Despre Illuminati- Episodul al Şaisprezecelea

0
315

Motto  „Dar am mai văzut sub soare că în locul dreptăţii este fărădelegea şi în locul celui cucernic, cel nelegiuit.Şi am gândit în inima mea: „Dumnezeu va judeca pe cel drept ca şi pe cel nelegiuit”, căci este vreme pentru orice punere la cale şi pentru orice faptă…Și am zis iar în inima mea despre fiii oamenilor: „Dumnezeu a orânduit să-i încerce, ca ei să-şi dea seama că nu sunt decât dobitoace”. (Ecclesiastul, Capitolul 3, versetele 16-18)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al patrusprezecelea episod al serialului recent lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Acest episod se va concentra pe un aspect deosebit de important, pe care majoritatea l-a trecut sub o tăcere suspectă. Revoluția franceză a fost realizată de către un grup secret care a instaurat dezordinea și a răsturnat valorile.

„Toți pentru unul, unul pentru toți” sau „celebrul” slogan „Liberté,Egalité,Fraternité” au fost folosite și speculate la maxim de către membrii lojilor masonice.

În profunzime, „Secretul Libertății” ar consta în „educarea oamenilor,” în timp ce ”secretul tiraniei” este favorizarea a tot ceea ce ţine de vastul domeniu al Ignoranţei.” „Celebrul” dar infamul Maximilien Robespierre a lansat această „vorbă de duh”, iar prin ea a proorocit tocmai direcţia acestei Oculte, care și-a fixat obiective, termene reale.

Firul istoriei adevărate îi consemnează pe membrii „discreți”, iar întreaga activitate stă mărturie tuturor.Odată stabiliţi în Bavaria, liderii Illuminati au început să-şi pună în aplicare planul “genial” de răsturnare a guvernelor monarhiste europene şi de conducere a întregii lumi. Aşa că, planificarea din timp a vizat Franţa. În acea perioadă, mai precis în 1789, monarhia din Franţa conducea destinele acestui popor, iar această națiune era cea mai bogată şi mai populară de pe continentul Europei.

Cunoscând aceste aspecte,aici “marele experiement democratic” a început. Sloganul bătăliei amintit era un pretext, deoarece setea sau cauza celor care au crezut orbește în “libertate, egalitate şi fraternitate” a constituit scânteia, în timp ce ideologia sau vehiculul era reprezentat de curentul socialist.

Revoluţia nu a fost organizată într-o ţară săracă ci, dimpotrivă, într-o naţiune cu adevărat înfloritoare.Exporturile din Franţa se multiplicaseră de zece ori în cursul acelui secol iar agricultura făcuse importante progrese. Reţeaua de drumuri pietruite a Franţei, cu o lungime de peste 40.000 de km a atras admiraţia şi uimirea întregii lumi civilizate.

Acest lucru a fost consemnat de către Rene Sedillot în lucrarea intitulată ”Le cout de la Revolution francaise”-Costul Revoluției Franceze.

Forțele întunecate ale Illuminati au instigat la revoltele din mediul rural francez. Deficitul datoriei interne a consumat jumătate din bugetul francez. Toți acești bani au ajuns pe mâna unor cămătari profitori. Toți acești factori au fost folosiți la maximum. Se poate vorbi și scrie în neștire, dar timpul loviturii sosise, pentru conspiratorii care au unit cluburile iacobine.

La începutul revoluției, existau 282 de loji masonice în Franța dintre care 266 erau controlate de Illuminati, potrivit scriitoarei Nesta Webster ce a publicat în 1921 la Londra cartea ”World Revolution”.În opinia sa excelent susținută, acestea au fost grupuările care au organizat toate revoltele și necazurile.

Din punct de vedere cronologic, la data de 13 iulie 1789, la orele 11, conspiratorii s-au adunat la biserica Prix Saint-Antoine, unde au înființat un comitet revoluționar și au discutat cu privire la modul de organizare a miliției revoluționare. Dufour, din partea Grand Orient, a prezidat reuniunea. Chiar și căderea Bastiliei a fost planificată de acești francmasoni, potrivit mărturiei lui Gustave Bord ce se regăsește  înnlucrarea scriitorului rus V. Ivanov, ”The Secrets of Freemasonry” din anul 1992.

