Turcia, o destinatie turistica ce nu trebuie ignorata

0
1438

Turcia este una dintre cele mai spectaculoase tari ale lumii. Este un spatiu cu o bogata cultura, un taram care imbina elemente occidentale cu cele orientale. Teritoriul Turciei a fost locuit din cele mai vechi timpuri, si fiecare epoca si-a lasat amprenta asupra acesteia.

Este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice. Motivele pentru care multi dintre romani aleg sa petreaca vacante Turcia sunt numeroase. In primul rand, este o destinatie accesibila. In doar doua ore de zbor, se ajunge la destinatie. Multi dintre romani aleg sa se deplaseze catre Turica si cu autoturismul propriu, insa calatoria poate fi realizata lejer si cu autorcarul.

Turcii au investit in turism, deci conditiile de cazare sunt dintre cele mai bune din lume. Multi europeni, recunosc ca statiunile din Turcia au cele mai bune conditii de cazare si masa, iar stelele acordate sunt pe deplin meritate de resorturile turcesti. Cele mai multe oferte Turcia de vacant sunt complete. Au asigurata cazare, masa si posibilitati de distractie pentru toate gusturile.

Plajele din Turica sunt spectaculoase, apa este imaculata iar nisipurile fine si placute la atingere. Amatorii de sporturi nautice se pot bucura de practicarea in mod organizat a celor mai diverse activitati. Clima blanda permite realizarea sporturilor acvatice aproape tot timpul anului. Temperaturile prietenoase din statiunile turcesti sunt un factor esential pentru reusita vacantei.

O vacanta in Turcia inseamna si o experiente gastronomica unica. Bucataria turceasca este recunoscuta pentru rafinamentul caractristic. Dupa cum se stie, influentele turcesti au trecut granitele si diferite preparate au fost adoptate intr-o forma sau alta si in bucataria romaneasca. Deci amatorii de sarmale, kebap si baclavale pot face cunostinta si cu alte preparate turcesti inedite.

Nu trebuie ignorate preturile! Costurile vacantelor in Turcia sunt impresionante. Raportul calitate pret este exceptional, iar sejururile sunt accesibile tuturor. In plus romanii apreciaza ofertele de vacante, cu adevarat exceptionale lansate de agentii. Spre deosebite de alte destinatii, mai putin accesibile, Turcia este preferata de familii cu copii.

Obiectivele turistice sunt unice. Turcia nu reprezinta doar o tara a resorturilor, este si o tara cu o istorie bogata, cu constructii unice si detinatiii neintalnite in alte zone ale lumii. Teatrul Aspendos, situat in apropierea Antaliei, isi pastreaza inca aspectul spectaculos. Cladirea cconstruita in secolul II i.H. este una reprezentativa pentru antichitate, si a fost martora la multe momente istorice. Pamukkale alcatuiesc peisaje unice, imortalizate in picturi celebre ale unor artistii renumiti. Laguna albastra din Oludeniz este cunoscuta pentru apele de un albastru impresionant si a plajelor cu nisip extrem de fin.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here