Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi doilea

0
627

Motto  „Ce folos aduc banii în mâna celui nebun? Ar putea dobândi înţelepciune, dar nu are pricepere.Prietenul iubeşte în orice vreme, iar în nenorocire el e ca un frate.Omul fără pricepere se prinde prin dărnicia mâinii lui; el se pune chezaş pentru aproapele lui.Cine iubeşte certurile iubeşte păcatul; cel ce ridică glasul îşi iubeşte ruina” (Proverbele lui Solomon, Capitolul 17, versetele 16-19)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi doilea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

Populația lumii a devenit o audiență cu adevărat preferată (sau preferabilă) a acestei caste despre care nu se știe atât de mul. De altfel, nu mai e niciun fel de secret faptul că Iluminatii ne manevrează după bunul lor plac. De fapt, aceștia, din umbră dau impresia că ne distrează, iar instrumentele principale sunt inustria de entertainment care,  fără îndoială aduce beneficii uriașe, iar tot ceea ce se vechiculează poartă numele generic de propagandă.Am creionat în episoadele trecute anumite aspecte. Dar, prea puțini, din nefericire , dau crezare acestor lucruri, din varii motive.

Drept urmare, fără a schimba registrul, vreau să aduc la lumină doar unul dintre miile de exemple recente de acest tip de actorie făcute pentru mare public. De data aceasta, intervențiile se plasează în domeniul politicii.

Nu am pretenția de a fi cel care a sesizat primul, dar aceste fapte au fost analizate și pe deplin devoalate. Aici, pot aminti figura reprezentativă a fostului președintelui american Bill Clinton.Drept aceea, să ajungem în anul 1995, atunci când s-a adresat poporului, iar discursul a fost conceput pentru a împinge toate limitele, pentru a da impresia unei stări de calm, cu scopul de a convinge publicul pe care îl putea influența așa cum orice bun orator are această capacitate. Cu alte cuvinte, toate luminile au fost „pe verde”, iar  pentru acceptare au fost în mod sistematic împins de către discursul președintelui, cu ajutorul unui auditoriu controlat al Congresului american.Mecanismul a funcționat exemplar, audiența a fost fascinată iar rezultatul maxim.

Adevărul este, pe de altă parte că nu întotdeauna toți vor pleca urechea și nimeni nu are palpitații și vorbele nu au darul de a…încălzi ego-ul ascultătorilor săi.

Lumina adevărului ar trebui să inunde această lume, deoarece trecutul, prezentul și viitorul transmit semnale puternice, pe deplin revelatoare, luminoase pentru unii oameni care vor să se întoarcă de la confortul lor zilnic din siguranța întunericului lor.

Reiterez faptul că nu sunt un teoretician al conspirației. Mă ocup de fapte reale, nu de teorie. Unii dintre oamenii despre care voi realiza aceste cercetări sunt sau au fost legendari, iar o parte dintre ei pe care îi expun sunt vii și foarte periculoși. Întunericul nu le-a fost dat ca „sine die”, dar acestora le-a plăcut și s-au dovedit a fi , ca niciodată niște apologeți, pe deplin motivați.Cu toate acestea, multe dintre secretele Illuminati sunt închise, pur și simplu, din moment ce secretul este o cale pe care ei, de-o viață și-l asumă.Este un astfel de mod de viață, care le provoacă multiple resentimente.

De aceea, istorici de talia unor nume- precum americanii Carroll Quigleys și  James H. Billingtons,care vor să spună adevărate fapte istorice mai degrabă decât povestiri și mituri elaborate -le-au fost reproșate multe. Aceștia au studiat intens fenomenul istoric, deoarece s-au putut documenta plenar și au fost  profund angajați în faptele istoriei, mai degrabă decât în acoperirea unor povestiril pe care publicul se tot hrănește pentru a fi… manipulat.

Reiterez faptul că nu mă voi teme că cineva sau altcineva din casta Iluminatii mă vor monitoriza frecvent. Din moment ce aduc argumente valabile și prezint faptele, evenimentele precis, orice fel de interpretare denaturată este exclusă din start.

Illuminati au preluat deja oficial controlul asupra SUA ,iar aceasta superputere mondială nu a avut timp pentru a elimina din Constituție orice urmă, pasaj, de împotrivire la adresa lor .Pentru că au preluat această țară cu mult timp în urmă, iar Constituția nu a funcționat din punct de vedere tehnic datorită tuturor deciziilor de urgență, conducătorii vremelnici, cei mediatizați au avut puternice legături.