Revoluţia franceză a fost sursa conceptelor comuniste, anarhiste şi socialiste.Mai mult decât atât, tocmai aceste concepte ,atunci când au fost duse până la capăt, au necesitat instalarea unui “sistem de drenaj” a torentelor de sânge care au curs din ghilotinele franceze. Aceleaşi “ potriviri” au fost aplicate şi în secolul al XX-lea, având ca efect omorârea a peste o suta de milioane de oameni nevinovaţi.

Poate prea puțin sau deloc nu au fost cercetate împrejurările și toate ideologiile Revoluției masonice franceze.Treptat, odată cu trecerea timpului s-a ajuns chiar la o depersonalizare și la o falsă invocare a multiplelor argumente că nu a existat nicio „revoltă populară”, cu toate că se pare că alte interese asxunse au necesitat acest „sistem operațional.”

În prezent , ceea ce se cunoaște a generat întotdeauna un val de antipatie adresat societăților oculte reprezentate fie de o organizație sau de un grup care a sponsorizat flăcările nemulțumirii și a încurajat violența, haosul și chiar uciderea în masă. 

Înainte de a discuta acest fenomen în contextul evenimentelor tragice din „iluminatul” Hexagon, se cuvine să citez dintr-o carte scrisă de John Robison, care a fost populară încă din anul 1797. Intitulată „Dovada conspirației împotriva tuturor religiilor și guvernelor Europei”, cartea a devenit un bestseller nu numai datorită conținutului său controversat, ci și datorită faptului că Robison a fost un om de știință foarte respectat, cu numeroase articole științifice (de exemplu, în cea de-a treia ediție a Enciclopediei Britanice).

Domnia sa a fost, de asemenea, un profesor de filosofie naturală la Universitatea Edinburgh pe parcursul a douăzeci de ani. În carte, Robison a susținut teoria că există o vastă conspirație, creată de o celulă masonică ascunsă cunoscută sub numele de Illuminati, care submina toate instituțiile lumii civilizate și le-a incorporat în planul lor secret, cu dezideratul de a avea control total.Regimul tiranic asupra „masei de manevră” a prilejuit izbucnirea și întreținerea acestei sângeroase revoluții, totul fiind sub controlul unui grup necunoscut al unor superiori. Reputatul istoric englez a susținut că Iluminatii erau direct responsabili „pentru mobilizarea țăranilor ignoranți ai Franței în timpul Revoluției Franceze. „El a nominalizat pe unii dintre primii lideri ai revoluției, cum ar fi Robespierre, Marat și Voltaire, membri ai Illuminati. Acești lideri au fost francmasoni, dar faptul că aceștia au suferit aceeași soartă ca și aristocrații și au devenit „candidații preferați” la ghilotină, nu le-a asigurat niciodată… „aura” de eroi.

”Dacă cineva dorește să dea drept exemplu un eveniment istoric major ce a fost demonstrat ca fiind inspirat de societățile secrete, nu ar fi nevoie să se uite mai departe de Revoluția Franceză, ce a devastat națiunea între 1787 și 1799. Liderii revoluționari, în căutarea lor de a înlătura de la putere monarhia Regelui Louis(Ludovic) al XVI-lea, au lansat prima revoluție națională a zilelor noastre.

Deși în popor se știa că revoluția a început datorită unor manifestații publice împotriva lipsei mâncării și a reprezentării guvernamentale, dovezile prezintă destul de clar faptul că aceasta a fost instigată de pioni ai Francmasoneriei Franceze si ai asociației Illuminati din Germania.

