Paviment din tartan turnat

0
98

Principala caracteristica a unui loc de joaca proiectat pentru copii, este siguranta. Copiii adora sa alerge si sa se joace, iar ca urmare a acestui fapt, capata tot felul de julituri si vanatai la picioare si in special la genunchi. Folosirea unei podele de siguranta din cauciuc moale, va reduce la minimum riscul de ranire. Un loc de joaca modern nu este o groapa cu nisip plictisitoare, cu leagane singulare, ci un intreg ansamblu cu elemente de joaca pentru distractia copiilor. Ca parte a spatiului de joaca pentru copii, sunt prevazute acoperiri cu paviment din tartan turnat, deoarece locurile de joaca pentru copii sunt concepute pentru diferite categorii de varsta. Pavimentul din tartan turnat ofera siguranta la cadere. Pavimentul din tartan turnat  moale este ideal pentru spatiile de joaca, terenuri de sport in aer liber, gradina, sala de gimnastica, sali de joaca pentru copii, locuri de joaca pentru interior. Este cald, moale si ecologic. Acoperirea este formata din placi de baza din material foarte elastic si usor.

Paviment din tartan turnat – Caracteristici si avantaje

Pavimentul din tartan turnat este un mediu non-toxic, prietenos cu mediul, iar calitatea produsului este confirmata prin certificate. Este rapid si usor de asezat pe o suprafata dura, creand o suprafata uniforma si, de asemenea, este  la fel de usor de demontat. Are proprietati termoizolante excelente, creeaza efectul unei podele calde, astfel incat, in orice moment al anului poti merge descult pe o astfel de podea. Copiii pot sta in sezut sau culcat pe ea, fara a simti frig si fara pericolul de a raci. Ofera securitate si este suficient de moale pentru a aplana caderea micutilor.

De asemenea, are proprietati de izolare fonica, este rezistenta la substantele chimice de uz casnic, la umiditate, este usor de curatat si de igienizat. Universalitatea pavimentul din tartan turnat, in primul rand, ofera posibilitati nelimitate de utilizare. Poate fi folosit ca pardoseala pentru locurile de joaca in aer liber, pentru locurile de joaca de interior,  pentru terenurile de sport in aer liber si pentru salile de sport, in curtea casei si practic oriunde. Podeaua este proiectata pentru majoritatea tipurilor de terenuri sportive cu un grad ridicat de incarcare. Datorita compozitiei speciale, pavimentul din tartan turnat are o rezistenta ridicata la radiatii ultraviolete, ozon si imbatranire termica. Mai mult decat atat, acesta este un material ecologic si instalarea se poate face independent, formand o pardoseala continua.

Paviment din tartan turnat – Pentru siguranta copilului tau

Pavimentul din tartan turnat ofera siguranta, este durabil si se aseamana favorabil cu betonul traditional, asfaltul sau nisipul. Este moale, placut la atingere, usor de curatat si de reparat si, de asemenea, atractiv din punct de vedere estetic pentru ochii copiilor. Mai mult decat atat, poate fi construit orice design, deoarece waterboyz.ro ofera o selectie mare de culori variate. Copilul tau abia invata sa mearga? Pavimentul din tartan turnat il va ajuta la evitarea vanatailor care s-ar putea forma in timpul caderii. Copiilor le place sa alerge desculti si sa se joace stand pe podea. De aceea ar trebui sa alegi  o podea moale, calda si cu izolatie fonica, asa cum este pavimentul din tartan turnat.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here