Despre Illuminati- Episodul al Treizeci şi unulea

0
316

Motto ” Dumnezeule, cine se va asemăna ţie? Să nu taci, nici să Te linişteşti, Dumnezeule Că iată, vrăjmaşii Tăi s-au întărâtat şi cei ce Te urăsc au ridicat capul.Împotriva poporului Tău au lucrat cu vicleşug şi s-au sfătuit împotriva sfinţilor Tăi.Zis-au: „Veniţi să-i pierdem pe ei dintre neamuri şi să nu se mai pomenească numele lui Israel” ” (Psalmul 82 al Proorocului şi regelui David, versetele 1-4)

Mulțumim lui Dumnezeu că nu mai trebuie să credem ceea ce ei, Iluminatii și toate minciunile lor predate sau prefabricate de complicii lor din mass-media și mai ales de acest putred sistem ce își închipuie că ele rezistă!Treburile sunt mult mai limpezi, iar toată propaganda de felul...că nici nu există-nici ei dar nicio urmă de vreo…forță cu caracter sau scop ocult îi slujesc cu obediență…este nulă!

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc interpretărilor, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al treizecilea și unulea episod al serialului lansat acum mai bine de două luni intitulat –„Despre Illuminati „Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai semnificative informații cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate constituie mai degrabă o promisiune, o autentică decolare, în virtutea dreptului de a scoate la lumină și de a vă oferi fiecăruia dintre dumneavoastră o parte din ceea ce se știe, dar se ține secret.

********************************************************************************************************

Acest episod se axează pe unul dintre cele mai controversate scrieri.Intrăm astfel si mai adânc în sufletul perfid și criminal al castei Illuminati.

Nu voi specula deloc, chiar dacă, mai mult ca niciodată se caută să se distrugă în mod sistematic ordinea stabilită prin consens, mai precis prin Constituție. După cum știți,Constituția este legea de baza a oricărui stat liber național,suveran care stabileste un echilibru între puterile Statului, între conducătorul acestuia și persoanele,organismele legislative,judecătorești și executive care „dirijează”poporul. Din moment ce pentru a ajunge cât mai repede aici, din secret se împing tot felul de ambițioși care dau asalt puterii, încheie tratate cu organisme internaționale neprielnice (gen FMI,Banca Mondială etc)și îi îndeamnă pe toți amatorii, pe toți nepricepuții să ajungă în funcții cheie că să vorbeasca aiuritor în foruri superioare, să submineze ordinea fireasc…

Dar, subiectul principal este legat de Illuminati care au avut parte de o publicitate „nedorită”, de fapt „o înflorire” a unor reminiscențe pe deplin potrivnice,cu ocazia acestui text. „Protocoalele înțelepților Sionului” (în rusă Протоколы Сионских мудрецов) a fost una dintre scrierile apocrife care a circulat în Europa începutului de secolul al XX-lea și care descria niște planuri imaginare ale evreilor de a domina lumea. A fost publicată pentru prima dată în foileton între 28 august și 7 septembrie (stil vechi) din anul 1903 în ziarul „Znamia” (în rusă Знамя) din Sankt Petersburg, într-o versiune prescurtată. Ulterior, în 1905, acestă compilație a fost publicată ca o anexă a broșurii lui Serghei Nilus: „Mare în Mic: Venirea Anti-Cristului și rolul Satanei pe pământ”.

Versiunea oficial admisă ne informează că această lucrare e lipsită de interes, valoare. De pildă, prestigios ziarul londonez „The Times” din zilele de 16-18 august ale anului 1921 releva, într-o serie de articole, că majoritatea materialului din Protocoale ar fi un text plagiat ce se leagă de satiră politică publicat anterior, dar care nu avusese caracter antisemit. Conform jurnaliștilor britanici din acea perioadă, textul respectiv ar fi fost un pamflet scris în Belgia în anul 1864 de francmasonul socialist Maurice Joly, sub titlul „Dialog în iad între Machiavelli și Montesquieu. Politica lui Machiavelli în secolul XIX împotriva împăratului Napoleon al III-lea” ar fi fost un alt reper la care s-au adăugat fragmente din nuvela scriitorului prusacu Hermann Goedsche, „Biarritz” (1868). De alminteri, tot pe „această linie”, menită de a destabiliza , de a descuraja chiar lectura integrală, s-a amintit c-ar fi vorbade un fals care a fost pus în circulație de agenți ai Ohranei – poliția secretă a guvernului Rusiei imperiale – ca o diversiune contra iminentei revoluții.

