Connect with us

Coruptie

De ce a luat-o razna George Maior?/ A mințit de-a dreptul

Nationalul

Publicat

pe

Fostul șef al Serviciului Român de Informații, astăzi ambasadorul cel mai important pe care îl are România, s-a prezentat pentru a doua oară în fața Comisiei de control a activității SRI. La prima sa apariție, a fost evaziv. Acum, a mințit de-a dreptul. De ce s-a pus în situația de a se face de râs? Și, eventual, de a-și pierde postul?

Este adevărat, ambasadorii sunt numiți de către președintele României. Totuși, înainte de a fi semnat decretul, ei au obligația de a se prezenta în fața comisiilor parlamentare de politică externă. De unde primesc un aviz. Nu s-a mai întâmplat după știința mea niciodată, dar nu este deloc exclus să se întâmple în acest caz. În funcție de concluziile la care ajunge Comisia de control a activității SRI, este posibil ca cele două comisii de politică externă de la Senat și de la Camera Deputaților să-i solicite revocarea. În această situație, președintele va trebui să reacționeze. În baza principiului simetriei actelor juridice. Atâta timp cât peședintele nu poate numi un ambasador fără avizul Parlamentului, este de presupus că nici nu-l poate menține în post, dacă Parlamentul solicită contrariul.

Cum s-ar putea ajunge în aceasă situație excepțională? Dacă se confirmă faptul că domnul George Maior i-a mințit cu bun știință pe parlamentari, atunci când a garantat că nu a implicat Serviciul Român de Informații în acțiuni de poliție politică, atunci s-ar putea ajunge în situația de mai sus. Iar confirmarea a și venit de la un personaj care a deținut o importantă funcție în stat. Este vorba de Horia Georgescu, fostul șef al Agenției Naționale de Integritate. Acesta susține că domnul George Maior s-a implicat în acțiunea de eliminare a unor oameni politici în baza unor pretinse abateri ale acestora de la regulile de integritate. Este pentru a doua oară când, în mod explicit, fostul șef ANI face afirmații referitoare la modul în care a acționat Serviciul Român de Informații.

De la acesta, opinia publică a aflat un fapt uluitor. Și anume că au existat rapoarte ANI, care de fapt erau redactate la Serviciul Român de Informații și doar semnate de inspectorii de integritate. Aceasta înseamnă, nici mai mult nici mai puțin, că utilizând banii și infrastructura publică, Serviciul Român de Informați s-a transformat într-o mașinărie infernală de distrus destine politice. În ce scop ar fi făcut SRI asta? Ce interes ar fi avut domnul George Maior să se implice în asemenea operațiuni de poliție politică?

Explicația ne-o oferă cele mai recente dezvăluiri privind frecventele întâniri, tot cu carcater politic, pe care domnul George Maior le-a avut de-a lungul timpului cu vârfuri ale DNA, cu șefi de partide, cu miniștri și, atenție, cu patroni de trusturi de presă. Nici aceste întâlniri nu au fost inițiate de florile mărului. George Maior a încercat pe rând să devină fie candidat prezidențial, fie prim-ministru al României. Dovezi în acest sens există cu duiumul. Inclusiv interviurile pe care el le-a acordat în anumite momente, demonstrează dorința acestuia de a juca un rol politic la vârf. A existat chiar un moment în care Victor Ponta, nedecis încă să-l înlăture pe Antonescu pentru ca el însuși să candideze la prezidențiale, a cochetat cu ideea de a-l susține pentru o asemenea funcție pe George Maior. A mai existat și un moment ulterior în care, în ipoteza în care Victor Ponta reușea să câștige Președinția, George Maior urma să devine prim-ministru, în timp ce Gabriel Oprea i-ar fi luat locul lui Maior la șefia SRI.

