Connect with us

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci și unulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Omul bun va mânca din roadele dreptății,dar viețile nelegiuiților se vor sfârși de timpuriu.” (Proverbele lui Solomon, Capitolul 12, versetul 15)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci și unulea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

Adevărul este dincolo de orice, iar noțiunea de „acolo” nu are sens decât în contextul în care se devoalează ceea ce este păzit cu atâta strășnicie. Ce a fost odată nu mai reprezintă decât un fel de motto al unei caste care a ajuns să domine această lume în ascuns.

Nu avem nevoie de setul de reguli prestabilite, de normarea această demnă de orice început de tiranie, în care, cu nonșalanță ei se cred indestructibili, infailibili și sfidează pe oricine și orice! Iar acesta nu este deloc un scenariu science fiction, ci, din nefericire reprezintă realitatea obișnuită. Milioane de oameni din lumea occidentală nu mai au încredere in toate așa-zisele autorități iar știința, mass-media sau guvernul recurg la fel de fel de artificii, de  alternative sau explicații pentru a evita să nominalizeze tot ceea ce s-a întâmplat de fapt si continuă să se producă, sub ochii noștri.

 Din moment ce toți „acești amici” au înfierat cu o ură nemăsurată și au definit ca fiind doar niște banale teorii ale conspirației, cei care sunt diferiți si nu înghit „gogosile”, sunt în stare să discearnă si să aibe formulate argumente în legătură cu atacurile teroriste din 11 septembrie, sau despre vânzarea agresivă a Big Pharma cu ale lor produsele periculoase generatoare de boli maligne, sau chiar despre aceasta casta a Iluminatii care guvernează „discret” si „în secret” până si industria de divertisment.

 Simbolurile, influența și capacitatea acestora se regăsesc și în cultura populară, prin numarul de filme, cărți și seriale TV precum The Matrix, Codul lui Da Vinci sau Dosarele X care au atras milioane de suflete.

Și, conform unui algoritm nescris, la oricare „petrecere” aleatorie este obligatoriu să se întâlnească cineva care nu va crede ceea ce ne spun cu atâta nonșalanță autoritățile. Conspiraţiile si desele teorii vechiculate cat și urmașii lor sunt peste tot prezenti pur și simplu, dar în aceasta lume a post-adevărurilor ,Binele și Răul rămân relative și amestecate…

Dar, deși teoriile conspirației devin din ce în ce mai importante, o  înțelegere sociologică mai bună a popularității lor rămâne limitată tocmai de patologizarea consecventă a acestora înspre și disnspre mediul academic. Imaginea stereotipică a teoreticienilor conspirației ca fiind fanatici sau paranoici este promovată asiduu, iar „venerabilii” cu rol proeminent difuzează mereu ideile pe care le au cu privire la realitate, ce sunt ușor demontabile sau chiar date la o parte ca fiind iraționale și absurde.

Cu toate acestea, planează suspiciunea unei conspirații care orchestrează lumea afacerilor pe care unii le-au îndepărtat atunci când operațiunile guvernamentale secrete și toate cabalele au devenit o realitate imbatabilă. Mai mult, și acesta este argumentul pe care vi-l aduc în fața ochilor dumneavoastră.

Ar trebui să ne gândim si la alt aspect, din moment ce, dacă suntem ființe raționale și emoționale suntrm destinați pentru a înțelege de ce atât de mulți oameni se angajează ori dezavueaza acest univers folosindu-se de teoriile conspirative.Ar necesita să explorăm semnificațiile pe care le au pentru ei.

Bazându-ne pe munca de teren, acest demers jurnalistic se vrea a expune cât mai clar, urmând o abordare sociologică culturală. Pe parcursul acestor episoade, am dorit explorarea unor asemenea semnificații, făra a neglija sau a submina imaginea acestor malefici  ci doar a le arăta „talentele” și „faptele de glorie” despre care istoria le-a arătat si i-a auroleat…

De aceea, fiind mereu implicați, pe final vom avea imaginea completă a acestor oameni în mediul înconjurător, si nu așa cum se văd ei înșiși și se prezinta societății, deoarece , având masca pusă, ei deformează realitatea și totodată dovedesc a fi mult mai limitați.

