AFACERI PENALE ALE CONSILIERULUI EUGEN PRUNA INCA DE CAND ERA SEF SECTOR A IN SRI PRAHOVA, SEF PE JUSTITIA SI ADMINISTRATIA DIN PRAHOVA.DOCUMENTE

0
3164

Colegii de la Incisiv de Prahova vin cu probe privind afacerile penale ale consilierului primarului Municipiului Ploiesti, Adrian Dobre.

In numerele trecute Incisiv de Prahova a dezvaluit caracatita lui Pruna Eugen formata din firmele familiei sale “abonate” la bani publici.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/28/exclusivcod-rosucaractita-din-prahova-pe-bani-publici-si-interesul-economic-al-consilierului-primarului-adrian-dobre-celebrul-profesoras-pruna-eugen-fost-ofiter-sri/

De asemenea, in numerele trecute am dezvaluit fapte de natura penala savarsite de ofiterul SRI, Pruna Eugen, care, in calitatea sa de sef al Sectorului “A” din cadrul SRI Prahova (D.J.I. Prahova) a utilizat functia pentru interese personale si de grup pentru a accesa prin firmele familiei sale diverse contracte cu primariile din judetul Prahova aflate exact in competenta sa de activitate pe linie profesionala.

https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/29/exclusivcod-rosuascensiunea-consilierului-primarului-adrian-dobre-celebrul-profesoras-pruna-eugen-fost-ofiter-sri-si-nepotul-prim-adjunctului-directorului-sri/

Mentionam ca, Sectorul “A” din cadrul SRI are, printre alte competente (justitia) si administratia locala, deci Eugen Pruna ajunsese “vataf” pe administratia locala din Judetul Prahova si pe justitie.

Totodata, am mentionat ca, in plina glorie  a carierei sale obscure in SRI, Eugen Pruna a inceput sa isi consolideze imperiul firmelor administrate si/sau coordonate de membrii familiei sale prin castigarea de “licitatii” cu primariile din Prahova, exact de ce raspundea pe linie de munca si ar fi trebui sa combata acest fenomen.

In anul 2012, pe cand era sef Sector “A”, obscurul ofiter SRI, Eugen Pruna, a cununat un copil al unui consilier local de la Breaza, imediat – firma fratelui sau “castigand”  CONTRACTE PRIN ATRIBUIRE DIRECTA, TOTUL PE BANI PUBLICI CU UN MARE IZ PENAL!

Aripile i-au fost retezate rapid de Serviciul de Protectie Interna, adica de Sectorul “E” care a reusit sa il demita din functie pentru aceste fapte iar, ulterior sa il ejecteze din SRI, printr-o pensionara fortata. Autorul acestei masuri este Mr ® Florea Daniel, care raspundea pe vremea aceea de 5 judete pe linie de protectie in cadrul SRI.

Reamintim ca, in prezent- Mr ® Florea Daniel este liderul de sindicat PRO LEX si seful Biroului Evidenta Persoanei din cadrul Politiei Locale Ploiesti, unul dintre sefii hartuiti de bodyguard-ul primarului Adrian Dobre.

Deci, ca sa evite un scandal mediatic, SRI nu a sesizat organele de cercetare penala si l-au pensionat fortat pe acest obscur consilier al arogantului primar Adrian Dobre. Daca institutia nu a sesizat, noi nu am putut ramane cu aceasta pe aceeasi lungime de “unde”!

Va prezentam in exclusivitate afacerile pe bani publici efectuate de familia profesorasului Eugen Pruna, pe cand acesta detinea functia de vataf pe justitia si administratia din Prahova.

Azi, cazul Primariei Breaza:

In anul 2009, firma fratelui sau, Pruna Veronel (SC ELITA SRL) concesioneaza un imobil pe o perioada de 25 de ani.

Pana in anul 2012, vataful Eugen Pruna nu s-a putut atinge de banii publici ai Primariei Breaza.

Imediat dupa ce a cununat un copil al unui consilier local al Primariei Breaza (anul 2012), contractele pe bani publici cu incredintare directa au inceput sa curga in buzunarele mafiei PRUNA.

Astfel, SC Ravedia Construct SRL, o alta firma a fratelui a obtinut prin incredintare directa investitia “Plombe pe FDJ 710 si DJ 101 R, oras Breaza in suma de 50.040,00 ron, fara TVA.

Tot in anul 2012, ca doar nu era sef SECTOR A la SRI Prahova degeaba, aceeasi firma primeste tot prin incredintare directa a banilor publici, investitia “Parcare zona blocuri Fundatura Liliacului si Aleea Parcului, in valoare de 65.851,00 ron, fara TVA.

Tot dupa aceasta cununie celebra, “obrazul subtire cu bani grei se tine, cu bani grei de la buget”, caracatita lui Eugen Pruna mai primeste tot prin incredintare directa, doua contracte, in valoare de 65.513,33 Ron si 23.813,11 ron, fara TVA.

In concluzie, in fruntea urbei avem un PENAL, inca nedovedit de organele de cerecetare penala. Timpul nu este pierdut. Vom  reveni cu alte afaceri ale sifonarului banilor publici, col ® SRI (pseudo-profesorasul) Eugen Pruna, marele consilier al arogantului primar Adrian Dobre. (Nicolae F.).

Raspuns solicitare

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here