Ei bine, această cochetărie cu lumea politică, această ambiție a sa l-a determinat să riște. Să se implice și să implice Serviciul Român de Informații în acțiuni cu caracter strict politic, care în mod cert contraveneau atât fișei postului său, cât și competențelor SRI.  A târî o instituție cum este principalul serviciu secret al statului într-o asemenea aventură, înseamnă a aduce statului român prejudicii incalculabile. Iar pentru asta cineva trebuie să răspundă. Există vreo persoană mai vinovată decât George Maior?

Sorin Rosca Stanescu

 

Articolul De ce a luat-o razna George Maior?/ A mințit de-a dreptul apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii Facebook
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

“Salut victoria partenerilor nostri din coalitia ACUM care au reușit astăzi să elibereze Moldova”

Publicat

pe

Salut victoria partenerilor nostri din coalitia ACUM care au reușit astăzi să elibereze Moldova de sub conducerea oligarhică de la Chișinău.
Ceea ce în urmă cum 10 zile părea un vis imposibil astăzi a devenit realitate.
Lupta începută în urmă cu 4 ani în stradă are astăzi o finalitate fericită pentru frații noștri.
Este de apreciat perseverența și devotamentul oamenilor conduși de Andrei Năstase și Maia Sandu. Ei au crezut că pot elibera țara și nu s-au dat bătuți nici o clipă. Am fost martor al luptei lor și știu că nu a fost deloc ușor în toată această perioadă. Au învins un sistem profund corupt și controlat de un oligarh care a subjugat absolut toate instituțiile din țară. Ceea ce nu a reușit să controleze însă Plahotniuc a fost conștiința oamenilor și dorința
lor de a trăi într-o țară liberă, condusă după valori europene.
Am încredere că noua guvernare este capabilă să readucă Moldova pe parcursul european, să modernizeze țara și să o transforme într-o țară ai cărei locuitori să dorească să își crească în pace copiii.
Adrian Dupu – președinte PNL filiala Republica Moldova

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

MASCATI SI MASONII TEPARI DIN PRAHOVA/”VENERABILUL” MASON GRAD 33 (L.B.) SI MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN (I)

Publicat

pe

La data de 22.05.2019, Incisiv de Prahova a publicat articolul ”Fals si uz de fals la Politia Locala Ploiesti/Mason in Serviciul de Interventie Rapida (“mascatii” institutiei)”.

https://www.incisivdeprahova.ro/2019/05/22/fals-si-uz-de-fals-la-politia-locala-ploiestimason-serviciul-de-interventie-rapida-mascatii-institutiei/

PSD și francmasonii. Cristian Matei a fost coleg de asociație cu francmasoni importanți ai României

In acest articol dezvaluiam ca, aproape 1.000 de loji masonice cu venituri nefiscalizate se ascund în spatele a mai puțin de 36 de ONG-uri.

În mod ideal, ceea ce se înțelege prin masonerie, francmasonerie, loje masonice și alte organizații reprezintă o întâlnire dintre bună-credință, spirit de întrajutorare, mecenat, lucrare în folosul comunității și dezvoltare personală cu respectarea și promovarea valorilor umaniste. Tocmai de aceea, Dumnezeul masonic nu este neapărat Dumnezeul creștin, deși împrumută de la acesta multe caracteristici. Dacă, în secolul al XVII-lea, când multe surse arată că s-ar fi născut masoneria, ar fi trăit și creat John Lennon, probabil că al său „Imagine“ ar fi devenit imnul organizației. Sau, în orice caz, un cântec cu versuri și linie melodică asemănătoare.

Aproape o mie de loji ar avea masoneria română. Oficial, sunt doar 36 de ONG-uri. 36 de organizații non-guvernamentale ale masoneriei românești raportează anual venituri oficiale de aproximativ trei milioane de euro.

Dar acesta e doar mărunțișul: alte 700 – 800 de loji funcționează sub umbrela organizațiilor și a riturilor masonice și își gestionează banii „pe caiet“, pentru că nu s-au înregistrat oficial în Registrul ONG.