Teoreticienii au justificat acest lucru prin acea amplificare a fenomenului antisemitit deja răspândit în Rusia în acea vreme -„Nemulțumirile și revolta publică au fost canalizate contra evreilor care ar fi fost manipulați de fantoșa…iudaismului internațional.”Acest fals a fost redactat și pus în circulație de Piotr Ivanovici Rackovski, șeful poliției secrete Rusiei țariste – ca diversiune menită să preîntâmpine o revoluție, în ideea că demersurile politice revoluționare ar fi fost acțiuni evreiești.

Dar, adevărul este total depărtat de aceste mituri întreținute artificial.Este un fapt psihologic cunoscut ca majoritatea criminalilor mărturisesc cumulul de crime doar înainte de a muri.

Tot așa,”Protocoalele” Maeștrilor Francmasoni sau ale „înțelepților Sionului”constituie o dovadă din moment ce au ajuns contestate, comentate chiar interzise în unele țări, în trecut). 

Ce sunt aceste protocoale?

„Dacă vreodată o bucată de text ar putea produce ură în masă, asta e aceea. (…) Această carte conține minciuni și calomnii.”—Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace
 Protocoale sunt aprig contestate iar existența lor nu pare să fie pe atât de reală pe cât se crede. Mulți susțin că acest text este de fapt un fals ce are multe rezonanțe antisemite.Se presupune c-ar fi fost copiat după o satiră machiavelică de la mijlocul secolului al XIX-lea legat de ambițiile imperialiste ale împăratului  Casei de Bourbon-Napoleon III.
Conform acestei teorii, numele primului președinte al Franței a fost pur și simplu înlocuit cu apariția și dezvoltarea iudaismului militant. Prima apariție a acestor documente suspecte a fost semnalată în Rusia la începutul secolului al XX-lea, unde a fost publicată de-a lungul timpului sub diverse forme.
Aceasta „istorică” cercetare a stabilit că evreii se aflau în spatele suferinței interne din Rusia , fiind responsabili de pierderea războiului ruso-japonez din anul 1905. Faptul că protocoalele au ajuns să fie tipărite în limba engleză abia la începutul anilor 1920 mă determină să cred ca documentele au un cu totul alt scop, alt înțeles. De altfel, contextul istoric era unul cât se poate de turbulent, deoarece Europa încerca să-și revină din criza economică instaurată după Primul Război Mondial, iar întreaga vină pentru dezastrul economic din Europa dar și din SUA a fost atribuit poporului evreu.

Pe de altă parte, Protocoalele sunt o îngrozitoare mărturie a tuturor suferințelor și a mizeriei de nedescris, a dezinformării dusă la cele mai înalte cote pe care le-au provocat și încă le provoacă francmasonii, masonii și Illuminati. Ele oferă totodată cheia secretă pentru a înțelege tot ceea ce se întâmplă prin societate sau tot ceea ce au percutat sau ne privește pe noi, ca indivizi,astăzi în lume. În aceste protocoale totul este îndeajuns explicitat, iar toată „lumina” -(mai degrabă tenebrele aruncate sunt expresia unor cauze profund iar adevăratele frământări sociale și politice) e generată cu o diabolică abilitate de Illuminati, de la Marea Revoluție Franceză încoace. 

De atunci, lumea a începutut să se deștepte. O puternică suflare antimasonică, nefiind retrogradă sau obscurantistă a pornit din motive religioase, naționale.De altfel, un alt motiv ar fi izvorît din adâncul instinctului de conservare. Această mișcare crește pe zi ce trece și cucerește pe indiferenți și convertește pe umanitariști, care totuși simt că Patria este mai aproape decât Umanitatea. Lumea creștină a începutut să vadă cât de periculos și veridic este acest text, dar sigur revolta împotriva francmasoneriei nu se poate cuantifica doar cu acest lucru.

De aceea,mai presus de toate utopiile înșelătoare și cosmopolite înfățișate de ei, Protocoalele Înţelepţilor Sionului ilustrează toată gamă de restricții și de viclenii ale acestora.