Mai mult, înzorzonați de pleiada de coduri, de secrete și de simboluri cu care se înconjoară, Illuminati rămân aceiași conducători secreți.

Ideea centrală nu le este deloc comună, deoarece, din start le-ar fi fatală si ar distruge absolut toate stereotipurile lor, iar Adevărul este într-adevăr dincolo de acest văl ,de această secretomanie cu care se tot înconjoară! 

Același fel de căutare pentru simbolismul ascuns descrie metodologia teoreticienilor conspirației, după cum reiese din multe videoclipuri încărcate pe YouTube care includ interpretări elaborate ale diferitelor semne de conspirație (conform Aupers, 2015). Acești analiști indică faptul că simbolismul Illuminati ascund mesaje precum „ochiul ascuns” sau gestul de a pune mână în triunghi în videoclipurile muzicale și în spectacolele live ale unor „artiști celebri” precum Rihanna și Beyoncé, sau altele care prezintă imagini sexuale subliminale și ascunse în productii Walt Disney ale desenelor animate, despre care se presupune că intenționează să sexualizeze copiii de la o vârstă fragedă și să-i indoctrineze, să-i inițieze în tenebrosul domeniu al magiei negre.

Acest ritual practic de a citi între linii pentru a găsi semne ascunse ale conspirației este prezent și în analizele rapoartelor oficiale ale evenimentelor cum ar fi momentul 11 Septembrie sau despre siguranța anumitor vaccinări. Teoreticienii nu respectă conținutul explicit al unor astfel ”de declarații cu rol pur funcțional”, ci caută omisiunile, discrepanțele și contradicțiile din aceste texte, despre ceea ce se află sub și rămâne ascuns. În acest fel, teoreticienii conspirației fac un fel de „opoziție in lectură „(Hall, 2006 [1980]) sau” braconaj textual „(De Certeau, 1984; Jenkins, 2012) prin care realitățile mass-mediei extrem de populare și ale lor semnificații aparente sunt citite sau decodificate în particular din punct de vedere cultural (a se citi suspecte).

Această practică de citire împotriva înțelesurilor pentru a expune ceea ce se ascunde nu este specifică numai teoreticienilor ce utilizează  conspirația. Ruthellen Josselson, de exemplu, arată că este o știință a hermeneuticii, a suspiciunii operative în multe tradiții diferite de narațiune sau de istorie a vieții cercetate, și susține că psihanalitica marxistă, foucauldiană, sau citirile feministe ale experiențelor de viață ale oamenilor iau toate aceste conturi ca „să nu fie transparentă pentru ea însăși: adâncimea e masca aparențelor de suprafață a realități; o poveste ce ascunde… un nebun „(2004: 13).

Rita Felski notează în același sens că „mai multe valuri de literatură și critici culturale care au încurajat stilurile de vigilență și de neîncredere a lecturii „indică” modurile structuraliste și poststructuraliste de gândire, cu grija încorporată a bunului simț sau cea de zi cu zi însemnând  impactul politicii de identitate a rasei, a genului și sexualitatea „care se concentrează asupra expunerii prejudecăților ascunse „(2011, pag 216-217).

Academicienii care scriu despre teoriile conspirației pornesc în mod convențional presupunerea că acestea sunt înțelegeri eronate ale realității. Sir Karl Popper, care a susținut în „Societatea Deschisă și a lui” demonstreaza că „teoria conspirației a societății nu poate fi adevărată” (2013: 307), deoarece se opune înțelegerilor moderne (științifice) de cum funcționează lumea. Aceasta este în primul rând pentru că teoreticienii conspirației se spune că ar avea o viziune asupra lumii depășită, premodernă.

