământul membrilor, o reputație puternică, legături familiale și sociale bine stabilite și lucrul cel mai importat este acela de a-și fi donat toate bogățiile.

La început, apartenența ordinului a avut trei nivele: novici, minervali și minervali iluminați. „Minerval” s-a referit la zeița romană a înțelepciunii, Minerva.Aceasta reflectă scopul ordinului de a răspândi adevărata cunoaștere sau iluminare despre modul în care societatea și statul ar putea fi remodelate.

Manifestarea acestor malefici 

„Ce reprezintă Illuminatii? Care sunt obiectivele lor sociale, politice și religioase? Care sunt obstacolele care împiedică umanitatea să-și îndeplinească potențialul divin și să creeze o comunitate a zeilor?

Au fost întrebări valabile care, din nefericire sunt mereu actuale.Foarte mulți se feresc sau iau în râs toate aceste lucruri, dar, numai dacă luăm „piesele” acestui puzzle vom descoperi cum anume Illuminatii se aflau în fruntea tuturir manevrelor ascunse.Ghidați fiind de primul val al iluminisului, acum cer o a doua iluminare care completează misiunea și salvează cele nouăzeci de procente ale omenirii prinse în trecut, dominate de profeții morți de sute de ani care încă îi controlează… din mormânt.

Nu este deloc oun scenariu fantastic dar nici unul atât de cerut sau dorit.În conxepția lor,nu poate exista o lume liberă, rațională, nici o Societate a Divinului, până când Avraamismul – religia evreilor, creștinilor și musulmanilor – nu este șters. Conceptul absurd al Karmei care domină gândirea religioasă și filosofia religioasă a Orientului trebuie, în mod similar, să fie expediat în uitare.

Cel de-al doilea element care împiedică progresul uman este existența unor elite privilegiate super-bogate.Acești oameni nu sunt doar stăpâni ai acumulării bogăției,ci și experți în controlul gândirii tale. Dacă există un număr mic
de hiper-bogați și un număr enorm de săraci, rezultatul „natural” este ca săracii să-și folosească numărul copleşitor, pentru a lua bogățiile elitei, cu violenţă dacă este necesar, și să şi le distribuie între ei.

Este realmente terifiant, iar pentru a da consistența nexesară înfăotuirii planurilor mârșave, acești co-lucrători cu demonii și adoratori ai lui Lucifer s-au folosit de toate mijloacele. Iar, aceste lucruri se produc deoarece elita ne supune controlului minții,condiționării și spălării creierului. Elita controlează sistemul educațional, mass-media, discursul politic și le folosește pentru a ne modela gândurile, pentru a determina cum și ce să credem. Având în vedere ura americanilor față de comunism, am zice că americanii trebuie să fie cei mai mari experți ai lumii asupra operelor „ilustrului” ateu de mai târziu, veritabilul „apostol al comunismului „Karl Marx.

La urma urmei, am fi ridicoli atunci cand avem aceste sentimente „profunde” de ură, sau despre ceva la care suntem în totalitate ignoranți.Pare hilar , dar se pare totuși că majoritatea celor din SUA nu au citit niciodată un cuvânt despre Marx. Ei urăsc comunismul pentru că elitele lor capitaliste – aceia care ar pierde totul într-un stat comunist – i-au îndoctrinat necontenit. Același lucru este valabil și pentru religiile altora.
„Frații” militează pentru Educație, Cunoaștere, Rațiune, Libertate. Toate pârghiile de control ale elitei – financiare, politice și religioase – sunt foarte bine înțelese.

Iar, din secolul al XXI-lea au demarat cavalcada, mai bine zis momentul „prielnic”ca oamenii obișnuiți să fie mereu supuși, fără a avea personalitate sau gândire critică, mistificarea lor ajungând la acesl stadiu în care ascund,neagă absolut orice, iar nevoia de a se elibera a oamenilor este doar o utopie , din moment ce secretele acestor pârghii și cabale nu permit să se elibereze de controlul Power Elite.

Manifestul Illuminati a fost deja brevetat, iar acesta este ” formula pentru Libertate. ” Cu alte cuvinte nu este timpul pentru o Lume Eliberată, Rațională, în care toată lumea are Oportunităţi Egale în viață.

„Al Doilea Val al Iluminismului a venit.Este timpul să alegeți de ce parte staţi!?”