«New Encyclopedia Britannica» ne spune că în Franța s-a ridicat un sistem politic și o perspectivă filosofică ce au refuzat să aprobe Creștinătatea, care se opunea în mod explicit acelor doctrine… Frăția, îndrumată de grupuri precum Masonii, membri ai unor societăți secrete înfrățite, și Illuminati, o societate secretă raționalistă, s-au dovedit a fi un rival pentru spiritul Catolic al comunității.

Nesta H. Webster, autor și cercetător în domeniul societăților secret a fost și mai tranșantă, scriind în 1924: «[Cartea Masonică, Un Ritual și Ilustrații ale Masoneriei] conține următorul pasaj, ‘Masonii…se află la originea Revoluției, cu infamul Duce de Orleans drept conducător.’

Autorul Bramley a scris, ‘În timpul primei Revoluții Franceze, un lider rebel cheie a fost Ducele de Orleans, ce a fost marele maestru al Masoneriei Franceze înainte de demisia sa făcută în momentul culminant al Revoluției. Marquis de Lafayette, bărbatul ce a fost inițiat în frăția Masonică de George Washington, a jucat, de asemenea, un rol important în cauza Revoluției Franceze. Clubul Iacobin, nucleul radical al mișcării revoluționare franceze, a fost fondat de masoni vestiți.’’Jim Marrs, Rule By Secrecy

De aceea, este foarte bine să ne amintim și să respectăm trecutul, deoarece nu suntem aici pentru a servi Elitei. Nu suntem aici pentru a îngenunchea. Nu suntem aici ca să le servim lor, acestor închipuiți , a acestor malefici.Totodată nu suntem aici degeaba și nu am fost lăsați degeaba pe acest pământ ,ca să ajungem să…cerșim drepturile luate prin puterea foeței și crimă de către acești malefici!

Dar,ca o conlcuzie, să nu ajungem să fim parte din masa înșelată care crede că elita bogată îşi merită prada.
După cum a spus Honoré de Balzac- „în spatele fiecărei mari averi se află o mare crimă,” Elita este formată exclusiv din criminali care nu au fost prinși, sau din cei care au ales și-au cumpărat judecătorul, juriul și legea însăși.
Revoluția Franceză a fost controlată și sponzorizată de către Masonerie, în principal, culminând cu un măreț succes politic – crearea Republicii Franceze – ideal ce s-a răspândit în jurul întregii lumiRevoluția Franceză a fost privită ca un eveniment istoric „strălucit „,dar a ajunsîn cele din urmă o palidă tresărire, dun moment ce a avut parte de propagandiști care i-au deturnat semnificațiile. A fost și a avut parte de o teorie a conspirației până să devină un eveniment istoric.

În același fel, Noua Ordine Mondială este una dintre cele mai mari conspirații ce a așteptat să se transforme într-un eveniment istoric. Totuși, nu este niciun motiv pentru a ține ascunsă această conspirație, doar dacă ne gândim că masele sunt în continuare prea ignorante pentru a înțelege ce anume s-a întâmplat. Iar, ironia sorții este că ei, adică toată această gloată va înconjura monumentele lăsate, celebrând venirea unui lider Illuminati.Aceștia vor ajunge să-l venereze pe Antihrist, ca pe un „Salvator”, dar ,odată cu acest eveniment se va instala dictatura feroce a Noii Ordini Mondiale.

De altfel, vor fi multe „cozi de topor” care vor deveni aliați ai acestor apologeți „ai bunăstării și ordinii”,iar în același timp vor prigoni pe cei care nu se vor pleca „Liderului” și îi vor nega „dumnezeirea” care reneagă chiar pe Adevăratul Creator.

Vremurile pre-apocaliptice le experimentăm chiar acum, nu mai suntem ” foarte aproape”. Delirul unora este imens, iar aici ne referim automat la cei ce susțin că nu există Illuminati, sau c-ar fi povești aberante, reamintindu-ne zilnic cât de proști suntem, uni-direcționați de acești malefici Illuminati,dimpreună cu toate „slugile fidele” ale acestor adoratori ai diavolului…

****************************************************************************************************

În încheierea acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Historiailluminati.am,Amazon UK,Descopera.org

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here