Ei sunt „ultimii credincioși într-un univers ordonat „(Keeley, 1999: 123),” al acestui univers guvernat mai degrabă de design decât de aleatorism „(Barkun, 2006). Aceasta, Popper argumentează, ca este „un rezultat tipic al secularizării a unei superstiții religioase. Zeii sunt abandonați. Dar locul lor este umplut de oameni sau grupuri puternice – grupuri de presiune sinistre a căror răutate este responsabilă pentru toate relele pe care le suferim „(2013,pag 306).

Ar fi putut fi logic ca în vremurile anterioare să credem în oameni puternici ,veritabili agenți care orchestrează afacerile lumești, dar astăzi, cu apariția lui științifică și care utilizează raționalitatea modernă”,dar aceasta este  din punctul meu de vedere o imensă păcăleală.

Ar trebui să știm mai bine că nimeni ,în afară de Adevăratul Dumnezeu este în control. Lumea este necontrolabilă [și] fără semnificație largă „, dar este ceva din moment ce „teoreticianul conspirației refuză să accepte” (Keeley, 1999: 124). Teoriile conspirației nu sunt așadar niște rămășițe nedorite ale trecutului religios.

 

**********************************************************************************************************

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : shutterstock.com,National Geographic,Frontiers Music,Timeline

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Testosteron Enantant un produs la mare cautare 

Andreea M

Publicat

pe

Testosteron Enantant un produs la mare cautare

Culturismul a debutat ca sport international inca din anul 1880, de atunci a suferit diverse cresteri si scaderi ca si valoare a sportului. Epogeul acestui sport a fost atins in anii 1960-1970, cand au aparut cele mai bine conturate exemplare din punct de vedere muscular. De atunci se afla intr-o continua stagnare datorita diverselor probleme musculare existente. Traim in perioada in care stresul este considerat drept boala internationala. O data cu stresul apar si diverse probleme psihice si fizice. In cazul acestui sport, tot mai multi sportivi sufera de o dezvoltare lenta a musculaturii, fapt care nu atrage reusite pentru acesta. Dar aici avem leacul pentru problema, hormonul testosteron enantant.

Daca esti o persoana care sufera de aceasta afectiune, o numesc afectiune pentru ca este considerata un deficit al organismului, o activitate anormala a acestuia, si anume lipsa unui hormon important in dezvoltare. Pentru aceste persoane, exista hormonul testosteron enantant care va pune la dispozitie hormonul special conceput pentru toate tipurile de sportivi.

Pentru aceasta problema, nutritionistii si antrenorii indeosebi, recomanda cu incredere produsele de tip steroid injectabil, care are rolul de a accelera organismul in vederea dezvoltarii sale in cele mai optime conditii. Hormonul testosteron enantant este raspunsul cautat la problema ta. Produsele de tip steroizi ofera o compensatie de hormone in organism si in acelasi timp il face sa lupte cu depozitele de grasime prezente in corp. Produsele cu testosteron enantant sunt concepute special pentru sportivi. Nu te stresa daca nu ai o dezvoltare optima a musculaturii, incearca acest produs pe baza de testosteron enantant si o sa te convingi de cele mai bune rezultate. Acest produs se recomanda doar sportivilor care il alterneaza cu un regim alimentar optim si un efort fizic constant. Pentru rezultate exceptionale intr-un timp relativ scurt, se recomanda sa continuati intens efortul fizic, produsul ofera un raport de energie destinat organismului sa il consume intr-un antrenament fizic intens. Iar pentru ca produsul este de tip steroid injectabil, corpul sigur il accepta fara probleme si se va imprastia in organism cu rapiditate. Rezultatele astfel o sa fie de exceptie. Intra acum si profita de produs!

