Connect with us
https://www.nationalul.ro/wp-content/uploads/2019/07/untold-facebook.jpg

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzeci şi cincilea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Cântarul şi cumpăna dreaptă sunt de la Domnul; toate greutăţile de cântărit sunt lucrarea Lui.Urâciune sunt regii care făptuiesc fărădelegea, fiindcă numai întru dreptate se întăreşte tronul.Buzele grăitoare de dreptate sunt plăcute regilor şi iubesc pe cel ce spune drept.Întărâtarea regelui este ca vestitorii morţii, dar omul înţelept o domoleşte Seninătatea feţei regelui dă viaţă şi bunăvoinţa lui este ca un nor de ploaie de primăvară.Dobândirea înţelepciunii este mai bună decât aurul, iar câştigarea priceperii este mai de preţ decât argintul.Calea celor drepţi este ferirea de rău; numai acela care ia aminte la mersul lui îşi păzeşte sufletul său” (Pildele lui Solomon, Capitolul al 11-lea, versetele 11-17)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzeci şi cincilea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect. 

**********************************************************************************************************

Niciodată până acum, în toată istoria ei planetară omenirea nu a mai fost supusă unui regim satanic şi asupritor ca cel din prezent.De altfel, nicio organizaţie sau structură statală nu a creat un asemenea mare dezastru în ceea ce priveşte mediul înconjurător, formele de guvernământ, sistemul social, finanţele sau industria, aşa cum a făcut-o elita malefică a „Iluminaţilor”.Având un arsenal nelimitat, această organizație  a menţinut întreg mapamondul într-o tensiune aproape continuă prin ameninţarea războiului sau a terorismului.

Dar, aşa cum v-am promis în episodul anterior, incursiunea în spaţiul sud-american, cu influenţele iezuite este de-a dreptul teribil.

Ne întoarcem în timp, mai precis prin anul 1770. „Un frate iezuit, pe numele sau Adam Weishaupt, a întemeiat în anul 1770 un ordin strict secret care urmărea să pună în practică și în Europa experimentul din Paraguay, convins de rezultatele miraculoase obținute acolo cu „indienii salbatici”.Anumite surse precum „Spioni în Sutană”, de Vasile Dumitru Fulger, și nu numai sau lucrarea lui E. Cerneak intitulată”Cinci secole de război secret”, vorbesc de existența unui super Serviciu de Informații-Contrainformații ce au aparținut acestui Ordin Iezuit. 

Adam Weishaupt (în ciuda urii pe care a atras-o) era un admirator al tacticilor iezuite. Punea mare preț pe canoanele disciplinei și ale organizării profesioniste ale acestora, a abilităților lor de a-și folosi talentul și devotamentul în slujba cauzei de a înrobi,de a stăpâni. Din moment ce Weishaupt a fost școlit de iezuiți, el era destul de familiarizat cu experiențele acestora în crearea unor societăți cu iz totalitar. Se explică de aici și prototipul lui denumit generic ” 41″ a fost mai presus de toate imaginea statului totalitar și teocratic impus de iezuiți, în ciuda puterii centrale spaniole, în Paraguay, în anul 1609.

Acest stat sclavagist a existat în mod oficial timp de 159 de ani, până în anul 1768, când Weishaupt era un student în vârstă de numai 20 de ani. Iezuiții au numit acest lucru ”cesiunea iobăgiei”, cu înțelesul de protecție sau ”misiune”. Faptele au fost expuse în dizertația lui Carl Morner,An Account of the History of Paraguay and the Pertaining Jesuit Missions from the Discovery Country to 1813” (Upsala, 1858, pp 92-102). Ele necesită o examinare atentă, din moment ce, potrivit lui Morner, fiecare misiune aveau un consiliu municipal, care punea în practică ordinele iezuiților. Iezuiții urmau un fel de metodă comunistă, folosind ca instrumente viclenia și violența. Indienii Guarani, indiferent de sex, au fost obligați la muncă forțată pentru misiune.

