Campaniile de social media te ajuta sa iti cresti afacerea

0
883

Persoanele fizice autorizate, dar mai ales companiile mici, mijlocii si mari, folosesc campanii de social media pentru a-si extinde baza de clienti si, cel mai important, ca sa adune pe retelele la moda (Facebook, Instagram etc.) comunitati de fani loiali („triburi”) pe care sa ii transforme incetul cu incetul in ambasadori voluntari.

Sunt extrem de importante aceste campanii deoarece membrii comunitatilor web inchegate in jurul anumitor branduri, persoane publice, chiar iubesc marca sau vedeta respectiva, compania in ansamblu.

Din acest motiv, pe masura ce afla informatii tot mai detaliate despre produsele si/sau serviciile favorite ale idolului sau ale companiei respective, fanii devin in timp buzz-eri ai acestora.

Este foarte important ca beneficiind si de sfaturile unor profesionisti ai domeniului din cadrul unei agentii ce ofera servicii web profesionale sa se prezinte postari pe retelele sociale cu un continut unic, interesant ,care sa creeze fani numerosi.

O e-reputatie foarte buna castigata pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube va conduce si la profituri sporite.

Campaniile social media aduc un corolar de avantaje care nu pot sa fie ignorate daca se doreste o dezvoltare continua a business-ului online.


Beneficiile campaniilor de social media

1) reprezentantii companiei pot stabili contacte pretioase si construi relatii de durata indelungata;

2) se poate aduce la cunostinta fanilor noutatile despre afacerea respectiva, ei urmand a le distribui, daca doresc, prietenilor din listele lor virtuale, dar si sa le raspandeasca prin viu grai celor din viata reala (familie, prieteni), intr-un cuvant sa faca „buzz”;

3) se pot anunta rapid si vizibil, fara costuri, noi prelansari si lansari de produse si servicii;

4) se pot transmite oferte promotionale atractive fanilor;

5) aceia ce fac parte din comunitatea stransa in jurul brandului pot ca sa fie invitati la diverse evenimente cu caracter inchis sau deschis;

6) se pot transmite sfaturi pretioase fanilor despre produsele sau serviciile achizitionate;

7) se pot distribui fotografii si videoclipuri de prezentare;

8) se pot organiza concursuri online cu premii atractive.


Alegeti sa lucrati cu o agentie web care sa stabileasca o strategie complexa pentru dezvoltarea e-business-ului dvs.

O echipa de profesionisti buna va putea sa proiecteze, organizeze si desfasoare campanii de social media focusate pe indeplinirea fidela a obiectivelor specifice stabilite de catre antreprenorii respectivi.

Cu experienta si vaste cunostinte in domeniu, specialistii cu care veti lucra or sa va ajute ca sa ajungeti la construirea unei relatii de incredere cu fanii brandului.

Serviciile de consiliere strategica si editoriala in materie de retele sociale, crearea de bloguri, conturi pe Facebook, Instagram si LinkedIn, impulsionarea comunitatilor, promovarea continutului si construirea de link-uri, masurarea permanenta a rezultatelor obtinute, iată de ce veti beneficia daca veti apela la o agentie buna din domeniu.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here