Cadoul ideal pentru copii

0
981

 

Tehnologia avansata din ultima vreme, dar si dorinta tuturor de a pune siguranta copiilor pe primul loc, au dus la crearea unui gadget destul de interesant, destinat celor mici, care sa le poata permite parintilor sa stie in fiecare clipa unde se afla copiii. Acest dispozitiv poarta numele de ceas cu gps pentru copii .

Exista destul de multe argumente in favoarea achizitionarii acestui dispozitiv, mai ales daca tinem cont de faptul ca cei mici isi doresc din ce in ce mai multa libertate.

Aceste ceasuri care permit monitorizarea si localizarea celui mic vor deveni cu siguranta favoritele copiilor, datorita culorilor vii, aplicatiilor preinstalate si posibilitatii de a fi folosit pentru convorbiri telefonice si mesaje.

Ceasul este realizat dintr-un material foarte rezistent, de calitate superioara si cel mai important, copilul se va simti foarte confortabil atunci cand il va purta la mana, caci este special conceput pentru a se potrivi dimensiunilor mainii celui mic.

Foarte important este si ca atunci cand se alege un model de ceas cu gps pentru copii sa se tina cont de faptul ca acesta trebuie sa reziste anumitor socuri la care poate fi supus, deoarece este un lucru stiut ca cei mici nu sunt foarte atenti cu lucrurile lor si de asemenea, trebuie ca acest ceas sa fie rezistent la picaturile de apa, pentru a nu se defecta daca este purtat atunci cand ploua sau cand copilul se spala pe maini.

Un aspect deosebit de important este alegerea unui ceas care are o durata mare de viata a bateriei, deoarece este solicitata mereu datorita comunicarii acesteia cu satelitul pentru a afla pozitia prin GPS, insa este recomandat ca atunci cand nu este necesara monitorizarea, ceasul sa fie trecut in stare de stand-by.

Ceasurile cu gps sunt foarte utile, datorita existentei unui buton SOS, care poate fi activat atunci cand copilul se afla intr-un pericol si prin apasarea acestui buton vei fi avertizat de acest lucru.

Ceasul cu GPS ofera posibilitatea de a afla in orice moment locul unde se afla copilul, atat in aer liber, cat si in interiorul cladirilor. Pe deasupra, poti seta anumite perimetre de siguranta, care sunt de fapt anumite granite invizibile pe harta, iar atunci cand sunt depasite, vei fi avertizat( un exemplu poate fi atunci cand se afla la scoala, iar curtea scolii si cladirea sunt spatii sigure, iar depasirea acestora si iesirea pe poarta pot declansa acel semnal de avertizare).

Exista si posibilitatea de a fi la curent in permanenta cu drumul pe care copilul l-a parcurs in trecut si poti chiar seta un anumit drum pe care acesta trebuie sa mearga, fiind semnalata fiecare abatere de la acesta.

Aplicatia cu care se poate face monitorizarea poate fi instalata atat pe telefon, cat si tableta sau PC ori laptop si este absolut necesara si esentiala pentru a putea comunica, verifica sau a primi alarme si notificari.

Exista si o aplicatie spion, cu ajutorul careia copilul poate fi ascultat de pe telefonul mobil al parintelui, putand verifica ce se intampla in jurul acestuia sau chiar se poate verifica cum isi petrece timpul si ce se discuta atunci cand este alaturi de alte  persoane.

Ceasul cu gps copii poate fi folosit si pentru a fi folosit in conversatii, ca un telefon mobil, reusind sa adaugi in agenda pana la 10 numere, pe care copilul le poate apela sau le poate trimite mesaje scrise scurte.

Exista multe alte functii speciale, in functie de fiecare model, printre care un senzor care trimite parintelui avertizare cand ceasul este scos de la mana sau pedometru, cu ajutorul caruia poti contoriza numarul de pasi facuti zilnic sau posibilitatea de a gasi un ceas care este pierdur ori alarma care merge setata la ora dorita.

Wikipedia ne recomanda folosirea ceasurilor cu gps copii, inca de la cele mai mici varste, reusind sa aduca in prim plan toate beneficiile oferite de acestea.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here