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi patrulea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Nu pune la cale răul împotriva aproapelui tău, când el locuieşte fără grijă lângă tine.Nu te certa cu nimeni fără pricină, de vreme ce nu ţi-a făcut niciun rău.Nu râvni să fii ca omul silnic şi nu alege niciuna din căile lui;Căci omul cu gând rău este urât de Domnul, iar de cei drepţi El este mai aproape.Domnul blesteamă casa celui fără de lege şi binecuvântează adăposturile celor drepţi.De cei batjocoritori El râde, iar celor smeriţi le dă har.Cei înţelepţi vor moşteni mărirea, iar cei nebuni vor avea parte de ocară” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 3-lea, versetele 29-35)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi patrulea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

În anul 1778, francmasonii s-au adunat la Lyon pentru a discuta despre revoluția care trebuia să înceapă. Următoarele congrese ale francmasoneriei s-au ținut în anii 1785 și 1787 la Paris, și în 1786 în Frankfurt am Main (acolo unde Rothschild avea și banca sa.) Illuminati urmăreau să obțină controlul asupra presei și au început astfel să-și plaseze ”infiltrații” în spatele scenei, în calitate de ”experți”. Ordinul dorea de asemenea să influențeze și școlile.

În 1800, Illuminati erau activi în Suedia, Austria, Rusia și în multe alte țări. Trei ani mai târziu, profesorul John Robison a scris cartea, ”Proofs of a Conspiracy„, Londra, 1797., în care el demasca, complotul Illuminati.

Poetul englez Percy Bysshe Shelley a fost inițial păcălit de propaganda Illuminati, în ciuda faptului că Adam Weisshaupt declarase în mod limpede și concis că, scopul Illuminati era de a acționa fără odihnă până când, ”liderii și națiunile întregului pământ vor dispărea, fără violență, pentru ca umanitatea să devină o singură mare familie iar lumea, o reședință mai bună a oamenilor sensibili. Dar ulterior, Shelley a intrat în posesia unei cărți senzaționale, ”Memoirs, Illustrating of History of Jacobinism”, care fusese publicată la anul 1798.Această carte dezvăluia, prin expunerea unor documente din Bavaria, conspirația Illuminati.

 

Shelley a luat în serios aceste dezvăluiri și a recomandat cartea și prietenilor săi. El a început să vadă Illuminati ca pe o încarnare a răului și chiar si-a sugerat lui Leigh Hunt, autorul cărții, ca ei să înființeze o societate prin care membrii onești să se ridice împotriva ”dușmanilor unei societâți cu adevărat libere.” După aceasta, Shelley a continuat să observe mașinațiunile Illuminati.

La sfârșitul anilor 1790, americanii Thomas Jefferson și Alexander Hamilton erau deja îndoctrinați de propaganda lui Weisshaupt. Jefferson și Hamilton au deschis în America loje masonice pentru Illuminati europeni, în ciuda acelor multe voci care se ridicaseră împotriva acestei acțiuni. Printre cei care au protestat s-au numărat și John Quincy Adams care, mai târziu aveas să fie ales președinte al Statelor Unite. (1825)

El i-a trimis o scrisoare colonelului William L. Stone, dezvăluindu-i modul în care Jefferson folosea ordinul masonic pentru subminarea societății.

Illuminati au ripostat făcând imposibilă o nouă canditatură a lui Adams pentru un al doilea mandat. ams a fost ținta unei campanii denigratoare în presa națională, care intrase deja sub controlul Illuminati. Adams a încercat să publice o carte despre Illuminati dar manuscrisul a fost furat. Căpitanul William Morgan, care deținea deja un grad înalt în francmasonerie precum și o poziție centrală în ordin, a aflat câteva din urâtele secrete ale Illuminati, în loja sa, Batavia no. 433 din New York.

El a devenit conștient de scopurile Illuminati și a călătorit prin toată America pentru a avertiza membrii tuturor lojelor masonice. În anul 1826 el a explicat că era de datoria sa să avertizeze publicul despre planurile Illuminati. Morgan dorea să expună toate activitățile tenebroase ale elitei masonice într-o carte. El a semnat un contract cu editorul, colonelul David C. Miller.

