Varianta lui Tariceanu in problema bagatului in fata la Muzeul din Alba

0
1175

Dupa ce presa a relatat miercuri ca presedintele Senatului s-a bagat in fata la coada pentru a vizita un muzeu din Alba, Calin Popescu Tariceanu vine cu explicatii, in care ofera o cu totul alta varianta a evenimentului.

„Astazi, am fost in judetul #Alba unde, printre altele, am vizitat si Muzeul Mineritului (foto), de la Rosia Montana. Am fost impresionat de modul in care comunitatea a organizat acest muzeu si vreau sa ii felicit pe cei care zi de zi se implica pentru a oferi turistilor o experienta placuta.”

In alta ordine de idei, am constatat ca in spatiul public a fost propagat un filmulet in care apar la terminarea vizitei pe care am facut-o la muzeu. Pentru a oferi informatii corecte si in speranta ca nicio publicatie nu va folosi filmuletul pentru a raspandi informatii false, vreau sa fac o serie de precizari.

Muzeul se viziteaza in grupuri de persoane. Numarul persoanelor este stabilit de organizatori si de reprezentantii muzeului. Astfel ca, am asteptat si noi, impreuna cu ceilalti turisti pentru ca grupul precedent sa termine vizita, inainte de a incepe turul grupului din care am facut parte. Asadar, am vizitat muzeul odata cu grupul din care faceam parte, nu inaintea altcuiva.„, scrie pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.

Seful Senatului sustine si ca a asteptat aproape o ora, alaturi de alte sute de turisti, pentru a vizita pestera Scarisoara.

Presa a prezentat ieri un filmulet in care Tariceanu este vazut cum iese din Muzeul Mineritului din Rosia Montana, iar martorii au precizat ca presedintele ALDE s-a bagat in fata unei cozi formate la intrare.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here