 Protocoalele sunt un monument de acțiune satanică și reprezintă izvorul tuturor ticăloșiilir umane actuale.Protocoalele pun în lumină causa causorum (cauza tuturor cauzelor) o decadență a lumii actuale, atât la nivelul individului, cât și la nivelul statului.Protocoalele au fost interpretate temeinic, iar lectura acestui document rarisim, de înțelegere a căruia depinde soarta întregii umanități este o revelație pentru cei care sunt „treji”.

Destul de amănunţit, materialul prezintă strategii pentrucontrolul finanţelor lumii, controlul presei, controlul asupra credinţei, manipularea informaţiei, coruperea, discreditarea şi chiar suprimarea fizică a celor ce se împotrivesc, controlul politicii, elaborarea războaielor (aducătoare de venituri importante), controlul educaţiei, controlul lojilor masonice.

Protocoalele conțin planurile concepute de secole de francmasoni, pentru realizarea visului lor de stăpânire a întregii planete.Protocoale sunt în număr de douăzeci și patru. Sunt mai mult niște învățături sau maxime, decât procese-verbale. Se pare că autorul sau autorii au urmărit să prezinte în numai douazeci și patru de lecții doctrinele francmasonice, ținta pe care o urmăresc din cele mai îndepărtate timpuri și amănuntele celui din urmă plan de acțiune pentru cucerirea puterii mondiale, atunci când totul va fi pregătit pentru a începe lupta.

Protocoalele constau în 24 de procese-verbale încheiate de diferitele secțiuni ale Marelui Congres
Masonic, care s-a ținut în Elveția, la Basel în 1897 și formează programul masonic de cucerire mondială, program elaborat și comunicat unor anumiti „inițiați”, pentru a se păstra o urmă scrisă a acelor convorbiri
ultrasecrete.Despre modalitatea în care au căzut în mâinile noastre, ale „profanilor” aceste protocoale, există două versiuni: prima, că ar fi fost copiate de o femeie, soție sau amantă a unui „inițiat”, fiind apoi comunicate creștinilor pentru ca
aceștia să se pună în gardă și să ia măsuri de apărare; a doua, că au fost ridicate dintr-un seif pe care francmasonii îl aveau într-o casa dintr-un oraș din regiunea Alsacia, Franța.

Razboaiele interne si conflictele mondiale, pe care Illuminati știu să le provoace și să le întrețină vor grăbi venirea domniei despotismului masonic, în locul liberalismului statelor creștine. Atunci, în afară de „religia” masonică într-un fals Mântuitor, toate religiile vor fi desființate. De aceea, Noua Ordine Mondială grăbește venirea „Regelui” tuturor, a Antihristului care va domni (doar 3 ani și jumătate)  peste toată planeta astfel subjugată. După cum vedem în zilele noastre, se merge cu pași repezi spre finalizarea planului Illuminati, din moment ce toate aceste „profeții”,concretizate în cele 24 de Protocoale din anul 1897 sunt la fel de reale ca atunci.

Ideile fundamentale ale Protocoalelor pot fi sintetizate astfel. Francmasonii nu admit niciun alt drept decât cel dat de forță. Mărturie stă  tocmai doctrina actuală a”neo-liberalismului” propagat de ei printre creștini, care a distrus religia creștină și autoritatea statului. O altă idee centrală care străbate acest text se leagă de aurul care, odata intrat în mâinile Francmasoneriei. Cu ajutorul lui au cumpărat marea parte a mass-mediei mondiale, dominând opinia publica ce comandă guvernele în
statele democrate.

De altfel,din cele expuse in Protocoale se poate constata că acestea formează un vast plan al Illuminati de cucerire și ingenunchiere sistematică a lumii creștine, conceput în cele mai mici amănunte. Societatea și sufletul individului au fost analizate într-un mod cu adevărat diabolic, iar știința a identificat toate punctele vulnerabile care le-au deschis calea teoretizării și punerii în practică pentru ca
Illuminati să aibă unde să lovească. Pregătiți în spiritul acestei satanice doctrine, ei au pornit atacul, dar nu într-un anumit stat, ci pe întreg globul pămîntesc, bazându-se, deci, pe lipsa de pregătire a creștinilor. Minciuna, șantajul, perfidia, coruptia, tradarea, lingusirea, crima și necinstea, în toate formele lor sunt armele cu care Illuminati luptă.Cunoșterea scopurilir revoluționare au asigurat popularitatea Protocoalelor Înțelepților Sionului care manifestă și astăzi atâta interes. Multe cercuri de interese și-au găsit și își mai găsesc inspirația în protocoalele redactate acum mai bine de o sută de ani. Asta pentru că astfel de metode de acțiune pot asigura, cel puțin în teorie, unei minorități de orice fel o armă infailibilă de a domina majoritatea.