Indienii nu dețineau nicio proprietate personală. Toate produsele muncii lor erau strânse în depozitele comunale. Indiferent de nevoile acestora, de hrană sau de vestimentație, doar comuna era aceea care știa cum trebuia distribuit…totul. Iezuiții erau cei care supravegheau munca acestora, la fel ca într-o fabrică.

Asemănările izbitoare cu alte perioade totalitare sunt pregnante.Iezuiții au impus munca forțată. apoi furnizarea de produse alimentare și de alte necesități pentru indieni depindea de rezultatele producției. Structura puterii era una centralizată iar munca se desfășura în echipe. De altfel, comuna organiza uneori și programe de divertisment. Iar când metoda pedepsei a fost introdusă, indienii n-au mai avut altă alternativă decât să le sărute mâinile călăilor lor și să-și exprime recunoștința sau regretul după caz.

Conducerea comunei era alcătuită din preoți iezuiți italieni, englezi și germani. Ei au izolat zona lor într-o manieră similară cu a unui ghetto sau cu ceea ce s-a produs prin Europa de Est, mult mai  târziu, dincolo de Cortina de Fier.Toate aceste evidențe întăreau ideea că iezuiții aspirau la crearea unui stat independent, condus de ei.

Indienii erau considerați ”sălbatici” . Iar aceia care existau prin zonele învecinate din apropiere au fost ispitiți să vină în comunele închise, cu hrană, petreceri și muzică. Nu a existat nicio sugestie cu rol coercitiv sau vreo obligație ca să vină. Apoi, capcana s-a închis în jurul lor. Iezuiții distribuiau ”sălbaticii” printre misiunile lor de pe râul Parana. Mulți au fugit înapoi în junglă, dar numai pentru ca mai târziu să fie înrobiți din nou, mai târziu.

Treptat, indienii s-au transformat în niște creaturi neajutorate și dependente. Șansele lor de a se dezvolta cultural erau tot mai mici. Preoții iezuiți, speciali, (la fel ca majoritatea politrucilor) îi îndoctrinau pe indieni să nu-și manifeste nemulțumirile.

Aici, mai mult ca oricând catolicismul a devenit o religie destinată sclavilor, fiind folosită într-un mod viclean.În același timp, ei au încercat să-i obișnuiască pe indieni cu o atitudine cazonă, iar în felul acesta ei au devenit niște instrumente la dispoziția stăpânilor lor, fără gândire sau voință proprie. Paraguay a fost un exemplu de standardizare al ”dreptului de codeterminare”, al unei mentalității cooperatiste, cu metode comuniste, o cortină de fier (regiunea devenise un ghetto), cu ”politruci”, servitute, violență, propagandă și militarism.

Un fapt deosebit de interesant este că, iezuiții din Europa Centrală (mulți dintre ei cu rădăcini iudeo-creștine) au fost aleși în mod principal ca lideri pentru misiunile din Paraguay.Informațiile despre condițiile reale aveau ca în cele din urmă, în ciuda ipozriziei iezuite, să ajungă și în afară. În 1759, iezuiților li s-a ordonat să-i elibereze pe sclavii indieni și să abolească sistemul lor de izolare. Desigur că iezuiții au afirmat că, toate acuzațiile care li se aduceau erau false, dar cu toate acestea ei au admis că trebuia făcut ceva și s-au oferit să-i elibereze pe indieni în mod gradat, până la obținerea unei libertăți depline. Însă ei nu aveau nicio intenție să-și țină promisiunea făcută.

Între timp, în Europa, animozitatea împotriva ordinului iezuit a crescut și regele Carlos al III-lea al Spaniei i-a expulzat pe iezuiți din toate provinciile sale în anul 1767. Iezuiții din Paraguay au avut aceeași soartă ca frații lor.

