Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Actualitate

Despre Illuminati -Episodul al Cincisprezecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto „Înţeleptul are ochii în cap, iar nebunul merge întru întuneric. Dar am cunoscut şi eu că aceeaşi soartă vor avea toţi.Deci am zis în inima mea: „Aceeaşi soartă ca şi cel nebun avea-voi şi eu; atunci la ce îmi foloseşte înţelepciunea?” Şi am zis în mintea mea că şi aceasta este deşertăciune.” (Ecclesiastul,Capitolul 2,versetele 14-15)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al patrusprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

„Candidatul a coborât șocăind de-a lungul pasajului lung și întunecat.Era ziua inițierii sale și broboanele de sudoare i se adunau pe frunte atât de teamă,cât și de curiozitate.Anxietatea lui creștea,pe măsură ce străbatea masivul castel medieval, cu cele patru turnulețe caracteristice și șanțul care-l înconhura de jur-împrejur.

La un moment dat, pe când pătrundea într-o sală imensă,acoperită cu pânză neagră,a observat că toate candelabrele bogat ornamentate erau stinse.În lumina slabă a lămpilor așezate de-a lungul zidurilor,a putut doar să zărească ceea ce păreau a fi niște cadavre învelite în giulgiu.Dar acestea s-au mișcat.În tăcere.Emanând un miros insuportabil în jur.

În mijlocul sălii întunecate se afla un altar straniu,construit din schelete umane.Candidatul s-a făcut mic atunci când două corpuri înfășurate în giulgiu s-au apropiat de el și i-au legat o panglică roz,mânjită cu sânge pe frunte.Un crucifix și o amuletă i-ai fost apoi atârnate în jurul gâtului.Hainele i-au fost îndepărtate și mai multe cruci i-au fost vopsite cu sânge pe trupul gol.Iar când organele genitale i-au fost legate cu o sfoară,s-a chircit și nu a mai îndrăznit să se miște.

Cinci alte siluete înfășurate în giulgiu și pătate cu sânge s-au apropiat de el, murmurând incoerent.Acestea s-au aruncat cu fața la pământ, ca pentru rugăciune.O lumină a apărut brusc,atunci când un rug funerar a fost aprins.El a privit cu ochii mari cum veșmintele sale erau aruncate în foc.Pe măsură ce focul rugului se înălța tot mai sus, o formă uriașă părea să se ridice din flăcări.Vocea răsunătoare a unui inițiator preoțesc s-a făcut auzită.Înceată, dar distinctă.Și cu o mare autoritate.Inițiarul nu și-a putut da seama care era sursa vocii,dar s-a trezit repetând cuvintele legământului:

În numele celui răstignit, jur să rup toate legăturile care mă unesc cu mama,frații, surorile,soția,rudele,prietenii,amanta,regii,superiorii,binefăcătorii mei sau cu orice alt om căruia i-am promis credință, ajutor sau ascultare.

Eu sunt cel care numește locul în care m-am născut.De acum înainte voi trăi într-o altă dimensiune,pe care nu o voi atinge până când nu voi renunța la globul nefast care a fost blestemat de ceruri.

De acum înainte, îi voi dezvălui noului meu conducător tot ceea ce am auzit sau am aflat;și voi cerceta și voi observa lucruri care altfel ni-ar fi putut scăpa.

Onorez aqua tofana (o otravă concepută de Giulia Tofana,care a fost executată la Roma în anul 1659,pentru uciderea soților femeilor abuzate),acesta este un mijloc rapid și esențial de a-i elimina de pe pământ,prin moarte sau îngrozindu-i de moarte,pe cei care se opun adevărului și pe cei care încearcă să ia adevărul din mâinile noastre.

Voi evita Spania,Napoli și toate celelalte ținuturi blestemate,și voi evita tentația de a trăda ceea ce am auzit acum.

Fulgerul nu va lovi atât de repede ca pumnalul,care mă va ajunge,oriunde aș fi,de va fi să-mi trădez inițierea.

Imediat după aceea,un candelabru cu șapte brațe,purtând șapte lumânări negre, a fost pus în fața candidatului,dimpreună cu un vas care conținea sânge de om.Candidatul s-a spălat cu acel sânge și chiar a băut o parte din el.Sfoara din jurul organelor sale genitale a fost îndepărtată și el a fost așezat într-o cadă pentru a fi supus unei abluțiuni complete;după care i-a fost servită o masă alcătuită doar din rădăcinoase.”

Aceasta este descrierea unei ibițieru în Ordinul Illuminati, de la castelul d’Ermenonville,de lângă Paris,într-o carte din anul 1789,intitulată Essay sur la Secte des Illuminés, scrusă de Jean-Pierre-Louis de Luchet.

Viziunea și grotescul acestor ritualuri se apropie, măcar la nivel vizual cu anunite scene ale controversatului filn al regizorului Stanley Kubrick-„Eyes Wide Shut”.Deosebit de intetesant este amănuntul conform căruia acesta a fost ultimul film al lui Kubrick, el trecând din această lune în anul 1999,înainte de premiera filmului.Acesta a fost turnat în Mentmore Towers, o clădire construită în afara Londrei între anii 1852 și 1854, dtept reședință de vară pentru omul de afaceri englez,Baronul Mayer de Rotschild.

