Connect with us

Uncategorized

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi doilea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Ce folos aduc banii în mâna celui nebun? Ar putea dobândi înţelepciune, dar nu are pricepere.Prietenul iubeşte în orice vreme, iar în nenorocire el e ca un frate.Omul fără pricepere se prinde prin dărnicia mâinii lui; el se pune chezaş pentru aproapele lui.Cine iubeşte certurile iubeşte păcatul; cel ce ridică glasul îşi iubeşte ruina” (Proverbele lui Solomon, Capitolul 17, versetele 16-19)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi doilea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

Populația lumii a devenit o audiență preferată  a acestei caste. De altfel, nu mai e niciun fel de secret faptul că Iluminatii ne manevrează după bunul lor plac. De fapt, aceștia, din umbră dau impresia că ne distrează, iar instrumentele principale sunt inustria de entertainment care,  fără îndoială aduce beneficii uriașe, iar tot ceea ce se vechiculează poartă numele generic de propagandă.Am creionat în episoadele trecute anumite aspecte. Dar, prea puțini, din nefericire , dau crezare acestor lucruri.

Drept urmare, fără a schimba registrul, vreau să aduc la lumină doar unul dintre miile de exemple recente de acest tip de actorie făcute pentru mare public. De data aceasta, intervențiile se plasează în domeniul politicii.

Nu am pretenția de a fi cel care a sesizat primul, dar aceste fapte au fost analizate și pe deplin devoalate. Aici, pot aminti figura reprezentativă a fostului președintelui american Bill Clinton . In anul 1995, s-a adresat poporului, iar discursul a fost conceput pentru a împinge toate limitele, pentru a da impresia unei stări de calm, cu scopul de a convinge publicul pe care îl putea influența așa cum orice bun orator are această capacitate. Cu alte cuvinte, toate luminile au fost „pe verde”, iar  pentru acceptare au fost în mod sistematic împins de către discursul președintelui, cu ajutorul unui auditoriu controlat al Congresului american.Adevărul este, pe de altă parte că nu întotdeauna toți vor pleca urechea și nimeni nu are palpitații și vorbele nu au darul de a…încălzi ego-ul ascultătorilor săi.

Lumina adevărului ar trebui să inunde această lume, deoarece trecutul, prezentul și viitorul transmit semnale puternice, pe deplin revelatoare, luminoase pentru unii oameni care vor să se întoarcă de la confortul lor zilnic din siguranța întunericului lor.

Reiterez faptul că nu sunt un teoretician al conspirației. Mă ocup de fapte reale, nu de teorie. Unii dintre oamenii despre care am realizat aceste cercetări sunt legendari, iar o parte dintre ei pe care îi expun sunt vii și foarte periculoși. Întunericul nu le-a fost dat ca „sine die”, dar acestora le-a plăcut și s-au dovedit a fi , ca niciodată niște apologeți, pe deplin motivați.Cu toate acestea, multe dintre secretele Illuminati sunt închise , pur și simplu pentru că secretul este o cale pe care ei, de viață și-o asumă.Este un astfel de mod de viață, care le provoacă multiple resentimente.

De aceea, istorici de talia unor nume- precum americanii Carroll Quigleys și  James H. Billingtons,care vor să spună adevărate fapte istorice mai degrabă decât povestiri și mituri elaborate -le-au fost reproșate multe. Aceștia au studiat intens fenomenul istoric, deoarece s-au putut documenta plenar și au fost  profund angajați în faptele istoriei, mai degrabă decât în acoperirea unor povestiril pe care publicul se tot hrănește pentru a fi… manipulat.

Reiterez faptul că nu mă tem că cineva din casta Iluminatii mă monitorizează frecvent. Din moment ce aduc argumente valabile și prezint faptele, evenimentele precis, orice fel de interpretare denaturată este exclusă din start.

Illuminati au preluat deja oficial controlul asupra acestei țări și au avut timp pentru a elimina din Constituție orice urmă, pasaj, de împotrivire la adresa lor . Pentru că au preluat această țară cu mult timp în urmă, iar Constituția nu a funcționat din punct de vedere tehnic datorită tuturor deciziilor de urgență, conducătorii vremelnici, cei mediatizați au avut puternice legături.

Un dezertor, Joseph Utzschneider, profesor la Academia Militară din Munchen, a dezvăluit că discursul constant al ordinului, îndreptat împotriva patriei l-a scârbit în asemenea măsură încât el a părăsit ordinul. 

