Vinuri romanesti de cea mai buna calitate

0
991

Vinuri romanesti de cea mai buna calitate

Tinere si respectuoase – asta as spune despre o mana de vinarii noi in Romania. Pentru respectul fata de iubitorii de vin, vinurile tinere romanesti si-au deschis portile si sufletele pentru a crea o bautura alcoolica perfecta. Cu mult inainte de cucerirea romana, Dacia era deja un teren plin de vii de struguri. Romania are o istorie destul de bogata in ceea ce priveste vinificatia. Homer si Herodot au scris deja despre vinurile tracice. Stramosii poporului roman, numiti Daci, au fost mari agricultori, se ocupau de cultivat vita de struguri – fapt mentionat de istorici greci si chiar de istorici romani. Unele dintre cele mai bune crame pe care le putem gasi in Romania sunt: Prince Stirbey, Rotenberg, Ceptura, Alira, Crama Oprisor, Faurar, Corcova, Lacerta etc.

Vinuri romanesti de cea mai buna calitate

Vinuri romanesti recomandate

  • Crama Lacerta cultiva 6 soiuri de vin rosu si 6 soiuri de vin alb. Sortimentul este alcatuit din soiuri internationale: Cabernet Sauvignon, Syrah, Pinot Noir, Merlot, Blaufraenkisch, Sauvignon Blanc, Pinot Grigio, Rheinriesling, Muscat Ottonell si Chardonnay, precum si varietati interioare precum: Feteasca Neagra si Feteasca Alba.
  • Cramele Rotenberg sunt exceptionale – Climatul este asemanator cu cel al lui Pomerol si Saint Emillion, Bordeaux – si tocmai de asta, aici se cultiva unele dintre cele mai bune vinuri Merlot. Strugurii sunt selectati manual. Strugurii „mai putin decat perfecti” sunt eliminati.
  • Crama Prince Stirbey este cunoscuta pentru pastrarea traditiei facerii vinului, asa ca daca sunteti indragostiti de gusturile naturale, atunci, acesta este perfecta pentru dvs.

Toate cramele din Romania sunt deosebite si bun foarte mare accent pe calitatea produsului finit si au inceput sa vanda pe mai mult de un magazin online vinuri. Acestea sunt de neinlocuit si sunt indicate dumneavoastra. Asa ca, daca veti observa o crama romaneasca, nu treceti pe langa ea ci incercati vinurile acesteia. Acelasi lucru este indicat si in marele centre comerciale. Vinuri Romania sunt calitative si pot sa va insoteasca la fiecare eveniment special/cina in familie. Pentru clipele exceptionale de relaxare, optati pentru vinurile noastre!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here