Intr-un articol viitor va vom dezvalui, cu documente, in exclusivitate, tepele date de “fratii” mascatului de la Politia Locala Ploiesti, tepe date investitorilor pentru infiintarea diverselor “Camere”, tepe date in care sunt implicati chiar fosti consilieri ai primarului Municipiului Ploiesti, Adrian Dobre (unii, fosti intimi ai directorului general suspendat al Politiei Locale Ploiesti, Carmen Gheorghe, director trimis in judecata pentru fapte de coruptie).

Persoanele utilizate de procurorul “Portocala” in mizeriile de dosare penale inventate, oameni utilizati ca martori mincinosi si/sau martori acoperiti

In numerele trecute va dezvaluiam cum un “individ”, de joasa “speta”, a ajuns dintr-un secretar general al unui partid politic (N.R- P.M.P) din Prahova un functionar public la Politia Locala Ploiesti, printr-un concurs aranjat de actuala concubina, sefa pe la Oficiul Juridic, prietena intima a directorului suspendat al Politiei Locale Ploiesti.

Tot Incisiv de Prahova va dezvaluia cum acest individ ajuns politist local, cu ajutorul aceleasi concubine, intentiona si ulterior a ajuns la Serviciul de Interventie Rapida, asa-zisii mascati ai Politiei Locale Ploiesti si numai dezvaluirile noastre au stopat ca acesta sa ajunga chiar seful acestei structuri.

Individul de joasa speta de la “mascatii” Politiei Locale Ploiesti este mason!

Fals si uz de fals in declaratia de avere si interese a masonului de la mascati

Nedeclararea calităţii de membru într-o astfel de Asociaţie – M.L.I.U.R., denotă o intenţia de disimulare a acestei calităţi (mason), intenţie a cărui motivaţie, scop, din punct de vedere penal interesează, prezenţa acestei intenţii conduce fără echivoc la realizarea conţinutului constitutiv al infracţiunii de fals în declaraţii.

Infracţiunea de fals în declaraţii este o infracţiune care se comite doar cu intenţie directă şi constă în declararea necorespunzătoare a adevărului.

“Mocanita” sa aflata in postnatal ce parere “juridica” are de acest fals si uz de fals facut de concubinul sau care NU a declarat aceasta apartenenta conform prevederilor legale?

Precizam ca, vom reveni cu dezvaluiri senzationale atat despre masonul de la “mascatii” Politiei Locale Ploiesti, cat si despre “tepele” date de “fratii” si prietenii sai oamenilor de afaceri din Prahova.

Din acest numar vom reveni, in serial cu dezvaluiri despre tepele acestor masoni si tepele date de “fratiorii” lor, dintre cere unul dintre fartiori este un fost consilier al primarului Adrian Dobre, prieten de faradelegi cu procurorul “Portocala”.

Infiintarea “Camerei Bilaterale Germania-Romania”

“Venerabilul” mason grad 33, L.B, un tepar desavarsit care a luat in cateva randuri bani de la oameni de afaceri din Prahova si nu numai (Bucuresti si cetateni straini) pentru a infiinta “Camera Bilaterala Germania-Romania”

In acest sens, “venerabilul” care se prezinta ca G-ral SIE si/sau G-ral SRI, in functie de tepele pe care le aplica a constituit de cateva ori aceasta “Camera de Comert” fantoma introducand in statutul de infiintare pe rand, persoanele inselate.

Intrebam oficial institutiile statului chiar daca sunt in adormire, exista autorizatie de constructie la sediul fantoma al acestei Camere de Comert pentru “extinderea de birouri” de pe strada Ciresoaia 51-53 din Ploiesti?

Tot in atentia organelor de cercetare penala…

Simona Plesa din Alba Iulia va spune ceva stimate “venerabil” mason grad 33 – L.B. si g-ral SIE….SRI…sau g-ral de pe unde va mai prezentati in fals?

