De ce să alegi creditul de nevoi personale în 2018?

0
875

Există un motto destul de popular mai ales printre tinerii aventuroși ce spune ”Trăiește-ți viața!”, dar cum să trăiești fiecare moment, să te bucuri de diverse călătorii sau activități pe care în mod normal nu le-ai face dacă nu ai bani puși deoparte și nici un salariu care să îți permită să te urci a doua zi în avion și să pleci către o destinație necunoscută? În situațiile în care ai nevoie de bani ori pentru a-ți satisface un moft, ori pentru a rezolva o problemă personală, ai două variante la dispoziție: fie alegi un credit bancar, fie un credit pentru nevoi personale.

Creditele bancare sunt mai dificil de obținut într-un timp scurt pentru că ai nevoie de o documentație stufoasă și de timp pe care să îl petreci la cozi pentru a vorbi cu un consilier bancar și pentru a depune actele. De cele mai multe ori, evităm creditele bancare, mai ales atunci când vine vorba de sume mici și încercăm să găsim soluții în altă parte cum ar fi împrumuturi de la rude sau prieteni. Dar ce te faci atunci când nimeni nu are bani disponibili să te ajute? Pentru astfel de situații s-au inventat aceste credite de nevoi personale. Un credit de nevoi personale se obține mult mai ușor, poți avea banii în doar câteva minute, fără să mai fie nevoie să umbli după tot felul de acte. Creditele de nevoi personale îți permit să folosești banii fără să mai dai explicații la bancă și fără să pierzi timp și bani (din comisioane și dobânzi). Acesta este și motivul pentru care creditele de nevoi personale vor fi la modă și în anul 2018 și ele vor începe să crească din ce în ce mai mult în ochii românilor, transformându-se în principala formă de finanțare a viselor.

Trăim într-o eră caracterizată de viteză și de acțiuni făcute în grabă. Nimeni nu mai are timp să stea la cozi infernale nici măcar să facă cumpărături, în acest sens fiind preferat mediul online. Acest lucru se observă și când vine vorba de un împrumut nevoi personale. Majoritatea persoanelor își doresc să aibă banii cât mai repede și pe cât posibil fără să piardă prea mult timp cu statul la cozi și completatul documentelor. Creditul de nevoi personale acordat de o instituție nebancară este extra-simplu de obținut! Tot ce trebuie să faci este să aplici online pentru obținerea unui credit și să atașezi o copie după cartea de identitate și extrasul de cont. În cel mai scurt timp, vei avea banii virați în contul tău bancar și tu vei putea să îți rezolvi problemele urgente sau îți poți începe planificarea concediului. Poți opta pentru un credit de nevoi personale cu o valoare cuprinsă între 200 și 3.000 de lei, fără comisioane și o dobândă fixă la zi.

Dacă ți-ai propus ca anul 2018 să fie anul tău, în care te bucuri de cât mai multe călătorii și activități noi, atunci ar fi bine să te împrietenești cu creditul de nevoi personale Extra Simplu pentru că el te va finanța în toate nebuniile tale. Partea cea mai bună este faptul că nu vei fi stresat că îți vei pierde casa sau că vei avea opriri pe salariu dacă nu îți plătești rata la timp. Dacă dintr-un motiv bine întemeiat nu poți plăti creditul până la data scadentă, tot ce trebuie să faci este să iei legătura cu persoanele de contact ale instituției de credit, să le explici situația și să găsiți împreună o rezolvare. În tot acest timp, tu te poți bucura de concediul plătit cu un împrumut de nevoi personale, gândindu-le la următoarea destinație pe care vrei să o explorezi în anul 2018!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here