Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi cincilea

0
220

Motto  „Cântarul şi cumpăna dreaptă sunt de la Domnul; toate greutăţile de cântărit sunt lucrarea Lui.Urâciune sunt regii care făptuiesc fărădelegea, fiindcă numai întru dreptate se întăreşte tronul.Buzele grăitoare de dreptate sunt plăcute regilor şi iubesc pe cel ce spune drept.Întărâtarea regelui este ca vestitorii morţii, dar omul înţelept o domoleşte Seninătatea feţei regelui dă viaţă şi bunăvoinţa lui este ca un nor de ploaie de primăvară.Dobândirea înţelepciunii este mai bună decât aurul, iar câştigarea priceperii este mai de preţ decât argintul.Calea celor drepţi este ferirea de rău; numai acela care ia aminte la mersul lui îşi păzeşte sufletul său” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 11-lea, versetele 11-17)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi cincilea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

**********************************************************************************************************

Niciodată până acum, în toată istoria ei planetară omenirea nu a mai fost supusă unui regim satanic şi asupritor ca cel din prezent.De altfel, nicio organizaţie sau structură statală nu a creat un asemenea mare dezastru în ceea ce priveşte mediul înconjurător, formele de guvernământ, sistemul social, finanţele sau industria, aşa cum a făcut-o elita malefică a „Iluminaţilor”.Având un arsenal nelimitat, această organizație  a menţinut întreg mapamondul într-o tensiune aproape continuă prin ameninţarea războiului sau a terorismului.

Dar, aşa cum v-am promis în episodul anterior, incursiunea în spaţiul sud-american, cu influenţele iezuite este de-a dreptul teribil.

Ne întoarcem în timp, mai precis prin anul 1770. „Un frate iezuit, pe numele sau Adam Weishaupt, a întemeiat în anul 1770 un ordin strict secret care urmărea să pună în practică și în Europa experimentul din Paraguay, convins de rezultatele miraculoase obținute acolo cu „indienii salbatici”.Anumite surse precum „Spioni în Sutană”, de Vasile Dumitru Fulger, și nu numai sau lucrarea lui E. Cerneak intitulată”Cinci secole de război secret”, vorbesc de existența unui super Serviciu de Informații-Contrainformații ce au aparținut acestui Ordin Iezuit. 

Adam Weishaupt (în ciuda urii pe care a atras-o) era un admirator al tacticilor iezuite. Punea mare preț pe canoanele disciplinei și ale organizării profesioniste ale acestora, a abilităților lor de a-și folosi talentul și devotamentul în slujba cauzei de a înrobi,de a stăpâni. Din moment ce Weishaupt a fost școlit de iezuiți, el era destul de familiarizat cu experiențele acestora în crearea unor societăți cu iz totalitar. Se explică de aici și prototipul lui denumit generic ” 41″ a fost mai presus de toate imaginea statului totalitar și teocratic impus de iezuiți, în ciuda puterii centrale spaniole, în Paraguay, în anul 1609.

Acest stat sclavagist a existat în mod oficial timp de 159 de ani, până în anul 1768, când Weishaupt era un student în vârstă de numai 20 de ani. Iezuiții au numit acest lucru ”cesiunea iobăgiei”, cu înțelesul de protecție sau ”misiune”. Faptele au fost expuse în dizertația lui Carl Morner,An Account of the History of Paraguay and the Pertaining Jesuit Missions from the Discovery Country to 1813” (Upsala, 1858, pp 92-102). Ele necesită o examinare atentă, din moment ce, potrivit lui Morner, fiecare misiune aveau un consiliu municipal, care punea în practică ordinele iezuiților. Iezuiții urmau un fel de metodă comunistă, folosind ca instrumente viclenia și violența. Indienii Guarani, indiferent de sex, au fost obligați la muncă forțată pentru misiune.

Indienii nu dețineau nicio proprietate personală. Toate produsele muncii lor erau strânse în depozitele comunale. Indiferent de nevoile acestora, de hrană sau de vestimentație, doar comuna era aceea care știa cum trebuia distribuit…totul. Iezuiții erau cei care supravegheau munca acestora, la fel ca într-o fabrică.

Asemănările izbitoare cu alte perioade totalitare sunt pregnante.Iezuiții au impus munca forțată. apoi furnizarea de produse alimentare și de alte necesități pentru indieni depindea de rezultatele producției. Structura puterii era una centralizată iar munca se desfășura în echipe. De altfel, comuna organiza uneori și programe de divertisment. Iar când metoda pedepsei a fost introdusă, indienii n-au mai avut altă alternativă decât să le sărute mâinile călăilor lor și să-și exprime recunoștința sau regretul după caz.

Conducerea comunei era alcătuită din preoți iezuiți italieni, englezi și germani. Ei au izolat zona lor într-o manieră similară cu a unui ghetto sau cu ceea ce s-a produs prin Europa de Est, mult mai  târziu, dincolo de Cortina de Fier.Toate aceste evidențe întăreau ideea că iezuiții aspirau la crearea unui stat independent, condus de ei.

Indienii erau considerați ”sălbatici” . Iar aceia care existau prin zonele învecinate din apropiere au fost ispitiți să vină în comunele închise, cu hrană, petreceri și muzică. Nu a existat nicio sugestie cu rol coercitiv sau vreo obligație ca să vină. Apoi, capcana s-a închis în jurul lor. Iezuiții distribuiau ”sălbaticii” printre misiunile lor de pe râul Parana. Mulți au fugit înapoi în junglă, dar numai pentru ca mai târziu să fie înrobiți din nou, mai târziu.

Treptat, indienii s-au transformat în niște creaturi neajutorate și dependente. Șansele lor de a se dezvolta cultural erau tot mai mici. Preoții iezuiți, speciali, (la fel ca majoritatea politrucilor) îi îndoctrinau pe indieni să nu-și manifeste nemulțumirile.

Aici, mai mult ca oricând catolicismul a devenit o religie destinată sclavilor, fiind folosită într-un mod viclean.În același timp, ei au încercat să-i obișnuiască pe indieni cu o atitudine cazonă, iar în felul acesta ei au devenit niște instrumente la dispoziția stăpânilor lor, fără gândire sau voință proprie. Paraguay a fost un exemplu de standardizare al ”dreptului de codeterminare”, al unei mentalității cooperatiste, cu metode comuniste, o cortină de fier (regiunea devenise un ghetto), cu ”politruci”, servitute, violență, propagandă și militarism.

Un fapt deosebit de interesant este că, iezuiții din Europa Centrală (mulți dintre ei cu rădăcini iudeo-creștine) au fost aleși în mod principal ca lideri pentru misiunile din Paraguay.Informațiile despre condițiile reale aveau ca în cele din urmă, în ciuda ipozriziei iezuite, să ajungă și în afară. În 1759, iezuiților li s-a ordonat să-i elibereze pe sclavii indieni și să abolească sistemul lor de izolare. Desigur că iezuiții au afirmat că, toate acuzațiile care li se aduceau erau false, dar cu toate acestea ei au admis că trebuia făcut ceva și s-au oferit să-i elibereze pe indieni în mod gradat, până la obținerea unei libertăți depline. Însă ei nu aveau nicio intenție să-și țină promisiunea făcută.

Între timp, în Europa, animozitatea împotriva ordinului iezuit a crescut și regele Carlos al III-lea al Spaniei i-a expulzat pe iezuiți din toate provinciile sale în anul 1767. Iezuiții din Paraguay au avut aceeași soartă ca frații lor.

 Strategia principală a elitei malefice a fost de secole şi chiar de milenii aceeaşi: „prin haos, la ordine”. „Iluminații” creează haosul şi apoi, prin măsuri din ce în ce mai opresive, pe care le încadrează în categoia „ordinii”, ei degradează tot mai mult natura umană, dorind să transforme fiinţele umane în adevăraţi „zombie” şi sclavi fără voinţă proprie, fără idealuri, fără iniţiativa. Tot ceea ce „Iluminaţii” ştiu, este să trăiască după Regula lor de Aur: „Cel care deţine banii şi rezervele de aur, deţine de asemenea şi frâiele puterii”. Tocmai de aceea, cu o perfidie fără margini, ei şi-au însuşit mare parte din aurul disponibil la nivel mondial, ce alcătuia Fondurile Colaterale Globale, sub pretextul înlăturării tentaţiei de declanşare a unor noi războaie. 
La această situaţie stranie, dar totodată foarte periculoasă, s-a ajuns în special prin păstrarea unei discreţii desăvârşite din partea bancherilor. Să ne imaginăm că facem parte dintr-o organizaţie al cărei unic ţel este acela de a controla întreaga planetă.

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : searchnewsglobal,Ancient Origins,BBC,YouTube

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here