In numarul viitor vom dezvalui cum acest escroc mason grad 33- L.B si fals g-ral din “servicii” a “obtinut” actiunile unei firme din Alba Iulia de la Simona Plesa pentru ca sa intervina la un procuror intr-un dosar penal al omului de afaceri sus mentionat si sa se obtina o clasare.

Firma a preluat-o ca mita pentru aceasta interventie iar omul de afaceri a ramas cu dosarul penal.

“Venerabile” mason L.B si g-ral de servicii, “fratele” Soparla va transmite multe salutari, nu pierdeti dezvaluirile noastre.,.Speram ca nici organele de cercetare penala nu le vor pierde (pentru orice eventualitate le vom sesiza si oficial…).

MASONUL “MASCAT – MACHO” DE LA POLITIA LOCALA PLOIESTI, PETRESCU BOGDAN

Acest mason “macho” a avut un traseu in viata asemanator ca mentorul sau, “venerabilul” L.B…, traind practic pe spinarea femeilor si/sau a “gasculitelor” pe care le-a escrocat sentimental.

Va redam doar cateva episoade din viata acestui mason “macho” de la Serviciul de Interventie Rapida din cadrul Politiei Locale Ploiesti.

S-a insurat cu o doamna din Constanta pe care a vrajit-o sa isi vanda casa de acolo si sa vina in Ploiesti la el-macho, papandu-i banii si ulterior parasind-o chiar daca cu aceasta avea un copil.

Banii obtinuti de pe casa doamnei din Constanta au fost utilizati de masonul “macho” Bogdan Petrescu pentru a-si renova apartamentul sau personal iar doamna in cauza a putut sa isi achizitioneze o garsoniera in care traieste in prezent cu doi copii, bucuroasa ca a reusit macar sa se aleaga cu atata lucru din mostenirea de la parinti papata de escrocul sentimental.

Masculul Alfa, mascatul- macho a tepuit multe “gasculite” prin aceeasi metoda si nu le vom enumera pe toate, cert este ca decontul va veni cat de curand, toate aceste femei inselate si escrocate de bani s-au unit si vor actiona pe cai legale pentru recuperarea prejudiciului.

Ne vom referi in acest articol, nu la o “gasculita”, ci la o doamna de familie buna si cu o profesie de avocat…

Si aceasta a fost escrocata de bani, inselata si parasita chiar inaintea nuntii pe care escrocul “mascat –mason” o planificase chiar el.

Astfel, “masculul Alfa, mascatul- macho” a fost tinut cca 9 luni de zile pe mancare, cazare si bani cand acesta nu avea serviciu, in perioada cand era secretar general al PMP Prahova.

A fost tinut pe banii tatalui avocatei respective, care intre timp a decedat.

Masonul “mascat” Bogdan Petrescu a parasit-o pe avocata chiar inaintea nuntii programate deoarece isi gasise o alta “gasculita”, o “gasca” care este sefa Oficiului Juridic de la Politia Locala Ploiesti, celebra “Mocanita”, caruia i-a daruit si acesteia un “plod”…

De ce? Pai, simplu, “Mocanita” fiind experta in fraudarea concursurilor l-a introdus pe acest “macho-mason” ca functionar public la Ordine Publica in cadrul Politiei Locale Ploiesti, printr-un concurs fraudat, concurs al caror subiecte “Mocanita” i le-a dat printre suspine noaptea in pat.

Ulterior, “Mocanita” si “Masonul –macho” aveau in plan sa fraudeze un alt concurs si ca masonul macho sa ajunga sef la Serviciul Interventie Rapida din cadrul Politiei Locale Ploiesti si numai dezvaluirile noastre au stopat acest lucru.

Totusi el a fost mutat de la Ordine Publica la Serviciul de Interventie Rapida, la serviciul acela infiintat ilegal conform unui Raport de Control al Curtii de Conturi, serviciul acela in care nu se face nimic, se ia o caruta de bani si exista mult timp liber.