Mulți sunt de părere că imaginile ritualurilor senzuale sunt reflexii ale evenimentelor reale din cadrul Ordinului Illuminati  din zilele noastre.Dacă inițierea terifiantă descrisă mai sus pare învechită sau ciudată,se pot lua în considerare puținele detalii care au fost făcute publice cu privire la Ordinul 322 al societății secrete Skull and Bones,din campusul Universității Yale,care a ibstituit unbgrup select de membrii a aproximativ douăzeci și cinci de familii, numit ulterior „Stabilimentul Estic Liberal.”

Acesta include numele unor familii cunoscute precum Rockefeller,Harruman,Payne,Davison,Whitney,Lord,Phelps,Wadsworth,Allen,Bundy,Adams și Busch.

****************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : illuminati.am,Cunoaste lumea

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

 

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Reţea de traficanţi de droguri, destructurată după percheziţii în două judeţe

Nationalul

Publicat

pe

Procurorii DIICOT Călăraşi şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi au făcut 24 de percheziţii domiciliare în oraşele Călăraşi şi Constanţa, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În aceeaşi zi, în Constanţa a fost organizată o acţiune de prindere în flagrant în urma căreia o persoană a fost depistată în timp ce avea asupra sa cantitatea de 100 grame fragmente vegetale (cannabinoizi sintetici).

Anchetatorii bănuiesc că, începând cu anul 2017, a fost constituit un grup infracţional organizat ai cărui membri au acţionat au cumpărat şi preparat cantităţi mari de substanţe cu conţinut psihoactiv pe care le-au vândut pe piaţa ilicită din oraşele Călăraşi, Constanţa, Slobozia, Feteşti, precum şi în localităţile limitrofe.

S-a constat că membrii grupării s-au aprovizionat cu substanţe cu conţinut psihoactiv de la dealeri din municipiul Constanţa, activitate intermediată de trei persoane.

De asemenea, s-a stabilit că acestea cumpărau, săptămânal, cantitatea de 100 grame de substanţă cu conţinut psihoactiv, pe care o porţionau şi o comercializau în plicuri, contra unor sume cuprinse între 15 lei şi 25 lei.

Cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ridicate 160 de pliculeţe şi 26 doze ce conţineau fragmente vegetale, 6 pungi ce conţineau fragmente vegetale vrac (în total aproximativ 600 grame, din care 190 grame cannabis), zeci de punguţe autoblocante folosite la dozarea şi comercializarea substanţelor, bunuri folosite la cântărirea substanţelor cu conţinut psihoactiv şi a drogurilor, bijuterii din aur şi sumele de 11.500 lei, 750 euro şi 1000 lire sterline.

Marţi, procurorii DIICOT Călăraşi au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a şapte persoane, urmând ca miercuri să fie prezentate Tribunalului Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar pentru două inculpate a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

O femeie a dat naştere fiicei fratelui ei. Motivul: Adopţia e prea complicată şi prea scumpă

Nationalul

Publicat

pe

Chapelle, în vârstă de 30 de ani, s-a hotărât să îşi ajute fratele, în vârstă de 30 de ani, să aibă un copil după ce el şi partenerul acestuia, Michael Smith, şi-au dat seama cât de complicat şi de scump este procesul de adopţie.

Aceasta a luat marea decizie de a deveni mamă surogat pentru a-i oferi fratelui ei „darul vieţii”.

Harper Elizabeth Smith a fost concepută folosind ovulul ei şi sperma lui Michael, partenerul fratelui ei.

Aceasta s-a oferit să facă acest lucru pentru fratele ei vitreg vara trecută.

„N-au fost prea multe obstacole. Discutaserăm despre mama surogat, dar eram îngrijoraţi privind încrederea în altcineva şi era şi foarte scump. Aşa că m-am oferit eu şi am pornit de acolo”, a declarat aceasta.

Se pare că aceştia au discutat zile în şir toate problemele care ar putea apărea, inclusiv eventualitatea în care Chapelle ar fi vrut să o păstreze pe micuţă: „Întotdeauna o voi iubi ca pe fiica mea, dar nu îmi voi asuma rolul de mamă. Doar vreau să fiu mătuşica ei favorită”, a mărturisit Chapelle.

Scott a povestit despre momentul în care a devenit tată: „Am văzut-o trecând prin travaliu şi i-am văzut durerea fizică prin care a trecut iar asta te schimbă”.

Se pare că întreaga lor familie îi sprijină şi îi ajută pe noii părinţi să îşi crească fetiţa, relatează Mirror

Foto: The Mail

Foto: Pixabay

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Motivul incredibil pentru care un tânăr de 25 de ani a chemat Ambulanţa din Botoşani

Nationalul

Publicat

pe

Bărbatul a fost adus cu Ambulanţa de la Dorohoi pentru că îl durea capul şi a fost supus unor investigaţii medicale, scrie botosaneanul.ro.

Acesta a sunat la 112 pentru a semnala durerea de cap, în loc să vină pe picioarele lui la UPU, nefiind vorba de o situaţie gravă.

În 2018, peste 4.000 de botoşăneni au sunat la Urgenţe pentru o simplă durere de cap.

De asemenea, alţi cetăţeni au chemat Ambulanţa pentru dureri abdominale sau de spate, 8.000 la număr.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro