O licenta care sa asigure nota de 10

0
505

29Pentru orice student, atat la licenta cat si la master, indiferent de facultate, cea mai importanta perioada este cea din ultimul an de facultate, atunci cand va avea lor cel mai important exament din toti anii de studii, acela de pregatire si sustinere a lucrarii de licenta, respectiv de disertatie. O data cu realizarea acestora si trecerea cu bine a probelor scrise si orale, acestia devin absolventi si se pot mandri ca au finalizat cu succes studiile ca si studenti.

In cele mai multe cazuri, al doilea semestru al ultimului an de studii este in ce mai mare liber, destinat pregatirii lucrarii de licenta si a studentilor pentru examentul scris, ca cuprinde diverse intrebari, din anii precedenti. Intre acesta, nota de la prezentarea lucrarii delicenta si de la o facultate la alta, mediile anilor de studii, se va realiza si o medie finala. Este asadar nevoie de o aprofundare atenta a materiilor principale ce vor constitui intrebarile din examenul scris dar si cele ce din care sunt extrase informatii pentru lucrarea de licenta sau de disertatie.

De la zero si pana la 100%, oricarui student iar putea lua si un minim de 7 zile pentru a realiza o lucrare de final acordand totusi un program intreg in fiecare zi si avand din start ceva cunostinte la indemana. Cu toate acestea, nu este la fel de usor pentru toti, multi studenti cautand variante alternative, precum cele oferite de cei de la LicentaDisertatie.ro, care reprezinta un grup de persoane cu studii academice ce ofera servicii de redactare si structurare pentru lucrari de licenta si disertatie in peste 50 de domenii diferite, de la Istorie si Arte pana la Medicina, Drept sau Litere.

Nu este suficient ca un student sa aiba la dispozitie o lucrare de nota 10 daca in anii de studii profesorii, cadrele didactice, au observat care ar fi nivelul acestuia. Astfel, trebuie oferite celor ce se ocupa de lucrare, redactorilor, informatii exacte despre ce se doreste sa se obtina astfel incat lucrarea sa fie cat mai apropiata de stilul studentului ce o va prezenta. Desigur, asta nu inseamna ca daca in anii de facultate am avut doar medii anuale de 7, nu putem avea o lucrare de licenta de nota 10 insa este important cu o structuram si cum o expunem celorlalti astfel incat sa ii convingem ca am avut o implicare cat mai mare in realizarea acesteia.

Prin faptul ca detin peste 12 ani de experienta minima in astfel de domenii, redactorii din acest grup pot realiza orice tip de lucrare in termende 7 pana la 10 zile dar in acelasi timp, se mai pot face si modificari ulterioare daca au fost omise anumite informatii importante sau daca sunt sesizate anumite greseli. De asemenea, o data cu lucrare scrisa, este realizata si prezentarea Power Point, nelipsita din prezentarea oriarei lucrari, si de licenta dar si de disertatie, in fata profesorilor.

O data intrat in contact cu un redactor specific domeniului de activitate in care acesta studiaza, studentul este nevoit sa ofere cateva informatii de baza despre subiectul ales pentru lucrare, aspecte generale, structura dorita, o schita a lucrarii practic iar o data aceste imformatii transmise, redactorul va trece la treaba. Pe toata perioada pregatirii lucrarii, exista o comunicare continua intre acesta si student, daca va fi nevoie, pentru a clarifica fiecare aspect si pentru ca tot ceea ce este nevoie sa fie inclus in lucrare.

Grupul ofera reduceri pentru situatiile in care este vorba despre mai multe lucrari de licenta sau disertatie, adica atunci cand un grup de studenti apeleaza in acelasi timp la echipa. Reducerea este de 50%, destul de mare si o adevarat salvare pentru multi studenti care nu dispun nici de timpul liber necesar dar nici de fonduri financiare foarte mari. Cu toate acestea, chiar si preturile totale ale unei astfel de lucrari sunt adaptate pentru a se incadra in bugetul unui student comun, care poate ar avea un job part-time sau o bursa de studii.

Confidentialitatea este extrem de importanta. Sunt oferite desigur cateva date personale, prin care echipa sa poata intra in contact cu studentul ce doreste o lucrare si prin care lucrarea sa fie realizata cat mai bine insa acestea sunt pastrare confidentiale, stiute doar de membrii care se ocupa de redactarea lucrarii si de cei ce administreaza grupul, echipa.

Echipa de redactrori este formata din persoane independente, cu experienta academica intr-unul sau mai multe domenii, care detine timpul si experienta necesare pentru a realiza astfel de lucrari.

Atat modificarile ulterioare cat si realiatea prezentarii in Power Point sunt complet gratuite si realiate la cea mai inalta calitate astfel incat toate informatiile incluse in lucrarea scrisa sa fie expuse la fel de bine si in prezentarea scurta. Exista pentru fiecare facultate, anumite norme, conform carora, lucrarea dar si prezentarea sa fie realizate. Pentru a obtine o nota cat mai mare, este bine sa se tina cont de acestea si sa fie expuse intr-un mod cat mai clar.

Am putea spune ca, fiind prima, si neavand experienta, lucrarea de licenta este mai greu de realizat. Iar daca un student trece direct de la studiile de licenta la cele de master, va gasi o mai mare usurinta in relizarea lucrarii de disertatie, chiar daca aceasta este mai importanta, potrivit multor persoane. Acestea au structuri si consistenta asemanatoare, in special daca este vorba despre acelasi profil ca si cel in care a fost realizata lucrarea de licenta.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here