Illuminati aspirau către Novus Ordum Seclorum, ca fiind o putere supranațională socialistă.

Iată câteva dintre obiectivele sale principale:

1. Suprimarea tuturor religiilor, incluzând aici și toate comuniunile și doctrinele care nu servesc interesului Illuminati.
2. Suprimarea tuturor sentimentelor de naționalitate și, pe termen lung, abolirea tuturor statelor naționale și pregătirea unui stat mondial guvernat după directivele Illuminati.
3. Transferul succesiv al oricărei forme de proprietate privată sau publică în mîinile Illuminati.Planurile originale ale lui Adam Weishaupt au inclus de asemenea și aplicarea unor taxe și impozite progresive (iată că ideea aceasta nu e nouă, așa cum ni se pare nouă în zilele noastre.), ajungându-se chiar până la confiscarea moștenirii pentru neplata taxelor.
Mai târziu, Karl Marx a vrut și mai mult, vorbind despre o taxă progresivă pe venit în ”Comunist Manifesto”. Intenția evidentă era una de slăbire a societății prin astfel impozite și taxe.
4. Un spionaj atot-cuprinzător și denunțarea vechiului sistem social cu ajutorul ”fraților inflitrați”. Simbolul pentru aceasta fiind ochiul atot-văzător, acel ochi într-o piramidă, și care reprezintă simbolul puterii Illuminati.
5. O regulă morală globală, însemnând standardizarea completă a voințelor, dorințelor și aspirațiilor cele mai intime ale tuturor oamenilor, sub o ”unică voință”: voința Illuminati.

Oamenii drepți nu ar lucra niciodată pentru un program atât de oribil, așa că, ”normalul” dorit de Illuminati a fost umplut cu fraze frumoase despre dragoste, caritate și altele de felul acesta, pe care astăzi le numim ”ideologie”. Și pe măsură ce una pare mai avansată, cu atât mai primitivi par ceilalți membrii ai societății. Iar cu cât mai primitivi păreau indivizii, cu atât mai mult, cei mici erau entuziasmați de idealurile lor.

Prin urmare, Illuminati au folosit tot felul de ideologii (Nihlismul, Liberalismul, Fascismul) sau au construit altele pe baza acestora (Marxismul, Comunismul, Socialismul), în timp ce ei însă, nu împărtășeau niciuna din toate aceste ideologii.

În 1933, Marea Enciclopedie a Uniunii Sovietice prezenta o mare cantitate de informații despre Adam Weishaupt și Illuminati, dar după acest an, nu a mai urmat aproape nimic!

 

*********************************************************************************************

Mărturisindu-L pe Hristos nu înseamnă că ar trebui să-mi fie frică. Iubirea pentru Dumnezeul Treimii, Cel Atotputernic îmi alungă teama pentru orice fel de situații în care acești malefici o pot avea. De aceea, nu gândesc pentru vreo clipă că vor fi vreodată ei… în afara funcției. Ei controlează toate partidele politice.De asemenea, ei controlează procesul de guvernare, controlează fluxul informațional,dar au va obiectiv procesul de creare a banilor și, în final duc o luptă asiduă cu creștinătatea răsăriteană, ortodoxă.Ei uită de altfel că Dumnezeu are acea cunoștere a inimilor tuturor popoarelor Sale.

Am oferit anumite informații despre cine sunt sau cum anume răspund în unele dintre situații menționate din surse oficiale.Iar acest episod este pur și simplu o imagine de ansamblu a ceea ce este Illuminati. Pe scurt, Illuminati sunt generații satanice care au câștigat cea mai mare putere. Un satanist de generații i-a descris pe Iluminați ca fiind „Elita lui Satana”.Mayer Amschel Rothschild a ținut o conferință la castelul său din Wilhelmsbad, în 16 iulie 1782, la care francmasonii și Illuminati au încheiat o alianță totală. În felul acesta conducerea societăților secrete a purces la o cooperare mai strînsă cu Illuminati. Prin aceasta, Weisshaupt a câștigat nu mai puțin de trei milioane de ”unelte” pentru lucrarea sa. Cu timpul, Illuminati aveau să aducă moarte şi suferinţă pentru sute de milioane de oameni.

