Un celebru agent de poliție a fost amenințat după ce a postat un mesaj prin care a criticat Jandarmeria | Nationalul.ro

0
507

„Am lăudat Jandarmeria Română de multe ori. Ba chiar am îndemnat oamenii să dea like paginii lor, iar când s-a întâmplat asta, pagina lor a crescut într-o zi cu câteva mii de aprecieri.

Am scris de multe ori în apărarea lor, ştiind clar că multe din criticile adresate lor mi le voi lua eu, dar nu mi-a păsat pentru că nu scriam decât exact ce gândeam eu. Nu îi consider datori pentru asta, nu m-au pus ei să îi laud şi nu aşteptam mulţumiri.

I-am criticat apoi o dată. Pfffoaaaai!!!

De la comentarii scrise într-o limbă română stricată presărate cu multe înjurături, la mesaje private cu ameninţări. Zeci de review-uri cu înjurături.

Vorbesc acum de unii, nu de toţi, pentru că, prin natura meseriei, cunosc foarte mulţi jandarmi şi mulţi sunt cu capul pe umeri.

Mă gândesc acum la aceia de care vorbeam mai sus, ăia de mă înjură exact ca huliganii din galerii.

Dacă aşa au reacţionat ei la o simplă părere contrară, având la dispoziţie internet şi tastatură, îmi pot închipui uşor cum reacţionează în condiţii de stres şi cu adrenalină când, în loc de net şi tastatură, au la ei bastoane şi gaze.

Hai băieţi, băgaţi comentarii d-alea faine şi umpleţi-mi pagina cu recenzii negative, măcar aici puteţi acţiona exact după cât vă duce propria minte, nu la ordin, că la ordine aţi sta şi în cap dacă vi s-ar cere. Dar vă înţeleg, salariul pe care îl aveţi la stat şi pentru care executaţi orice vi se spune nu l-aţi putea câştiga în veci în mediul privat din România. E lesne de înţeles de ce.

Pentru banii ăia ar trebui să plecaţi în afară şi să veniţi să protestaţi apoi la Victoriei. În gaz”, scrie Marian Godină pe Facebook.

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here