EXCLUSIV/TEAPA FNI – SRI si Vantu FAPTUITORI, iar Guvernele Boc si Ponta, COMPLICI! Episodul III – Comisarul de Prahova

0
797

Motto: “Exista o categorie speciala de surzi: aceia care nu vor sa auda decat ce spun ei”

In episoadele anterioare, Incisiv de Prahova a aratat mecanismul prin care Sorin Ovidiu Vantu, deplin ajutat de catre corupti de la varful Serviciului de Informatii, a dat teapa secolului, si nici acum nu a fost pedepsit pentru imbuibarea, pe banii poporului tepuit, a grupurilor de crima organizata din SRI, DNA-ul doamnei Kovesi protejandu-l intotdeauna. Ba DNA l-a mai facut pe teparul SOV si denuntator de nadejde si instrument mincinos de distrugere a unor valori nationale, cunoscut fiind faptul ca un mare sportiv al Romaniei, omul care a dus box-ul romanesc pe podiumurile lumii, Rudel Obreja, a fost abuzat, nevinovat fiind, doar pentru ca a plasat SOV la DNA un denunt pe cat de mincinos pe atat de criminal!

Conform Sentintei penale nr. 423/2007, pronuntata de Tribunalul  Bucuresti, sentinta definitiva si executorie din anul  2009, pagubitii  FNI-ului ar fi trebuit sa fie, de indata, despagubiti. Cu toate acestea, printr-un alt mecanism mafiot, ei nici pana in prezent nu si-au recuperat banii, intrand in joc abuzurile grave savarsite de catre institutiile Statului Roman, respectiv  Guvernele  Romaniei, Trezoreria Generala a Capitalei si AAAS, abuzuri savarsite in mod constant vreme de 8 ani asupra pagubitilor F.N.I.

Dupa  11  ani de litigii,  instantele de judecata  (Tribunalul Bucuresti, Curtea   de  Apel  Bucuresti si I,C.C.J)  au dat  castig  de  cauza pagubitilor FNI, acestia fiind indreptatiti la restituirea sumelor de bani investite  la F.N.I. In anul 2011, pentru a-si putea recupera sumele de bani, au demarat procedura de executare   silita impotriva debitoarei de la acea vreme, C.N.V.M. care, cu rol sicanatoriu,   a promovat pe rolul instantelor nenumarate contestatii la executare, care au fost respinse. Ulterior, GUVERNUL BOC, pentru a proteja C.N.V.M, a promovat dezastruoasa O.U.G. 4/2011! In  anul 2013, GUVERNUL PONTA,  prin Legea  113/201, a scos din calitatea  de debitor  pe C.N.V.M, si a introdus in calitatea de debitor AUTORITATEA PENTRU ADMINISTRAREA ACTIVELOR STATULUI (A.A.A.S). Pagubitii fiind astfel pusi in situatia de a relua  procedurile de executare silita impotriva noii  debitoare, A.A.A.S, pentru a-si putea recupera sumele de bani. Acest nou  debitor, A.A.A.S, pentru a tergiversa  efectuarea platilor in dosarele de  executare silita, a promovat “contestatii la executare” la Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5 si Tribunalul Bucuresti, tot cu rol sicanatoriu. Astfel ca abia dupa doi ani instantele de judecata au recunoscut calitatea de creditori ai celor care au fost tepuiti de FNI-ul lui Vantu!

Cu siguranta debitoarea A.A.A.S se considera STAT IN STAT. Altfel nu se explica cum, desi nu mai poate invoca nimic in favoarea sa, refuza cu tupeu sa se supuna unei hotarari judecatoresti! Toate guvernele (BOC, PONTA, UNGUREANU, CIOLOS, GRINDEANU, TUDOSE), la sutele de petitii pe care cele cateva mii de pagubiti ai FNI    le-au adresat, au   raspuns, invariabil, astfel: “Petitia dumneavoastra a fost inaintata spre competenta solutionare catre A.A.A.S!” NAUCITOR RASPUNS, avand in vedere faptul acesti oameni au cerut sprijinul institutiilor statului TOCMAI impotriva  abuzurilor savarsite de catre A.A.A.S!

VA URMA!

(Raisa Ekaterina Ivatenko)

Articolul EXCLUSIV/TEAPA FNI – SRI si Vantu FAPTUITORI, iar Guvernele Boc si Ponta, COMPLICI! Episodul III apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here