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : Washington Square News,canstockphoto.nl,thehighersidechats.com,collective-evolution.com,Illuminati Rex,Universität Heidelberg

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uncategorized

5 lucruri avantajoase obtinute cu o insula bucatarie ca element central

Publicat

pe

Nu este necesar sa fim foarte buni cunoscatori in ceea ce priveste ultimele tendinte de decorare a bucatariilor pentru a sti ca insulele sunt la moda. Moderna, minimalista, clasica, rustica, o insula bucatarie se gaseste in multe stiluri care, cu siguranta, se vor potrivi oricarei bucatarii.

Nu exista niciun stil care sa nu se preteze la farmecul acestui spatiu unic in bucatarie! Pe langa aspectul unic si elegant al acestora, insulele sunt si functionale, ajutandu-ne sa ne desfasuram mai bine in bucatarie.

Ce avantaje are o insula bucatarie?

Insulele de bucatarie au avantaje pe care nu le putem ignora. Sa descoperim care sunt acestea:

  1. Usor de preparat mancarea

O insula bucatarie centrala este un element perfect pentru cei carora le place sa gateasca foarte des. Este un avantaj din punct de vedere al miscarii si desfasurarii. Suprafata de lucru este eliberata de perete si, prin urmare, ne permite sa ne miscam liber in toate colturile. De aceea este mai confortabil si mai rapid sa gatim pe o astfel de insula, si nu pe un blat alipit unui perete.

  1. Este un mobilier multifunctional

Bucatariile insulare sunt piese de mobilier practice si functionale, care ne ofera mai mult spatiu de stocat in bucatarie, o suprafata de lucru eficienta, si in acelasi timp un loc perfect de a lua masa. In plus, insulele de bucatarie pot deveni si un bar in cazul in care punem scaune de acest gen.

  1. Functioneaza ca un separator

Desi insulele au o functionalitate de sine statatoare, o tendinta ce tine de bucatarii mai mici este sa le atasam de perete de una dintre laturele inguste, rezultand practic o peninsula de bucatarie. In acest fel, putem adapta o insula bucatarie moderna unui spatiu mai mic, folosind-o in acelasi timp ca un separator, fie el dintre spatiul de gatit si living, acolo unde vorbim de o locuinta open space, sau ca un simplu delimitator intr-o bucatarie inchisa.

  1. Reorganizarea spatiului

O insula este avantajoasa in bucatarii, deoarece reuseste sa mareasca suprafata de lucru, avand in acelasi timp posibilitatea de a oferi spatii in partea de jos, niste spatii de depozitare pentru ustensile si vase. Bucataria va fi organizata mai bine, lucrurile pe care le vom folosi ne vor fi mai la indemana, iar per ansamblu activitatile din bucatarie se vor desfasura mai rapid si mai confortabil.

  1. Estetica unei bucatarii cu insula

Ultimul avantaj nu are nimic de-a face cu functionalitatea, ci cu frumusetea. Trebuie sa recunoastem, insulele de bucatarie sunt foarte atractive din punct de vedere estetic. Pe de o parte, ele ofera o nota mai moderna si contemporana bucatariei. Pe de alta parte, ele dau o eleganta mai mare, ba chiar putem spune ca ofera si un aer sofisticat. Bucatariile nu mai sunt asadar doar niste simple incaperi functionale unde oaspetii nu intra. Dimpotriva, ele pot deveni locul ideal pentru o seara alaturi de prieteni.

Opinia MyKitchen.ro

Insula bucatarie este puternic recomandata de specialistii MyKitchen, fiind unul dintre elementele centrale in orice configuratie prezentata pe MyKitchen.ro, tocmai datorita tuturor avantajelor.

Insula de bucatarie poate parea un element masiv si complicat pentru unii, motiv pentru care apelarea la servicii specializate complete, asa cum sunt si cele oferite de MyKitchen este varianta cea mai buna.

MyKitchen.ro va va aduce, cu siguranta, la zi cu tot ceea ce tine de trenduri in mobilierul de bucatarie!

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Uncategorized

Cel mai dotat centru spa Bucuresti

Publicat

pe

A devenit o obisnuinta pentru familiile care pleaca in cocedii sa cerceteze cu atentie unitatile de cazare si sa fie exigente cand vine vorba de confortul lor. Daca hotelul sau pensiunea nu are: restaurant bun si curatenie peste tot, sauna, piscina si servicii de masaj la cerere, clientii cauta altceva.

Masajul este necesar si cand calatoresti mult cu masina, fiindca pozitia incomoda timp de multe ore te face practic sa intepenesti.

