Care sunt avantajele camioanelor cu macara?

0
3338

Asa cum sugereaza si denumirea lor, camioanele cu macara sunt niste camioane in care sunt montate macarale, mai exact, aceste camioane au doua parti: partea inferioara care seamana foarte bine cu o semiremorca ce poate avea intre 4 si 8 roti si include o cabina pentru conducere, iar partea superioara este reprezentata de macaraua propriu-zisa.

Persoanele care au nevoie de un astfel de utilaj pot apela la firmele care se ocupa de inchirieri camioane cu macara. Camioanele cu macara au numeroase modele si dimensiuni pentru a fi compatibile cu orice situatie. Cele mai multe modele au evoluat si acum accepta ridicarea macaralei la o inaltime mai mare sau ridicarea unei greutati mai mari.

Dar care sunt avantajele unui camion cu macara si de ce este atat de cautat de cei care intentioneaza sa inchirieze utilaje de constructii pentru diverse aplicatii?

Camioanele cu macara permit accesul usor in zona de lucru

Pentru a pune o macara normala in zona de lucru, aceasta va fi transportata pe bucati in locatie si va fi asamblata pe loc. Uneori o astfel de operatiune se poate dovedi impracticabila sau imposibila, mai ales in locatiile izolate. Camioanele cu macara pot fi conduse pana la zona de lucru fara probleme si pot accesa inclusiv locurile dificile. In plus, un camion cu macara nu are nevoie de placute de sprijin, necesare in cazul macaralelor normale. In zone un solul este moale si nisipos, un camion cu macara va functiona mai bine comparativ cu un model de macara conventional pentru ca nu necesita suporturi mari.

Camioanele cu macara asigura transportul facil al materialelor

Pentru a transporta diverse materiale grele cu macaraua standard, trebuie ridicate obiectele si depozitate intr-un camion. Ulterior camionul trebuie dus in noua locatie unde va fi descarcat cu o alta macara. Camionul cu macara elimina aceasta problema. Materialele grele pot fi deplasate pe distante scurte direct pe macara, deci  lucrurile sunt simplificate cu mult.

Camioanele cu macara asigura costuri generale mai mici

Cand utilizezi o macara traditionala ar trebui sa pregatesti zona de lucru, amenajand o fundatie sau o zona de sprijin pentru acest utilaj. Ulterior trebuie sa investesti in construirea macaralei pe acest suport. Sarcinile acestea implica timp si bani. Daca folosesti un camion cu macara, poti lucra direct.

Camioanele cu macara asigura economia de spatiu

Asa cum am spus mai sus, un camion cu macara ocupa mai putin spatiu decat o macara clasica. Aceasta caracteristica face ca macaraua montata pe camion sa fie ideala pentru constructii pe proprietati unde spatiul este mic sau pentru dezvoltare urbana. Un camion cu macara se poate deplasa pentru a permite trecerea altor vehicule in timp ce o macara standard va ramane fixa pana la finalizarea proiectului.

Acestea sunt o parte din avantajele camioanelor cu macara. Vei gasi cu siguranta cele mai bune preturi si oferte speciale pentru inchirieri camioane cu macara si in plus, firmele de inchirieri iti vor oferi toate informatiile necesare pentru ca intreg proiectul tau sa prinda viata cu rapiditate, in cele mai bune conditii de lucru.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here