Un dezertor, Joseph Utzschneider, profesor la Academia Militară din Munchen, a dezvăluit că discursul constant al ordinului, îndreptat împotriva patriei „l-a scârbit în asemenea măsură încât el a părăsit ordinul.”

Illuminati aspirau către Novus Ordum Seclorum, ca fiind o putere supranațională socialistă.

Iată câteva dintre obiectivele sale principale:

1. Suprimarea tuturor religiilor, incluzând aici și toate comuniunile și doctrinele care nu servesc interesului Illuminati.


2. Suprimarea tuturor sentimentelor de naționalitate și, pe termen lung, abolirea tuturor statelor naționale și pregătirea unui stat mondial guvernat după directivele Illuminati.


3. Transferul succesiv al oricărei forme de proprietate privată sau publică în mîinile Illuminati.Planurile originale ale lui Adam Weishaupt au inclus de asemenea și aplicarea unor taxe și impozite progresive.

Vă rog să sesizați că ideea aceasta nu e deloc nouă, așa cum ni se pare în prezent, în zilele noastre, ajungându-se chiar până la confiscarea moștenirii pentru neplata taxelor.

Trebuie adus în discuție faptul că,ceva mai devreme în istorie, infamul Karl Marx a vrut și mai mult, vorbind despre o taxă progresivă pe venit în ”Comunist Manifesto”. Intenția evidentă era una de slăbire a societății prin astfel impozite și taxe.


4. Un spionaj atot-cuprinzător și denunțarea vechiului sistem social cu ajutorul ”fraților inflitrați”. Simbolul pentru aceasta fiind ochiul atot-văzător, acel ochi într-o piramidă, și care reprezintă simbolul puterii Illuminati.


5. O regulă morală globală, însemnând standardizarea completă a voințelor, dorințelor și aspirațiilor cele mai intime ale tuturor oamenilor, sub o ”unică voință”: voința Illuminati.

Oamenii drepți nu ar lucra niciodată pentru un program atât de oribil, așa că, ”normalul” dorit de Illuminati a fost umplut cu fraze frumoase despre dragoste, caritate și altele de felul acesta, pe care astăzi le numim ”ideologie”. Și pe măsură ce una pare mai avansată, cu atât mai primitivi par ceilalți membrii ai societății. Iar cu cât mai primitivi păreau indivizii, cu atât mai mult, cei mici erau entuziasmați de idealurile lor.

Prin urmare, Illuminati au folosit tot felul de ideologii (Nihlismul, Liberalismul, Fascismul) sau au construit altele pe baza acestora (Marxismul, Comunismul, Socialismul), în timp ce ei însă, nu împărtășeau niciuna din toate aceste ideologii.

În 1933, Marea Enciclopedie a Uniunii Sovietice prezenta o mare cantitate de informații despre Adam Weishaupt-nimeni altul.decât întemeietorul acestui ordin al Illuminati, dar după acest an, nu a mai urmat aproape nimic!

 

*********************************************************************************************

Mărturisindu-L pe Hristos nu înseamnă că ar trebui să-mi fie frică. Iubirea pentru Dumnezeul Treimii, Cel Atotputernic îmi alungă teama pentru orice fel de situații în care acești malefici o pot avea. De aceea, nu gândesc pentru vreo clipă că vor fi vreodată ei… în afara funcției. Ei controlează toate partidele politice.De asemenea, ei controlează procesul de guvernare, controlează fluxul informațional,dar au ca obiectiv procesul de creare a banilor și, în final duc o luptă asiduă cu creștinătatea răsăriteană, ortodoxă.Ei uită de altfel că Dumnezeu are acea cunoștere a inimilor tuturor popoarelor Sale.

Am oferit anumite informații despre cine sunt sau cum anume răspund în unele dintre situații menționate din surse oficiale.Iar acest episod este pur și simplu o imagine de ansamblu a ceea ce este Illuminati. Pe scurt, Illuminati sunt generații satanice care au câștigat cea mai mare putere. Un satanist de generații i-a descris pe Iluminați ca fiind „Elita lui Satana”.Mayer Amschel Rothschild a ținut o conferință la castelul său din Wilhelmsbad, în 16 iulie 1782, la care francmasonii și Illuminati au încheiat o alianță totală. În felul acesta conducerea societăților secrete a purces la o cooperare mai strînsă cu Illuminati. Prin aceasta, Weisshaupt a câștigat nu mai puțin de trei milioane de ”unelte” pentru lucrarea sa. Cu timpul, Illuminati aveau să aducă moarte şi suferinţă pentru sute de milioane de oameni.

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Washington Square News,canstockphoto.nl,thehighersidechats.com,collective-evolution.com,Illuminati Rex,Universität Heidelberg

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here