Protocoalele înțelepților Sionului stau la baza unor grupări precum Ordinul Iluminatii iar autenticitatea lor este cât se poate de reală. Cu toate acestea unii încă mai cred că Protocoalele înțelepților Sionului sunt un plan care detaliază complotul evreilor de a cuceri lumea.

Un mic insert ,pe deplin elocvent:

  ”    Totusi, în lumea întreagă, cuvintele LIBERTATE, EGALITATE, FRATERNITATE au adus în rândurile noastre, prin mijlocirea agenților noștri orbi, legiuni întregi de creștini care ne purtau cu însuflețire steagurile. Aceste cuvinte erau pentru ei niște viermi care rodeau prosperitatea tuturora, distrugând peste tot pacea, solidaritatea, stapânind pe dedesubt toate instituțiile Statului. Veți vedea din cele ce urmează să vă comunicăm, că aceasta ne-a folosit cel mai mult nouă. Acest aspect ne-a dat, printre altele, putința de a obține cheia cea mai importantă sau, mai bine zis, de a desființa privilegiile pe care era întemeiată aristocrația creștinilor și singurul mijloc de apărare ce-l aveau împotriva noastră popoarele și națiunile. Pe ruinele jalnice ale aristocrației naturale și ereditare noi ne-am ridicat aristocrația noastră, a inteligenței și a banului. Am luat drept bază a acestei noi aristocrații bogăția, care depinde de noi, siși  știința, care este îndrumată de maeștrii noștri.

Izbânda noastră a mai fost mult ușurată si prin faptul că, în legăturile noastre cu oamenii de care aveam nevoie, am știut întotdeauna să atingem și să influențăm corzile cele mai sensibile ale sufletului oamenilor: meschinăria, lăcomia, neîndestularea, lipsurile materiale, fiecare dintre aceste slăbiciuni omenesti, luate în parte, fiind în stare să înăbușe gradat neatârnarea gândului, punând vointa oamenilor în slujba celor care astfel le cumpără sufletul.

Ideea abstractă a libertății ne-a dat putința de a face mulțimea să înțeleagă că un guvern nu este altceva decât un locțiitor al proprietarului țării, adică al poporului, și că poate fi schimbat așa cum se schimbă mănușile învechite.(…) În întreaga Europa, ca și pe celelalte continente, trebuie să întreținem agitația, suspiciunea, neînțelegerea și ura. Câștigul atunci ne este îndoit. Pe de o parte, prin aceasta ținem în frâu toate țările, care vor ști că noi putem, după bunul nostru plac, să provocăm dezordinea sau să stabilim ordinea: toate aceste țări se vor obișnui astfel, la un moment dat, să ne considere ca o sarcină trebuincioasă. Pe de altă parte, uneltirile noastre ascunse vor încurca toate corzile care vor fi întinse în cabinetele de Stat, și toate acestea se vor realiza de catre noi cu ajutorul politicii, al contractelor economice și al datoriilor financiare. Pentru a ne atinge în întregime scopul, va trebui să dăm dovadă de o mare viclenie în cursul tratativelor ai al negocierilor; dar în ceea ce se cheama „limba (atitudinea) oficială ” noi vom urmări o tactică opusă și  vom părea a fi cinstiți și concilianți. În acest fel, popoarele și guvernele creștinilor, pe care le-am obișnuit să nu privească decât acea față a lucrurilor pe care le-o arătăm noi, ne vor lua încă o dată drept binefăcătorii și mântuitorii neamului omenesc. La orice împotrivire, va trebui să fim în stare să-i facem pe vecini să declare război țării care ar îndrăzni să ne stea în cale; iar dacă și acești vecini s-ar gândi să se întovărășească împotriva noastră va trebui să-i înfrângem repede pe toți într-un război universal (mondial) al lumii întregi.”

Concluzie

Desi sunt scrise cu zeci de ani înainte de unirea tuturor românilor, este aproape uluitor cât de exact se potrivesc aceste planuri cu cele ce se petrec chiar sub ochii noștri.Nevoia zilnică de pâine îi  face pe oameni să tacă, iar prin diferite concursuri de loto, sport, arta, frumusețe etc., adormiți și hipnotizați de cuvântul magic „progres”, aceștia vor fi astfel distrați și îndepărtați de la problemele grave lăuntrice sau politice, consumându-și zi de zi, în mod haotic si inutil, un imens și pretios capital de energie psiho-mentală pe care îl vor investi spre exemplu în frenezia unui steril eveniment sportiv
Iar, îngrijorător este că religia creștină urmărește o direcție aiuritoare, în care capii Bisericii sunt dornici doar de a se îmbogăți și a trăi în lux, iar de aici până și dușmanii tradiționali discreditează oarecum întemeiat această tristă realitate.

Nu e niciun fel de secret, dar profețiile ce amintesc și se leagă de „protocoale” au subliniat că absolut toți cei care se vor opune într-un mod oarecare instaurării dominației francmasonice (Illuminati) vor fi pedepsiți exemplar,cu moartea. Francmasoneria exterioară este doar avangarda și stâlpul de susținere al Ierarhiei Francmasonice Secrete. Lojile francmasonice în calitatea lor de grupuri ale francmasoneriei exterioare sunt de fapt o creație a Ierarhiei Francmasonice Secrete. Odata cu proclamarea formală a apropiatei Republici Mondiale Unice, aceasta Francmasonerie simplă (exterioară) va fi desființată la scurt tim, împreuna cu orice forma de „libertate.”

Crizele economice mondiale sunt în mod intenționat întreținute de către Illuminati, cu scopul de a retrage banii din circulație.În aceste condiții,planul ocult al Illuminati se învârte în jurul trebuie guvernelor care vor fi determinate (pe diverse căi) să facă împrumuturi externe uriașe cu dobânzi mari, pentru a fi pe deplin la mâna (discreția) Francmasoneriei.

În viitoarea New World Order, proprietatea particulară va putea fi oricând confiscată de Conducătorul Suprem, care va fi singurul proprietar de fapt în Stat.În această viitoare Republică Planetară Unică, Bursele de fonduri publice nu vor mai avea ce căuta, deoarece atunci statul va fixa prețurile dupa cum el va dori. Până atunci, pe de o parte, împrumutând cu sume uriașe guvernele și, pe de altă parte, întreținînd corupția administrației, dominația francmasonică vine de la sine.

Aceasta dominatie urmează să se instaureze mai ales cu ajutorul aurului și a banilor, care se află în mâinile membrilor Ierarhiei Superioare Secrete a Francmasonilor.Pâna acum protocoalele secrete francmasonice au arătat mijloacele ascunse de distrugere a statelor creștine, de acum înainte vom asista la ridicarea pe ruinele tuturor statelor creștine a unui imperiu condus de Antihrist care nu va mai avea frontiere. Protocoalele secrete declară că tot ce scrie astăzi cea mai mare parte din presa din toată lumea despre libertate, despre democrație, despre o mai justă repartiție a bunurilor pamântesti, despre votul universal, despre aproape toate eforturile ce se fac pentru a aduce fericirea reala și bunăstarea celor mulți și nevoiași sunt de fapt povești pentru a ține în frâu și ascultare populația.

„Toate acestea sunt bune pentru „brutele de creștini ” care nu înțeleg mai nimic din ceea ce este real, și care datorită naivității și prostiei lor trebuie mai mereu să fie amețite cu făgăduieli deșarte. Ei mărturisesc însă că toate aceste vorbe goale vor trebui să dispară din lume în momentul în care vor ajunge la putere.„Creștinii naivi si prosti sunt întocmai ca o turmă de oi, iar noi suntem întocmai precum lupii printre ele. Știți ce li se întâmplă oilor când ajung lupii în turmă!”.

Această mărturisire este cu atât mai prețioasă, cu cât constatam că ea se aplică exact acolo (în statele) unde francmasonii au pus deja mâna pe putere.”

*****************************************************************************************************

     Vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.               

Sursa foto : ThePOC,National Geographic,Etsy,Vox,The Vigilant Citizen

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here