WePack.ro cel mai mare magazin de ambalaje si accesorii pentru industria HORECA

0
1589

Wepack.ro este cel mai mare magazin de ambalaje si accesorii pentru industria HORECA. In acest domeniu, toate detaliile sunt esentiale, pentru a satisface necesitatile clientilor exigenti. Noi am creat platforma online Wepack.ro tocmai pentru a va ajuta sa indepliniti acest tel mai usor, mai confortabil, fara sa pierdeti timp pretios cu detalii inutile.

In paginile acestui magazin puteti gasi cea mai mare si mai variata gama de produse de ambalare, astfel ca alegerea produselor perfecte, pentru business-ul pe care il manageriati devine o activitate relaxanta si confortabila. Am structurat acest portal foarte minutios, astfel ca veti gasi mai usor exact ambalajele si accesoriile de care aveti nevoie. Fiecare categorie este atent conceputa, pentru ca experienta de cautare si comandare a ambalajelor necesare sa fie una placuta si intuitiva.

Cele peste 1000 de produse de ambalare si accesorii pot fi personalizate, in functie de afacerea pe care o desfasurati, deci puteti ajunge mai usor si la clientii exigenti. Pentru ca punem la dispozitie o gama atat de variata de solutii, in paginile magazinului puteti gasi mai rapid  cele mai potrivite produse pentru businessul pe care il derulati.

Wepack, ambalaje perfecte pentru orice afacere din industria HORECA

Am creat magazinul in colaborare cu cei mai cunoscuti specialisti in domeniul HORECA, tocmai pentru a usura aceasta sarcina de cautare a solutiilor potrivite. Categoriile realizate sunt precise si usor de accesat. In cele cincisprezece categorii create, veti decoperi toate elementele de ambalare si accesoriile de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea. Gasiti toate dimensiunile de caserole din plastic, cutii din carton, caserole din aluminiu, pahare, farfurii si tacamuri din plastic. La fel de confortabil gasiti si accesoriile indispensabile pentru desfasurarea activitatii in restaurante, cafenele, pizzerii si barurii si fast food-uri (paie, folii alimentare, cutii din carton, hartii de ambalat si scobitoari).

Pentru a va usura sarcina de achizitionare produselor consumabile, am introdus in rafturile magazinului o gama foarte variata de articole de menaj, detergenti si dispensere. Deci printr-o singura comanda, lansata puteti achizitiona toate elemente consumabile, necesare business-ului pe care il desfasurati.

Venim cu oferte promotionale si discounturi impresionante!

Pentru ca ne dorim sa avem o colaborare fructuoasa, venim cu promotii deosebite in fiecare sezon. Puteti beneficia de costuri promotionale pentru produsele pe care le avem in oferta! Veti beneficia de transport gratuit pentru comenzi mai mari de 200 de lei. Pentru ca ne dorim o colaborare stransa, va punem la dispozitie si cupoane de reducere, pentru comenzile efectuate.

Pentru ca suntem seriosi si rapizi wepack.ro va deveni, cu siguranta, magazinul dumneavoastra preferat, pentru achizitionarea ambalajelor si accesoriilor care va vor ajuta sa va cresteti afacerea!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here