De ce este important sa creezi conditii de munca decente pentru angajati?

0
924

Asigurarea unor conditii cel putin decente de munca pentru angajati este esentiala pentru buna functionare a lucrurilor in firma si acest lucru este general valabil.

Indiferent de locul de munca, angajatii au nevoie de anumite conditii pentru a-si putea duce cu succes la bun sfarsit toate activitatile zilnice.

Spatiile de lucru trebuie sa fie in primul rand, ordonate si curate dar si luminate si bine aerisite. Astfel nu se va creea senzatia de spatiu inchis si incarcat fiind un beneficiu pentru angajati care o sa poata lucra la adevaratul randament.

Insa ca acest lucru sa fie realizabil si de calitate, produsele de curatenie trebuie sa fie unele profesionale si curatenia sa se faca regulat.

Insa pe langa afectarea bunei dispozitii a angajatilor, curatenia este extrem de importanta pentru decontaminarea spatiilor, evitand astfel orice risc de imbolnavire al angajatilor. Principalul avantaj al unei curatenii amanuntite este faptul ca aceasta actioneaza asupra tuturor microorganismelor.

Stim cat de mult conteaza prima impresie cat intri pentru prima data intr-un loc. Acest lucru se aplica si in cazul locurilor de munca, fiind in foarte multe cazuri un factor decisiv pentru o posibila angajare.

Pe Sanito.ro va puteti alege dintr-o gama extrem de variata din produse de curatenie si accesorii de toate felurile. Datorita diversitatii foarte mari, cu ajutorul acestora puteti achizitiona toate produsele necesare curateniei dintr-o firma fiind si astfel economisind timp. Indiferent de timpul de produse din hartie de care aveti nevoie, pe acest site, ve-ti gasii cu siguranta, de la prosoape hartie pliate sau role, role cearceaf din hartie care sunt ideale pentru cabinetele medicale sau saloane de Infrumusetare si tot felul de alte produse hartie.

Pentru ca toate suprafetele sa luceasca, pe langa produse si detergenti profesonali dedicati anumitor suprafete, ideal a fi sa fie folosite niste role industriale din hartie tocmai pentru ca sunt de unica folosinta si curata rapid.

Igiena este esentiala cand este vorba de toalete, fiind spatiile unde bacteriile si inmultesc rapid. Pentru ca este vorba de sanatatea angajatilor sau sanatatea clientilor, curatenia in grupurile sanitare trebuie sa fie minutioasa si obligatoriu cu produse de calitate. Nu trebuie sa lipseasca din acestea hartia igienica, sapunuri simple sau dezinfectante si nici prosoape pliate din hartie, ca angajatii sa isi poata mentine o igiena cat mai corecta pe parcursul orelor petrecute la munca.

Biroul si toate echipamentele cu care lucram trebuie sa fie perfect curate si intretinute, pentru o buna desfasurare a activitatilor zilnice, fiind alt mediu prielnic pentru dezvoltarea microbilor si bacteriilor.

Ai grija de igiena ta, a angajatilor si a clientilor tai cu produse moderne si eficiente in eliminarea bacteriilor si a microorganismelor peroculoase. Nu uita nici de ordine fiind una din prioritatile care spatiului de lucru care trebuie sa arate impecabil.

Pe langa curatenie angajatorul este obligat sa faca dezinfectie și dezinsectie periodic, conform normelor din legislatia in vigoare, mai ales daca spatiul este folosit pentru activitati medicale, de infrumusetare si asa mai departe. In caz contrar, acesta poate fi sanctionat destul de grav iar in cazuri extreme se poate ajunge chiar si la inchiderea firmei .

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here