 Strategia principală a elitei malefice a fost de secole şi chiar de milenii aceeaşi: „prin haos, la ordine”. „Iluminații” creează haosul şi apoi, prin măsuri din ce în ce mai opresive, pe care le încadrează în categoia „ordinii”, ei degradează tot mai mult natura umană, dorind să transforme fiinţele umane în adevăraţi „zombie” şi sclavi fără voinţă proprie, fără idealuri, fără iniţiativa. Tot ceea ce „Iluminaţii” ştiu, este să trăiască după Regula lor de Aur: „Cel care deţine banii şi rezervele de aur, deţine de asemenea şi frâiele puterii”. Tocmai de aceea, cu o perfidie fără margini, ei şi-au însuşit mare parte din aurul disponibil la nivel mondial, ce alcătuia Fondurile Colaterale Globale, sub pretextul înlăturării tentaţiei de declanşare a unor noi războaie. 
La această situaţie stranie, dar totodată foarte periculoasă, s-a ajuns în special prin păstrarea unei discreţii desăvârşite din partea bancherilor. Să ne imaginăm că facem parte dintr-o organizaţie al cărei unic ţel este acela de a controla întreaga planetă.

*******************************************************************************************************

 

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : searchnewsglobal,Ancient Origins,BBC,YouTube

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Top 5 politicienii săptămânii. Taxa pe solidaritate trebuia asumată de premier

Nationalul

Publicat

pe

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5 – Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor

“Pe locul 5 este domnul Eugen Teodorovici care a lansat acea idee extraordinară a taxei pe solidaritate pentru pensiile peste 100 de milioane, inimaginabil în România, vă spun eu, ca om care din 68 am contribuit am avut 50 de ani de contribuţie şi nici nu mă pot gândi la o asemenea pensie, ea este, au fost date magistraţilor, fiecare partid politic s-a grăbit să îi mituiască pe judecători şi pe procurori, după părerea mea nu e vorba de o chestiune bugetară, după părerea mea este o greşeală că i s-a dat domnului Teodorovici, asta trebuia să o asume premierul pentru că este chestiune de egalitate socială, o chestiune elementară, de dreptate socială, nu se poate ca într-o ţară unde oamenii au pensii de 15 milioane, unii să aibă 3.000- 4.000 de euro, fără să facă nimic, deci din punctul acesta de vedere îl pun pe locul 5, măcar că a lansat discuţia, probabil că o să dea înapoi pentru că poate că de aia nici nu şi-a asumat premierul, o să dea înapoi că face acum CSM-ul, magistraţii, organizaţiile internaţionale culmea. Dacă ar fi fost politicieni, sunteţi de acord, sau funcţionari la Parlament sau ziarişti, toată lumea ar fi spus nu se poate aşa ceva fiind vorba de magistraţi ei au voie să aibă, nu e vorba de pensiile militare, e vorba de nişte pensii care au fost nejustificate, pentru un om care nu face nimic”, a explicat Ion Cristoiu.

Locul 4 – Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE

“Pe locul 4 este domnul Călin Popescu Tăriceanu pentru că a primit o lovitură în sensul că el chiar se pregătise să fie candidat unic, o să rămână candidatul ALDE. Dar nu are cum şi o să rămână dintr-un singur motiv, partidul care nu are candidat propriu până la prezidenţiale e terminat ca partid, anul prezidenţialelor e un an de vedetism al unui partid. Ai candidat… E pe locul 4 că va avea o mare problemă că trebuie să decidă dacă rămâne în coaliţie sau nu rămâne… foarte grea, pentru că dacă pleacă din coaliţie, pierde partidul, toţi miniştrii săi vor rămâne pentru că e greu să vă imaginaţi că un ministru, voi pleca, ei vor pleca miniştri pentru că vrea preşedintele partidului să ajungă…”, a afirmat Ion Cristoiu.

Locul 3 – Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO

„Locul 3 domnul Mircea Geoană, v-am spus… pentru că are cea mai înaltă funcţie deţinută de un român în istoria modernă”, a spus Ion Cristoiu.

