Reparatii injectoare de cea mai buna calitate.

0
992

Probleme pompa de injectie sau injectoare infundate? Prodiesel are solutia perfecta in materie de reparatii injectoare Sistemele de injectoare diesel sunt componenta critica. generand costuri mari de intretinere si reparatie daca sunt exploatate necorespunzator. Acest lucru este mai evident in cazul sistemelor de injectie cu pompe VP care au comanda electronica sau common rail.

In cazul in care masina dumneavoastra intampina probleme la Injectoare Bosch, service-ul nostru autorizat va ofera solutia perfecta, folosind tehnologia de reparatie si planurile de testare utilizate de producatorii sistemelor de Injectie. Procesul de testarea se bazeaza pe un test complex folosind calculatorul, injectare a dozei si transferurilor mentionate in planurile de testare.

Personalul nostru este autorizat Bosch, Delphi, Denso si Siemens-VDO in diagnoza si reaparatia acestor sisteme de injectie cu o experienta de peste 30 de ani. Angajatii sunt instruiti in repararea acestor injectoare in centre de formare Bosch.

Serviciile prestate de noi sunt de cea mai buna calitate, avand aparatura certificata Bosch, folosind exclusiv piese originale Bosch respectand planul de reparatie , urmand ca mai apoi sa aiba loc testarea si calibrarea in functie de specificatiile producatorului. Lucram numai cu instrumente specializate si bancuri de testare Bosch si detinem un stoc mare de piese pentru reparatii injectoare Bosch si Delphi, astfel accelerand procesul de reparare.

Astfel reparatia injectoarelor diesel va fi de cea mai buna calitate dar si de durata iar la primirea injectoarelor reparate se adauga si garantia care este valabila 18 luni.

Punem foarte mare accent pe calitatea serviciilor oferite deoarece ne dorim ca satisfacem un numar cat mai mare de clienti dar si marirea clientelei, bineinteles cu ajutorul echipei de profesionisti si al aparaturii performante. Un client multumit cu siguranta va reveni la nevoie si va recomanda mai departe. Prin serviciile noastre dorim sa redam increderea conducatorilor auto in service-urile de specialitate lanad la o parete orice urma de indoiala.

Cu ajutorul aplicatiei QualityScan, aveti posibilitatea de a gasi informatiile de reparatie ale injectoarelor Bosch Common Rail

Daca ai o problema de functionare a sistemului de injectie, fa o programare la service-ul nostru pentru o verificare amanuntita si cu siguranta nu vei pleca dezamagit.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here