Despre Illuminati -Episodul al Cincisprezecelea

0
401

Motto „Înţeleptul are ochii în cap, iar nebunul merge întru întuneric. Dar am cunoscut şi eu că aceeaşi soartă vor avea toţi.Deci am zis în inima mea: „Aceeaşi soartă ca şi cel nebun avea-voi şi eu; atunci la ce îmi foloseşte înţelepciunea?” Şi am zis în mintea mea că şi aceasta este deşertăciune.” (Ecclesiastul,Capitolul 2,versetele 14-15)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al patrusprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

„Candidatul a coborât șocăind de-a lungul pasajului lung și întunecat.Era ziua inițierii sale și broboanele de sudoare i se adunau pe frunte atât de teamă,cât și de curiozitate.Anxietatea lui creștea,pe măsură ce străbatea masivul castel medieval, cu cele patru turnulețe caracteristice și șanțul care-l înconhura de jur-împrejur.

La un moment dat, pe când pătrundea într-o sală imensă,acoperită cu pânză neagră,a observat că toate candelabrele bogat ornamentate erau stinse.În lumina slabă a lămpilor așezate de-a lungul zidurilor,a putut doar să zărească ceea ce păreau a fi niște cadavre învelite în giulgiu.Dar acestea s-au mișcat.În tăcere.Emanând un miros insuportabil în jur.

În mijlocul sălii întunecate se afla un altar straniu,construit din schelete umane.Candidatul s-a făcut mic atunci când două corpuri înfășurate în giulgiu s-au apropiat de el și i-au legat o panglică roz,mânjită cu sânge pe frunte.Un crucifix și o amuletă i-ai fost apoi atârnate în jurul gâtului.Hainele i-au fost îndepărtate și mai multe cruci i-au fost vopsite cu sânge pe trupul gol.Iar când organele genitale i-au fost legate cu o sfoară,s-a chircit și nu a mai îndrăznit să se miște.

Cinci alte siluete înfășurate în giulgiu și pătate cu sânge s-au apropiat de el, murmurând incoerent.Acestea s-au aruncat cu fața la pământ, ca pentru rugăciune.O lumină a apărut brusc,atunci când un rug funerar a fost aprins.El a privit cu ochii mari cum veșmintele sale erau aruncate în foc.Pe măsură ce focul rugului se înălța tot mai sus, o formă uriașă părea să se ridice din flăcări.Vocea răsunătoare a unui inițiator preoțesc s-a făcut auzită.Înceată, dar distinctă.Și cu o mare autoritate.Inițiarul nu și-a putut da seama care era sursa vocii,dar s-a trezit repetând cuvintele legământului:

În numele celui răstignit, jur să rup toate legăturile care mă unesc cu mama,frații, surorile,soția,rudele,prietenii,amanta,regii,superiorii,binefăcătorii mei sau cu orice alt om căruia i-am promis credință, ajutor sau ascultare.

Eu sunt cel care numește locul în care m-am născut.De acum înainte voi trăi într-o altă dimensiune,pe care nu o voi atinge până când nu voi renunța la globul nefast care a fost blestemat de ceruri.

De acum înainte, îi voi dezvălui noului meu conducător tot ceea ce am auzit sau am aflat;și voi cerceta și voi observa lucruri care altfel ni-ar fi putut scăpa.

Onorez aqua tofana (o otravă concepută de Giulia Tofana,care a fost executată la Roma în anul 1659,pentru uciderea soților femeilor abuzate),acesta este un mijloc rapid și esențial de a-i elimina de pe pământ,prin moarte sau îngrozindu-i de moarte,pe cei care se opun adevărului și pe cei care încearcă să ia adevărul din mâinile noastre.

Voi evita Spania,Napoli și toate celelalte ținuturi blestemate,și voi evita tentația de a trăda ceea ce am auzit acum.

Fulgerul nu va lovi atât de repede ca pumnalul,care mă va ajunge,oriunde aș fi,de va fi să-mi trădez inițierea.

Imediat după aceea,un candelabru cu șapte brațe,purtând șapte lumânări negre, a fost pus în fața candidatului,dimpreună cu un vas care conținea sânge de om.Candidatul s-a spălat cu acel sânge și chiar a băut o parte din el.Sfoara din jurul organelor sale genitale a fost îndepărtată și el a fost așezat într-o cadă pentru a fi supus unei abluțiuni complete;după care i-a fost servită o masă alcătuită doar din rădăcinoase.”

Aceasta este descrierea unei ibițieru în Ordinul Illuminati, de la castelul d’Ermenonville,de lângă Paris,într-o carte din anul 1789,intitulată Essay sur la Secte des Illuminés, scrusă de Jean-Pierre-Louis de Luchet.

Viziunea și grotescul acestor ritualuri se apropie, măcar la nivel vizual cu anunite scene ale controversatului filn al regizorului Stanley Kubrick-„Eyes Wide Shut”.Deosebit de intetesant este amănuntul conform căruia acesta a fost ultimul film al lui Kubrick, el trecând din această lune în anul 1999,înainte de premiera filmului.Acesta a fost turnat în Mentmore Towers, o clădire construită în afara Londrei între anii 1852 și 1854, dtept reședință de vară pentru omul de afaceri englez,Baronul Mayer de Rotschild.

Mulți sunt de părere că imaginile ritualurilor senzuale sunt reflexii ale evenimentelor reale din cadrul Ordinului Illuminati  din zilele noastre.Dacă inițierea terifiantă descrisă mai sus pare învechită sau ciudată,se pot lua în considerare puținele detalii care au fost făcute publice cu privire la Ordinul 322 al societății secrete Skull and Bones,din campusul Universității Yale,care a ibstituit unbgrup select de membrii a aproximativ douăzeci și cinci de familii, numit ulterior „Stabilimentul Estic Liberal.”

Acesta include numele unor familii cunoscute precum Rockefeller,Harruman,Payne,Davison,Whitney,Lord,Phelps,Wadsworth,Allen,Bundy,Adams și Busch.

****************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : illuminati.am,Cunoaste lumea

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here