Cum foloseste “Mascatul-mason- Macho” acest timp liber si/sau de ce a tinut neaparat sa ajunga aici?

Raspunsul este iar simplu…

Mai sus va dezvaluiam cu acest “macho” mason a fost tinut timp de 9 luni de zile pe bani si mancare de catre tatal unei avocate care intre timp a decedat.

Masonul-mascat-macho, fiind déjà cu “Mocanita” de la Juridic a avut tupeul si nesimtirea sa vina la priveghi.

Nu, sa nu credeti ca a venit ca un semn de respect ci, cu un interes de afaceri.

Da, ati citit bine.

La final, cand sa plece (fiind practic alungat de familie care nu mai suporta aceasta nesimtire), “masonul-mascat macho” i-a propus avocatei o afacere…

In numarul viitor va dezvaluim ce afaceri face acest mason escroc ca functionar public.

Pana atunci intrebam public, de cand un politist local intermediaza si initiaza contracte publice la stat? Imobiliare…executori judecatoresti, in numarul viitor. (Preluare Incisiv de Prahova).  

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Actualitate

Despre Illuminati- Episodul al Douăzecelea

Mihai Daniel

Publicat

pe

Motto  „Fiul meu, de voiesc păcătoşii să te ademenească, nu te învoi.Dacă-ţi spun: „Vino cu noi, să ne punem la pândă, ca să vărsăm sânge, să întindem curse fără cuvânt celui neprihănit,Să-i înghiţim de vii ca locuinţa morţilor, şi întregi, ca pe cei ce se coboară în mormânt.Să punem stăpânire pe tot felul de lucruri scumpe, să ne umplem de pradă casele noastre,Fii părtaş la obştea noastră, o singură pungă fi-va pentru toţi!”Fiul meu, nu te întovărăşi cu ei pe cale; abate piciorul tău din cărarea lor,Căci picioarele lor aleargă numai la rău, iar ei zoresc să verse sânge.” (Proverbele lui Solomon, Capitolul 1, versetele 10-16)

Înainte de toate, ca de fiecare dată, pentru a lămuri odată pentru totdeauna și a nu lăsa loc niciunei interpretări, vreau să vă asigur că acest material se dorește a fi socotit al douăzecelea episod al serialului lansat intitulat –”Despre Illuminati”. Pe parcursul acestui material, nu voi aduce niciun fel de atingere sau prejudiciu acestei caste, dar pe de altă parte nu voi face rabat de la cele mai (ne)semnificative informaţii cu sau despre acest subiect deosebit de interesant și mai mereu ocolit de majoritatea. Aceste coordonate sunt deja fixate asemenea unor condiții de facto, iar absolut toate cele enumerate sunt aspecte definite și tratate, cu lux de amănunte care întregește imaginea globală despre acest subiect.

*******************************************************************************************************

În lumina acestei cercetări jurnalistice, vreau să aduc în discuție elementele istorice definitorii care contrazic orice fel de teoretizări lipsite de noimă despre acest subiect.De-a lungul a mai bine de două secole au fost create nenumărate legende sau povești conspirative despre aceste ființe întrupate. Majoritatea au fost pe deplin pozitive, deoarece moda, trend-ul a fost determinat de convulsiile reflexive și sociale punându-se accentul pe viața culturală a acestei secte.

De altfel, acesta este motivul generator al acestui serial , din moment ce în loc de înțelegerea angajamentelor acestor malefici am abordat filonul istoric, din care am desprins majoritatea amănuntelor care se regăsesc din plin și prin vasta literatură cu iz conspiraționist. Ca urmare a parcurgerii a unui volum semnificativ de informație, am structurat aleatoriu „ordinea” acestor episoade, din considerentul că fiecare dintre dumneavoastră este liber să discearnă, să evalueze și să studieze, fără a avea o anumită stare psihologică sau culturală prestabilită.

