Măi, #IMPOSTOARE sinistră, cum poți să MINȚI în halul ăsta!?? Cum poți să spui că ai „răspuns” în scris la întrebările Comisiei de Anchetă!??

0
696

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a reacționat dur dupa minciunile expuse de Laura Codruta Kovesi la CSM:

“Măi, #IMPOSTOARE sinistră, cum poți să MINȚI în halul ăsta!?? Cum poți să spui că ai „răspuns” în scris la întrebările Comisiei de Anchetă!?? Uite ce ai „răspuns”, #Munte_de_TUPEU: „Nu am avut şi nu am cunoştinţă despre aspecte de natură să servească la aflarea adevărului în cauza care formează obiectul activităţii Comisiei”. …Iar eu te întrebasem dacă ai fost la Oprea acasă în seara alegerilor prezidențiale și ce ai făcut acolo! Cum poți, #Munte_de_AROGANȚĂ, să pretinzi că ai „răspuns”? Nici măcar la Bruxelles, când te-am prins și ți-am adresat întrebările privindu-te în ochi, nici macar acolo n-ai răspuns! Te-ai fofilat și tot ce ai putut bâigui a fost: „eu am respectat întotdeauna legea”…

Nu, Kovesi, tu nu ești om! Tu ești un dincoace de om, o specie nouă, bizară, derivată. Și susținere nu mai ai decât din partea celor aidoma ție sau din partea superficialilor malnutriți informațional!

Am făcut tot ce a ținut de mine pentru a te expune în adevărata ta lumină. Voi face TOT ce ține de mine pentru ca acest popor să nu te mai aibă încă un an, cum l-a mai avut din păcate pe Băsescu încă doi”! (Irinel I.).

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here