Dar pana te duci la centru de masaj, departe de casa, ai nevoie de o ora de relaxare si de maini neobosite si pricepute care sa iti puna sangele in miscare.

Toti bucurestenii trebuie sa stie ca isi pot face rezervare, cand vor la masaj Bucuresti.

 

Este posibil sa nu stii sa inoti si daca intri in piscina, sa ii incurci pe ceilalti, care au facut cursuri de inot si intra in bazin sa exerseze, nu sa se racoreasca. Am discutat cu multe persoane care nu rezista in sauna, dar un masaj classic sau Asiatic face bine oricui.

In cazul in care barbatul pe care il iubesti din toata inima isi aniverseaza ziua de nastere si nu stii ce cadou sa ii faci, iti ofer o idee originala: un card gift la centru spa Bucuresti sau ii poti rezerva una dintre terapiile gandite special pentru el.

Ce terapii a pregatit centrul spa special pentru barbati?

  1. Atingerea Asiei, un poem cu produse Vichy, care va trimite acasa un barbat complet purificat de gandurile negre. Oboseala si durerile de orice fel dispar la sfarsitul procedurii care incepe cu un masaj de relaxare, continua cu exfoliere cu cristele de mare si lemongrass, iar la final are loc dușul energizant Vichy, care conține: Lemongrass cu rol in intensificarea circulatiei sangelui, lămâie verde și portocală care conţine vitamine esențiale şi ghimbir. El va simti parfumurile, atingerile si mirajul Asiei timp de doua ore si jumatate. Am uitat sa va spun ca si picoarele lui vor fi supuse unui ritual floral.
  2. Pachetul cunoscut sub numele de reinnoire completa, care contine:

exfoliere, masaj, masca pe tot corpul, dus Vichy, masaj cu uleiuri esentiale de diferite arome, ritual pentru picioare, impachetare organica la alegere, dus Vichy si Tratament de curatare pentru urechi sau tratament mini-facial de la Dr. Kleanthous.

3, Masajul patru maini magice

  1. Pachetul Secrete THAIco.

 

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Uncategorized

Descopera promotiile la gama de rujuri de pe RedVelvet.ro

Publicat

pe

Daca ma intrebati pe mine, personal cred ca exista cate un ruj pentru fiecare femeie din lume. Si spun acest lucru deoarece mi se pare ca rujul este produsul cosmetic ce le reprezinta cel mai bine si le pune in valoare toate trasaturile fetei.

Chiar si sotia are deja in palmares o colectie foarte impresionanta de rujuri, pe care le foloseste in fiecare zi. Mi-a explicat ca detine cate un ruj pentru tinutele de zi, pentru cele de seara, pentru uz zilnic sau pentru ocazii speciale. Si, de asemenea, mi-a spus ca le-a achizitionat pe toate la preturi promotionale foarte bune, de pe RedVelvet.ro – magazin online care iti pune la dispozitie produse cosmetice din care poti alege ceea ce iti place sau ceea ce iti trebuie.

De cand a descoperit RedVelvet.ro nu mai face cumparaturi online de pe alt site de cosmetice. Compania acestora, care este reprezentata prin site-ul RedVelvet.ro, isi propune sa va ofere cea mai buna gama de produse cosmetice originale, dar si cele mai noi tendinte in domeniu la preturi competitive. Mai mult decat atat, ei sunt distribuitori autorizati pentru toate brand-urile pe care le comercializeaza.

Aici gasesti o gama completa de produse cosmetice, cu ajutorul carora poti realiza un machiaj complet, la preturi foarte bune. De asemenea, ai parte de reduceri si promotii pe care nu ai cum sa le treci cu vederea!

Cu siguranta vei gasi tot ce iti doresti, pentru ca produsele cosmetice prezentate pe site sunt mereu disponibile. Iti recomand cu incredere RedVelvet.ro, deoarece sunt genul de persoana care chiar recomanda shopping-ul online, din varii motive: in primul rand, pentru ca magazinele online sunt disponibile la orice ora.

Asadar, daca timpul nu iti permite sa alergi prin magazinele fizice, apeleaza la varianta simpla si comoda, pe care ti-o pune la dispozitie internetul. In al doilea rand, toate comenzile plasate iti vor fi livrate direct la usa casei tale, prin intermediul unui curier rapid si poti face plata ramburs, la primirea coletului. Dca nu ai incercat pana acum cumparaturile online, nu stii ce ai pierdut – dar niciodata nu este prea tarziu sa incerci lucruri noi.

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro