Sabon lansează o colecție specială a cadourilor pentru Paște

0
1192

Anul acesta ai șansa să oferi cel mai special cadou femeilor din viața ta. Fie că este vorba despre mamă, soție sau fiică, acestea merită să se bucure de răsfățul desăvârșit ce se găsește în cutiile deosebite de la Sabon. O serie de cadouri aparte te așteaptă în magazine și pe site, pentru a aduce zâmbete pe fețele celor dragi ție! 

Ca întotdeauna, Sabon Romania s-a gândit la o selecție a celor mai bune produse din ingrediente naturale și le-a ambalat delicat pentru ca tu să faci cele mai apreciate daruri de Paște. Pe bază de uleiuri și esențe naturale de plante și flori proaspăt culese, produsele de la Sabon sunt inspirate din natură pentru femeile delicate, elegante și care apreciază bucuriile momentelor mici, de zi cu zi. Reinventează ritualul zilnic de înfrumusețare cu ajutorul unor seturi de uleiuri de duș, exfoliante sau creme de corp.

Ideea conceperii acestor cadouri de Paște de la Sabon a fost dată de dorința de a oferi femeilor clipe de fericire, de relaxare absolută și de energizare la începutul primăverii. Buchetele bogate de lavandă, paciulie și flori de vanilie sunt însoțite de mirosurile inconfundabile de fructe exotice, miere și esențe de mușețel sau mosc, creând o atmosferă de vis și o senzație de catifelare și revigorare a pielii corpului în timpul băii și pe tot parcursul zilei.

De ce să alegi cadourile de la Sabon?

În primul rând, pentru că oferă produse de lux în întreaga lume încă din 1997, iar ingredientele pe care alege să le îmbine sunt naturale, păstrând parfumurile inconfundabile ale plantelor și fructelor din care au fost extrase.

De la început, Sabon și-a dorit să ofere experiențe aparte iubitorilor de uleiuri fine și parfumuri nemaiîntâlnite. Astăzi, calitatea produselor pe care le poți găsi pe site și în magazine este recunoscută de mii de cumpărători fericiți.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here