Asociația Succes în Educație și Sport un centru de excelență educațională

0
310

Asociația Succes în Educație și Sport a luat naștere ca un proiect de suflet în anul 2015, momentul în care Panait Mihai Vlad, președintele asociației și-a dorit să dezvolte un proiect educațional unic, menit să aducă un plus de cunoștințe și competențe persoanelor ce vor să se dezvolte profesional.

Cu un nume predestinat încă de la început pentru reușită, Asociația Succes a și a propus să creeze excelență în educație prin cursuri și programe de top.

Cu o experiență de 5 în domeniu, Asociația Succes în Educație și Sport a pus o cărămidă la fundația a mii de absolvenți mulțumiți, ce reprezintă o garanție a calității, a profesionalismului și seriozității de care dă dovadă.

Lectorii cu experiență practică în domeniu, echipamente de ultimă generație și programe educaționale ce au ca scop îmbunătățirea competențelor persoanelor dornice să se dezvolte atât personal cât și profesional.

În cadrul asociației regăsim următoarele cursuri apreciate foarte mult în rândul cursanților :

  • Cursuri de prim ajutor – un curs ce conține noțiuni indispensabile, având un impact decisiv în cazul unei urgențe medicale. Noțiuni ce nu ar trebui să lipsească la nivelul unei societăți, în care ocrotirea și conservarea vieții reprezintă o prioritate.
  • Cursuri de urgențe medicale pediatrice – curs recomandat asistenților medicali, cadrelor medicale dar și elevilor sau studenților. Cursantul își însușește gestionarea practică și teoretică a situațiilor de maximă urgență în pediatrie, conduita preventivă, și administrarea medicației utilizată în pediatrie.
  • Cursuri de urgențe medicale în cabinetele stomatologice – acest curs este recomandat medicilor sau asistenților de stomatologie. Cursantul învață și recunoaște gestiunea unei urgențe eficient, astfel încât pacientul să evite orice complicații ce pot apărea ulterior.
  • Cursuri de recoltare probe biologice și injecții – se adresează studenților de la facultatea de medicină sau elevii școlilor sanitare, dar și cadrelor medicale care vor să-și actualizeze informațiile. Recoltarea probelor biologice reprezintă o bază fundamentală pentru toți cei care vor să lucreze în domeniul medical.
  • Cursuri de instructor de fitness și cursuri de aerobic fitness – Cursuri necesare atât pentru cei care doresc să profeseze în acest domeniu dar utile și pentru cei care fac sport dar doresc un plus de cunoștințe pe care să le aplice în timpul pregătirii sportive

Indiferent în ce domeniu ai ales să te specializezi, Asociația Succes în Educație și Sport vine mereu în sprijinul tău și se asigură de calitatea și buna desfășurare a cursurilor, satisfacția cursantului fiind mereu o prioritate și un indicator de performață ce este într-o continuă dezvoltare.

 

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here