Locul 2 – Viorica Dăncilă, premierul României, liderul PSD

„Şi pentru că a reabilitat PSD, locul 2 este Viorica Dăncilă care aşa, mai ţineţi minte, cu taca-taca începe să facă, cu paşi mici, ea acuma toată vara aşa cum a sfătuit-o simpatia dumneavoastră Traian Băsescu, va fi numai în ţară, va lua fiecare … toate filialele şi probabil că mai mult ca sigur pe 3 va fi desemnată candidat”, a susţinut Ion Cristoiu.

Locul 1- Gabriela Firea, primarul general al Capitalei şi vicepreşedinte al PSD

„Este Gabriela Firea care e pe locul unu, noi trebuie să spunem acest clasament este al spectacolelor mediatice, nu spunem că cine e pe locul e apreciat faţă de ăla. Ea este vedeta, a venit de la tratament şi acum e prezentă în primul rând, a dus o contribuţie uriaşă pentru Dăncilă scoţându-l din joc pe domnul Tăriceanu care era, nu putea să fie candidatul PSD. (…) Ar trebui să îi mulţumească doamna Dăncilă pentru că i-a deschis drumul, poate să îi ofere dacă să fiu răutăcios, o rectificare bugetară de care Gabriela Firea are nevoie că altfel dă faliment Primăria”, a conchis Ion Cristoiu.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Halep se implică financiar în dezvoltarea tenisului românesc

Nationalul

Publicat

pe

„Este un proiect pe care îl avem împreună cu Federaţia. Ne-am gândit să mergem prin ţară, să alegem câţiva copilaşi pentru performanţă. Este important să-i descoperim şi să-i susţinem financiar. Tenisul nu este uşor de susţinut şi trebuie să-i ajutăm cât putem pe aceşti copilaşi”, a spus Simona Halep, la Constanţa.

În momentul de faţă, Simona sprijină o echipă feminină de hochei pe gheaţă, dar şi mai mulţi tineri tenismeni de la complexul lui Ion Ţiriac.

Halep va reveni în circuit pe 5 august, la Rogers Cup. În august, Simona va participa la turneele de la Cincinnati şi US Open.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Introducerea unui mecanism de monitorizare a statului de drept în UE este o abordare corectă

Nationalul

Publicat

pe

„Este bun faptul că este o abordare care nu este specifică doar câtorva state. Este o abordare la nivel european care se va aplica tutror statelor membre. Ne uităm acum la mecanismul de cooperare şi verificare care este aplicat doar României şi Bulgariei . Eu cred că atunci când se ia o măsuri la nivel european trebuie ca acea măsură să vizeze toate statele membre. Sunt convinsă că toţi avem obligaţii în calitate de stat membru al UE, dar avem şi oportunităţi în calitate de stat membru al UE. Cred că aceasă abordare a preşedintelui Comsiei Europene este una corectă pentru că este o măsură care vizează toate statele”, a declarat Viorica Dăncilă, la Sibiu.

Premierul a adăugat că Guvernul va discuta cu reprezentanţii Comisiei Europene cu privire la MCV-ul aplicat României şi Bulgariei.

„Am discutat după alegeri cu fostul prim-vicepreşedinte al Comsiei Europene despre mecanismul de cooperare şi verificare. Am spus că noi avem foatre mare deschidere şi că trebuie să discutăm despre fiecare lucru în parte. Dar la aceste discuţi nu trebuie purtate doar cu Ministerul Justiţiei, sunt discuţii care vozează magistraţii, în care trebuie să avem părerea şi a judeătorilor şi a procurporilor şi a ascociaţiilor magistraţilor pentru a putea pune anumite puncte în aplicare sau la anumite puncte să explicăm de ce nu putem să implementăm acel aspect din MCV. Dar cred că este foarte important dialogul şi Guvernul României va avea un dialog cu Comisia Europeană legat şi de acest aspect şi de alte aspecte referitoare la această cooperare”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Ursula von der Leyen, proaspăt aleasă în funcţia de preşedintele al Comisiei Europene, a anunţat că susţine introducerea unui mecanism pentru monitorizarea situaţiei statului de drept în toate ţările Uniunii Europene şi pentru apărarea valorilor europene.

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro