Cum sa alegeti o companie de inlocuire sau reparatii a parbrizului

0
141

In zilele noastre, poate fi dificil sa aveti incredere in cineva pentru a-si face treaba. Ati crede ca ati putea crede pe cineva pe cuvant, totusi, nu este cazul. Multe companii vor revendica adevaruri pe jumatate si acest lucru nu este neobisnuit. Oamenii se intereseaza de acest lucru si iau masuri de precautie pentru a se asigura ca firma la care apeleaza este fidela cuvantului si pretentiilor lor. Daca doriti sa va asigurati ca alegeti cea mai buna companie de reparatii sau inlocuire a parbrizului, iata cateva sfaturi pentru a va ajuta:

Folosesc numai sticla de la dealer sau de origine (OEM)

Parbrizele OEM sunt parbrizele fabricate de fabricantii de automobile. Aceste parbrize au trecut prin teste riguroase si se potrivesc perfect masinii, plus nevoilor sale. Parbrizele care nu sunt OEM sau parbrizele de schimb care nu corespund nici macar cu aceasta calitate. Desi non-OEM este mult mai ieftin, merita banii suplimentari pentru a obtine OEM pentru siguranta dvs. si a familiei, precum si integritatea masinii in general.

Folosesc mai multe persoane pentru operatie

Daca mergeti la o locatie de reparatii de parbriz si acolo este doar o persoana, fara alti angajati care sa va ajute, mai bine plecati, va sfatuiesc cei de la ReparatiiParbrize.net. O inlocuire a parbrizului necesita doua persoane pentru ca lucrarea sa fie finalizata corect. Este o stiinta foarte precisa si, daca nu este facuta bine prima data, nu se mai poate remedia. Puneti intrebari sau cereti sa observati cum se face o reparatie a parbrizului inainte de a va da acordul.

Inspecteaza noul parbriz

Chiar daca parbrizele OEM sunt testate si au o calitate superioara, acestea trec prin multe maini pentru a ajunge la locul de inlocuire. Din acest motiv, un atelier de reparatii bun va examina indeaproape noul parbriz dupa sosire pentru a se asigura ca este inca in forma perfecta.

Serviciu excelent de relatii cu clientii

Daca mergeti la un atelier care are un serviciu mediocru pentru clienti de la inceput, nici macar nu va deranjati cu el. Nu este nimic mai rau decat sa alegeti o afacere care nu va functiona pentru a va satisface nevoile. Asigurarea ca pot functiona cu programul dvs., aspectele sunt clare si precise in ceea ce priveste plata, finalizarea lucrarii la timp etc. – acestea sunt toate aspecte vitale de care trebuie sa aveti grija.

Indeparteaza panourile carcasei

Nu va fie teama sa puneti intrebari despre operatiunea pe care o urmariti pentru repararea parbrizului. Aruncati o privire la atelier si urmariti procesul. Stergatoarele de parbriz sunt drepte in aer? Daca da, acest lucru inseamna ca nu indeparteaza panoul capotei, ceea ce inseamna ca fie grabesc lucrarea, fie utilizeaza metoda ,,dip”, ceea ce inseamna ca exista sanse mai mari sa scada calitatea lucrarii. S-ar putea sa nu fie vizibil la inceput, dar cand va fi cazul, atunci va fi vizibil, si nimeni nu doreste asta. Intrebati si asigurati-va ca indeparteaza panoul capotei si, daca da, se mandresc cu munca lor, atunci sunt o alegere buna.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here