3 aparate digitale ce iti monitorizeaza mai usor sanatatea

0
818

Tehnica medicala a impus in ultimii ani un standard extrem de ridicat, in absolut orice domeniu medical. Tehnologia joaca astazi un rol extrem de important in cercetare si dezvoltare, iar rezultatele sunt absolut uimitoare: aparate care masoara cu o precizie uimitoare anumite valori, greu de atins cu aparate actionate manual, arhaice pentru nivelul de astazi al aparaturii medicale.

 

Totul este digitalizat, totul se prelucreaza cu o viteza uimitoare, iar pacientii sunt cei mai castigati, datorita usurintei si a timpului mult mai redus cu care isi pot monitoriza sanatatea in fiecare zi, chiar in confortul propriului camin. Iata 3 aparate digitale ce iti monitorizeaza mai usor sanatatea:

 

Termometrul digital

Este un produs mult mai usor de folosit fata de varianta analog a acestui dispozitiv medical. Avantajele pe care le prezinta ii dau castig de cauza in fata predecesorului sau cu mercur, de aceea vom trece rapid prin cele mai importante caracteristici ale unui termometru digital. In primul rand, temperatura se ia foarte usor, lucru extrem de important in cazul copiilor mici, iar rezultatele apar imediat, dupa doar cateva secunde.

 

Datele rezultate prezinta o acuratete mult mai mare fata de cele oferite de termometrul cu mercur. Nu in ultimul rand, lipsa mercurului prezinta un risc in minus, deoarece aceasta substanta din termometrul clasic este un real pericol pentru organism si mediul inconjurator.

 

Tensiometrul digital

 

Tensiometrul digital este un produs extraordinar, iar acuratetea datelor pe care le prezinta sunt rezultatul unor zeci de ani de cercetare, pentru ca tu sa poti afla cifrele corecte ale tensiunii tale arteriale, prin simpla apasare a unui singur buton. Te asezi, iti fixezi manseta tensiometrului digital si apesi butonul.

 

Nu trebuie sa astepti decat 30 de secunde pentru ca indicatorii tensiunii tale arteriale sa apara pe ecran. Este extrem de util pentru persoanele in varsta, datorita usurintei cu care se poate lua tensiunea, comparativ cu tensiometrul clasic. Practic, ajungi expert in masurarea tensiunii dupa doar o singura incercare.

 

Glucometrul digital

O cifra exacta a nivelului glicemiei, in cazul persoanelor care sufera de diabet, este extrem de importanta din mai multe motive. Nivelul glicemiei iti transmite exact care este doza de insula pe care trebuie sa o administrezi, poate oferi un diagnostic precis de hipoglicemie si ajuta la controlul cantitatii de glucide din timpul meselor. De aceea, un glucometru digital masoara rapid glicemia, in doar cateva secunde. Datele se pot salva si transmite prin Bluetooth catre orice device, pentru a avea o evidenta clara asupra glicemiei tale, de-a lungul timpului.

 

O simpla apasare de buton este suficienta pentru a-ti lua glicemia inainte sau dupa masa, iar partea cea mai frumoasa este ca poti accesa tot felul de filtre, de la cantitatea de insulina administrata si pana la medicamentele pe care le iei. Astfel, afisajul glucometrului digital va oferi date si mai precise, pentru o valoare cat mai exacta a glicemiei tale.

 

Aparatura digitala este astazi un factor vital pentru medicina, iar aparatele digitale pe care pacientii le pot cumpara simplu si rapid, dupa doar cateva click-uri pe net, le ofera mai multe date despre sanatatea lor. Totul se tehnologizeaza, inclusiv tehnica medicala, de aceea aparatele arhaice de masura pentru sanatate incep sa fie usor uitate, pentru ca precizia datelor si usurinta cu care acestea se prelucreaza, fac din aparatele de masura digitale produsul perfect.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here