Cititi aici sfaturile noastre despre hote telescopice

0
1932

Esti o perasoana care adora sa gateasca pentru familie, dar nu iti place faptul ca miroase a mancare de fiecare data cand gatesti? Sa stii ca exista o solutie si anume hota. O sa spui ca ai una asa ca nu mai vrei sa iti cumperi inca una. Poate nu ai cumparat-o pe cea potriva sau poate ca este prea veche si nu mai da randamment. Posibilitatile sunt multe. Cert este faptul ca trebuie sa iti iei una noua, buna, care are filtre foarte bune. Pentru inceput alege o hota telescopica. Este mai buna decat cea incorporabila sau clasica.

Hota telescopica este un pic mai scumpa, dar merita sa dai bani pe un obiect bun. Acest model este cel bun dintre toate tipurile de hota.

Nu se poate trai fara o hota, pentru ca te scapa de mirosuri, abur si fum cand gatiti, dar pentru ca aceasta sa functioneze eficient, trebuie sa o montati corect.

Cititi aici sfaturile noastre despre cum sa va cumparati cea mai buna hota telescopica

Avantajul acestui tip de hota este ca o puteti instala acolo unde doriti, fara sa va ganditi la evacuare, tubulatura si gauri in pereti. Sunt confectionate din otel inoxidabil, asta le face sa fie durabile si rezistente.

Hotele telescopice sunt cu glisare. Aceasta sunt considerate cele mai bune hote pentru ca suprafata de absortie poate fi exstinsa prin culisare, iar asta face ca in bucatarie sa nu miroasa a mancare.

Puterea unei hote telescopice sa fie 150W, nu mai mica, pentru ca daca va luati o hota cu putere mica, aceasta nu va putea sa elimine tot aerul.

Hota telescopica spatiul de gatit este iluminat de 2 becuri de 40W, lumina va arata daca sunt preparate care nu s-au facut.

De regula, hotele telescopice au si filtre mecanice foarte bune si asta pentru ca sunt usor de intretinut si nu trebuie schimbate atat de des.

Diferenta dintre o hota cu evacuare si una cu recirculare

Cunscute sub numele de hote de extractie, acestea elimina fumul din bucatarie spre exterior printr-un burlan. Acestea sunt pentru proprietarii de case care cauta o eliminare eficienta a grasimii din bucatarie si a mirosurilor, in special cei care au bucatarie deschisa.

La hotele cu recirculare fumul trece preintr-un filtru de carbon inainte ca aerul curat sa intre din nou bucatarie. Filtru indeparteaza doar grasimile si mirosurile, acestea hote sunt ideale pentru bucatarii mici.

O hota este o necesitate reala in fiecare bucatarie moderna. De exemplu, o hota instalata corect si de calitate va imbunatati experienta de gatit prin pastrarea suprafetelor de bucatarie fara murdariei si grasime.

Deci, atunci cand va cautati o hota, trebuie sa o o achizitionati pe cea potrivita care sa va satisfaca nevoile.

Hota este mai degraba un accesoriu decat un aparat de bucatarie major. De-a lungul timpului, acesta a dezvoltat si un rol decorativ. Ele vin intr-o varietate de modele interesante, oferind o tehnologie noua.

Deci, ce mai astepti? Eu zic sa iti cumperi una, deoarece cu siguranta nu vei regreta mai ales ca magazinele au reduceri.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here