Paradoxul Halep, cel mai bun sportiv roman la ora actuala

0
1185
Fiecare eşec al Simonei Halep a ajuns un prilej pentru dezlănţuirea complexaţilor şi istericilor care dau tonul dezbaterilor pe reţelele sociale. Emană băşcalia ca Iliescu la Revoluţie.De la înălţimea de campioni absoluţi galactici interdisciplinari – de la fotbal sau industrie, până la ctitori de autostrăzi sau spitale – mustim de zeflemea la adresa acestei dezamăgiri naţionale care poartă numele de Simona Halep.

O mai înţeapă, însă elegant, şi presa internaţională, dar în România e desfiinţată. E labilă psihic spre tâmpiţică de-a dreptul, e şpăgară şi vinde meciurile, e numai baftă în tot ce-a realizat etc. Ce să mai vorbim, o pată pe chelia fără prihană a ortodoxului tradiţional-familist de sorginte dacică.

Paradoxal, cel mai competitiv „produs“ sportiv românesc din ultimii 20 de ani a devenit ţinta miştoului mioritic. Iar ghilimele de la produs nu sunt întâmplătoare, având în vedere că aportul românesc la formarea sportivei din Constanţa tinde spre zero.

Nu spun că n-ar fi normal să fii dezamăgit, ca fan, atunci când Halep pierde un meci. Dar să debitezi isteric tot soiul de jigniri gratuite nu mai ţine de normalitate.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here