Airsoft – distracție și acțiune la nivel maxim pe câmpul de luptă!

0
944
Airsoft - distracție și acțiune la nivel maxim pe câmpul de luptă!

Airsoft – distracție și acțiune la nivel maxim pe câmpul de luptă!

Pentru mulți români jocul de airsoft este asemănător cu paintball-ul, dar, în realitate, între cele două tipuri de jocuri există o mulțime de diferențe, câteva dintre acestea legându-se de esența jocului în sine. Nu trebuie uitat faptul că la airsoft jucătorii se bazează pe propriile arme (care sunt replici 100% identice ale unor arme reale), cât și pe posibilitatea ca în cadrul jocului să se pună în aplicare atât strategii adoptate de către strategi militari, cât și pe cele ale jucătorului și ale echipei din care acesta face parte.

Airsoftul se diferențiază de paintball și ca urmare a faptului că jucătorii sunt diferențiați pe clase de joc, cu arme specifice și care nu le permit acestora să folosească un alt tip de armă dintr-o altă categorie (pentru a beneficia de avantaje în plus pe câmpul de luptă). Dacă arunci cu fumigene (pe http://www.airsoft.ro/Fumigene-414 poți alege câteva tipuri de grenade de calitate superioară și care îți va oferi un avantaj real în lupte) nu o să o poți face din poziția unui sharpshooter, ci din poziția unui rifleman.

Airsoft - distracție și acțiune la nivel maxim pe câmpul de luptă!

Spre deosebire de airsoft, la paintball vei juca având doar un singur scop, acela de a-ți învinge adversarul, fără să îți pui în valoare tehnicile de luptă, strategiile, jocul individual în raport cu jocul colectiv, fără să-ți îmbunătățești capacitatea de a reacționa în diverse situații de viață și fără să înveți că principiile jocului în sine sunt derivate din cele ale vieții. La paintball doar te distrezi și ai parte de acțiune, în timp ce la airsoft, combini adrenalina și acțiunea la nivel maxim cu oportunitatea de a învața să te cunoști mai bine și de a relaționa mult mai profund cu ceilalți jucători de pe terenul de luptă, atât coechipieri, cât și adversari.

Dacă la paintball este vorba despre niște arme care nu-ți impun niciun respect pentru acestea, în ceea privește armele airsoft, acestea te obligă să îți dovedești ție însuți că meriți onoarea de a le manevra. De aceea, atunci când intri pe câmpul de luptă, arma pe care o mânuiești nu este doar un instrument în mâna ta, ci o modalitate prin care poți descoperi respectul față de valorile vieții. Fiecare sesiune de airsoft este o ocazia de a te redefini ca om și de a învăța cât mai multe despre tine și despre modul în care te poți comporta în situații aleatorii, ceea ce îți va permite să devii nu doar un jucător mai bun de airsoft, ci și un om mai bun în viața reală!

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here