De ce conceptul de incaltaminte la comanda a devenit atat de popular in societatea moderna?

0
989
incaltaminte la comanda
incaltaminte la comanda

In ultima perioada, tendinta consumatorului modern este aceea de a-si indrepta atentia catre produsele personalizate in functie de propriile convingeri si asteptari. In momentul de fata exista numeroase branduri care pun la dispozitia clientilor incaltaminte la comanda, precum si alte tipuri de accesorii sau chiar si haine.

Pe o piata care furnizeaza in mare parte doar produse realizate in masa, o astfel de abordare de business este primita cu bratele deschise de catre consumatori. Spre exemplu, AnaFashion, unul dintre cele mai cunoscute branduri de incaltaminte la comanda, ofera clientilor produse din piele, realizate manual de catre specialisti ce au mostenit dragostea pentru aceasta arta.

incaltaminte la comanda

Procesul in sine nu este foarte complicat. In prima instanta, clientul este invitat pe site-ul oficial AnaFashion pentru a studia oferta de modele de incaltaminte la comanda si a-l alege pe cel dorit. Ulterior, acesta trebuie sa consulte catalogul de mostre si sa decida din ce tip sau tipuri de piele sa fie realizat produsul dorit. Nu in ultimul rand, inainte de a plasa comanda, este foarte important sa determine ce marime poarta, cu ajutorul tabelului de marimi care ii este pus la dispozitie pe site. Acest pas este esential prin prisma faptului ca fiecare brand de incaltaminte, inclusiv cele ce comercializeaza incaltaminte la comanda, dispune de calapoade diferite. Foarte multe persoane pleaca de la premisa ca, daca e vorba despre acelasi model, spre exemplu pantofi stiletto clasici, marimea de care au nevoie este aceeasi indiferent de brand. Cu toate acestea, chiar si in oferta aceluiasi magazin, este foarte probabil sa intalnim acelasi tip de produs, dar pe mai multe calapoade.

Studiile au aratat ca, in ultima perioada, din ce in ce mai multi cumparatori sunt interesati sa isi achizitioneze incaltaminte realizata la comanda, iar foarte multe persoane deja sunt fidele acestui tip de serviciu. Acest tip de produse ofera clientilor posibilitatea de a intretine o relatie mult mai stransa cu brandul, iar satisfactia finala este in majoritatea cazurilor mai mare decat in ceea ce priveste produsele realizate in masa. Mai mult decat atat, daca vorbim despre shoppingul online, clientii obisnuiesc sa viziteze mult mai des paginile de incaltaminte la comanda pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi modele aparute.

incaltaminte la comanda

Odata cu dezvoltarea retelelor de socializare si a modalitatilor de promovare online, stilurile si trendurile se schimba mult mai repede in ultimii ani. Din acest motiv, incaltamintea la comanda permite brandurilor sa tina mult mai usor pasul cu ultimele tendinte. Cu fiecare design ales, cumparatorii ofera producatorilor un feedback in timp real despre ceea ce isi doresc sa poarte, iar acest lucru ajuta la conturarea unor colectii de produse optimizate.

Momentan, brandurile de incaltaminte la comanda ne propun modele extravagante, potrivite gusturilor din ce in ce mai excentrice ale publicului larg. In mod cert, cele mai populare achizitii sunt produsele care arata bine, dar care ofera in aceeasi masura confort, toate acestea la un pret accesibil.

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here