De aceea, cred că este mai benefic și mai fructuos ca fiecare să aibe libertatea de a proba absolut tot ceea ce am cercetat , iar orice fel de critici sau abordări să se bazeze pe surse , pe argumente valide. Se cunosc destule, dar, cu tot respectul, majoritatea dintre noi nu s-au născut teoreticieni ai conspirației, nici nu sunt pur și simplu suferinzi sau opaci ai acestei ere digitalizate. Cu toate acestea, orice fisură detectabilă poate avea sens în lumina experiențele proprii ale oamenilor de a fi sau de a da explicații sau de a ilustra realități vis a vis de acest subiect. Oricum, fără a mai justifica, salut orice fel de comentariu la obiect, pe deplin plauzibil și chiar mai sensibil decât cele oferite de sursele sau autoritățile Sistemului , care nu au fost până acum deschise niciunui dialog, ferindu-se , acoperind urmele trasate de către acești Illuminati.

Bazându-mă pe cercetarea asiduă, vă voi detalia despre antemergătorii acestei secte, detaliind modul în care au fost atrași de teoriile conspirației

 În anul 1492, maronii spanioli (evrei botezați catolic dar care păstrau în secret credința lor talmudică) au fondat organizația Alumbrado (care se traduce prin ”Illuminati”); o organizație similară acesteia a fost înființată în Franța, la anul 1623, ”Guerienti” care și-a schimbat numele, în 1722, în Illuminati.Autoritățile spaniole ale vremii au încercat să stopeze mișcarea Allumbrado, încă de la începutul anului 1527 când Ignatius de Loyola avea să fie arestat pentru activitățile sale cu acest ordin. Loyola (Inigo Lopez de Regalde), evreu la origine, s-a născut în anul 1490. În anul 1534 el a fondat propriul său ordin, Iezuiții, pentru care a făcut și un împrumut. Papa a luat cunoștință despre ordinul iezuit abia la data de 5 aprilie 1540.

Benjamin Disraeli, autor și prim ministru al Marii Britanii în anul 1868 și apoi în perioada 1874-76, evreu la rându-i, scria în cartea sa, ”Coningsby” (Londra, 1844) că, primii iezuiții au fost evrei. În acest ordin nou, toți membrii se aflau sub supravegherea directă a lui Loyola.Cardinalul iezuit Roberto Bellarmino (1542-1621), alt evreu, a fost acela care a ordonat ca filozoful Filippo Giordano Bruno să fie ars pe rug, la data de 17 februarie 1600.

În anul 1771, Weishaupt, care pe atunci avea 23 de ani, l-a întâlnit pe un anume Kolmer, un evreu danez cabalist care tocmai se întorcea dintr-o călătorie din Egipt. Kolmer l-a inițiat pe Weishaupt în secretele magiei lui Osiris, în Kabbalah și în organizația Allumbrado.

 Scriitoarea Nesta Webster afirmă că acesta l-a întâlnit pe cabalist în Italia, ca Altotas, maestrul lui Cagliostro. Cunoștințele de ocultism ale lui Kolmer au făcut o puternică impresie asupra lui Weishaupt care, mai târziu, a ales piramida egipteană ca simbol al puterii Illuminati, utilizând probabil o ilustrație din cartea, ”Pyramidography” (1646) scrisă de Jean Greaver, profesor de astronomie la Oxford.

Un an mai devreme (1770), Weishaupt primise un post de lector la catedra de drept canonic de la Universitatea din Ingoldstadt. Mai târziu el și-a luat și doctoratul, și în anul 1773, la vârsta de 25 de ani, el devenea profesor la aceeași universitate. Pentru o scurtă perioadă de timp, el a deținut chiar șefia catedrei. În anul 1800, universitatea s-a mutat la Landshut și de acolo la Munchen, în anul 1826. Nu a fost nicio conincidență în faptul că, ordinul Illuminati a fost fondat pe data de 1 Mai.

