Telefonul îngrijit cu husă și cu sticlă de protecție, garanția unei prime impresii reușite

0
1044

Dacă faci parte din antreprenoriat, înseamnă că ai luat la cunoștință despre una dintre regulile nescrise: prima impresie lăsată în cadrul unei întâlniri de afaceri este esențială.

Pentru ca totul să iasă conform planurilor tale, trebuie să fii atent la fiecare detaliu. Înainte să pleci către punctul de întâlnire stabilit, e indicat să mai arunci o privire asupra ținutei pe care ai ales-o. Costumul/rochia aleasă e impecabil/ă? Pantofii sunt îngrijiți? Agenda și pixul, elemente atât de esențiale într-o astfel de întâlnire, te reprezintă? Dar telefonul tău cum arată?

Ai citit bine. E foarte important să te prezinți la întâlnirea business cu un telefon bine întreținut, căci acesta poate fi considerat o carte de vizită. Dacă ai scos din buzunar un telefon protejat și lipsit de crăpături/zgârieturi, ceilalți participanți la întâlnire vor interpreta acest aspect ca fiind dovada faptului că ești preocupat de bunăstarea lucrurilor tale, respectiv de bunăstarea celor din jurul tău.

Să presupunem că ești trimis de către conducerea firmei tale la o întâlnire foarte importantă. Ținuta arată impecabil și ai zâmbetul protocolar la îndemână. Pe scurt, te simți capabil să rezolvi orice situație.

După ce te-ai așezat, observi că toți cei prezenți și-au scos telefoanele pe masă. Din instinct îl scoți și tu și îl așezi tacticos pe masă, fără să îți amintești pe loc că telefonul tău a făcut cunoștință cu asfaltul în urmă cu câteva zile. Abia după ce interlocutorii îți studiază telefonul realizezi ce gafă ai făcut.

La o privire și mai atentă, îți dai seama că toți cei așezați în jurul mesei au telefoane protejate cu huse și cu sticle de protecție. Unul dintre ei are o husă tip portofel, adică exact modelul de husă cu care voiai să îți protejezi telefonul în momentul achiziționării.

Știm cum te-ai simți în acea situație: cei cu care ți-ai stabilit întâlnirea business s-ar uita la tine ca și cum ai avea ceva murdar pe sacou și, în plus, cine ar vrea să aibă un telefon spart?

Pentru a evita astfel de situații, magazinul EXIT.ro ne oferă câteva motive solide pentru protecția completă a telefonului tău:

  • Husa îți protejează telefonul de lovituri și prelungește viabilitatea acestuia pentru o perioadă convenabilă
  • Husa potrivită te scapă de zgârieturile apărute ca urmare a contactului dintre telefon și buzunarul plin cu obiecte metalice
  • Telefoanele fără husă sunt foarte alunecoase, așa că șansele de a le scăpa sunt mult mai mari
  • Husele waterproof sunt ideale pentru momentele de neatenție în care îți scapi telefonul în apă
  • Dacă dorești, poți să deții câte o husă pentru fiecare eveniment: în mediul familiar poți să îți protejezi telefonul cu o husă excentrică, iar în cadrul unei întâlniri business poți să apelezi la o husă elegantă
  • Sticla de protecție absoarbe șocul căzăturii, iar ecranul rămâne neatins
  • Se montează lejer și dă impresia unui telefon îngrijit cu atenție
  • În cazul ecranului încălzit, sticla de protecție nu se desprinde, ci rămâne intactă

Cel mai important sfat pe care ți-l putem oferi: e mult mai bine să schimbi husa de câte ori vrei decât să îți schimbi telefonul

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here