Iohannis s-a lasat influentat de propaganda Securitatii din presa si si-a facut praf mandatul/ “Trebuie sa fii beciznic sa sustii practicile staliniste ale DNA”

0
809

Vad ca sclavii Securitatii din presa o dau inainte acum cu „analize” daca Iohannis va accepta sau nu revocarea lui Kovesi.

Realitatea este ca Kovesi a devenit cea mai mare piatra de grumaz pentru Iohannis si, in acelasi timp, cel mai mare asset pentru PSD.

Indiferent ce va face Iohannis nu e bine pentru el, pentru ca singur s-a pus in aceasta postura fara iesire.

Iohannis a tot repetat ca el are incredere in DNA, fiind insa nu doar total indiferent, dar girand abuzurile comise de procurorii DNA devoalate de presa in ultimii 2 ani.

Acum, daca Iohannis accepta revocarea lui Kovesi, ii vor sari in cap rezistentii si sclavii Securitatii din presa.

Daca refuza revocarea, ii vor sari in cap toti romanii care s-au saturat de abuzuri. Realitatea este ca trebuie sa fii beciznic sa sustii practicile staliniste ale DNA.

Iohannis s-a lasat influentat de propaganda Securitatii din presa si si-a facut praf mandatul. A fost ales presedinte pe un val enorm de speranta si tocmai si-a batut joc de asteptarile romanilor.

Exact asta a facut si PNL, s-a lasat dus de nas de aceeasi propaganda si au pierdut alegerile.

Cea mai buna alternativa pentru Iohannis este ca Kovesi sa-si dea demisia, pentru ca asta il scapa pe el de luarea unei decizii.

Evident, insa, Kovesi nu e tampita si stie ca Iohannis este intr-o situatie fara iesire. De aceea nu isi da demisia ci se lasa revocata, ca doar asa poate deveni candidat. 🙂

Va dati seama ce subiect de campanie va avea propaganda Securitatii despre eroica mucenica care a fost sacrificata in lupta anticoruptie?

Iohannis s-a jucat singur afara din carti girand abuzurile DNA si ale lui Kovesi.( Chris Terhes, presedintele Romanian Community Coalition, cunoscuta in Romania si sub numele de „Coalitia romanilor pentru combaterea coruptiei”).

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here