Cartea ”Freemasonry Exposed” a fost publicată în anul 1826. Aceasta a condus la un colaps al marii majorități a lojilor francmasonice. Pe vremea aceea erau cam 50 de mii de masoni în America. După publicarea acestei cărți, 45 de mii de masoni au părăsit lojile lor. Aproape 2000 de loje au fost închise, iar multe dintre cele rămase și-au suspendat activitatea.

Numai în statul New York erau 30 de mii de masoni. După ce cartea lui Morgan a fost publicată, numărul acestora a scăzut la 300. (William J. Whalen, ”Christianity and American Freemasonry”, 1987, pg. 9)

Richard Howard,, un englez illuminatus, a fost trimis în America să-l ucidă pe Morgan. Împreună cu alți patru, el l-a răpit pe Morgan și l-a înecat într-un lac. Intenția evidentă era aceea de a da o lecție pentru alți masoni care ar fi putut să-i urmeze exemplul. (Michael di FGargano, ”Irish and English Freemasons and their Foreign Brothers”, Londra, 1878, s. 73)

Istoricul american Emanuel M. Josephson a dezvăluit în cartea sa, ”Roosevelt”s Communist Manifesto” (New York, 1955, p. 24) că, Loja Illuminati, Columbia, fusese fondată în New York în anul 1785. Primul lider al acestei loje a fost guvernatorul De Witt Clinton, căruia i-a urmat apoi Clinton Roosevelt. În anul 1786 a fost fondată Loja Illuminati din Virginia, iar Thomas Jefferson a devenit primul său lider. Atunci când Weisshaupt a fost dat în vileag în Bavaria, Jefferson s-a grăbit să-l apere, caracterizându-l pe Weisshaupt ca fiind un ”entuziast filantropist”. La scurt timp după aceea, Illuminati și-au deschis 15 loje în America.


Thomas Jefferson a făcut tot ceea ce putea pentru ca simbolul Illuminati, piramida, să fie acceptat de Congres ca sigiliu național, la data de 15 septembrie 1789.

În anul 1789, publicistul, omul de stat și savantul Benjamin Franklin (1706 – 1790), el însuși francmason, a cerut ca Statele Unite să impună o lege pentru imigrația unor evrei și influența acestora, cu ajutorul Constituției, deoarece evreii din America se organizaseră deja ca un stat în stat. Această cerere i-a fost respinsă și, mai mult, steaua lui David a devenit simbolul armatei și al poliției.

George Washington, care devenea mason în 1752, la vârsta de 20 de ani, a încercat la rându-i să se opună lucrării Illuminati în America, după ce s-a convins în 1796 că, aceștia reprezentau o amenințare pentru națiunea americană. În timpul acesta, Weisshaupt a făcut planuri pentru uciderea lui Washington, dacă acesta avea să devină deranjant. (Neal Wilgus, ”The Illuminoids”, New York, 1978, p. 33)


David Pappen, președintele Harvard University, a început de asemenea să avertizeze publicul împotriva Illuminati, la data de 19 iulie 1798, și l-a scurt timp a fost urmat în demersul său de Timothy Dwight, președintele Yale University și William H. Seward, pentru înființarea unui partid antimasonic în America, în anul 1829. Acest partid a participat la alegerile din 1832, dar în anul 1840 era deja desființat…

Weisshaupt, la fel ca Niccolo Machiavelli (1469 – 1527) în Republica din Florența, credea că, puterea trebuia să fie deținută exclusiv de o elită – toți ceilalți oameni fiind văzuți doar ca o cantitate neglijabilă. 

În cartea sa publicată postum, Principele (1532), Machiavelli pleda pentru introducerea unei dictaturi absolute.

Totalitarismul iezuit a fost ales ca prototip.Unele surse, mai toate creștine,au afirmat că prototipul ideologic al lui Weisshaupt a fost Republica lui Plato.Dar, despre toate acestea ,în episodul viitor!

 

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Gloria.TV,The Satanic Temple Arizona,commons.wikimedia.org,Feral House,Crestin Ortodox,Amazon.com

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Ce beneficii oferă modelele actuale de încălțăminte medicală?

Publicat

pe

Ce beneficii oferă modelele actuale de încălțăminte medicală?

Pentru cei mai mulți dintre noi alegerea perechii de încălțări pe care o vom folosi într-o zi nu este o problemă. Ne putem încălța în ce vrem noi. Putem alege încălțăminte cu toc, cu talpa joasă, ortopedică sau balerini. Există însă domenii de activitate și tipuri de joburi unde această libertate de alegere nu este posibilă. Medicii, cei care lucrează în laboratoare, unități de producție alimentară sau cei care trebuie să stea mult ore în picioare sau să meargă foarte mult trebuie să opteze întotdeauna pentru folosirea unor încălțări cât mai confortabile, cum ar fi saboții sau papucii medicinali.

Astfel de încălțări se găsesc în multe magazine clasice. Însă o varietate mult mai mare de modele sunt disponibile în magazinele online, așa cum este și magazinul taby. Gama impresionată de tipuri de încălțări confortabile face oferta de nerefuzat. Astfel orice doritor de încălțari mediacale, papuci sau saboți medicinali paoate achiziționa ceva pe gustul și pretențiile sale.

papuci și saboți medicali

Care sunt principalele caracteristici și avantaje oferite de acești papuci și saboți medicali?

Având în vedere că se adresează unor persoane pentru care confortul și siguranța sunt foarte importante, acest tip de încălțări trebuie să vină cu o serie de particularități și avantaje. Printre cele mai importante amintim:

 • să fie cât mai flexibili și comozi

 • să fie confecționați dintr-o piele naturală sau ecologică moale

 • să aibă talpă ortopedică turnată, ușor curbată

 • să aibă cusături care nu deranjează

 • să aibă perforații care să permită aerisirea piciorului

 • să aibă un interior din materiale care permit aerisirea piciorului și care să absoarbă șocurile

 • închizătorile trebuie să fie reglabile, pentru a permite o cât mai bună fixare a sabotului

 • să aibă proprietăți antibacteriene, care să împiedice apariția micozelor sau dermatitelor

 • talpa trebuie să aibă striații antiderapante care să împiedice alunecarea.

De ce să alegeți încălțările medicale de la Taby.ro?

Pentru a fi mereu fideli clienților, magazinul încearcă sa vină în fiecare sezon cu oferte noi și modele de produse cât mai adecvate nevoilor celor care le poartă și capabile să satisfacă orice tip de exigențe. Printre cele mai importante detalii legate de produse menționăm:

 • Folosesc materiale și tehnologii moderne și actuale

 • Respectă forma anatomică a piciorului

 • Pielea din care sunt confecționați este moale și plăcută la purtare, fiind tratată antifungic

 • Sunt disponibili în mărimi, modele și culori variate

 • Partea plantară are memorie

 • Materialul din care este confecționată talpa nu alunecă

 • Cusătura pe talpă este manuală, ceea ce conferă o flexibilitate mult mai mare

 • Raportul calitate-preț este unul extraordinar.

Așadar acest tip de încălțăminte medicală oferă deosebit de multe avantaje persoanelor din domeniul medical și tuturor celor care desfășoară o activitate intensă, de durată. Alegerea celei mai potrivite perechi de saboți sau papuci medicali, de cea mai bună calitate este extrem de utilă pentru meținerea confortul și sănătății tuturor persoanelor care le poartă.

Pentru mai multe detalii legate de produse și modalitatea de comandă accesați oferta magazinul online!

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro