De ce sa alegi programul work and travel?

0
496

Studiul in strainatate este esential pentru toata lumea care doreste sa devina mai informata despre lumea noastra si despre modul in care traim impreuna pe aceasta planeta. Pe langa studiul in strainatate, studentii au sansa sa experimenteze multe lucruri interesante si sa vada locuri exceptionale. In acest sens, s-au creat programe de work and travel pe StudentsExperience. Insa, toleranta fiecaruia fata de risc difera si este important ca studentii sa aiba o discutie serioasa cu cei dragi despre ce riscuri si incertitudini sunt dispusi sa isi asume atunci cand aplica la astfel de programe.

Ce programe ofera?

Programul work and travel Students Experience ofera studentilor straini ocazia de a locui si a lucra in USA, Grecia si Marea Britanie in timpul vacantei de vara, din timpul facultatii sau universitatii, pentru a trai si experimenta modul de viata din aceste tari.

Poate unul dintre cele mai frumoase programe ramane, totusi, programul work and travel Grecia.

De sa alegeti work and travel Grecia?

  • Reputatia insulelor grecesti este binecunoascuta, cu siguranta. De la faimoasele insule din Mykonos si Santorini pana la golfurile ascunse ale Antipaxos, unele dintre cele mai frumoase locuri din lume pot fi ale tale de explorat. Exista ceva pentru toata lumea, indiferent daca sunteti dornici sa petreceti o vreme la plaja, sa savurati fructele de mare incredibile sau sa va bucurati de casele alb-albastre care se ridica deasupra oceanului.
  • Litoralul grecesc si ruinele antice domina definitiv tot ceea ce ofera aceasta tara unui calator strain. Daca nu luati in considerare aceasta zona, practic, veti pierde ceea ce reprezinta unele dintre cele mai uimitoare peisaje din Grecia. Grecia Centrala este acoperita de munti si dealuri stancoase. In special, Meteora si Thessaly se remarca ca locuri incredibile de vizitat si de lucru. Mai putin costisitoare decat capitala, aceasta parte a Greciei nu trebuie ratata.
  • Numeroasele locuri de munca in hoteluri si pensiuni vin cu avantaje – cum ar fi ajutorul oferit in a va ghida catre aventura sporturilor de apa,  scufundari si altele asemenea. Combinatia de bauturi ieftine, oameni amuzanti si soare, fara sfarsit, este mai mult decat suficient pentru a va face sa doriti sa lucrati la unul dintre hotelurile grecesti.
  • Voluntariatul – fie la un camin, un hotel de familie, un hotel sau o rezervatie naturala – este un mod incredibil de a experimenta un loc nou. Vara, Grecia este o alegere fantastica – iar optiunile de lucru pentru voluntari si studenti sunt uriase. S-ar putea sa plecati (sau poate veti alege sa ramaneti pentru totdeauna) cu bataturi sau un nou fler de barman, dar veti avea, cu siguranta, si un numar imens de prieteni, amintiri si abilitati noi.
Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here