Printre cabaliștii evrei, această dată – 1 Mai – , 15 (1.5), simbolizează numărul sacru al lui Yahweh, și așa a devenit sărbătoarea lor ocultă. Potrivit lui Johann Wolfgand von Goethe, ziua de 1 Mai – zi care urmează Nopții Walpurgiilor – este ziua în care sunt sărbătorite forțele mistice ale întunericului.

În vremea aceea, un tânăr evreu pe nume Mayer Amschel (n. 23 feb. 1744) era instruit pentru a deveni rabin. Amschel locuia cu părinții săi într-un ghetto din Frankfurt am Main.Mai târziu, el și-a luat numele de Rothschild, Mayer Amschel Rothschild a fost acela care l-a convins pe Weishaupt să adopte doctrina Cabbalei Frankiste, iar mai apoi a finanțat Illuminati.

Rothschild i-a dat lui Weishaupt sarcina de a reînființa mișcarea vechiului ordin Allumbrado, pentru cabaliștii evrei. Cabbala Teoretică îmbrățișează doar învățăturile secrete despre Dumnezeu și natură. Dar Cabbala Practică (precum Frankismul) încearcă să afecteze elementele materiale. Ea implică folosirea de amulete și numere magice și la fel de bine, invocarea spiritelor rele. Atât Talmudul (Bavli) cât și Midrash, conțin informații cabbalistice (”Ancient Oriental and Jewish Secret Doctrines”, Leipzig, 1805).

Jakob Frank (1726 – 1791) a fost cel mai înspăimântător fenomen din istoria evreiască, potrivit profesorului de iudaică, Gershom G. Sholem. Acțiunile sale au fost total imorale.

Rabbi Marvin S. Antelman arată în cartea sa, ”To Eliminate the Opiate” (New York, 1974) că, a existat o conexiune clară între Frankism și Iluminismul lui Weishaupt. Scopul frankiștilor era de a lucra în secret pentru stabilirea supremației evreiești asupra întregului pământ. Profesorul Scholem a probat documentat că, ei au obținut o putere politică extinsă.

 

 Jakob Frank (pe numele său real Leibowicz) s-a născut în anul 1726, în Galiția, Polonia. El s-a convertit oficial la catolicism dar asta nu a fost decât un camuflaj. Jakob Frank a fost închis în anul 1760 pentru că, continua să predea Cabbala (Zohar) și pentru practicarea ritualurilor secrete evreiești.

În anul 1773, rușii au atacat regiunea din Polonia în care Frank era ținut prizonier. El a fost eliberat și s-a mutat în Offenbach (aproape de Frankfurt am Main) în Germania unde, el a început să ducă o viață de lux și destrăbălare.Dorințele lui erau rele, iar personalitatea sa una nefastă. Această informație vine de la profesorul Gershom G. Sholem, în cărțile: ”Cabbala” (New York and Scarborough, 1974); Sabbatai Zevi (New Jersey, 1973) și ”The Messianic Idea in Judaism” (New York, 1971).

Jakob Frank a rezumat doctrina sa în cartea lui, ”The Words of the Lord”. El a făcut aserțiunea că, Dumnezeu nu era același cu acela care li s-a revelat israeliților (pe vremea lui Moise). El credea că, Dumnezeu era rău. Frank s-a proclamat el însuși ca adevăratul Messia. El a jurat să nu spună adevărul, să respingă orice lege morală și a declarat că, singura cale către o nouă societate era distrugerea totală a civilizației prezentului. A ucide, a viola, incestul și a bea sânge uman erau văzute ca perfect acceptabile, ele fiind și ritualuri necesare.

Frank a fost unul dintre acei evrei refractari care s-au închinat demonilor. Evreii extremiști au intra în legătură cu un demon numit, Sammael (C.M. Ekbohrn, ”100.000 frammande ord”/100.000 de Cuvinte Străine, Stockholm, 1936, pg. 1173).

