ADEVĂRUL DESPRE COMPORTAMENTUL ANTISOCIAL AL LIDERULUI SINDICATULUI SPR DIAMANTUL, NEDELCU CĂTĂLIN

0
2316

În dicționarul explicativ al limbii române termenul antisocial are următoarea definiție: Care se abate de la regulile de bună conviețuire în societate. 2 Care constituie o primejdie pentru societate. 3-4 Care este contrar spiritului social și societății. 5 Care nu se poate integra în societate. 6 (Fiz) Care nu explică fenomenele de infrastructură prin cauze sociale.

Ei bine, considerăm că acest termen îi este pe deplin aplicabil „liderului” organizației „sindicale” Diamantul întrucât acest individ continuă să încalce Legea și să înșele oamenii (bineânțeles că nu singur ci în parteneriat cu acei polițiști crescuți sindical de pensionarii: Păscuț și Șerbănescu).

Primoridal, acest individ este un adevărat pericol pentru societate întrucât deși poartă uniforma de poliție (parcă, deține și grad de comisar de poliție) nu respectă legea dialogului social nr.62/2011, Codul penal, statutul polițistului, statutul fucnționarului public și statutul sindicatului „Diamantul”: a încălcat regimul incompatibilităților și al conflictului administrativ de interese prin aderarea la 2 sindicate (Diamantul -pe care, teroretic, îl conduce – și SNPPC dar și dobândirea unei funcții de conducere în IPJ ialomița – căci, deh, e prieten cu „la Piovra” Ivan). Apoi, pentru a i se cumpăra tăcerea și, implicit, liniștea șefilor, a fost „uns” în funcție de conducere la IPJ Ialomița (împuternicit șef birou la SIC). Fiind într-o strânsă relație de prietenie cu „La Piovra” Ialomițeană (așa cum, dealtfel, v-am și arătat în articolele noastre) ar trebui să promoveze rapid în funcțiile de conducere (în IGPR sau Aparatul central al M.A.I.).

Vă reamintim că: incompatiblitatea și conflictul de interese atrag nulitatea oricărui înscris semnat de o persoană care le-a încălcat… bineânțeles, instanțele de judecată pot acorda și alte sancțiuni.

În fine, acest individ este total subordonat șefilor din M.A.I. și Poliție, „membrii de sindicat” nefiind decât niște „vite ce trebuiesc înjunghiate pentru atingerea scopurilor personale ale acestuia și apropiaților lui” (https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/30/exclusivpresedintele-sindicatului-diamantul-nedelcu-catalin-si-la-piovra-ialomiteana/; https://www.incisivdeprahova.ro/2018/08/03/exclusivm-si-politia-institutiile-care-sunt-promovate-nulitatile-societatiicontinuare-dezvaluiri-la-piovra-ialomiteana-ivan-mirona-si-diamantinul-nedelc/).

Așadar, fie că ne place fie că nu, Nedelcu Cătălin este un oportunist de ocazie (la fel ca „mentorii lui”: Păscuț și Șerbănescu), dispus să încalce orice Lege și regulă bun-simț pentru a-și atinge scopul final: umplerea propriului buzunar .

      NEDELCU CĂTĂLIN ESTE UN: ILEGALIST, MINCINOS ȘI LAȘ, FIINDCĂ:

