Cosul cadou pentru Craciun – solutia perfecta pentru partenerii de afaceri

0
949

A oferi un cos cadou de Craciun partenerilor de afaceri, colaboratorilor sau colegilor de serviciu este un semn de respect, un mod de a arata celor cu care dezvolti relatii de munca ca apreciezi implicarea, devotamentul si efortul pe care il depun.

Un dar bine conceput este totodata un mod de a intensifica mersul unui business aflat al inceput, un mijloc de a castiga respectul unor parteneri noi. Pentru ca un cos cadou de Craciun bine realizat are impact puternic asupra celor din jur este important sa fie gandit corect. Iata care sunt, conform specialistilor Boutique Cadeaux, produsele de sezon care fac impresie si cum trebuie acestea alese.

Produsele de sezon, cheie unor cosuri cadou business perfecte

Cozonacul, ciocolata, zacusca, dulceata de fructe sunt cateva dintre preparatele in jurul carora pot fi construite adevarata povesti de Craciun. Prezenta acestora pot indulci pana si pe cei mai exigenti dintre partenerii de business. Pentru a completa o idee placuta pot fi adaugate alte elemente precum prajiturele de sezon condimentate cu mere si scortisoara, turta dulce si bauturi fine care sa delecteze simturile. Cand vine vorba de afaceri este indicat sa se opteze pentru daruri complete, de aceea din cos nu trebuie sa lipseasca o bautura fina. Produsele ce pot fi asociate cu produsele de sezon sunt clasice: vinul rosu, whisky, coniac, palinca.

Preparatele artizanala, create de producatori locali, elemente care asigura succesul unui cos cadou de Craciun

Cei ce doresc sa isi impresioneze partenerii din alte judete, localitati sau din afara tarii cu asemenea daruri trebuie sa se orienteze catre preparate create de producatorii locali. In acest mod pot transmite mai departe care este potentialul zonei, si  totodata pot oferi cateva detalii pretioase cu privire la cultura si obiceiurile locale. Un alt aspect de care trebuie sa se tina seama este calitatea, preparatele obtinute in ferme locale sunt clar mai bune din punct de vedere calitativ fata de cele lansate pe piata de marile firme ce au industrializat productia.

Bauturile fine detalii secrete, catre parteneriate fructuoase

Obiceiul de a parafa orice afacere fructoasa cu o bautura festiva si un toast este unul vechi, care inca se pastreaza in toate domeniile de activitate. Un cos cadou care contine un vin de colectie produs de o crama locala cu reputatie sau un whisky fin cu textura rafinata si buchet aromatic complex, pot fi elementele perfecte care sa completeze un  cos intrigant.

Cum am mentionat cosurile cadou pentru Craciun sunt o metoda de a face o surpriza placuta celor cu care colaborezi, de aceea aspectul acestora trebuie sa fie inedit. Calitatea, elementelor introduse dar si aspectul exterior trebuie sa denote implicare, creativitate, rafinament. Cand alegi un dar pentru colaboratori, trebuie sa tii seama ca imaginea acestuia va fi asociata cu imaginea companiei pe care o reprezinti!

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here