Prinții protestanți și guvernatorii din Germania erau favorabili planului oficial al lui  Adam Weishaupt de distrugere a Bisericii Catolice și prin urmare au devenit membrii ai Ordinului. Prin oamenii aceștia, Weishaupt a câștigat controlul asupra ordinelor masonice, în care el și alți acoliți evrei ai săi fuseseră inițiați în anul 1777. Pentru a-i împiedica pe guvernatori să înțeleagă care erau adevăratele scopuri Illuminati, el a împiedicat contactul lor cu gradele înalte ale ordinului.

La un an de la înființarea sa, ordinul se răspândise rapid în Bavaria de sud.Mai târziu, acesta a câștigat un avanpost în Frankfurt am Main, Eichstadt și în alte orașe potrivit ”Vagledning for frimurare” (Călăuzirea pentru Francmasoni”, Stockholm, 1906, p.166.)

În mod oficial, Illuminati se presupunea că răspândește virtute și înțelepciune, pentru a înlătura prostia și stupiditatea. Ei doreau să facă mari descoperiri în toate domeniile științei. Illuminati urmau să fie cultivați printre nobili, oameni eminenți, potrivit ”Călăuzirii pentru francmasoni.”

 În timp, următorii bărbați s-au alăturat Illuminati:

– Librarul și scriitorul Christoph Friedrich Nicolai (1733-1811), al cărui alias a devenit, Lucian;

– Ducele Ernst von Gotha;

– Heinrich Pestalozzi, al cărui sistem pedagogic a început să-l aplice în Rusia sovietică, Nadezhda Krupskaya, soția lui Lenin;

– Ducele Karl August;

– Baronul Herbert von Dalberg;

– Baronul Thomas Franz Maria von Bassus ( al cărui alias a devenit Hannibal, la 13 decembrie 1778);

– Autorul, folcloristul și filozoful Johan Gottfried Herder (1744-1793) al cărui pseudonim era Amelius;

– Ferdinand de Brunswick;

– Profesorul Semmer din Ingoldstadt;

– Filozoful Franz Baader din Munchen etc. 

Adam Weishaupt a început să lucreze în special cu liderul masonic evreu Moses Mendelssohn (1729 – 1786); Mendelssohn a devenit, așa cum se spune, ghidul invizibil al lui Weishaupt. Oficial, Mendelssohn era cunoscut de evrei ca un scriitor sărac, și care devenise unul dintre principalii filozofi promotori ai ”Erei Iluminării” în Germania. El însuși s-a numit filozof și personalitate culturală. În mod oficial, scopul lui Mendelssohn era de a ”moderniza” iudaismul, așa încât publicul i-ar putea accepta pe evrei care renunțând aparent la Talmud, urmau să fie ”asimilați” de cultura occidentală.

Mirabeau, un Illuminati, a scris în anul 1787 o carte despre ”reformele” politice ale lui Moses Mendelssohn, pentru a răspândi cu și mai mult fanatism miturile legate de acesta.El a condus loja Illuminati din Berlin.

**********************************************************************************************************

Pe finalul acestui episod, vă promit că voi continua „această călătorie” şi astfel interesul pentru subiect va fi dezvoltat. Cu speranţa că toate aceste lucruri nu vor fi trecute cu vederea, desconsiderate, iar prin acest demers jurnalistic coroborat cu aceste cunoștințe mai mult sau mai puțin vechiculate despre secretele, influența și puterea acestor malefici vor fi cunoscute iar dumneavoastră veți fi cei câştigați, vă mulțumesc pentru atenția acordată.

Sursa foto : DODIS,Jacket2,Peeters Publishers,Theomagica,Alchetron,Wikipedia

 

Acest material a fost conceput și oferit de către Prof. Dr.Daniel Mihai, redactor-șef al platformei online independente Criteriul Național

 

Comentarii Facebook
Citeste in continuare

Top Stiri Nationalul.ro