Transport funerar internațional cu autovehicule acreditate

0
1097

Transport funerar internațional cu autovehicule acreditate

Necazurile ne pot răpi pe cei dragi de langă noi. Moartea în afara țării necesită repatrierea decedatului și transport funerar internațional.

Transportul funerar internațional și local se poate face doar pe baza unor acte. Indiferent de destinația unde trebuie făcut transportul funerar al persoanei decedate, firmele de pompe funebre care oferă transportul trebuie să respecte regulile internaționale ale țărilor străine și naționale ale țării.

Funerare Rainbow Dorobanțu oferă transport funerar internațional și național cu autovehicule acreditate. Echipa Rainbow Dorobanțu care are sediul în București se ocupă pentru pregătirea documentelor, actelor cu avizele și certificatele care sunt necesare pentru repatriere pentru transportul funerar internațional a persoanei decedate.

Firma Rainbow Dorobanțu oferă toate datele și informațiile cu privire la demersurile pentru transportul funerar internațional și repatrierea decedatului.

Transport funerar internațional cu autovehicule acreditate

Transportul funerar se face doar cu autovehicule acreditate care sunt special amenajate și dețin autorizația prevederilor din legea serviciilor de transport. Persoana decedată este transportată la familia îndoliată legal și igienic. Toate autoturismele pentru transportul funerar sunt autorizate și omologate pentru a oferi un transport funerar legal, igienic sanitar.

Funerare Rainbow Dorobanțu oferă transport internațional indiferent de țară și destinație respectând toate cerințele pentru transportul funerar. Echipa noastră se reamarcă prin seriozitate și profesionalism pentru a oferi cele mai bune servicii clienților.

In situațiile cele mai grele echipa noastră vă poate oferi consultanță gratuită și multe alte informații cu privire la transportul funerar internațional, detalii despre repatriere și alte informații despre serviciile funerare pe care le oferim. Ne găsiți la orice oră.

Mai multe informații: Adresa București, Str. Leoata nr. 14, sector 6

Email: funerarerainbow@yahoo.ro

Telefon: 0753.30.40.50

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here