Ce alegi? Sa investesti 1 000 de euro sau sa pierzi 5 000?

0
960

Totdeauna am avut ambitie ca in masina sa am acelasi confort ca si in casa. Banchetele sunt din cea mai fina pielea, chiar si volanul este imbracat in piele naturala, parbrizul se dezgheata bine iarna, geamurile se deschid automat, mocheta este de calitate. Senzorii de ploaie, airbag, alarma sa nu-mi fie furata minunea pe patru roti, toate acestea au ridicat valoarea Golfului meu 6 la 6 000 de euro.

Totul a fost bine si frumos, pana a aparut o problema la motor. Cea mai buna solutie era inlocuirea lui, dar in magazinele de piese auto nu am gasit decat parti din el si toate foarte scumpe.

Salvarea a venit de la dezmembrari Golf 6

Acolo am vazut eu motorul pe care il cautam. Era intreg, in stare buna de functionare si nu trebuia sa ma duc sa-l iau din magazin, fiindca peste cateva zile era livrat acasa. Nu a trebuit sa deliberez mult pentru ca pretul motorului era de 4500 de roni, adica 1 000 de euro, iar valoarea bunului meu 6 000 de euro! Investitia merita si daca pastram masina ( si nu ma induram sa o vand datorita imbunatatirilor) si daca mi-ar fi venit ideea sa o vand.

Acesta este experienta mea cu piese auto dezmembrari si poate fi modul tau inteligent de a economisi si de a conserva calitatea bunurilor tale. Nu lasa sa se deterioreze masina astfel incat sa nu mai fie buna decata de dus la fier vechi, fiindca o poti salva foarte foarte usor.

Iti ia atat de putin sa intri in magazinul virtual si poti face asta de oriunde si oricand. In cateva minute ai selectat piesa dorita, ai pus-o in cos, apoi completezi formularul de comanda si astepti.

Sa fii sigur ca nu primesti orice fel de marfa, fiindca rata de multumire a clientilor fideli ai magazinului este de peste 98%.

Orice piesa, cat ar fi de mica este insotita de factura si de termenul de garantie. In cazul in care ai o urgenta, profita de comanda rapida!

Doar cu ajutorul magazinului de piese auto de la dezmembrari am reusit sa pastrez intacti cei 6 000 de euro, adica valoarea masinii mele.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here