„De fiecare dată când raţionez, sau ascult pe cineva care raționează despre Filosofie, simt o bucurie extraordinară, chiar și în afara avantajului pe care îl pot trage; în schimb, când trebuie să ascult alte feluri de discursuri, mai ales aledumneavoastră (voi care sunteţi bogați și dedicați afacerilor), eu mă plictisesc și mi-e milă de voi amicii mei, deoarece vă iluzionați că sunteți activi, dar în realitatea nu combinaţi nimic”. (Platon, „Simpozion”, 173 c-d)” Sursa: The Illuminati Series – Book 6

Illuminati este o societate secretă antică ce caută să aducă o Nouă Ordine Mondială bazată pe principiul că oricine poate deveni Dumnezeu. Viziunea radicală Illuminati este o nouă umanitatecare-și eliberează divinitatea lăuntrică – pentru că suntem o rasă divină, nu o populație sclavagistă a unui Zeu Terorist. Primii zece cei mai influenți Mari Maeștri Illuminati sunt: Regele Solomon cel israelit, Pitagora, Heraclitus, Empedocles, Simon Magus,Hypatia, Leibniz, Weishaupt, Goethe și Hegel.

Lista este mult mai ampla. Dar, a cam sosit timpul să terminăm cu falșii profeți, zeii falși și idolii țipători pe care îi numim „celebrități”. Lumea a cam devenit sătulă de bancheri și negustori, de avocați și contabili, de politicieni și consilierii lor speciali, de grupuri de interese și doctori, de agenți și portari, de directori executivi și președinți, de agenți de publicitate și marketing. Sentimentul a devenit aprig deoarece revedem aceleași fețe ale „oamenilor din vârf” și avem parte de toate tacticile și mișmașurile lor neobosite pentru a-și menține averea pe spatele oamenilor. Unii sunt pe deplini sătui de „LiberProstia și Idiocrația” (Freedumb and Dumbocracy) ce îi îndeamnă pe oameni să îi voteze pe bogătași și pe cei care tind la bogăție nemeritata.

Adam Weishaupt, cel mai controversat Mare Maestru Illuminati, este de obicei privit ca un monstru încercând să creeze o sinistră Nouă Ordine Mondială. Weishaupt într-adevăr și-a dorit să distrugă religia convențională și toate guvernele tiranice. El a vrut, firește, să creeze o Nouă Ordine Mondială, una care ar fi „eliberat” umanitatea de stăpânirea Vechii Ordini Mondiale care a stăpânit Pământul din leagănul civilizației și continuă să îl stăpânească și astăzi.

Ceea ce e mai revoltător, este faptul că satanica misiune a lui Weishaupt nu s-a terminat încă.Noua Ordine Mondială nu a fost încă construită. Lumea nu este încă Iluminată. Pentru toți cei dintre voi care își doresc să termine această stăpânire coruptă a elitelor bogate asemenea celor de pe toate Wall Sreet-urile și dinastiile dăunătoare ca Familia Regală a Marii Britanii sau bancherii Rothschild…

De aceea, acest material structurat se dorește a fi nu numai o rememorare, ci chiar un semn de atenționare cu privire la ceea ce se petrece, cu nerușinare în prezent.

Este timpul să dispersăm întunericul. Este timpul pentru a cunoaște cine sunt dușmanii omenirii.Lumea poate fi redusă la două formule extrem de simple.

Ereditatea/Privilegiul – formează viitorul și controlează pe cel nenăscut. Aceasta este în mod covârșitor cea mai populară formulă a lumii noastre. Aceasta este doctrina principală a Vechii Ordini Mondiale (O.W.O.). Practic, toată lumea consideră că părinților ar trebui să li se permită să transmită bogăția copiilor și că statul nu are dreptul să intervină. Nici unul dintre ei nu înțelege că acest singur act face sclavi nenăscuții.

”Meritocrația – ceea ce facem noi, nu ceea ce fac alţii pentru noi, determină viitorul nostru; tuturor celor nenăscuți li se dă o șansă egală. Aceasta este piatra de temelie a Noii Ordini Mondiale Iluministe. Noi nu putem fi niciodată noi înșine, nu putem fi niciodată autentici, nu putem fi niciodată auto-determinați și creatori de sine, niciodată nu vom putea controla destinul nostru până când nu va fi distrusă Ereditatea și Privilegiul.

