EXCLUSIV/SRI JOACA CRICKET CU SPIONI STRAINI PE TERITORIUL ROMANIEI – Comisarul de Prahova

0
864

La noi ca la nimeni: SIE nu a catadicsit sa anunte SRI ca pe teritoriul Romaniei misuna un spion strain, SRI s-a facut ca nu il vede, iar un europarlamentar roman s-a tras in poza cu spionul, ca nu stia cine e!

O poza cat o mie de cuvinte operative: domnul din dreapta europarlamentarului Maria Grapini este spion RAW (Serviciul Secret al Indiei), numele lui este Mohammad Babar, a fost retras de catre indieni cand s-a facut dosarul de migratie ilegala 37/D/P/2013 (cu indienii „turisti” înregistrati ca „studenti” la Universitatea de Vest din Timisoara cu ajutorul nemijlocit al rectorului Dragulescu si fara nicio verificare de la SRI).

Si cum era sa se faca verificare de la SRI, cand omul lui Coldea, maiorul Cristian Rafaila de la SRI Timis, juca cricket cu Mohammad Babar, ziua in amiaza mare, escapadele celor doi fiind de notorietate nu doar in Timis, ci si in Arad, Cluj, Alba. In toata aceasta speta exista si o parte hazlie: in 2011, nestiind ca Babar era agent al unui serviciu secret strain, considerandu-l un indian oarecare, comisarul Laurean de la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul BCCOA Timis, a incercat sa il racoleze ca informator chiar pe linia de anti-traffing. Nu i-a iesit.

(Raisa Ekaterina Ivatenko)

Articolul EXCLUSIV/SRI JOACA CRICKET CU SPIONI STRAINI PE TERITORIUL ROMANIEI apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here