  1. A fost votat în septembrie 2017, nedemocratic, cu încălcarea Statutului într-un cadru restrâns „de prieteni”, la ordinul și după aranjamentele lui Păscuț Emil. Mai exact, la nici 45 de zile după ședința din 12 august 2017, Păscuț a convocat „o nouă Adunare Generală” pentru a-și asigura „fuga la pensie” (îi era frică de faptul că ministrul Dan împreună cu Coarnă vor modifica statutul polițistului majorând vârsta de pensionare), simultan cu rămânerea lui în fruntea sindicatului. Vă reamintim că Păscuț și-a fabricat un salariu monstruos, de 10.000RON (Păscuț susține că doar o perioadă de 6 luni), exclusiv din fondurile sindicatului, cu scopul de a înșela m.A.I.-ul și Casa de Pensii pentru obinerea unei pensii lunare de cca 6.000RON iar Șerbănescu și-a „donat”, prin interpuși, în contul SPR „Diamantul” suma de 6.000RON (timp de 6 luni) pentru a obține pensie de 4.000RON. În prezent, Păscuț câștigă un venit lunar de la SPR Diamantul de cca 3.500RON (în afara pensiei „de serviciu”) iar Șerbănescu Marin 2.000 RON (în afara pensiei „de serviciu”), portivit surselor noastre – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/05/exclusivsindicatul-diamantul-un-ong-care-cei-multi-deservesc-interesele-personale-ale-liderilor-apusi/.
  2. A susținut că nu fuge după membrii noi… https://www.incisivdeprahova.ro/2018/07/21/exclusivprin-minciuna-inselaciune-propaganda-mincinoasa-sindicatul-diamantul-incearca-sa-atraga-noi-membrii-hotul-striga-hotul/. În realitate, aleargă disperat și el și toți ceilalți lideri subordonați acestuia după noi membrii care, înșelați de „marile realizări” să cotizeze cât mai mult la acest „sindicat”.
  3. În niciunul din dosarele în instanță deschise la Tribunalul Ialomița de „președintele Nedelcu” nu figurează SPR „Diamantul” ci doar persoane fizice, printre care și acest individ, Nedelcu Cătălin (dosarele: 790/98/2018; 372/98/2018; 661/98/2018; 20019/3/2017*). De ce? Fiindcă, spunem noi, este conștient de faptul că semnătura lui de „președinte diamantin” este lovită de nulitate absolută. Dar, ar mai fii un aspect: neimplicând sindicatul, instanța ar putea să „îi dea dreptate pe personaă fizică”. Adică, să mintă instanța că „e o simplă persoană fizică” iar în cazul în care câștigă procesul să mintă că „SPR Diamantul a făcut și dres”.
  4. Ca drept dovadă a faptului că Nedelcu Cătălin este un mincinos și oportunist, în dosarul de recurs nr.1190/98/2017 (termen de judecată 11 octombrie 2018, în care același Nedelcu Cătălin are calitatea de întimat) „președintele sindicatului Diamantul” figurează pe lista „sindicatului adversar”, SNPPC… „adversarul sindical” care l-a dat în judecată pe „mentorul lui” (pensionarul Păscuț) și sindicatul pe care „Nedelcu îl conduce”. La data de 17 iulie 2018 un laș (nu și-a declinat identitatea și calitatea) anunța pe pagina oficială de Facebook a sindicatului Diamantul că „l-a învins” pe Coarnă Dumitru (liderul SNPPC) într-un proces de „calomnie”: „El cu SNPPC ne dadusera in judecata suparati nevoie mare ca l-am catalogat , prin vara lui 2017, intr-un articol pe FB, „coada de topor a agenturilor straine de interesul politistilor”, ca i-am fi distrus buna reputatie si ca s-ar fi produs un „exod’ al membrilor SNPPC catre SPR Diamantul…” http://portal.just.ro/4/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=400000000371132&id_inst=4.
  5. Păscuț Emil și-a pierdut orice calitate sindicală din momentul în care i-a fost comunicat ordinul M.A.I. de pensionare ce a fost semnat chiar de ministrul Carmen DAN (a se vedea și postarea lui Păscuț din 05.10.2017). Potrivit art.11 lit.c) din statutul organizației Diamantul: „Art.1l Pe langa renuntarea expresa la calitatea de membru al sindicatului, in conditiile art.10 din statut, calitatea de membru al sindicatului inceteaza si prin: c) de drept, la incetarea raporturilor de serviciul contractului de munca cu Ministerul Administratiei si Intemelor” coroborat cu art. 14 teza a II-a din același statut: „Mandatul de organ de conducere al sindicatului inceteaza de drept la data la care persoana aleasa pe functia de conducere in sindicat isi pierde calitatea de membru al sindicatului.” Deci, ce mai caută pensionarul Păscuț la conducerea SPR „Diamantul”? Chiar și „președinte/membru onorific” întrucât se încalcă statutul (art.23 teza 1: Membrii onorifici sau simpatizanti nu au drepturi sau obligatii in cadrul Sindicatului)? Deci, legal, Păscuț fiind doar „angajat” ilegal (căci semnătura lui Nedelcu, incompatibilul și/sau aflat în conflict de interese, este lovită de nulitate absolută). La fel și în cazul lui Șerbănescu Marin (al II-lea pensionar al SPR „Diamantul”) – https://www.incisivdeprahova.ro/2018/06/09/exclusiv-mafia-si-crima-organizata-de-la-conducerea-spr-diamantulsolicitam-ministerului-public-si-judecatoriei-sectorul-5-sa-se-autosesizeze/.
  6. Destructurarea acestui sindicat „Diamantul” se pare că are loc tocmai pentru a le fii pierdută urma celor care comit abateri de la lege. Adică, scindarea acestui sindicat în alte sindicate mai mici, sub o altă denumire, care, la rândul lor să se unească sub o singură federație sindicală. Astfel, aceiași indivizi care comit ilegalități, abuzuri dar se autodenumesc „sindicaliști” vor negocia, teoretic, drepturile și abuzurile la care urmează să fie supuși angajații M.A.I.
  7. Mai exact, Nedelcu Cătălin arată faptul că este „un politician desăvârșit prin mimarea de conflicte publice cu diverși adversari” în condițiile în care el însuși apare în fața instanțelor de judecată protejat de „adversari”. Pentru asta, acest individ și gruparea lui bine organizată de Păscuț și Șerbănescu (așa-zișii ideri sindicali teritoriali), fiind dispuși să înlăture și să distrugă (exclusiv pe banii membrilor de sindicat) orice persoană care nu acceptă mentalitatea lor de aserviți ai șefilor ierarhici și ilegalităților acelor șefi ierarhici care îi conduc.

Aceștia sunt „marii sindicaliști” (în genul lui Nedelcu, Păscuț, Șerbănescu, Dincă, Popovici ș.a. „diamanți”) care susțin public că luptă pentru apărarea drepturilor și intereselor membrilor lor când, de fapt, prin „activitatea sindicală” își trag funcții publice bine remunerate și foarte „călduțe”, prime, bonificații… iar membrii așteaptă înfrigurați, ani de zile, tot de la instanța de judecată să le facă dreptate… acele instanțe de judecată care sunt înjurate, la propriu, pe pagina de FaceBook a „sindicatului Diamantul” de aceiași lideri sindicali care vă mint și vă iau banii, lunar, pentru „apărarea intereselor sindicale”. (Ioana Craciun).

 

 

 

statut sindicat 20.08.2016

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here