Cum se alege un parfum masculin

0
1009

Printre cadourile mai putin primite de catre barbatii romani la final de an, probabil ca parfumurile sunt pe unul dintre primele locuri.

Cu toate acestea, femeile au inceput sa comande cosmetice online pentru iubitii si sotii lor mai des decat o faceau in urma cu doi sau trei ani.

Este si normal sa fie asa, deoarece un parfum masculin bine ales adauga un plus de clasa, de rafinament, aceluia care il foloseste.

Totusi, gasirea unui parfum ideal pentru un domn nu este deloc simpla. In strainatate exista chiar ghiduri ample cu privire la modul de alegere al unui parfum in functie de o multime de criterii de natura fizica, culturala si emotionala.

Cu toate acestea, in functie de stilul pe care il adopta, de tipul de epiderma, de mirosul specific, fiecare barbat are un parfum care i se potriveste „manusa” si care, de multe ori, nu respecta parerile specialistilor in materie de alegere parfumuri.

Tot femeile sunt acelea care ii determina pe partenerii lor, in parfumeriile din oras, ca sa testeze diferite marci de parfumuri, pana cand le descopera pe cele mai potrivite pentru ei.

Bine, ca de obicei, reprezentantele Evei au ultimul cuvant. Nu e suficient ca domnului cu pricina sa ii placa cum miroase unul dintre parfumurile probate, trebuie obligatoriu sa ii placa si stapanii inimii lui.

Ca regula generala, un parfum se testeaza eficient pulverizand produsul pe punctele pulsului, gat sau incheieturi, deoarece de acolo se imprastie mirosurile.

Mai apoi ar trebui lasata sa treaca macar o jumatate de ora, daca nu chiar o ora intreaga, pana a decide daca el este parfumul ideal, deoarece la inceput vor fi simtite doar notele cele mai tari ale produsului, mai apoi vin notele de mijloc fructate sau florale, pentru ca in final sa se simta nota esentiala care va dezvalui mirosul real compus din mirosul personal si cel al parfumului incercat.

Niciodata nu se testeaza intr-o zi mai mult de trei parfumuri, pentru ca oamenii nu pot simti asa cum se cuvine prea multe diferente aromatice.

Daca parfumul potrivit a fost gasit, exista dupa aceea o multime de variante si in materie de cosmetice masculine care sa il contina: apa de toaleta, parfum propriu-zis, ulei parfumat, lotiuni parfumate etc. In raport de preferinte si de buget se poate face si in cazul acestora alegerea corecta.

Pentru oamenii de afaceri cele mai recomandate sunt acele parfumuri barbati care sunt compuse din note lemnoase si arome condimentate, consistente, care exprima intr-un limbaj specific faptul ca este vorba de personaje puternice, bine ancorate in realitate.

Pentru barbatii atletici, cele mai potrivite sunt parfumurile sport sau cele cu note fructate sau acvatice.

Pentru seducatorii de profesie, gamele de parfumuri unde predomina aromele ametitoare, combinate cu note de piper si vanilie, par a fi cele mai potrivite pentru a fi apreciate de catre femei.

Un parfum este intotdeauna inzestrat cu o sarcina evocatoare puternica (amintiri, fantezii, simboluri). Ramane ca sa il aflati pe acela care va este predestinat!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here