Cat de important este rolul perdelelor in decorarea unei camere?

0
2938

Atunci cand este vorba despre amenajarea si decorarea unei camere, indiferent de specificul acesteia, fie dormitor, living, bucatarie etc, sunt luate in calcul in general aceleasi aspecte, care tin de functionalitate, confort, dar si de aspectul final obtinut  dupa definitivarea tuturor lucrarilor corespunzatoare. Evident, fiecare dintre noi pune mai mult pret pe anumite elemente, pe care le considera definitorii pentru conturarea stilului unei camere, unii pun accent pe pisele de mobilier, altii stabilesc un rol – cheie chiar pentru un singur element, care ar putea sa contribuie cel mai mult la atmosfera creata in camera, cand este vorba de obicei despre o piesa valoroasa, un tablou pretios, o oglinda lucrata intr-un stil unic, un covor mostenit din familie si care are o istorie aparte, sau niste draperii de lux, cu o croiala cu adevarat speciala, din tesaturi fine.

Astfel, preocuparea pentru a gasi cel mai frumos vesmant pentru ferestrele camerei, tinand cont  ca acesta sa fie in armonie cu celelalte elemente care o completeaza,  poate transforma incaperea intr-una cu o atmosfera minunata, calda si primitoare. Cand veti alege perdelele si draperiile este recomandat sa tineti cont de o serie de aspecte, precum dimensiunea camerei, forma si marimea ferestrelor, de cata lumina naturala avem nevoie sa patrunda in interior sau cat de intim dorim sa fie acest spatiu, precum si stilul pe care dorim sa-l adoptam in camera si care isi pune amprenta pe celelalte elemente care alcatuiesc incaperea.

Oferta in domeniu cuprinde o mare diversitate de tesaturi din care sunt realizate perdelele si draperiile de lux din care va veti putea decide care sunt cele mai potrivite pentru a imbraca intr-o maniera eleganta ferestrele camerei. Puteti opta, respectand criteriile amintite, pentru perdele si draperii realizate cu atentie la detalii din bumbac, voal, vascoza, matasuri pretioase, broderii fine, brocart, catifea, combinatii de diverse materiale textile, fluide si delicate.

De asemenea, aveti la indemana o paleta bogata de modele, specifice pentru fiecare stil, de la clasic, la modern, minimalist sau care sa creeze ceva cu adevarat unic, potrivit propriei inspiratii. Puteti opta pentru perdele si draperii in nuante neutre, pentru a le combina cu mai multa usurinta cu stilul camerei, in culori vibrante, care vor anima incaperea, in combinatii de culori, in dungi, cu imprimeuri diverse, florale, cu detalii bogate sau cu motive de dimensiuni mai mari, abstracte.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here