Toți monarhii, toți nobilii, toate elitele dinastice trebuie să fie eliminate. Nu poate exista Libertate până când Trecutul de Ereditate și Privilegiu nu va fi eradicat odată pentru totdeauna. Robespierre și Saint-Just,
doi dintre cei mai mari eroi ILLUMINATI, au căutat să extermine pe cei care au negat libertatea francezilor. Prea crud? Prea aspru?Aceeași sarcină poate fi realizată printr-o singură Taxă – Impozitul de Moștenire de 100%, mpozitul pe care se bazează soarta umanității și libertatea umană în sine.(…) Într-o lume a Privilegiilor, singurii câștigători sunt cei Privilegiați. Orice persoană fără privilegii care susține Moștenirea se atacă pe sine și își sabotează propriul interes. O astfel de persoană este un Nebun acum și întotdeauna. Lumea noastră este plină de Proști și au fost Privilegiaţii care i-au făcut Proști –pentru că Prostia lor convine celor Privilegiați care pot să-şi facă mendrele cu ei.” Dr. Thomas Stark – „The Truth Series”

EDUCAŢIA
„Sistemul educațional este conceput pentru a produce furaje pentru mașinile capitaliste de cârnați: oameni care ascultă și nu pun întrebări dificile. Elita nu dorește ca nimeni să stea în fața lor și să-i provoace pentru cele mai bune locuri de muncă. Deci, de când intri în sistemul educațional, eşti îndoctrinat în legătură cu îndeplinirea rolului tău în societate: viitor SCLAV. Nu ești niciodată educat să fii tu însuţi. Școlile varsă droizii de muncă cu puțină imaginație sau inteligență. Ele creează conflicte între diferite Tipuri Psihologice, permițându-le şmecherilor dominanți
să se ridice la vârf (la fel cum au crescut și vârfurile elitei).

Sistemul educațional ar trebui să se bazeze pe un set simplu de reguli:
1) Învățați-i pe toți elementele de bază: citirea, scrierea și numărarea.
2) Aflați Talentul şi Potenţialul fiecărui elev. Elevii trebuie să fie direcționaţi către zonele în care pot să înflorească și să fie scoși din zonele în care vor eșua. Faceți ca toți să se simtă bine cu ei înșiși. Construiți-le respectul de sine. tabiliți la ce sunt buni și lăudaţi-i și încurajaţi-i după Merit.
3) Dați-le o educație reală: educație pentru dragul educației, nu pentru nevoile de afaceri ale elitei.
4) Identificați-le Tipul Psihologic. Separații de tipurile psihologice ostile și înconjurații de aceia cu care vor fi prieteni și aliați. Societatea noastră e lipsită, din păcate, de prietenia de bază. Învățați fiecare Tip de Personalitate cum să se descurce cu tipurile opuse, evitând astfel conflictul și creând armonie.
5) Cultivați talentele unice ale tuturor. Tratați-i pe toți ca pe un potențial geniu pentru care cerul este limita.
6) Învățați elevii să gândească și să pună întrebări.
7) Învățați-i cum să evite Spălarea Creierului.
8) Învățați-i să se îndrepte spre Stele.
9) Învățați-i gândirea laterală și critică.
10) Învățați-i „deconstrucția”.
11) Învățați-i să sfideze textele „sacre”.

Școlile de astăzi nu încurajează creativitatea, cunoașterea generală și geniul în devenire. După ce ați părăsit o astfel de școală, sunteți un cetățean „perfect”, adică un Sclav al sistemului de control al Elitei.

Ești un membru cu drepturi depline al Matricei și nu vei dori niciodată să fugi. La fel ca toți ceilalți, te vei îngriji doar dea face cât mai mulţi bani cu minimul efort. Ce fel de viață e asta?Universitățile sunt la fel. Din ce în ce mai mulți oameni se înghesuie acolo, standardele se prăbuşesc și apar foarte puțini oameni cu adevărat educați, adesea cu datorii enorme. Astfel sunt forțați să-și ia orice serviciu pentru a-și plăti datoriile. Din ce în ce mai multe cursuri se bazează pe ceea ce este cerut de „industrie” (adică elita capitalistă). Elevii au fost trădați și înșelați de universități.
Avem nevoie de o revoluție în educație.” Michael Faust – Crapitalism

*****************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : BBC,illuminati.am,Cunoaste lumea

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here