C.T.L. Ambalaje este unul dintre cele mai importante nume de pe piata produselor de ambalare din Romania.

0
972

Nu cu mult timp in urma s-a intamplat sa am si eu nevoie de o banda adeziva de calitate, asa ca m-am indreptat catre cei de la C.T.L. Ambalaje. Si nu regret deloc, serviciile si produsele acestora fiind de cea mai buna calitate. Asadar, in cazul in care sunteti in cautarea unor benzi adezive, ori a  bune sau daca aveti nevoie de un furnizor de produse de ambalare, vi-i recomand cu cea mai mare caldura pe cei de la C.T.L. Ambalaje.


C.T.L. Ambalaje ne ofera o gama larga de benzi adezive

In functie de nevoile pe care le ai, cei de la C.T.L. Ambalaje iti pot oferi produsele de care ai nevoie. Chiar daca nu esti specialist in acest domeniu, poti apela cu incredere la serviciile lor. Ei beneficiaza de o experienta masiva pe aceasta piata, asa ca este de la sine inteles ca iti vor da niste sfaturi in cunostinta de cauza. De asemenea, alegand produselor lor, vei beneficia de niste preturi excelente, raportate la calitatea pe care o vei avea. Au chiar si banda polipropilena pp

Foliile stretch, sau benzile adezive asa cum mai sunt cunoscute ele, vin sub mai multe forma, care se pliaza nevoilor noastre. Spre exemplu putem alege folie stretch pentru paleti uniformi, folie stretch pentru paleti usor uniformi sau folie stretch pentru paleti neuniformi. In cazul in care avem de a face cu niste paleti cu masa de peste 500 de kilograme, va trebui sa alegem o folie stretch speciala.
De asemenea, cei de la C.T.L. Ambalaje ne pot pune la dispozitie benzi adezive acrilice pe baza de apa care pot fi din cauciuc sintetic sau de tip scotch. Aceste benzi adezive sunt folosite cu precadere in industria auto, fiind ceva mai groase, dar in acelasi timp si foarte flexibile.
In cazul in care lucram in constructii, vom putea alege o banda adeziva specifica acestui domeniu, aceasta beneficiind de adeziv pe ambele parti sau adeziv de avertizare. Acestea au avantajul de a fi de foarte buna calitate si de a se aplica extrem de usor. Bineinteles, toate benzile adezive vin cu o rezistenta ridicata.

Daca se intampla sa avem nevoie sa ambalam produse electrocasnice sau anumite produse mai fragile, putem apela cu incredere la aceasta folie cu bule de aer. Si aceasta poate fi cumparata tot prin intermediul celor de la C.T.L. Ambalaje. Aceasta folie are rolul de a proteja obiectele la contactul cu umezeala sau cu apa si de a feri produsele de praf si zgarieturi. De asemenea, aceste folii cu bule de aer sunt niste produse reciclabile si reutilizabile. Acestea fiind spuse, puteti apela cu incredere la cei de la C.T.L. Ambalaje, produsele lor fiind ieftine si de calitate.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here