Operatorii de Transport Germania Romania continua sa isi imbunatateasca parcul auto si serviciile de transport persoane

0
1824

Serviciile de transport Germania Romania, si retur continua sa castige tot mai multi clienti. Numarul mare de persoane care realizeaza diferite activitati in aceasta tara, dar si faptul ca Germania continua sa fie una dintre cele mai vizitate tari ale Europei, sunt doar cateva dinte motivele care au facut ca transportul de persone catre Germania sa fie un business atractiv.

Competitia pe acest segment de servicii este insa acerba, fapt pentru care operatorii de transport persoane Romania Germania  vin permanent cu servicii noi si conditii de calatorie de lux.

Intoducerea microbuzelor in parcul auto al companiilor de tranport Gemania-Romania, a fost un pas firesc, care a crescut gradul de confort al calatorilor. Un avantaj major, cu care vin aceste autovehicole consta in faptul ca numarul de pasageri admis, este mai mic, deci intreaga calatorie poate fi mai bine manageriata de insotitorii de calatorie si de soferi. De asemenea intraga calatorie este mai placut resimtita de pasageri cand in spatiul din autovehicol sunt mai putin pasageri.

Microbuzele sunt si o metoda eficienta de optimizare a cheltuielilor de transport pentru ca sunt mai usor de adus la capacitatea optima, fapt pentru care nicio cursa realizata de tansportator nu este paguboasa. Dealtfel taxele platite pentru microbuze si costurile de intretinere sunt mult mai mici pentru operatorul de transport.

Introducerea microbuzelor in parcul auto a permis si introducerea unor noi servicii, foarte apreciate de pasageri. Aici mentionam extensiile de servicii de preluare a pasagerilor de la domiciliu si plasarea acestora la o adresa anume. Mai fiabile, mai usor de manevrat si mai usor de introdus pe stradutele aglomerate ale oraselor, microbuzele, sunt mai flexibile decat autocarele clasice. Acest fapt permite realizarea cu succes a serviciilor de preluare de la domiciliu.

Microbuzele folosite de firmele de transport, sunt, spre deliciul pasagerilor, prevazute cu dotari de lux, care asigura confort sporit pe durata calatoriilor. In primul rand, sunt dotate cu scaune ergonomice si spatar rabatabil. Microbuzele de transport moderne, au priza proprie pentru incarcarea dispzitivului mobil. Cele mai noi autovehicole au un ambient placut atat in timpu zilei cat si noaptea. Luminile ambinetale sunt placute si odihnitoare, atat pentru adulti cat si pentru copii.

Costurile pentru rutele Romania-Germania si retur sunt accesibile pentru toate categoriile de pasageri. Studentii, pensionarii si copii, platesc sume mai mici fata de adulti. In plus pasagerii ce aleg sa calatoreasca cu microbuzul in grupuri, primesc tarife promotionale.

Pentru a spori confortul pasagerilor pe durata intregi curse, operatorii de transport au achizitionat microbuze cu compartimente speciale pentru bagaje voluminoase. De aceea fiecare pasager, poate transporta din Romania in Germania sau viceversa, doua bagaje cu capacitate maxima de 40 de kg. In plus pot lua in cabina un bagaj de mana mic. Firmele de transport persone ofera aceasta falcilitate, fara costuri suplimentare.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here